Πώς να μεταχειριστεί toe καρφί μύκητας με ξύδι — δημοφιλή συνταγές

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών με ξύδι εξακολουθεί να είναι η πιο δημοφιλής λαϊκή θεραπεία για να ασχοληθεί με τη μόλυνση στα πρώτα στάδια.

Κάθε νοικοκυρά στην κουζίνα υπάρχει ένα μπουκάλι με ένα τραπέζι ή ξύδι Μήλου μηλίτη. Αυτό το ευέλικτο προϊόν χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα, κονσερβοποίηση φρούτων, που χρησιμοποιούνται για εμπορικούς σκοπούς και σε πολλές λαϊκές συνταγές.

Το οξικό οξύ έχει ένα ισχυρό απολυμαντικό και αντιβακτηριακές ιδιότητες, γι ' αυτό από τους αρχαίους χρόνους χρησιμοποιήθηκε για την υγιεινή και ιατρικούς σκοπούς.

Το ξύδι από μηλίτη μύκητα των νυχιών: οι ιδιότητες και τύποι

Uksus-ot-gribka-nogtey-yego-τα svoystva---vidy

Το ξύδι που παράγεται από μικροβιολογική σύνθεση από ένα ακατέργαστο υλικό που περιέχει αλκοόλη. Το οξικό οξύ είναι ένα διαυγές, άχρωμο υγρό με έντονη ξινή γεύση και χαρακτηριστική οσμή. Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό του προϊόντος — η δυνατότητα να σκοτώσει τα μικρόβια και να απολυμαίνονται εύκολα σε διάφορες επιφάνειες χρησιμοποιείται ευρέως για ιατρικούς σκοπούς.

Το ξύδι μπορεί να είναι τόσο φυσικά όσο και συνθετικά. Οξικό οξύ συνθετικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται στην οικογένεια για τον καθαρισμό και την απολύμανση των διαφόρων επιφανειών. Στην πώληση τεχνητής προέλευσης το προϊόν έρχεται σε μορφή οξέος (6 — 9 %). Αν θέλετε να προσθέσετε ένα μέσο για την αύξηση της οξύτητας, η διατήρηση ή μεταδώσει ενδιαφέρουσα γεύση, είναι αραιωμένο σε 4% συγκέντρωση.

Το φυσικό ξίδι αποτελείται από ένα σύμπλεγμα από οξέα (οξικό, μηλικό, κιτρικό), εστέρες, αλκοόλες και αλδεΰδες. Παράγεται από φρούτα, βότανα, δημητριακά. Υπάρχουν οι εξής τύποι φυσικών προϊόντων:

 • Το κρασί. Παράγεται από τη ζύμωση των κρασιών (λευκό και κόκκινο). Χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως μαρινάδα, όπως μια ποικιλία από σάλτσες;
 • Η Apple. Παρασκευάζεται από μηλίτη της Apple. Χρησιμοποιείται στη μαγειρική, καλλυντικά και ιατρικούς σκοπούς. Χρησιμοποιείται σε διάφορες δίαιτες. Όσο για τη γεύση, είναι απαλή, ευχάριστη, ελαφρώς ξινό άρωμα;
 • Το ρύζι. Ένα μαλακότερο ποικιλία με ξυλώδεις νότες, με μια γεύση που θυμίζει βαλσάμικο. Υπάρχουν πολλές ποικιλίες αυτού του είδους: το φωτεινό, κόκκινο, μαύρο, με καρυκεύματα. Στο μαγείρεμα, προστίθεται σε σαλάτες, αραιωμένο σε νερό *
 • Βαλσάμικο. Δρόμο βαθμού, το οποίο είναι με βάση το γλεύκος σταφυλιών. Ωριμάζει σε δρύινα βαρέλια. Ευρέως χρησιμοποιείται ως πρόσθετο σε πολλά πιάτα από την Μεσογειακή κουζίνα;
 • Το ζαχαροκάλαμο. Προϊόν με ενδιαφέρουσα γεύση που προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο από τη ζύμωση του σιροπιού;
 • Βύνη. Ο πυρήνας των προϊόντων μπύρας wort. Το υγρό έχει μια ευχάριστη, φρουτώδη γεύση.

Όλα τα φυσικά ποικιλίες ξύδι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των ασθενειών του δέρματος και onikhomikoz. Για τη θεραπεία των προσβεβλημένων νυχιών συχνά χρησιμοποιείται το ξύδι, το συνηθισμένο τραπέζι ή ξύδι Μήλου μηλίτη.

Πώς να αναγνωρίσει την ασθένεια;

Για να πάρετε onikhomikoz (καρφί μύκητας). Η παραβίαση των βασικών κανόνων ατομικής υγιεινής αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο μόλυνσης. Περπατάτε ξυπόλητοι στο δάπεδο, κοινόχρηστο μπάνιο, ή κάντε χρήση άλλων Παντόφλες, πετσέτα και σπόρια του μύκητα εμφανίζονται στο δέρμα, και στη συνέχεια να διαπεράσουν την επιφάνεια του νυχιού, όπου αρχίζουν τις καταστροφικές δραστηριότητες.

Τα πρώτα σημάδια της λοίμωξης από μύκητα είναι ξεφλούδισμα του δέρματος μεταξύ των ποδιών, αίσθημα καύσου και κνησμός. Σύντομα δεν είναι η πρώτη δυσλειτουργική αλλαγές στην επιφάνεια του νυχιού. Αλλάζει το χρώμα, αμαύρωση, κιτρίνισμα, φαίνεται χαρακτηριστικές κηλίδες και ραβδώσεις.

Ελλείψει έγκαιρη θεραπεία, το νύχι για να το παραμορφώσει, να ξεφλουδίσει το χρώμα, που χωρίζονται από το κρεβάτι καρφιών, αρχίζει να καταρρέει. Το καρφί τοίχο είναι φλεγμονή, το περιβάλλον δέρμα γίνεται κόκκινο και επώδυνο. Σε προχωρημένο στάδιο onikhomikoz σημαίνει πλήρη απώλεια των νυχιών και το σώμα της δηλητηρίασης και δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Για τη θεραπεία, ο μύκητας θα πρέπει σε εύθετο χρόνο, κατά τα πρώτα προειδοποιητικά σημάδια. Στο αρχικό στάδιο, η νόσος ανταποκρίνεται καλά στη θεραπεία με την ταυτόχρονη χρήση της λαϊκής μεθόδους, και των εξωτερικών παραγόντων (αλοιφές, κρέμες και λύσεις). Μυκητιασικές μικροχλωρίδας στην ικανότητα να αναπαράγουν, σε όξινο περιβάλλον, το οποίο είναι ο λόγος για θεραπεία ξύδι είναι τόσο δημοφιλείς. Μάθετε περισσότερα για τις μοναδικές ιδιότητες του προϊόντος και μάθετε πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών με το ξίδι.

Πώς το ξύδι βοηθά ενάντια σε μύκητες;

Μυκητολογικές ασθένειες στις πλάκες έχουν τη μολυσματική φύση, και δύσκολο να θεραπευτούν. Υπάρχουν διάφορες ιατρικές θεραπευτικές επιλογές.

Αλλά, το πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί στο σπίτι με ξύδι εναντίον του μύκητα των νυχιών. Αυτό το απλό και ανέξοδο εργαλείο, όταν εφαρμοστεί σωστά, δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Πώς το ξύδι για τις πληγείσες περιοχές; Για τη θεραπεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε είδος του προϊόντος που χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα. Επιπλέον, μπορείτε να πάρετε το συμπυκνωμένο ουσία του ξιδιού, αλλά πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή και να αραιωθεί σε σωστές αναλογίες, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει χημικό έγκαυμα.

Το οξικό οξύ έχει ισχυρή αντιμικροβιακή και αντισηπτική δράση και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με διάφορες λοιμώξεις. Δραστικές ουσίες στη σύνθεσή καταστρέψει τα σπόρια γρήγορα να σταματήσει τον πολλαπλασιασμό τους και τελικά να οδηγήσει στην καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών.

uksus-protiv-gribka-nogtey-na-nogakh

Αξιοπρόσεκτη επίδραση δίνει το ξύδι εναντίον του μύκητα των νυχιών στα πόδια, όταν χρησιμοποιείτε τις παρακάτω τεχνικές:

 • κομπρέσες;
 • τα λουτρά;
 • λοσιόν;
 • αλοιφή.

Έχοντας λάβει την απόφαση να απαλλαγούμε από μούχλα στο σπίτι, σημαίνει ότι δεν πρέπει να αρνούνται τα φάρμακα που σας συνέστησε ο γιατρός σας. Εφαρμογή της ολοκληρωμένης θεραπείας θα παρέχει την επιθυμητή αποτελεσματικότητα και θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από αυτό το δυσάρεστο ασθένεια.

Οδηγίες χρήσης

Για να πάρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει να υπολογίσει σωστά τις αναλογίες του θεραπευτικού παράγοντα. Μπορείτε να διαβάστε τα φόρουμ στο Διαδίκτυο για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών και να σταματήσει με το ξίδι, και να βρούμε μια λύση για το τι συγκέντρωσης είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε.

Στην αρχή θεραπείες στο σπίτι για να προσπαθήσει οξικό οξύ σε μικρές συγκεντρώσεις (από 5 έως 15%).

Πριν από την συνεδρία, πλήττονται τα καρφιά πρέπει να ζεσταθεί, κάνοντας καυτό λουτρό ποδιών. Αυτό θα βοηθήσει να μαλακώσει το ανώτερο χοντρό στρώματα, και στη συνέχεια να τα απογυμνώσεις. Για τις διαδικασίες για να χρησιμοποιήσετε μόνο μεμονωμένα μανικιούρ σετ.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, να δώσουν προσοχή στην κατάσταση του δέρματος γύρω από το προσβεβλημένο νύχι. Αν παρατηρήσετε ρωγμές, κοψίματα, πληγές, ερυθρότητα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το οξύ μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και την επακόλουθη φλεγμονή των ιστών. Ως εκ τούτου, κατά το χειρισμό αποφύγετε την επαφή με τα συμπυκνωμένα σκευάσματα στο γύρω δέρμα. Μπορεί να λιπαίνετε κανένα παχιά κρέμα, θα αποτρέψει τους ερεθισμούς.

Για να αποτραπεί η εξάπλωση της μόλυνσης και να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την εκ νέου μόλυνση προσεκτικά τηρείτε καλή προσωπική υγιεινή, την απολύμανση παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, καθημερινή αλλαγή καλτσών και να πλένουν τα πράγματα σε βάθος.

Δημοφιλείς συνταγές με βάση το ξύδι

Ένα συμπυκνωμένο διάλυμα του οξικού οξέος δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα στο να απαλλαγούμε από το μύκητα από τα συμβατικά τρόφιμα. Υπάρχουν μερικές μεγάλες συνταγές.

Gadgets. Δοκιμάστε το ακόλουθο μείγμα:

 • πάρε το λευκό του αυγού, ή γλυκερίνη;
 • ανακατεύουμε με το οξύ;
 • επιβάλλουν για την πληγείσα περιοχή με έναν επίδεσμο ή ένα ελαφρύ ύφασμα.

Αυτή η επιλογή έχει ένα βακτηριοκτόνο δράση για την πληγείσα περιοχή. Όσο πιο σύντομα γίνεται προφανές ότι η καλλιέργεια ενός νέου νυχιών, η διαδικασία θα πρέπει να σταματήσει.

Λουτρά. Με οξικό οξύ λουτρά:

 • να πάρει ένα ποτήρι οξύ *
 • αραιώστε με νερό (θερμοκρασία δωματίου);
 • για να ζεστάνετε τα πόδια σας σε αυτό το διάλυμα για 20 λεπτά.

Αυτό το άνετο και ευχάριστο τρόπο, δίνει καλά αποτελέσματα. Η διαδικασία είναι καλύτερο να γίνεται πριν τον ύπνο, τρεις έως τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Αλοιφή. Η ακόλουθη μέθοδος — προετοιμάσει ένα σπιτικό αλοιφή.

Επιλογή 1.

 • ρίξτε φρέσκο, αβγό στο ξίδι (100 γρ.);
 • περιμένετε για την πλήρη διάλυση του κελύφους *
 • για να αφαιρέσετε το υπόλοιπο ταινία;
 • προσθέτετε 200 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο?
 • μείγμα *
 • το προκύπτον μίγμα εφαρμόζεται σε ένα θερμαινόμενο πόδι;
 • κορυφαία κάλυψη με πολυαιθυλένιο
 • για να κρατήσει μεγάλο χρονικό διάστημα (8 ώρες).

Επιλογή 2.

 • να πάρει 1H.l. λύση dimetilftalata (φαρμακευτική αντι-μυκητιασική πράκτορα);
 • για να συνδεθείτε με 1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι.
 • προσθέστε ένα ωμό αυγό (1pc);
 • ρίχνουμε 2 κουταλιές της σούπας ξύδι (70%).

Σπιτική αλοιφή εφαρμόζεται σε πληγείσες νύχια, βάλτε τα πόδια πλαστικές σακούλες και μάλλινες κάλτσες και αφήστε το μακιγιάζ το βράδυ. Το φαινόμενο του θερμοκηπίου που δημιουργείται μέσα, συμβάλλει στη διείσδυση των δραστικών συστατικών στην επιφάνεια του νυχιού και να επιταχύνει την καταστροφή του μύκητα.

Λύση επεξεργασίας. Μπορεί στο σπίτι για να προετοιμάσει αντι-μυκητιασική λύση:

 • συγκεντρωμένη ουσία (70%);
 • 2 κουταλιές της σούπας βότκα;
 • 3 ασπράδια αυγών;
 • όλα τα ανακατεύουμε καλά;
 • πριν πάτε για ύπνο για να επιβάλει εμποτισμένο με μείγμα αποτελούμενο από τον επίδεσμο για να την πληγείσα περιοχή;
 • κρατήσει όχι περισσότερο από 15 λεπτά.

Το μίγμα μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο και να το χρησιμοποιήσετε, όπως απαιτείται. Διαδικασία γίνεται καθημερινά, εφ ' όσον προσβληθεί από το μύκητα των νυχιών δεν θα κατέβει και στη θέση του θα αναπτυχθεί ένα υγιές νύχι. Η θεραπεία είναι μακροχρόνια και χρειάζεται 6 έως 12 μήνες.

Η χρήση του ξιδιού μηλίτη της Apple

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών με το ξίδι μηλίτη Μήλων δίνει πολύ καλά αποτελέσματα. Ειδικά αν χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με το ιώδιο, το οποίο είναι επίσης ένα εξαιρετικό αντισηπτικό. Το εργαλείο με βάση τους είναι σε θέση να σταματήσει τη μόλυνση και να αποκαταστήσει τη δομή των νυχιών, ακόμη και στο προχωρημένο στάδιο της νόσου. Κάνουν το σπίτι μια σύνθεση για καθημερινή θεραπεία των προσβεβλημένων νυχιών.

Apple μηλίτη ξίδι και το ιώδιο

 • κουταλιά της σούπας ξύδι Μήλου μηλίτη;
 • κουταλιά της σούπας ιώδιο;
 • τα συστατικά του μίγματος;
 • απλώστε το μίγμα στο μολυσμένο καρφί για το μισό χρόνο (πρωί και βράδυ).

Κομπρέσα με ξίδι μηλίτη Μήλων:

 • 2 κουταλιές της σούπας ξίδι.
 • 2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι.
 • Συστατικά για να συνδεθείτε;
 • ενυδατώστε τον επίδεσμο;
 • εφαρμόζεται για τις πληγείσες καρφί.
 • για να διορθώσετε το ασβεστοκονίαμα, το αφήνουμε όλη τη νύχτα.

Η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του νυχιού.

Apple μηλίτη ξίδι και φικαρία

Αυτή η συνταγή είναι χρησιμοποιείται για τη θεραπεία προχωρημένου σταδίου onikhomikoz.

 • φαρμακείο ξηρό φικαρία (πακέτο);
 • ένα λίτρο ξύδι (9 %);
 • φικαρία άλεσμα και ρίχνουμε το ξίδι.
 • επιμένουν λύση μήνα.
 • πριν από τη χρήση, στέλεχος, προσθέστε 5 κουταλιές της σούπας. το αλάτι;
 • πριν πάτε για ύπνο για να κρατήσει τα πόδια σας στην μπανιέρα με το μείγμα.
 • μετά τη συνεδρία τα πόδια να μην σκουπίστε, αφήστε το να στεγνώσει φυσικά.

Για να επιτευχθεί ένα γρήγορο αποτέλεσμα, μπορείτε να εκτελέσετε τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα.

Σημαντικό: για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών θεραπείες με βάση το ξύδι, μπορεί να προκαλέσει δυσάρεστες αισθήσεις (κάψιμο, τσούξιμο, ερυθρότητα). Αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση, η οποία δεν πρέπει να φοβάται. Αυτή υποδηλώνει ότι το ιατρικό προσωπικό άρχισε να ενεργεί εναντίον του μύκητα.

Η ασθένεια δεν έχει επιστραφεί

Οποιαδήποτε ασθένεια ευκολότερο να αποτραπεί από το να το μακρύ και δύσκολο για τη θεραπεία. Η δήλωση αυτή ισχύει ιδιαίτερα για μυκητιασικές λοιμώξεις. Θεραπεία onikhomikoz μακροπρόθεσμη και απαιτεί επιμονή και υπομονή. Για να διακόψετε την θεραπεία δεν μπορεί, διαδικασίες, έως ότου, μέχρι να αναπτυχθεί το νέο, υγιές νύχι. Και μετά τη θεραπεία για να ηρεμήσω, δεν είναι απαραίτητο, στο μέλλον, είναι απαραίτητο να τηρείτε τα προληπτικά μέτρα για την αποφυγή επανάληψης:

 • παρακολουθεί τη συνολική υγεία του σώματος. Ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα είναι η αιτία πολλών ασθενειών.
 • μην ξεχάσετε να πάρετε σε δημόσια λουτρά, σάουνες, παραλίες παπούτσια. Να θυμάστε ότι ο μύκητας πολλαπλασιάζεται σε υγρό και θερμό περιβάλλον.
 • αποφεύγετε να περπατάτε ξυπόλυτοι σε πολυσύχναστες θέσεις, και οι επισκέπτες δεν επιτρέπεται να φορούν άλλων Παντόφλες
 • αγοράσετε παπούτσια για διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Κοίτα, μετά και τη θεραπεία αέρα από το χώμα. Μην φοράτε βρεγμένο υποδήματα;
 • προσπάθησε να μην είσαι άρρωστος. Οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, να εγκαταλείψουν τις κακές συνήθειες. Να θυμάστε ότι ο μύκητας είναι ιδιαίτερα ενεργός, αν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο.

Αυτοί οι κανόνες είναι αρκετά απλή, και τα οφέλη είναι προφανή. Κατά τα πρώτα σημάδια των μυκητιάσεων, συμβουλευτείτε έναν ειδικό για τη διάγνωση και τη θεραπεία. Όσο πιο γρήγορα αρχίσετε να καταπολεμήσει τη λοίμωξη, τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγούμε από τη νόσο.