Φτηνές φάρμακα μύκητες ποδιών: το καλύτερο μέσο για την αποτελεσματική θεραπεία

Χάνουν το δέρμα των κάτω άκρων, τα νύχια και τις μεσοδακτύλιες περιοχές που ονομάζονται μύκητες των ποδιών (πόδι του αθλητή). Η θεραπεία της παθολογίας καιρό, από 1 έως 8 μηνών, ώστε οι ασθενείς να ψάχνει για το κόστος-αποτελεσματικά φάρμακα που μπορεί να αποκατασταθεί η κανονική κατάσταση της επιδερμίδας, καταστέλλουν τη δραστηριότητα του παθογόνου, την ενίσχυση της τοπικής ανοσίας. Φαρμακεία προσφέρουν στους πελάτες φάρμακα για μυκητιασική λοίμωξη σε ένα ευρύ φάσμα, αλλά είναι καλύτερα να μην αγοράσετε χωρίς ιατρική συμβουλή.

Τι είναι μύκητες των ποδιών

Mycotica χάσει μεσοδακτύλιες διαστήματα των ποδιών, με συνακόλουθη ενσωμάτωση στη διαδικασία της onychomycosis και εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος, που ονομάζεται πόδι μύκητα. Παθολογία είναι μικροσκοπικές δερματόφυτα, ζυμομύκητες ή φόρμες. Είναι μια δερματική βλάβη σε μια ομάδα ασθενειών που ονομάζεται "ringworm". Σύμφωνα με τις στατιστικές μυκητιακή ασθένεια στάση ήταν το 20% του πληθυσμού.

Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, ο μύκητας εξαπλώνεται σε ένα άκρο, η οποία αυξάνει τον κίνδυνο ανάπτυξης ερυσίπελας, αύξηση της συχνότητας των αλλεργικών αντιδράσεων των βλεννογόνων μεμβρανών και του δέρματος, το σχηματισμό των κονδυλωμάτων. Τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι μολύνονται με το πόδι του αθλητή:

 • υποθερμία των ποδιών;
 • διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος;
 • σωματική παθολογία;
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • βλαισού μεγάλου δακτύλου;
 • έκζεμα, ατοπική δερματίτιδα, ψωρίαση και άλλα δερματολογικά νοσήματα;
 • συγγενείς ή επίκτητες, υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση των ποδιών).
 • επίσκεψη σε δημόσιους χώρους barefoot (γυμναστήριο, πισίνες, σάουνες);
 • μειωμένη ανοσία, ειδικά οι ηλικιωμένοι και τα παιδιά *
 • onychomycosis για τα πόδια *
 • η κατάχρηση κορτικοστεροειδή, κυτταροστατικά, τα αντιβιοτικά, τα ανοσοκατασταλτικά;
 • μόλυνση εργαζομένων πισίνες, λουτρά, το στρατιωτικό προσωπικό, τους αθλητές, τους εργαζόμενους, τον άνθρακα μεταλλευτική και μεταλλουργική βιομηχανία *
 • το τραύμα στο πόδι, με αποτέλεσμα το σχηματισμό του κάλους, ρωγμές, φουσκάλες.
Τους μύκητες των ποδιών

Φαίνεται

Η εξωτερική εκδήλωση του μύκητα εξαρτάται από το βαθμό συμμετοχής στη διαδικασία παθολογική του δέρματος, τα νύχια, τα μαλλιά στα πόδια και το είδος του στελέχους (παθογόνο). Δερματολόγοι διακρίνουν διάφορα είδη μυκητιάσεις:

 1. Φολιδωτό. Στο πρώτο στάδιο υπάρχει ερυθρότητα και το ξεφλούδισμα του δέρματος. Πληγείσες περιοχές έχουν διαφορετικούς τομείς.
 2. Το είδος που παρουσιάζεται όταν η δυσλειτουργία των ιδρωτοποιών αδένων. Πολλαπλές κύστεις προκύψουν από 2 έως 8 mm διάμετρο. Με την πάροδο του χρόνου, αυτές συγχωνεύονται σε μεγάλες τσέπες, μια μορφή της διάβρωσης αποκαλύπτονται. Οι ασθενείς παραπονούνται για κνησμό, απολέπιση, πόνος.
 3. Όταν οι δερματικές βλάβες εμφανίζονται παρόμοια με εξάνθημα από την πάνα. Είναι η πιο κοινή. Τα κύρια συμπτώματα είναι: στάζει ανάμεσα στα δάχτυλα, σκασμένο δέρμα, φαγούρα, κάψιμο, αντικατάσταση ραγισμένων ιδιαίτερα επώδυνες διαβρώσεις.
 4. Onychomycosis. Στην ελεύθερη άκρη του νυχιού ορατό κίτρινες κηλίδες και λωρίδες, πυκνώνει, και να σπάσει την επιφάνεια του νυχιού, κάτω από το οποίο είναι ορατό λεπιοειδές δέρμα. Η διαδικασία είναι συχνά συνοδεύεται από περίδρομο – φλεγμονή με πυώδη που διατίθενται από το κρεβάτι καρφιών.

Θεραπεία από τους μύκητες των ποδιών

Να αντιβιοτική θεραπεία ασθενών ψάχνετε για φθηνή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών, μετά τη θεραπεία της παθολογίας, κατά κανόνα, χρονοβόρες. Κατά την επιλογή λαμβάνει υπόψη την τοξικότητα από το φάρμακο, τις επιπτώσεις στο έκβρυο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, την παρουσία επιπλοκών, ο ασθενής και άλλους παράγοντες. Υπάρχουν διάφοροι τύποι και φθηνά ναρκωτικά μύκητες ποδιών:

 1. Τοπική. Αυτές περιλαμβάνουν αντιμυκητιασικές κρέμες, αλοιφές, τζελ, σπρέι, σκόνες που εφαρμόζονται άμεσα στην πληγή. Αυτά τα φάρμακα έχουν μια θετική επίδραση στο δέρμα, έχουν ένα ελάχιστο αντενδείξεις. Μεταξύ των ελλείψεων σημείωσε την ανάγκη για μακροχρόνια χρήση, επειδή η δραστική ουσία που σιγά-σιγά συσσωρεύεται στους ιστούς.
 2. Σύστημα. Αυτό δισκία, κάψουλες, λύσεις για ένεση. Τα φάρμακα αυτά δρουν πολύ πιο γρήγορα, καθώς τα ενεργά συστατικά του εξαπλώθηκε γρήγορα μέσω της κυκλοφορίας του αίματος. Το φάρμακο μέσα από τη συστηματική έκθεση υπάρχουν πολλές παρενέργειες και αντενδείξεις, έτσι χρήση τους με μεγάλη προσοχή.

Θεραπεία

Η πιο αποτελεσματική φαρμακευτική θεραπεία της μυκητιάσεις των ποδιών είναι ένα συγκρότημα. Ειδικά στο προχωρημένο στάδιο της νόσου, όταν ένα φάρμακο δεν είναι αρκετό. Προκειμένου η θεραπεία να είναι αποτελεσματική, είναι απαραίτητο κατά την πρώτη συμπτώματα του μύκητα να συμβουλευτείτε ένα γιατρό ή το δερματολόγο σας. Ο ειδικός θα σας συνταγογραφήσει την ατομική θεραπεία, να συνταγογραφήσει τα απαραίτητα φάρμακα για την τοπική ή/και συστηματική δράση, και μπορεί να συστήσει την κατάλληλη δοσολογία των φαρμάκων.

Το ιατρικό Πρωτόκολλο που έχει αναπτυχθεί σχετικά με τη Γενική κατάσταση του ασθενούς, το ιστορικό του ασθενούς, η κλινική εικόνα των μυκητιασικών λοιμώξεων και τη θεραπεία (αν ήταν). Αν μυκητιασικές παθολογία είναι σε πρώιμο στάδιο, τότε μπορείτε να κάνετε antimicotica τοπική εφαρμογή (αλοιφών, γελών, σκόνες). Στο προχωρημένο βαθμό του μύκητα έχει εκχωρηθεί μια ολοκληρωμένη θεραπεία που συνδυάζει την εξωτερική, από του στόματος παράγοντες, η χρήση του ιατρικού υλικού πεντικιούρ και τη φυσική θεραπεία.

Φτηνές φάρμακα για τη θεραπεία από τους μύκητες των ποδιών

Με βάση την διαθεσιμότητα ενός ευρέος φάσματος αντιμικροβιακών φαρμάκων, για να επιλέξετε την αποτελεσματική και φθηνή φάρμακα για τη θεραπεία του ποδιού του αθλητή και σήμερα δεν είναι δύσκολο, είναι διαθέσιμες σε οποιοδήποτε φαρμακείο. Μπορεί να αντιβιοτικών σε θέση να ξεπεράσουν όλα τα είδη των μυκητιασική λοίμωξη.

Διορθωτικά μέτρα για εξωτερική χρήση

Για τη θεραπεία μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών είναι αδύνατη χωρίς την έκθεση στο φάρμακο απευθείας στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό, η πιο κοινή θεραπεία για μυκητιασικές λοιμώξεις είναι η χρήση εργαλείων έξω από την εφαρμογή. Μορφές αντιμυκητιασικά φάρμακα σε μορφή αλοιφές, σπρέι, σκόνες λειτουργούν σε διαφορετικά στρώματα του δέρματος, σχεδόν να απορροφηθεί στη συστηματική κυκλοφορία. Αντενδείξεις που σχετίζονται κυρίως με υπερευαισθησία στα συστατικά που περιλαμβάνονται στη σύνθεση.

Κρέμα

Κρέμα

Σε αντίθεση με την αλοιφή, κρέμα για μυκητιασική λοίμωξη έχει ελαφριά υφή, απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει κατάλοιπα στα ρούχα. Κρεμώδης φάρμακα δρουν άμεσα στη φλεγμονή, δεν έχει για το σώμα τις τοξικές επιδράσεις, δεν διεισδύουν στο αίμα. Το φάσμα των αντιμυκητιακές κρέμες είναι αρκετά ευρύ.

Αλοιφή

Για τη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων, η φαρμακευτική βιομηχανία παράγει 3 τύπους αλοιφές: με βάση παράγωγα asola, allylamino και σε συνδυασμό με ναρκωτικά, με την προσθήκη κορτικοστεροειδών και Κερατολυτικό . Ως επί το πλείστον η αλοιφή είναι αποτελεσματική σε οποιαδήποτε μορφή μυκητιασικές λοιμώξεις.

Σπρέι

Είναι η πιο βολική μορφή της εφαρμογής. Το κύριο πλεονέκτημα του αντιμυκητιασικά σπρέι – γρήγορη και αποτελεσματική δράση. Τα ταμεία παραμένουν εδώ και καιρό στο δέρμα και νύχια πλάκες σχηματίζουν ένα λεπτό φιλμ, το οποίο όχι μόνο καταστρέφει τους μύκητες των κυττάρων, αλλά εμποδίζει τον πολλαπλασιασμό. Τα πιο φθηνά σπρέι που ανήκουν στην κατηγορία των allylamines. Ενεργό σε κάθε μανιτάρια. Σπρέι ψεκάζεται στην προ-καθαρίζονται πληγείσα περιοχή και γύρω υγιείς περιοχές. Η διάρκεια της θεραπείας – έως και έξι μήνες. Ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να εμφανισθούν μετά τη θεραπεία με το φάρμακο, όπως ένα τοπικό Αλλεργία. Αντενδείξεις: ανοιχτές πληγές, υπερευαισθησία στα συστατικά.

Παρασκευάσματα για χορήγηση από το στόμα

Φτηνές φάρμακα από τους μύκητες των ποδιών μπορεί να αγοραστεί για την συστηματική θεραπεία της νόσου. Κάψουλες, δισκία και διαλύματα για έγχυση έχει συνταγογραφηθεί όταν τα πόδια να φαίνονται μεγάλες διαβρωτική περιοχές στις φυσαλίδες είναι εμφανώς κακοφορμισμένο και η αύξηση της θερμοκρασίας του σώματος του ασθενούς. Από του στόματος φαρμακευτική αγωγή βοηθά το ενεργό συστατικό να διαπεράσει τη θέση της λοίμωξης μέσω του αίματος και να το καταστρέψουν. Η πιο φθηνή και αποτελεσματική χάπια (κάψουλες) από το πόδι του αθλητή:

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να εμφανισθούν ανεπιθύμητες ενέργειες: ρινίτιδα, ιγμορίτιδα, λοιμώξεις του αναπνευστικού, θολή όραση, κεφαλαλγία, υπόταση. Αντενδείξεις κάψουλες: δυσανεξία στη φρουκτόζη, εγκυμοσύνη, τη γαλουχία, παιδιά μέχρι 3 χρόνια, χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια.

Λίμες για τα νύχια, ψαλίδια, ελαφρόπετρα

Nonspecific θεραπείες τους μύκητες των ποδιών

Υπάρχουν και φθηνά φάρμακα, που όχι μόνο τη θεραπεία της νόσου καθορίζεται στους κανονισμούς, αλλά και την αποτελεσματική καταπολέμηση των μυκητιασική λοίμωξη αλοιφή με ψευδάργυρο, που έχει μια θεραπευτική, ξήρανση, απορροφητικό, απολυμαντικό και αντισηπτικό δράση του θείου, το οποίο χρησιμοποιείται σε δερματικές παθήσεις (ψωρίαση, seborrhea, ringworm, κ. λπ.).

Πρόληψη

Να εμποδίζουν την ανάπτυξη της μυκητιασική λοίμωξη στο πόδι, θα πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες:

 • δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε τα παπούτσια του, όχι για να φορέσει κάποιος άλλος.
 • πρέπει προϊόντων προσωπικής υγιεινής (λίμες για τα νύχια, ψαλίδια, ελαφρόπετρα);
 • σε κοινόχρηστους χώρους (πισίνα, σάουνα) να φορούν τα δικά τους παπούτσια;
 • περιστασιακά, καθαρίζετε τα παπούτσια με ένα αντισηπτικό (ξύδι, χλωρεξιδίνη);
 • κατά τη διάρκεια της θεραπείας, πλύνετε τα πόδια σας αρκετές φορές την ημέρα;
 • καθημερινή αλλαγή καλτσών;
 • αν πόδια να ιδρώνουν, να χρησιμοποιήσετε ταλκ ή πούδρα.