Μύκητας του νύχια: πώς να τη θεραπεία, το πιο αποτελεσματικό μέσο

Το toe καρφί μύκητας είναι η ιατρική ονομασία της onychomycosis. Χαρακτηρίζεται από βλάβες των παθογόνων μικροοργανισμών Καυλιάρης πλάκες των ποδιών και λιγότερο συχνά τα χέρια. Αυτό δεν θα οδηγήσει σε σημαντική απειλή για την ανθρώπινη ζωή, αλλά είναι αρκετά δυσάρεστο παράγοντας, το οποίο φέρνει μια μεγάλη ταλαιπωρία. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι το νύχι αρχίζει να φαίνονται αισθητικά ευχάριστο και δύσοσμα.
Σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν και άλλα συμπτώματα, τα αρνητικά είναι επώδυνη. Περίπου 20% όλων των κατοίκων του πλανήτη μας πάσχουν από το μύκητα των νυχιών, και κάθε 100% ευαίσθητα σε υποτροπή της νόσου.

Αιτίες και παράγοντες της ανάπτυξης του μύκητα

Στην ιατρική πράξη, που σχηματίζεται μια ισχυρή ταυτοποίηση των παραγόντων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μύκητα των νυχιών στα πόδια. Γι ' αυτό είναι σημαντικό να παρακολουθεί προσεκτικά την υγεία τους για αυτές τις κατηγορίες ασθενών:
 • Με τους τραυματισμούς, clavisque, εκδορές και Κλόντους πόδια, τι θα συμβεί για τα ακατάλληλα παπούτσια ή ξεχωριστό καλλυντικά διαδικασίες *
 • Το οποίο για κάποιους λόγους δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει την κατάλληλη υγιεινή φροντίδα των ποδιών;
 • Με ένα αποδυναμωμένο ή κατάθλιψη ανοσοποιητικό σύστημα;
 • Λαμβάνοντας ορισμένα είδη φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των αντιβιοτικών;
 • Υπερβολική exercitatione sudorem, πόδια και ολόκληρο το σώμα Γενικά.
Η παρουσία ενός τουλάχιστον από τους ανωτέρω παράγοντες ο κίνδυνος του μύκητα των νυχιών μπορεί να αυξηθεί αρκετές φορές. Γι ' αυτό θα πρέπει πάντα να αποφύγετε τις αιτίες που προκαλούν τη μόλυνση από παθογόνους μικροοργανισμούς.
Συχνά, η λοίμωξη προέρχεται από τη σχετική με τους οποίους ένα άτομο ζει σε ένα δωμάτιο και χρησιμοποιεί κοινά είδη οικιακής χρήσης. Η πιθανότητα λοίμωξης είναι σημαντικά αυξημένη σε περίπτωση που η χρήση κοινών πετσέτες, πετσέτες, χαλιά στο μπάνιο.
Αυτός είναι ο λόγος που πολύ συχνά η λοίμωξη είναι επίσης σε ορισμένα δημόσια ιδρύματα, όπου οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με αντικείμενα που χρησιμοποιούνται από άλλους. Αυτά είναι ατμόλουτρα, σάουνες, γυμναστήρια, πισίνες και παραλίες. Διακρίνει αυτά τα μέρη με υψηλή υγρασία, η οποία είναι ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των μυκητιάσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σπόρια των μυκήτων είναι αρκετά ανθεκτικό, ώστε να αντέχει σε πολύ υψηλές και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Υπάρχουν ακόμη και στην άμμο της παραλίας, το οποίο χτύπησε σε μικρές ρωγμές στα πόδια που προκαλείται από μύκητες των ποδιών και τα νύχια.

Θεραπεία με κρέμες και αλοιφές

Θεραπεία της μυκητιάσεις στα πρώτα στάδια της νόσου, όταν δεν έχει ακόμη καταφέρει να αποκτήσει μια σοβαρή μορφή, είναι καλύτερο να γίνεται με τη βοήθεια των φαρμάκων εξωτερική εφαρμογή. Antimiotiki χρησιμοποιηθεί έξω, μπορεί να είναι διάφορες μορφές, ζελέ, πούδρες, κρέμες, βαφές, κ. λπ. η Πιο κοινή είναι αλοιφές και κρέμες. Ανάμεσα στις πολλές προετοιμασίες για την κλινική μελέτη σε σχέση με την PsoriControl είναι αρκετά σαφής. Εβδομήντα τοις εκατό των ιατρικών οργάνων έχουν επιβεβαιώσει την αποτελεσματικότητα της ουσίας. Τι είναι το μύκητα των νυχιών

Τα σκευάσματα με βάση την τερβιναφίνη

Αυτή η ουσία λειτουργικά, καθώς και την εξάλειψη της την ανάπτυξη των μυκήτων διαφορετικής προέλευσης, ανεξάρτητα από το είδος του μύκητα. Πράξεις συνολικά, η χρήση του ασφαλούς, ειδικά όταν χρησιμοποιείται εξωτερικά. Η χρήση των κρεμών αφορά τη λίπανση της πληγείσες περιοχές του δέρματος 1-2 φορές την ημέρα, κατά προτίμηση με λίγη αλοιφή και ΤΡΊΨΙΜΟ. Η θεραπεία ποικίλλει ανάλογα με το στάδιο της νόσου, και τις μορφές του μύκητα, αλλά είναι συνήθως 2-4 εβδομάδες. Κατά την εφαρμογή αλοιφών, στα ανώτερα στρώματα του δέρματος συσσωρεύεται τερβιναφίνη, και έχει καταστροφικές συνέπειες για το μύκητα, ακόμη και μετά από 4 ώρες υπάρχει μια σημαντική βελτίωση του δέρματος. Υπάρχουν οικουμενική θεραπεία για πολλές βλάβες του δέρματος, συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης, εκζέματος, δερματίτιδας, κ. λπ. Εδώ είναι τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματική αλοιφή:
 1. το σαλικυλικό. Αναπλάθει το δέρμα και να καταστρέψει το μύκητα όταν χρησιμοποιείται με συχνότητα 1-3 φορές την ημέρα. Χαρακτηριστικό – μια γρήγορη θεραπεία είναι 10-20 ημέρες.
 2. Ψευδάργυρος αλοιφή είναι εξαιρετικά δημοφιλής λόγω της ασφάλειας συνέπειες για το σώμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την κύηση, τη γαλουχία και σε παιδιά. Εφαρμόστε καθημερινά 4-5 φορές.
 3. Το θείο. Η αποτελεσματική ουσία που χρησιμοποιείται για 7 ημέρες, προκαλώντας το δέρμα 2 φορές την ημέρα.
Όπως ήδη αναφέρθηκε, η θεραπεία εξαρτάται από τη μορφή της νόσου, αντίστοιχα, πρέπει να τηρούν ορισμένες συστάσεις για να επιτευχθούν τα μέγιστα αποτελέσματα.
 1. Όταν μεσοδακτύλιες μορφή του μύκητα, συνήθως η κρέμα εφαρμόζεται 1-2 φορές την ημέρα. Τα συμπτώματα εξαφανίζονται μετά από 1-2 εβδομάδες, σε ορισμένες περιπτώσεις έως και 4 ώρες. Η θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί για 1 έως 4 εβδομάδες ανάλογα με το φάρμακο για να αποφευχθεί η υποτροπή της νόσου;
 2. Κατά τη διάρκεια cornification στάση που απαιτείται, πριν την εφαρμογή καθαρίστε το δέρμα από την αποφλοίωση, η περίσσεια ιστών, οι ασθενείς ξαναμεγαλώνω? νυχιών. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σαλικυλικό αλοιφή, αλλιώς, η ουσία δεν θα διαπεράσει στο βαθύ στρώμα dermis
 3. vesiculosum μορφή απαιτεί μια προκαταρκτική θεραπεία που αφαιρεί τις φυσαλίδες από το υγρό στο δέρμα. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την κυψέλη και καθαρίστε το από τα υγρά σχηματισμούς. Το υπόλοιπο έλκος θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με βορικό οξύ (2%). Σε πιο σύνθετες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κορτικοστεροειδών κρέμες. Η χρήση αντιμυκητιασικές αλοιφές συνταγογραφείται μόνο μετά την απομάκρυνση από την οξεία μορφή, στη συνέχεια να εφαρμόσει τα πρότυπα
 4. Διαγράφονται μορφή είναι εύκολα θεραπεύσιμη, αλλά ο μύκητας συχνά καλύπτει μεγάλες περιοχές του δέρματος, έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλά αλοιφή. Εναλλακτικά, η χρήση του αφρού, το οποίο είναι εύκολο να εφαρμοστεί και παρέχει ένα προστατευτικό φιλμ για 24 ώρες.

Φάρμακα

Δεν είναι πάντα η θεραπεία είναι τοπικά ή σε τοπικό επίπεδο, όπως και στην ευρεία βλάβες του δέρματος, τα νύχια και τα χέρια σας, μπορεί να θέλετε ένα πιο αποδοτικό όχημα. Θεραπεία φάρμακο που επηρεάζει ολόκληρο το σώμα και η βελτίωση έρχεται μέσα από το σώμα. Συχνά η θεραπεία συμπληρώνεται από αλοιφές, αλλά η αλληλεπίδραση των ναρκωτικών θα πρέπει να ελέγξετε με έναν ειδικό. Θεραπεία με λέιζερ

Θεραπεία με λέιζερ

Θεραπεία με λέιζερ είναι μια σύγχρονη θεραπεία της μυκητιάσεις, λόγω της διείσδυσης του υπέρυθρου φάσματος επιτυγχάνεται από την ακτινοβολία και το θάνατο του μύκητα. Φυσικά, η διαδικασία δεν είναι πανάκεια, αλλά 2 μήνες μετά τη μόλυνση έχει εξαλειφθεί και αυτό είναι σημαντικό ανώδυνη. Εφαρμόζοντας μια παρόμοια θεραπεία είναι δυνατή η εμφάνιση των ανεπιθύμητων ενεργειών. Για να εξαλείψει εντελώς μυκητιάσεις πρέπει να υποβληθούν σε 610 συνεδρίες, ενώ εμμένοντας σε διάστημα 1 εβδομάδας. Πριν από κάθε διαδικασία για να καθαρίσει το δέρμα και cornutae vaporetur τα πόδια, τα χέρια. Θεραπεία με λέιζερ γίνεται μόνο σε κλινικές.

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών pharmacopolium ναρκωτικά

Η θεραπεία του μύκητα θα πρέπει να καθορίζεται από το δερματολόγο. Ποιο εργαλείο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σε κάθε περίπτωση επηρεάζεται από την απεραντοσύνη της εξάπλωσης της νόσου, τη μορφή, τη διάρκεια και την παρουσία του συνδυασμού. Υπάρχει διαφορετική επίδραση φαρμακευτική για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά το ένα από το άλλο, και σε συνδυασμό. Η απόφαση θα πρέπει να λάβει μόνο το θεράποντα γιατρό σας, καθώς το καρφί μπορεί επίσης να έχει παρενέργειες και ορισμένες αντενδείξεις. Αρκετά δημοφιλής και αποτελεσματική είναι διαφορετικά χρώματα, σπρέι και τα διαλύματα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η επεξεργασία των κεφαλαίων αυτών είναι συχνά πολύ χρονοβόρα.Θα πρέπει να είναι από μερικούς μήνες έως ένα χρόνο.
Υπάρχουν εναλλακτικές μέθοδοι επιρροή για τους μύκητες των ποδιών, τα οποία δεν είναι πάντα υποστηρίζονται από την επίσημη ιατρική. Παρά το γεγονός αυτό, τα σχόλια αυτών που τα χρησιμοποίησε, μιλώντας σχετικά με την αποτελεσματικότητα. Αλλά το καλύτερο είναι να είναι αρκετά προσεκτικοί για να επιλέξετε προσεκτικά τι για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών.

Πώς μπορείτε να πάρετε μύκητα

Ο μύκητας είναι πολύ μεταδοτική και είναι δύσκολο να τη θεραπεία της νόσου. Είναι nonheritable. Στην πραγματικότητα, σας μπορεί να μολυνθεί με οποιαδήποτε επαφή με σπόρια που μπορεί να παραμείνουν στην επιφάνεια για πολύ καιρό. Εκχώρηση 2 τύπους μόλυνσης:
 1. Μια άμεση διαδρομή. Ο μύκητας διεισδύει μέσα από το έδαφος, τα φυτά, την επαφή με τον άρρωστο πρόσωπο και μερικές φορές σε ζώα *
 2. Έμμεση διαδρομή. Μέσω της χρήσης των στοιχείων που πρώτη συνίσταται στη χρήση του ασθενή και ήταν μολυσμένο.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας

Οι παραδοσιακές μέθοδοι θεραπείας Από μύκητες στα νύχια είναι αρκετά κοινό, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη θεραπεία τους στο σπίτι, χωρίς το υψηλό κόστος. Συχνά κατάλληλο διαθέσιμα προϊόντα, τα οποία είναι συχνά στην οικονομία για όλους. Πολύ αποτελεσματική είναι οι ακόλουθες μεθόδους θεραπεία του μύκητα των νυχιών:
 1. Με τη βοήθεια του πλυντηρίου σε σκόνη. Το αποτέλεσμα αυτής θεραπεία του μύκητα των νυχιών με βάση την παρουσία της σκόνης από το αλκάλιο, το οποίο είναι ένα εχθρικό περιβάλλον για την ύπαρξη παθογόνων. Πρώτα θα πρέπει εκατό γραμμάρια διαλύονται σε ζεστό νερό. Μετά από αυτό σε αυτή τη λύση, είναι απαραίτητο να ανεβαίνουν τα πόδια. Οι πόροι του δέρματος θα γίνει σταδιακά ανοιχτό, προκαλώντας την σκόνη να πραγματοποιηθεί μέσα τους, να σκοτώνει το μύκητα. Όλα τα συμπτώματα της νόσου εξαφανιστούν για μια εβδομάδα, αλλά είναι καλύτερα να εφαρμόζεται αυτή η μέθοδος δέκα ημέρες για να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα.
 2. Καλή ιδέα για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών μπορεί επίσης υπεροξείδιο του υδρογόνου. Πριν την εφαρμογή θα πρέπει de vaporetur πόδια σε ζεστό νερό. Σε ένα υγρό είναι καλύτερα να προσθέσετε μια μικρή ποσότητα από μαγειρική σόδα – 1 λίτρο 1 κουταλάκι του γλυκού. Μετά το βράσιμο στον ατμό μια μπατονέτα βουτηγμένη σε υπεροξείδιο του υδρογόνου θα πρέπει να τεθεί για τις πληγείσες περιοχές του δέρματος και των νυχιών. Στη συνέχεια, το τυλίγουμε σε σελοφάν για 4560 λεπτά. Ανάλογα με το πόσο μακριά προχωρήσει η ασθένεια, η διάρκεια των διαδικασιών αυτών μπορεί να κυμαίνεται από δύο εβδομάδες έως αρκετούς μήνες. Καθ ' όλη την ημέρα, επιπλέον, μπορείτε να ρίχνετε μερικές σταγόνες υπεροξειδίου του στην κοιλότητα των νυχιών.
 3. Καθιερωθεί στην καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών σκόρδο. Για την εφαρμογή της μεθόδου θα πρέπει να είναι μία σκελίδα adepto υγρό σε κανονικές αλάτι, και στη συνέχεια ΤΡΊΨΤΕ τους επώδυνη θέση. Και επίσης, το προϊόν μπορεί να ετοιμάσει μια ειδική κρέμα για την νοσηλευτική, παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται με το υπεροξείδιο.
 4. Αραιώστε μία κουταλιά της σούπας αμμωνία σε 200 ml νερό βρύσης μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της μυκητιασική λοίμωξη. Σε μια τέτοια λύση θα πρέπει να βουτιά ένα βαμβακερό ύφασμα στο οποίο να τυλίξετε τις πληγείσες περιοχές το βράδυ.
 5. Για την πρόληψη της εξάπλωσης της μόλυνσης χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα. Εκατό γραμμάρια της ουσίας χύνεται μια μικρή ποσότητα νερού για να σχηματίσουν ένα πηλού, το οποίο εφαρμόζεται για τις πληγείσες καρφί για 1020 λεπτά. Αφού στεγνώσει, θα πρέπει να πλένονται με ζεστό νερό και τα νύχια λίγο pulveris.
 6. Ως πρόληψη της λοίμωξης είναι ένα μείγμα από βότανα. Για να το κάνετε αυτό, την ίδια ποσά των μικτών μέντα, φασκόμηλο, τσουκνίδα και χαμομήλι. Αυτό το μίγμα θα πρέπει να θέσει σε κάλτσες που αλλάζουν κάθε μέρα. Το καλοκαίρι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε φρέσκα βότανα, δεν exaruit.
 7. Καλό είναι να χρησιμοποιήσετε για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών λουτρά νερό, γλυκερίνη, το ιώδιο και το ξύδι. Το νερό πρέπει να είναι δύο φορές περισσότερο από όλα τα άλλα συστατικά σε συνδυασμό. Πριν από το κρεβάτι θα πρέπει να απορροφούν τα πόδια μου σε αυτό το υγρό για περίπου 15 λεπτά, αυτό θα σας βοηθήσει για 10 ημέρες για να θεραπεύσει μη ξεκίνησε το στάδιο της νόσου.
 8. Στα αρχικά στάδια ανάπτυξης του μύκητα όταν η λοίμωξη δεν έχει ακόμη καταφέρει να χτυπήσει το καρφί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βαμβάκι κομπρέσες με αιθυλική αλκοόλη. Θα πρέπει να τοποθετηθεί ανάμεσα στα δάχτυλα των χεριών πριν από το κρεβάτι για δύο εβδομάδες.
 9. Στη θεραπεία του μύκητα των νυχιών μπορεί να βοηθήσει τα κρεμμύδια. Είναι απαραίτητο, πριν από τη χρήση και το ψιλοκόβουμε σε ένα τρίφτη, μετά την οποία η προκύπτουσα υδαρούς εφαρμόζεται για τις πληγείσες περιοχές.
 10. Αποτελεσματικό κατά του μύκητα των νυχιών είναι το βορικό οξύ. Την σκόνη θα πρέπει να σκορπιστεί στα πόδια πριν τον ύπνο, στη συνέχεια, φορέστε κάλτσες. Πριν από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να είναι καλά vapore aquae calidae του ποδιού, κατά προτίμηση σε πολύ ζεστό νερό. Το ποσοστό εφαρμογής αυτής της μεθόδου είναι μόνο 10 ημέρες.