Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών γρήγορα

Για τον μύκητα, μάλλον ο καθένας έχει ακούσει. Και πάντα, φαίνεται ότι αυτό θα συμβεί σε αυτόν, δεν μπορεί. Ωστόσο, αυτό είναι μια παρανόηση και ο μύκητας μπορεί να εμφανιστεί απολύτως κανέναν. Και αυτό γιατί, πρέπει να ξέρετε πώς φαίνεται και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν. Αν δεν τη θεραπεία αυτής της ασθένειας, δεν μπορεί να είναι ολέθριες συνέπειες και η θεραπεία θα είναι πολύ δαπανηρή και χρονοβόρα.

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών

Έτσι, μύκητα των νυχιών είναι μια λοίμωξη που μπορεί να μεταδοθεί από το ένα άτομο στο άλλο. Πολύ συχνά οι άνθρωποι πάρει μια μόλυνση, ενώ το μπάνιο ή το ντους σε δημόσια ντους ή μπανιέρες. Επίσης, είναι εύκολο να πάρετε από τις πιο κοινές συσκευές για τα νύχια, λαβίδες ή ψαλίδια. Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητο να το δανειστώ και να το μοιραστείτε αυτά τα στοιχεία με άλλους ανθρώπους. Επιπλέον, η διαδικασία του μανικιούρ, θα πρέπει να δώσουν προσοχή στο πώς ο δάσκαλος χειρίζεται τα εργαλεία για το μανικιούρ. Δυστυχώς, ο μύκητας μπορεί να εμφανιστεί από το συνηθισμένο σοκ ή βλάβη στο νύχι.

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών γρήγορα

Στην αρχή οι άνθρωποι, ακόμη και ότι δεν μπορεί, αυτό είναι στην πραγματικότητα δεν είναι μόνο μια μελανιά ή τραυματισμό, αυτή τη στιγμή η μυκητιασική λοίμωξη ταχεία ανάπτυξη. Στη συνέχεια, το νύχι αρχίζει να αποσυντίθεται, να ξεκολλήσουν και να κάνει άσχημη εμφάνιση.

Για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών γρήγορα το πρώτο βήμα είναι να προετοιμάσει τα ακόλουθα συστατικά:

 • 15% το σουλφίδιο βάριου, και η συνήθης ταλκ;
 • ρεσορκινόλη;
 • το σαλικυλικό ή βενζοϊκό οξύ *
 • τακτική βαζελίνη;
 • ιώδιο;
 • ιατρική ιωδιούχο κάλιο;
 • λανολίνη;
 • κρυσταλλικό ιώδιο;
 • η ειδική προετοιμασία".

Ιωδιούχου καλίου και λανολίνη προετοιμάσει ένα κρεμώδες μείγμα και το λάδι μέσα σε 10 ημέρες, ισχύουν για τις πληγείσες καρφί. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το μαλακό παραμένει το καρφί και καλύπτει τα ακόλουθα προϊόντα ( 10 g λανολίνη και το ιωδιούχο κάλιο + 0.2 Gy. κρυσταλλικό ιώδιο). Παράλληλα με ποτό αντιμυκητιασικά φάρμακα που συνταγογραφούνται από το δερματολόγο σας. Κάθε βράδυ, είναι απαραίτητο να ατμός έξω τα πόδια και το πινέλο καθαρίστε απαλά την πληγείσα περιοχή από το καρφί μέσα σε 2 εβδομάδες.

Λανολίνη

Πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τα συμπτώματα του μύκητα των νυχιών και όταν συμβαίνουν άμεση δράση.

 • Τα συμπτώματα του μύκητα των νυχιών:
 • Σφραγίδα και άφθονη εύθραυστων νυχιών;
 • Η εμφάνιση του τα ψίχουλα κάτω από το νύχι;
 • Ισχυρή τραχύτητα επιφάνειας;
 • Διαστρεβλωμένη μορφή και υφή *
 • Χλωμό, πολύ βαρετή ή σκούρο χρώμα του νυχιού.

Αν έχετε βρει τέτοια συμπτώματα για τουλάχιστον ένα καρφί, την επείγουσα ανάγκη να αναλάβει δράση. Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφθείτε έναν δερματολόγο, να δοκιμαστεί (απόξεση) και να πάρει το αποτέλεσμα. Μόνο με βάση αυτό το αποτέλεσμα, είναι δυνατόν να αρχίσει η θεραπεία. Μέθοδοι αντιμετώπισης του μύκητα των νυχιών υπάρχουν πολλές, αλλά όχι όλες είναι κατάλληλες για τη συγκεκριμένη περίπτωση και σπάνια αποτελεσματικούς τρόπους. Μια προϋπόθεση για την πλήρη ανάρρωση, είναι η χρήση ειδικά αντιμυκητιασικά φάρμακα που μπορούν να συνταγογραφούνται μόνο από εξειδικευμένο δερματολόγο. Πολλές διαφορετικές κάψουλες, τα βερνίκια, τα επιχρίσματα, και κρέμες. Επίσης, υπάρχουν λαϊκές θεραπείες στον αγώνα για την υγιή και όμορφα νύχια. Τα βερνίκια δεν χρησιμοποιούνται περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα, είναι κατάλληλο για entry-level καρφί νόσου. Μπαλώματα τέλεια απολέπιση το κατεστραμμένο επιφάνεια καρφιών, επιταχύνοντας την επούλωση. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για αντιμυκητιασική αλοιφή ή κρέμα. Σε συνδυασμό με τα φάρμακα και τις τακτικές θεραπείες για να θεραπεύσει μύκητα των νυχιών θα είναι πιθανότατα ο πιο γρήγορος τρόπος. Στη διαδικασία της θεραπείας πρέπει να είναι συνεχώς απολυμαίνονται τα παπούτσια με ένα διάλυμα φορμόλης. Καλσόν και κάλτσες πρέπει, επίσης, να απολυμαίνονται εύκολα, αυτό μπορεί να γίνει αν τα βράζουμε για 20 λεπτά σε διάλυμα σόδας, καθώς και κλινοσκεπάσματα. Σίγουρα πρέπει να σιδερώσω όλα τα πράγματα προσεκτικά .

Το ιώδιο

Η δημοφιλής θεραπεία του μύκητα των νυχιών

Συχνά αντιμέτωποι με το μύκητα των νυχιών, αρχίζουν να φέρονται με λαϊκές θεραπείες. Επίσης, είναι φθηνότερα και μερικές φορές είναι πολύ πιο αποτελεσματική από ό, ακριβά χάπια. Καλύτερα λαϊκή θεραπεία για πολλές ασθένειες είναι το ιώδιο. Έτσι, η πρώτη θεραπεία βασίζεται σε αυτό το συστατικό. Για 2 εβδομάδες πρωί και βράδυ σε παπανικολάου για τις πληγείσες νύχια του 5% αλκοολικό διάλυμα ιωδίου. Για την ποιότητα της θεραπείας είναι να αντιμετωπιστεί και το γειτονικό νύχια, αλλά όχι περισσότερο από μία ημέρα. Αν μπορείτε να ξεκινήσετε μια μικρή αίσθηση καψίματος, δοντιών και δυσάρεστη πόνος γύρω από τα νύχια σας, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια ενεργή διαδικασία επούλωσης. Ωστόσο, ο πόνος δεν πρέπει να είναι πολύ ισχυρή, σε αυτή την περίπτωση που θέλετε να παρακάμψετε την διαδικασία.

Μια μεγάλη θεραπεία για το μύκητα των νυχιών, είναι η πρόπολη. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα 20% έγχυσης είναι και αποτελεσματική θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Έτσι, είναι απαραίτητο να απολαύστε μια μπατονέτα στο διάλυμα και συνεχώς να το εφαρμόσετε στην πληγείσα καρφί. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται καθημερινά για 20 ημέρες.

Μια εξαιρετική θεραπεία των μολυσματικών ασθενειών των νυχιών με βάση το μανιτάρι τσάι. Πιάτο Kombucha εφαρμόζεται στο νύχι, προσεκτικά τυλιγμένο με σελοφάν και σφιχτά τυλίξτε το βράδυ. Αυτή η συμπίεση μπορεί να προκαλέσει πολύ έντονο πόνο, αλλά απλά χρειάζεται για να επιβιώσει και όχι για να καταργήσετε το εργαλείο. Μόνο το πρωί, πάρτε μακριά, πλύνετε καλά το πόδι με ζεστό νερό για να απαλλαγούμε από τα μαλακά σημεία του νυχιού και του δέρματος μετά από την οποία έλαβαν θεραπεία με ιώδιο. Επαναλάβετε τη διαδικασία 3 φορές σε μια μέρα.

Λαϊκές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών

Σε αυτή την περίπτωση, εάν το καρφί είναι μολυσμένη με μύκητες, θα πρέπει να λάβει επειγόντως μέτρα για την αντιμετώπισή της. Πολύ αποτελεσματικό εθνικό συνταγές μπορεί να σωθεί από την ασθένεια αυτή.

Μια καλή συνταγή που μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας με τον ακόλουθο τρόπο: συνδυάστε 1:3 οξικό οξύ 70% και γλυκερίνη, στη συνέχεια, προσθέστε 4 σταγόνες του τσαγιού ελαιόλαδο.

Χρυσή μουστάκι

Πιο ήπια συνταγών αλοιφές κατά του μύκητα των νυχιών: ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και τις πρωτεΐνες από ένα αυγό + 1 κουταλιά της σούπας ξύδι. Ισχύουν για τις πληγείσες νύχια και τυλιγμένο με πλαστική σακούλα και βάλε κάλτσες.

Αλοιφή με βάση το φθαλικό διμεθυλο. Συνταγή: 1 κουταλάκι του γλυκού φθαλικό διμεθυλο, 1 κουταλιά της σούπας ξίδι ή τακτική φυτικό λάδι, προσθέστε το ωμό αυγό, ανακατέψτε και βάλτε το στο ψυγείο για μερικές ώρες. Η ήπια μορφή του αθλητή μπορείτε να κάνετε μια κομπρέσα μόνο τη νύχτα, φορώντας ειδικές τσάντες και κάλτσες. Αλλά σε σοβαρή μορφή της νόσου, συνιστάται να φοράτε συνεχώς. Βοηθά κομπρέσα με ξίδι ή ιώδιο, καθημερινά πακέτα της τέφρας, πρόπολη, ή η Χρυσή μουστάκι.