Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών γρήγορα στο σπίτι

Συχνά οι μύκητες στα νύχια των ποδιών εμφανίζεται στους άνδρες, στις γυναίκες η ασθένεια αυτή είναι πιο επιρρεπείς στα χέρια. Το ιατρικό όνομα για αυτό το πρόβλημα είναι η ονυχομυκητίαση. Συνήθως ξεκινάει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Μόνο με την ήττα του από το καρφί δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι η μόλυνση δεν θα εξαπλωθεί. Και έτσι θέλετε να δείξετε τα πόδια σας σε ένα πάρτι ή το καλοκαίρι. Συχνά πρέπει να κρατήσει πίσω και την ταλαιπωρία να περιμένεις το πρόβλημα να εξατμιστεί.

είμαι μετά

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών γρήγορα;

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μύκητας αντιμετωπίζεται σοβαρά, γι ' αυτό είναι σημαντικό να αρχίσετε να καθορίσει την έκταση της νόσου και τις αιτίες της. Πιο συχνά το πρόβλημα έγκειται στο περιβάλλον. Μυκητιακή ασθένεια μπορεί να οφείλεται σε παρατεταμένη φορώντας κλειστά παπούτσια στη ζεστή περίοδο του χρόνου κατά την υψηλή υγρασία. Επίσης, για την ήττα των νυχιών μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες ανθρώπινες διαμονή στην πισίνα.

Μια υψηλή πιθανότητα της σύλληψης ενός μύκητα σε άτομα με μειωμένη ανοσία που έχουν προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος. Επιπλέον, ο κίνδυνος μπορεί να είναι οι διαβητικοί και οι Νοικοκυρές που είναι συνεχώς σε επαφή με το νερό κατά τον καθαρισμό, το πλύσιμο των πιάτων.

Να συνειδητοποιήσουμε ότι οι πληγείσες καρφί βακτήρια μύκητες, είναι εύκολο. Αρκεί να δούμε το χρώμα του. Συνήθως αποκτά κιτρινωπή απόχρωση, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ακόμη και να είναι μαύρο, καφέ ή γκρι. Το καρφί γίνεται πιο πυκνό και τραχύ. Η μόλυνση οδηγεί σε ότι παύει να αυξάνεται και μπορεί να πέσουν. Εν τω μεταξύ, το δέρμα αρχίζει να κοκκινίζει, φαγούρα και πρήξιμο.

Πριν σκεφτόμαστε πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών γρήγορα στο σπίτι, μπορείτε να αφαιρέσετε την αιτία της νόσου, τις δυσμενείς επιπτώσεις.

Σημαντικό! Μην περπατάτε ξυπόλητοι σε κοινόχρηστους χώρους, όπου υπάρχει μια υψηλή πιθανότητα της σύλληψης ένα μύκητα.

Εξάλειψη μυκητιασική μόλυνση με διαφορετικούς τρόπους. Επί του παρόντος χρησιμοποιούνται στην πράξη, όπως φάρμακα και την παραδοσιακή ιατρική. Συμβαίνει ότι ένα άτομο μπορεί να μην ταιριάζει σε μια συγκεκριμένη αλοιφή, να μην του φέρει θετικό αποτέλεσμα από την εφαρμογή στο δέρμα, αλλά να μην ανταποκρίνεται στην ακριβή επεξεργασία των βοτάνων. Εξάλλου, τα φάρμακα δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλους τους ανθρώπους. Πολλά εργαλεία έχουν αντενδείξεις. Οι έγκυες γυναίκες, για παράδειγμα, θα πρέπει να αρνηθεί τα ναρκωτικά.

Μερικές φορές οι γιατροί σκόπιμα προσφέρουν στους ασθενείς συνδυάζουν την παραδοσιακή ιατρική παράλληλα με φαρμακευτική αγωγή.

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών λαϊκές θεραπείες;

Η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική παραδοσιακή ιατρική στη μάχη κατά της μυκητιασικής λοίμωξης είναι:

 • ιώδιο;
 • ξίδι.
 • Kombucha;
 • το αλάτι της θάλασσας;
 • το μαγγάνιο;
 • αμμωνία;
 • bornaya οξύ *
 • το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού;
 • βάμμα πρόπολης.

Σπιτικά φάρμακα χρησιμοποιούνται κυρίως σε περιπτώσεις όπου υπάρχει κίνδυνος φάρμακο που μπορεί να προκαλέσει μια αλλεργική αντίδραση και να μην είναι κατάλληλο για όλους. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε σε τι αναλογίες να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά φάρμακα.

Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεκινήσει θεραπεία, ή τα νύχια δεν είναι μόνο άσχημο, αλλά επίσης να οδηγήσει σε τέτοιες συνέπειες, όπως ασθένειες του δέρματος, υπερευαισθησία σε αλλεργιογόνα, παθήσεις του βλεννογόνου και φλεγμονή των εσωτερικών οργάνων. Το γεγονός είναι ότι ο μύκητας είναι ιδιαίτερα τοξικό και κινδύνου είναι όλα τα μέλη της οικογένειας, ειδικά αν τα νοικοκυριά έχουν τη συνήθεια να αλλάζει Παντόφλες.

Πολλοί δεν καταφέρνουν να κατανοήσουν πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών λαϊκών ένδικα μέσα, αλλά αρκεί να θυμηθούμε το συνηθισμένο βάμματα ή αφεψήματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ιώδιο για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών σας;

Το ιώδιο έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό στη διαδικασία της αυτοθεραπείας. Είναι σε θέση επίσης να αποθηκεύσετε από δερματικές παθήσεις, συμπεριλαμβανομένων των μυκητιασικών λοιμώξεων. Μπορεί να εφαρμοστεί σε καθαρή μορφή. Θα πρέπει να καθαρίσετε το δέρμα κάτω από το νύχι και να μολύνει με έναν μύκητα για να σκουπίσετε με ιώδιο. Μετά από αυτό, δεν πρέπει, χωρίς επιδέσμους. Το ιώδιο πρέπει να εξατμιστεί. Συνήθως παίρνει ένα θέμα λεπτών. Έτσι, μπορείτε να περιμένετε. Διαφορετικά, μπορείτε να πάρετε ένα χημικό έγκαυμα.

Σημαντικό! Τα άτομα με ατομική δυσανεξία σε ιώδιο, δεν συνιστάται να την εφαρμόσετε στη θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας.

Αν κάποιος δεν ξέρει πως θα αντιδράσει το σώμα του σε αυτή την ουσία, μπορείτε να περάσετε στο σπίτι ανώδυνη πείραμα. Θα πρέπει να εφαρμοστεί αγκώνα μερικές σταγόνες ιώδιο και παρατηρήστε την αντίδραση του δέρματος. Προφανώς, αν το χέρι στη στροφή θα αρχίσει να κοκκινίζει ή να καλύπτονται με κηλίδες, η χρήση του ιωδίου δεν αξίζει καθόλου.

Μπορείτε να ετοιμάσετε ειδικά κατά των μυκήτων ένωση, εντός του οποίου υπάρχει το ιώδιο, το ξύδι και τη γλυκερίνη. Αυτά τα συστατικά πρέπει να είναι αναμειγνύονται σε ίσα μέρη και να προσθέσετε αναλογία 2 φορές περισσότερο από το βρασμένο νερό. Μπορείτε τώρα να αρχίσουν να ανεβαίνουν τα πόδια και να ΤΡΊΨΕΙΣ πληγή κατά των μυκήτων των νυχιών μείγμα. Αυτά τα βήματα θα πρέπει να επαναληφθεί για δέκα ημέρες.

uksus-lechenie

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια ξίδι γρήγορα;

Το ξύδι είναι το πιο δημοφιλές αντιμυκητιασική. Ακόμη και για την πρόληψη μυκητολογικών ασθενειών, οι γιατροί συστήνουν τους για να ΤΡΊΨΕΤΕ το εσωτερικό μέρος του Παπουτσιού. Είναι απαραίτητο μόνο για να βρέξτε ένα βαμβάκι σε ξύδι, το βάζουμε σε παπούτσια που πρέπει να τεθεί σε μια πλαστική σακούλα, και να το στείλετε σε αυτή τη μορφή, τα παπούτσια στην ντουλάπα για μια μέρα. Στη συνέχεια, μπορείτε να το πάρετε, αέρα και με ασφάλεια με τα πόδια.

Μπορεί να αντιμετωπιστεί με ξύδι τις πληγείσες περιοχές του δέρματος, μυκητιασική λοίμωξη. Για αρχή, τα νύχια χρειάζονται ένα καλό πλύσιμο και να καθαρίσει, τότε τα δάχτυλα των ποδιών για να σκουπίσει ένα σφουγγάρι βουτηγμένο σε ξύδι. Το προσβεβλημένο νύχι θα πρέπει να καλύπτεται με έναν επίδεσμο, έτσι ώστε το ξύδι ελεύθερα εξατμιστεί.

Γνωρίζοντας πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια ξίδι γρήγορα, θα πρέπει να κάνετε το τεστ για την προσωπική ανοχή του εργαλείου. Θα πρέπει κυριολεκτικά σταγόνα ξύδι που εφαρμόζεται στην περιοχή του δέρματος και παρατηρήστε την αντίδραση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το βάμμα πρόπολης για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα πόδια σου;

Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής φειδωλοί επίδραση στο ανθρώπινο σώμα, έτσι ώστε να στραφούν οι άνθρωποι πριν να πάμε στην κλινική. Η πρόπολη έχει αντισηπτικές ιδιότητες και μπορείτε να το αγοράσετε σε μορφή αλοιφής, έλαιο ή βάμμα.

Όταν ασχολείται με το μύκητα, το κύριο πράγμα – να έχετε υπομονή, γιατί αυτό είναι μια μακρά διαδικασία. Μπορείτε να ετοιμάσετε ένα ξεχωριστό μπάνιο για πόδια με προσθήκη πρόπολης. Θα πάρει μόνο ένα κουταλάκια του γλυκού βάμμα σε ένα μικρό δοχείο με νερό. Τα πόδια πρέπει να είναι ζεστό για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, θα πρέπει να απαλλαγούμε από σκληρό δέρμα, και ο ασθενής δάχτυλο βάλτε ένα καπάκι της πρόπολης, που μπορεί να φορμαριστεί ανεξάρτητα από μαλακώσει πρόπολη.

Σημαντικό! Στη θεραπεία του μύκητα των νυχιών πρέπει να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στην προσωπική υγιεινή και η χρήση καθαρές κάλτσες κάθε μέρα.

Η χρήση του βορικού οξέος για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών

bornaya οξύ έχει επίδραση ενάντια στη μόλυνση. Είναι απαραίτητο να είναι τόσο προσεκτικοί όσο το δυνατόν. Η θεραπεία αυτή πρέπει να είναι σύντομη, επειδή οι άνθρωποι μπορεί να δηλητηριάσει με μια μεγάλη συσσώρευση ουσιών στο αίμα. Κατάλληλο bornaya οξύ δεν είναι όλοι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε υγρή και ξηρή μορφή. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για τη θεραπεία αυτής της ουσίας.

Χρειάζεστε 30 γραμμάρια σκόνη χύνεται σε ένα μπολ με νερό με θερμοκρασία που δεν υπερβαίνει τους 60 βαθμούς. Τα πόδια πρέπει να είναι ζεστό για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε τα με μια πετσέτα. Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει όχι περισσότερο από 4 φορές την ημέρα.

Είναι απαραίτητο να βρέξτε μια μπατονέτα με βαμβάκι 3% βορικό οξύ και να το εφαρμόσετε στην πληγή το δάχτυλο για λίγα λεπτά.

Για να απαλλαγείτε από τους μύκητες στην επιφάνεια του νυχιού, μπορείτε να τα πασπαλίσετε με σκόνη βορικού οξέος καρφί, και στη συνέχεια θα τοποθετούνται σε μια κάλτσα.

Υπάρχουν φάρμακα που θα σας βοηθήσουν να με ασφάλεια να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών του;

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλά εργαλεία που φαινομενικά μπορεί να θεραπεύσει οποιοδήποτε πρόσωπο και να τον σώσει από οποιαδήποτε επώδυνη ασθένεια. Αλλά όταν πρόκειται για την επίλυση προβλημάτων, πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών γρήγορη ναρκωτικά, κανείς δεν ξέρει. Θα πρέπει να πειραματιστείτε για το τομάρι του. Μετά από όλα, αυτό που βοηθά το ένα δεν θα είναι απαραίτητα να θεραπεύσει ένα άλλο.

Τώρα οι κατασκευαστές εργάζονται για την παραγωγή των ιατρικών αλοιφές του μύκητα κρέμες. Επίσης, μην ξεχνάτε σχετικά με το χάπι και την αιχμή της θεραπευτικής βερνίκια που χρησιμοποιούνται μόνο μία φορά για 3-6 ημέρες. Συνήθως η πρώτη θεραπεία, οι γιατροί συνιστούν να αγοράσετε την κρέμα ή αλοιφή. Αν δεν βοηθήσει στον αγώνα κατά της μυκητιασική λοίμωξη, τότε θα πρέπει να συνεχίσετε τη θεραπεία σας με τη λήψη antimikotikov.

Σημαντικό! Χωρίς διαβούλευση με το γιατρό σας καλύτερα να μην συμμετάσχουν στην ιατρική αυτο-θεραπείας, δεδομένου ότι υπάρχουν αντενδείξεις για ορισμένες ομάδες ανθρώπων.

Δεν είναι πολλοί μπορεί να ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια πιο γρήγορα. Των φαρμάκων στο φαρμακείο πολλά, αλλά πώς θα είναι το πρόβλημα; Αν ο μύκητας εμφανίστηκε πρόσφατα, και να απαλλαγούμε από αυτό πιο εύκολο.

Η πρόληψη του μύκητα νύχια

Για να μην πάρει το μύκητα των νυχιών, μόνο και μόνο για να διατηρούνται καθαρά τα πόδια του και να τηρεί τους κανόνες προσωπικής υγιεινής. Θα πρέπει επίσης να ακούσουμε τις απόψεις των ανθρώπων που προτείνω:

 • μην χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο ψαλίδι, κάνοντας μανικιούρ
 • μην πάτε στο γυμναστήριο ή το περπάτημα χωρίς παπούτσια;
 • χρησιμοποιήστε βαμβάκι κάλτσες που επιτρέπουν στα πόδια να αναπνέουν;
 • μη φοράτε στενά παπούτσια;
 • μην περπατάτε σε βρεγμένα παπούτσια σας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αν και τόσο "τυχερός" για να είμαι αλιεύονται στη βροχή.

Στην αρχή, όχι ειδικά μέτρα για την πρόληψη του μύκητα. Το μόνο που χρειάζεται να πλένουμε τα πόδια μας, πλύνετε τις κάλτσες.

01.08.2018