Μύκητες στα πόδια εικόνες, τα συμπτώματα και το στάδιο της νόσου

Είναι σημαντικό στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης για να ξέρω αυτή την ασθένεια. Φωτογραφία εικονογράφηση του μια παθολογική διαδικασία που θα σας επιτρέψει να μελετήσει και να εντοπίσει την ασθένεια αυτή.

Μοιάζει με ένα πόδι μύκητα

Τους μύκητες των ποδιών είναι ένα από τα πιο κοινά είδη μυκήτων που επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα, δυστυχώς, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ξέρουν τι μοιάζει με μύκητα στα πόδια του. Οι άνθρωποι που έχουν μολυνθεί δεν αποδίδουν σημασία στα σημάδια που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της μυκητιασική λοίμωξη, η οποία προωθεί την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών, με επακόλουθη λοίμωξη των άλλων.

μοιάζει με ένα πόδι μύκητα

Εξετάσει οπτικά το μύκητα στα πόδια, φωτογραφίες από διάφορα στάδια των βλαβών θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε είδος παθολογία χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης.

 • Το αρχικό στάδιο της νόσου εκδηλώνεται με ερυθρότητα των περιοχών που επλήγησαν από τα πόδια, το πρήξιμο και παρουσία των μικρών ρωγμών.
 • Το μέσο στάδιο. Τα ανώτερα στρώματα του δέρματος στο πόδι πλούσια αναχωρήσει, και να καλύπτεται με χρωματιστές κηλίδες από λευκό σε βαθύ κόκκινο αποχρώσεις.
 • Υψηλό βαθμό. Παρατήρησε την καταστροφή της ακεραιότητας του νυχιού, θα αμαυρώσει και να αλλάξετε τα χρώματα από κίτρινο σε μαύρο. Τα ανώτερα στρώματα του δέρματος διαχωρίζονται από την επιφάνεια του ποδιού σε μεγάλες δεξαμενές, με αποτέλεσμα να εκτίθενται βαθιά εσωτερική σχισμές.

Μύκητας στις μύτες των ποδιών

Πόδι του αθλητή είναι μια λοιμώδης μύκητες Tinea pedum της επιδερμίδας στο χώρο ανάμεσα από τα δάχτυλα. Μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος των δακτύλων μεταδίδεται από την επαφή με μολυσμένο δέρμα ή ανταλλαγής των προσωπικών στοιχείων με το άρρωστο άτομο. Σας μπορεί να μολυνθεί και όταν επισκέπτονται δημόσιους χώρους, όπως το σάουνα, μπάνιο, ντους, πισίνα.

Τα συμπτώματα της νόσου:

 • Η καταστροφή της ακεραιότητας της επιδερμίδας, με αποτέλεσμα το ξεφλούδισμα.
 • Η παρουσία του μικρές φυσαλίδες στο χώρο ανάμεσα από τα δάχτυλα.
 • Πόδι του αθλητή, δηλαδή την ήττα των δακτύλων αντιπροσωπεύει την αλλαγή στο χρώμα του νυχιού.
 • Η παρουσία της μια συγκεκριμένη μυρωδιά.

Στην ιατρική πράξη, υπάρχουν τέσσερις κύριες μορφές του αθλητή ανάλογα με το βαθμό της νόσου:

 • Ήπια.
 • Disgidroticheskaya.

Μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών μπορεί να προκληθεί από διάφορα είδη των παθογόνων, η οποία καθορίζει τον τρόπο της θεραπείας. Τους μύκητες των ποδιών, το οποίο θεραπεία θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη, να διαγνωστεί μόνο στο εργαστήριο. Ως εκ τούτου, με την παραμικρή εκδήλωση των συμπτωμάτων του μύκητα με τα δάχτυλα των ποδιών σας, δεν αξίζει τον κόπο να αυτοθεραπείας. Θεραπεία συνταγογραφείται μόνο από τον θεράποντα ιατρό, λαμβάνοντας υπόψη το είδος της παθολογίας, καθώς και τον καθορισμό το είδος του παθογόνου.

Foot μύκητας συμπτώματα

Η παρουσία της επιφάνειας αποφλοίωσης ορισμένων τμημάτων της επιδερμίδας των ποδιών δείχνει την παρουσία ενός μυκητιασική λοίμωξη στο αρχικό στάδιο. Συχνά το πόδι μύκητα αναπτύσσεται πρώτα στα δάχτυλα ή στο διάστημα μεταξύ των δακτύλων.

Στη συνέχεια, αρχίζουν να σχηματίζουν μικρές ρωγμές και ελαφρά ερυθρότητα του δέρματος. Αυτό είναι ένα πόδι μύκητα, τα συμπτώματα και τη θεραπεία των οποίων καθορίζεται από το είδος του παθογόνου. Η οποία με τη σειρά της προκαλεί την περαιτέρω εξέλιξη της νόσου.

Η δεύτερη μορφή της ήττας συνοδεύεται από πρήξιμο του δέρματος των ποδιών, η αυξημένη έκφραση του δέρματος σχεδίων, αυξημένη απολέπιση των πελμάτων και ρυτίδες ανάμεσα στα δάχτυλά σας. Υπάρχει μια αίσθηση του κνησμού. Με την ανάπτυξη της νόσου αρχίζει με τις βλάβες του νυχιού, η οποία εκδηλώνεται με την αλλαγή χρωμάτων και σχημάτων. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουν οι μύκητες στα πόδια. Τα συμπτώματα και οι εικόνες είναι το κύριο οπτικό πληροφορίες σχετικά με την εμφάνιση της νόσου. Αυτές οι πληροφορίες συχνά οδηγεί σε αυτο-θεραπεία με τη μορφή του μύκητα. Αλλά αυτή η προσέγγιση μπορεί να μην είναι τόσο αποτελεσματική όσο εξουδετέρωση της μυκητιασική λοίμωξη απαιτεί την υποχρεωτική παρέμβαση από εξειδικευμένους γιατρούς.

Την ακόλουθη μορφή χαρακτηρίζεται από την εκδήλωση των συμπτωμάτων αυτών. Εμφανίζεται ξηρό εξάνθημα κόκκινο-μπλε χρώμα, κλιμάκωση πλάκες. Περαιτέρω εξανθήματα, να πήξει και να καλύπτεται με λευκό κλίμακες, με συνέπεια ένα εξάνθημα όλα συνδυάζονται σε μία πηγή της φλεγμονής σε όλο το πόδι. Εκεί είναι η παρουσία του πόνου με την παραμικρή επαφή με την προσβεβλημένη περιοχή του ποδιού, φαγούρα και η μυρωδιά σαπίλας.

Παρατριμματικές μορφή. Είναι ζωτικής σημασίας να προσδιοριστούν οι μύκητες των ποδιών, τα συμπτώματα της οποίας εκδηλώνονται με τα παρακάτω: η διαδικασία καταρροή, πρήξιμο, παρουσία βαθιές διαβρώσεις, ρωγμές, οι οποίες έχουν επισημανθεί σύνορα. Ο πόνος από την επαφή με το δέρμα των ποδιών είναι έντονη, και η νόσος συνοδεύεται από μια δυσάρεστη οσμή.

Disgidroticheskaya μορφή χαρακτηρίζεται από την παρουσία ενός διασπορά φυσαλίδες σε όλη την επιφάνεια του ποδιού και τα δάχτυλα των ποδιών. Όταν το αυθόρμητο άνοιγμα των φυσαλίδων που παρατηρείται διάβρωση φωτεινό κόκκινο. Μετά την ξήρανση, το πόδι σχηματίζεται φολιδωτό patches, περιστασιακά ορώδης έκκριση μυστικό.

Για να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα και να συνταγογραφήσει τη θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών, είναι η ειδικότητα του δερματολόγου. Για να καθοριστεί μια ακριβής διάγνωση θα βοηθήσει όχι μόνο οπτικά συμπτώματα, αλλά επίσης και τα εργαστηριακά αποτελέσματα. Με βάση τα οποία είναι ξεχωριστά σύνθετη θεραπεία.

Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του αθλητή εξαρτάται από τη σωστή διάγνωση της νόσου και καθορίζουν το είδος του παθογόνου μύκητα, το οποίο μολυσμένο πόδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη θα πρέπει να είναι περιεκτική και να περιλαμβάνει μια σειρά από φάρμακα από διαφορετικές φαρμακολογικές δράσεις.

Πριν από την εφαρμογή των ναρκωτικών του τοπικού προορισμού, συνιστάται να αφαιρέσετε το φαινόμενο της κερατινοποίησης και τη μείωση της φλεγμονής.

μύκητας μεταχείριση

Πώς να μεταχειριστεί ένα πόδι μύκητες των ποδιών, έτσι ώστε να μπλοκάρουν την ανάπτυξη της νόσου σε πρώιμο στάδιο και να αποτρέψει την εκδήλωση της υποτροπής στο μέλλον;

 • Βέβαια από τοπική θεραπεία με αλοιφές, σπρέι, βερνίκι νυχιών και κρέμες από όλους τους τύπους των μυκητιάσεις.
 • Στην περίπτωση έντονη φαγούρα και υπάρχει μια Γενική ευαισθητοποίηση εφαρμόζονται αντιισταμινικά και φάρμακα κατασταλτικά αποτελέσματα στο σώμα.
 • Προϋπόθεση για την ενίσχυση των προστατευτικών λειτουργιών του σώματος είναι η βιταμίνη-ορυκτό συγκροτήματα.
 • Παρουσία ταυτόχρονη βακτηριακή λοίμωξη του σώματος είναι συνταγογραφήσει μια πορεία των αντιβιοτικών.

Ο σκοπός της μια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να γίνεται μόνο από δερματολόγο με βάση την συνολική εικόνα της νόσου. Κατά τον καθορισμό της θεραπείας λαμβάνει υπόψη την ηλικία του ασθενούς, το βαθμό της βλάβης του ποδιού και το είδος του παθογόνου μυκητιασική λοίμωξη.

Πολλές επιστημονική ιατρική βιβλιογραφία δείχνει, μοιάζει με ένα πόδι μύκητα.