Μέσα από μύκητες στα πόδια. Η πιο αποτελεσματική

Να αποτελεσματικά να απαλλαγούμε από το πόδι του αθλητή και ανάμεσα στα δάχτυλα, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό θεραπευτικό παράγοντα. Θα πρέπει να βοηθήσει να θεραπεύσει τη λοίμωξη γρήγορα και μόνιμα. Δεν αρκεί να πάμε στο φαρμακείο και να αγοράσουν τα πιο ακριβά ή προκατειλημμένες προϊόντων. Μετά από όλα, θα πρέπει να αποκτήσουν θεραπεία από μύκητες στα πόδια πιο κατάλληλο για την κατάστασή σας.

Ως εκ τούτου, πριν από τη θεραπεία της ασθένειας, είναι απαραίτητο να επισκεφτείτε έναν γιατρό, να επιβεβαιώσει την παρουσία του μύκητα και να βρείτε τον τύπο της. Και στη συνέχεια, με βάση αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να καθορίσετε ακριβώς ποια φάρμακα θα είναι πιο αποτελεσματικά στην θεραπεία της νόσου.

καρφί μύκητας

Αντιμυκητιασικά φάρμακα για το toe τοπικής δράσης

Όταν ασχολείται με το πόδι του αθλητή εφαρμόζεται σε εξωτερικές και εσωτερικές φάρμακα. Φάρμακα τοπικές δράσεις που εκχωρούνται πάντα, το σύστημα, κατόπιν αιτήματος.

Τις πληγείσες περιοχές των ποδιών μπορεί να γίνει επεξεργασία:

 • Κρέμες;
 • Αλοιφές?
 • Ramis;
 • Λύσεις.

Κάθε τεύχος παρουσιάζει ένα τεράστιο αριθμό των φαρμάκων από διαφορετικούς κατασκευαστές. Η επιλογή των συγκεκριμένων φαρμάκων ασκείται από το δερματολόγο με βάση την κλινική εικόνα της νόσου, τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς, την εμπειρία τους, την ανάδραση από τους ασθενείς και τους συναδέλφους.

Υπάρχουν μερικοί Γενικοί κανόνες που βοηθά να καταστρέψει το μύκητα στα πόδια με διαφορετικά αντιμυκητιασικά τοπικής δράσης:

 • Θα πρέπει να πραγματοποιήσει ταυτόχρονη θεραπεία όλων των μολυσμένες περιοχές του δέρματος;
 • Κατά την εφαρμογή του προϊόντος δεν επηρεάζεται μόνο από το μύκητα ιστό, αλλά και στο γειτονικό;
 • Η επιδερμίδα πριν από τη χρήση επίκαιρα θεραπείες που πρέπει να καθαριστεί καλά με σαπούνι και τρεχούμενο νερό.
Σχετική ασφάλεια αντιμυκητιακή επίκαιρα φάρμακα δεν πρέπει να γίνει δικαιολογία για την ανεξέλεγκτη χρήση. Ακόμη, χρησιμοποιώντας το πιο αποτελεσματικό μέσο για μύκητες στα πόδια, το ενεργό συστατικό το οποίο ο μικροοργανισμός είναι ευαίσθητα, μπορεί να επιδεινώσει μόνο την κατάσταση του δέρματος, χάνοντας πολύτιμο χρόνο και εμποδίζουν την ανάκαμψη!

Αλοιφή

φάρμακα από το μύκητα

Κοινή μορφή αντιμυκητιασικά φάρμακα τοπικές δράσεις αλοιφές. Μπορούν να είναι τόσο εγχώρια και εισαγόμενα.

Αντιμυκητιασικές αλοιφές ποικίλλουν σημαντικά στην τιμή. Ωστόσο, να πάρει μια καλή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών, εστιάζοντας μόνο στο κόστος, όχι. Επειδή αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τις θεραπευτικές ιδιότητες της δραστικής ουσίας, αλλά επίσης και από τα πρόσθετα συστατικά που χρησιμοποιούνται στη δομή του, την πολιτική μάρκετινγκ του κατασκευαστή, διάσημο εμπορικό σήμα. Συχνά, τα φάρμακα είναι φθηνά, αλλά είναι αποτελεσματική σε φαρμακείο ράφια δίπλα από παρόμοια φάρμακα αξίας αρκετών φορές πιο ακριβά.

Η καλύτερη θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών που επιλέγονται για κάθε ασθενή από τον ιατρό ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, εάν ο ασθενής δεν θέλετε να πληρώνω πάρα πολύ, θα πρέπει να ρωτήσετε το δερματολόγο για να δείξει την αποστολή του δυνατόν ομολόγους τους από τη φαρμακευτική αγωγή και επιλέξτε το φαρμακείο φθηνότερη έκδοση του συνιστάται από το γιατρό σας.

Κρέμες

Εκτός από αλοιφές, υπάρχουν και άλλα παρόμοια δομή φάρμακα από το μύκητα. Το κρέμες. Θα σταματήσει αποτελεσματικά την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή των παθογόνων μικροοργανισμών. Χρησιμοποιούνται στη θεραπεία των ασθενειών σε οξεία μορφή, και για την πρόληψη της υποτροπής.

Εκτός από την αντιμυκητιακή αποτελέσματα κρεμώδες τα έσοδα από το μύκητα έχουν ιδιότητες για να ανακουφίζει τον ερεθισμό, φλεγμονή, αναγέννηση ιστών. Είναι καλά να αφαιρέσετε τις δυσάρεστες οσμές που συμβαίνουν στην παθολογία.

Αν ο αθλητής είναι στα πόδια, στη συνέχεια, αντιμυκητιασικές κρέμες δεν θα είναι σε θέση να θεραπεύσει την ασθένεια εντελώς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η καλύτερη επιλογή για να επιτευχθεί πλήρης ανάκαμψη – η χρήση της συνδυασμένης θεραπείας της νόσου, που συνδυάζει την προετοιμασία των εξωτερικών και εσωτερικών μέθοδος εφαρμογής!

Σπρέι

Πολύ δημοφιλής θεραπεία για το μύκητα των τοπικών δράσεων που δεν μπορεί να εξαπλωθεί στα πόδια, και τον ψεκασμό. Είναι διαθέσιμο ως σπρέι, δεν είναι λιγότερο αποτελεσματική από ό, κρέμες και αλοιφές, ωστόσο, διατηρούνται περισσότερο στο δέρμα. Αυτή η ιδιότητα επιτρέπει τη θεραπεία του μύκητα πολύ πιο γρήγορα από ό, τι με άλλα φάρμακα τοπικής δράσης.

Σπρέι είναι απαραίτητη αν η λοίμωξη έχει εξαπλωθεί σε απρόσιτες θέσεις του ποδιού και είναι δύσκολο να παπανικολάου αυτές τις περιοχές με άλλα φάρμακα. Είναι η πρώτη βοηθούς στη θεραπεία βλάβες κλάμα και η υπερβολική εφίδρωση στα πόδια, καθώς έχουν ισχυρό στέγνωμα και απολύμανση αποτέλεσμα.

Σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τη θεραπεία του μύκητα. Είναι εντελώς αόρατα προληπτικό μέτρο. Συνιστάται ψεκασμός στα πόδια τους οπαδούς της σάουνες και πισίνες πριν από την επίσκεψη αυτά τα μέρη.

iotova μπάνιο

Η χρήση άλλων μέσων τοπική δράση για τη θεραπεία του μύκητα

Εκτός από αλοιφές, κρέμες και σπρέι που οι γιατροί συνιστούν να χρησιμοποιήσετε και άλλα φθηνό αλλά αποτελεσματικό φαρμακείο αντιμυκητιασικά. Αυτές περιλαμβάνουν:

 • Ιώδιο;
 • Η πρόπολη.

Αυτά τα εργαλεία μπορεί να αγοραστεί στο φαρμακείο χωρίς μεγάλη δυσκολία. Είναι εύκολο στη χρήση και πολύ αποτελεσματικό σε σύνθετη μεταχείριση από τους μύκητες των ποδιών.

Το ιώδιο

Πολύ φθηνή και προσιτή θεραπεία που σκοτώνει τα περισσότερα είδη μυκήτων. Εκτός από το ιώδιο είναι ένα εξαιρετικό αντισηπτικό, βοηθά να αντιμετωπίσουν με ταυτόχρονη μόλυνση από παθογόνους μικροοργανισμούς.

Αυτό το φθηνό εργαλείο χρησιμοποιείται ως μυκητιάσεις του δέρματος και των νυχιών.

Μερικά δημοφιλή παραλλαγές εφαρμογής της αλκοολικό διάλυμα ιωδίου για τη θεραπεία του μύκητα:

 • Λουτρά. Σε δύο λίτρα ζεστό νερό αραιωμένο με μια κουταλιά της σούπας ιώδιο. Τα πόδια μια φορά την ημέρα για δεκαπέντε λεπτά. Μετά από αυτό, το δέρμα σκουπίστε προσεκτικά και να αντιμετωπίζονται με μια προκαθορισμένη αντιμυκητιασική αλοιφή ή κρέμα. Το μπάνιο δεν χρησιμοποιείται μόνο για τη θεραπεία αλλά και για την πρόληψη του μύκητα;
 • Το σκούπισμα. Μια μπατονέτα βουτηγμένη σε ιώδιο δύο φορές την ημέρα, αντιμετωπίζονται με τον επηρέασε και τις γύρω περιοχές του δέρματος των ποδιών.
Το ιώδιο είναι ένα πολύ ισχυρό αλλεργιογόνο. Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα έχετε κανένα αντίδραση του δέρματος, εφαρμόστε μια πτώση στον αγκώνα κάμψη. Εάν η ερυθρότητα και ο κνησμός δεν παρατηρείται, μπορούμε με ασφάλεια να χρησιμοποιήσετε για ιατρικούς σκοπούς!

Η πρόπολη λύση

Σε οποιοδήποτε φαρμακείο πουλάει μια πολύ ισχυρή αντιμυκητιασική που ανήκουν στην κατηγορία αρκετά φθηνό. Αυτό αλκοόλ βάμμα της πρόπολης. Περιέχει ουσίες, εκτός από την αντιμυκητιακή αποτελέσματα επούλωση των πληγών και αντιμικροβιακή επίδραση.

Να πάρει στο δέρμα, η πρόπολη αποτελεί μια αόρατη duis. Εξαιτίας αυτού δεν είναι μόνο η θεραπεία της επιδερμίδας, αλλά και την υπεράσπισή του.

Να καταστρέψει το μύκητα στα πόδια συνιστάται για αυτές τις συνταγές:

 • Βαμβάκι βουτηγμένο σε βάμμα της πρόπολης, εφαρμόζεται σε μολυσμένες περιοχές των ποδιών και να δέσει η λωρίδα. Συμπιέσει το αφήνουμε για λίγες ώρες, αλλά δεν κάνει κακό, αν για να τον κρατήσει όλο το βράδυ;
 • Ένα κουταλάκι του γλυκού οινόπνευμα βάμματα πρόπολης χύνεται σε πέντε λίτρα ζεστό νερό συσσωρεύεται στη λεκάνη. Η λύση για δέκα λεπτά στα ύψη πόδια. Μετά από αυτό, σκουπίστε το δέρμα και να θέσει σε κάλτσες. Διαδικασία γίνεται μία φορά την ημέρα πριν τον ύπνο.
χάπια

Θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών με συστηματική δράση

Αν η θεραπεία του ποδιού του αθλητή, εφαρμόζοντας τοπικές θεραπείες είναι μόνο αδύνατο, ο δερματολόγος καταφύγει για το διορισμό των φαρμακευτικών προϊόντων που προορίζονται για από του στόματος χορήγηση.

Συστηματική θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων είναι πολύ αποτελεσματική. Ωστόσο, τα φάρμακα έχουν ένα αρκετά ευρύ φάσμα των παρενεργειών, ως εκ τούτου, αποδίδεται μόνο όταν είναι απολύτως απαραίτητο. Τα χάπια για μύκητες στα πόδια δεν μπορεί να εφαρμοστεί σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, που δεν έχουν σχεδιαστεί για να δώσει στα παιδιά και τα άτομα με χρόνιες παθήσεις των εσωτερικών οργάνων.

Ένας έμπειρος δερματολόγος θα αντιμετωπίσει την επιλογή φάρμακα αντιμυκητιασικά για συστηματική αποτελέσματα πολύ προσεκτικά. Θα εξοικειωθούν με την τρέχουσα κατάσταση της υγείας του ασθενούς, αλλά επίσης μαθαίνει για την προηγούμενη ασθενειών και παθολογικών καταστάσεων που είχαν αντιμετωπιστεί στο παρελθόν!

Για τον ασθενή που θεραπεύτηκε από το πόδι του αθλητή, το συντομότερο δυνατό, είναι σημαντικό όχι μόνο να επιλέξετε το σωστό αντιμυκητιακή μέσα, αλλά και τους εφαρμόζουν σωστά. Σε κάθε περίπτωση, είναι αδύνατο να αλλάξει η θεραπεία έχει συνταγογραφηθεί από γιατρό, και να παραλείψετε την επεξεργασία μολυσμένου δέρματος ή συστηματική λήψη φαρμάκων. Ακριβώς μόνο για την εκπλήρωση όλων των απαιτήσεων του γιατρού, μπορείτε να επιτύχει τη γρήγορη και αποτελεσματική νίκη επί του μύκητα.

18.09.2018