Αποτελεσματική θεραπεία για μύκητες μεταξύ των δακτύλων

Μυκητιασική λοίμωξη είναι μια επικίνδυνη ασθένεια που πιο συχνά επηρεάζει το δέρμα των ποδιών. Αρχικά, υπάρχει μύκητες μεταξύ των δακτύλων και στη συνέχεια εξαπλώνεται σε άλλες περιοχές. Μοιάζει με μια παρόμοια ασθένεια, τις εκδηλώσεις, τις αιτίες και τις λεπτομέρειες της θεραπείας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά.

μύκητες μεταξύ των δακτύλων θεραπεία

Το δέρμα των ποδιών, συχνά υπόκεινται σε μυκητολογικές ασθένειες. Οι λόγοι για αυτή την κατάσταση μπορεί να είναι η εξής:

 • η μείωση των προστατευτικών μηχανισμών στο σώμα, ως αποτέλεσμα των ασθενειών από λοιμώδη ή φλεγμονώδη προέλευσης.
 • ελλιπής παροχή των κάτω άκρων με αίμα, το οποίο προκαλεί στάσιμη διαδικασίες στα πόδια;
 • microtrauma του δέρματος στα πόδια και ανάμεσα στα δάχτυλα;
 • έντονη εφίδρωση ή υπερβολικά ξηρό δέρμα;
 • το μακρύ φορώντας άβολα και στενά παπούτσια.
Το έναυσμα για μια foot μύκητας μπορεί να παραμελούν την υγιεινή, την παρουσία της εξάνθημα από την πάνα. Επιπλέον, η μόλυνση είναι σε θέση να εισέλθουν στο σώμα μέσω microtrauma στο δέρμα κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην πισίνα ή σάουνα.

Συμπτώματα και τύποι πόδι του αθλητή

Μεσοδακτύλιες μυκητιασική λοίμωξη έχει διάφορα στάδια της ανάπτυξης, καθένα από τα οποία έχει συγκεκριμένες εκδηλώσεις.

Τα συμπτώματα από το αρχικό στάδιο της μυκητιασική λοίμωξη:

 • η εμφάνιση μικρές ρωγμές ανάμεσα στα δάχτυλα, ειδικά κάτω από το μικρό δάχτυλο και τα πόδια *
 • ελαφρά απολέπιση του δέρματος στην περιοχή της πυρόλυσης.
Στο αρχικό στάδιο τα συμπτώματα είναι ήπια, οπότε πολλοί δεν δίνουν αξία στις εν λόγω εκδηλώσεις, με αποτέλεσμα να προκαλέσει μια μυκητιασική λοίμωξη.

Μετά την ανάπτυξη της μεσοδακτύλιες πόδι του αθλητή έχει πιο έντονα συμπτώματα. Το δέρμα που εμφανίζονται κόκκινες κηλίδες, ξεφλούδισμα ήδη έντονη. Αυτή τη στιγμή, μπορεί να υπάρχει μια φούσκα της εκπαίδευσης με ένα διαυγές υγρό.

Κατά το δεύτερο στάδιο της ανάπτυξης της νόσου αρχίζουν να σχηματίζονται τα δημητριακά, το δέρμα coarsens, εμφανίζεται το καλαμπόκι. Αυτή τη στιγμή, η απολέπιση συνοδεύεται από φαγούρα και μερικές φορές μια αίσθηση καψίματος.

Το προτελευταίο στάδιο της μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα χαρακτηρίζεται από την επιδείνωση της κατάστασης του δέρματος που επηρεάζονται. Από τις ρωγμές, να γίνει πιο βαθιά, να μετατραπεί σε διαβρωθεί. Αναπτύσσει ένα υγρό μύκητα. Μαζί με αυτά τα συμπτώματα υπάρχουν και άλλα συμπτώματα: φλεγμονή και οίδημα του επηρεάζεται από το μύκητα οικόπεδα.

Όταν η προχωρημένη μορφή της νόσου, παρουσιάζουν συμπτώματα όπως:

μύκητες μεταξύ των δακτύλων θεραπεία αλοιφή
 • πυώδης κύστεων ανάμεσα στα δάχτυλα, κάτω από το μικρό δάχτυλο και τα πόδια *
 • πόνος και φαγούρα αύξηση;
 • ερυθρότητα και ερεθισμό του δέρματος έντονη.

Επιπλέον, μεσοδακτύλιες μυκητιάσεις στο τελευταίο στάδιο έχει άλλα χαρακτηριστικά. Αυτή τη στιγμή, φαγούρα στα δάχτυλα, κατάγματα, και κουρεύοντας το δέρμα, πυώδης σκάσει φυσαλίδες. Η περιοχή ανάμεσα στα δάχτυλα βραχεί και σαπίζει, επηρεάζονται τα νύχια φλούδα, τη φλούδα, η επιδερμίδα εμφανίζεται μια λευκή ταινία.

Η εμφάνιση οποιουδήποτε από αυτά τα συμπτώματα θα πρέπει να ειδοποιεί ένα άτομο και να ενθαρρύνουμε να ζητήστε τη συμβουλή ενός ειδικού. Μόνο η έγκαιρη θεραπεία παρέχει την ευκαιρία να απαλλαγούμε από τη νόσο.

Είδη μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα

Μυκητιασική λοίμωξη συχνά αιτία τρία είδη βακτηρίων – τα δερματόφυτα, μύκητες και μούχλα. Κάθε είδος της λοίμωξης έχει ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη. Mold είναι ένα είδος μύκητα που μπορεί να αναπτυχθεί όταν υπάρχει θερμότητα, την υγρασία. Ζυμομύκητες είναι σε θέση να χτυπήσει το καρφί και το δέρμα.

Πιο συχνά να προκαλέσει το πόδι του αθλητή δερματόφυτα. Ο μύκητας προσβάλλει κυρίως το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα, ξεκινώντας με τον αντίχειρα και κάτω από το μικρό δαχτυλάκι. Αυτό το είδος της λοίμωξης προτιμά ζεστό και υγρασία. Είναι σε αυτό το περιβάλλον αναπτύσσεται σπόρια του ιού.

Θεραπεία στο σπίτι

Μεσοδακτύλιες μυκητιασικές λοιμώξεις απαιτούν παρατεταμένη θεραπεία. Θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σπίτι. Το πιο σημαντικό, να περάσει την εξέταση και να επιβεβαιώσει τη διάγνωση.

Σύνθετη θεραπεία μύκητες μεταξύ των δακτύλων περιλαμβάνει θεραπεία με φάρμακα και γιατροσόφια.

Φαρμακευτικές θεραπείες

Θεραπεία με αντιμυκητιασικά φάρμακα εσωτερική αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν από το εξωτερικό φάρμακα (κρέμες, αλοιφές, λύσεις).

Ιατρική θεραπεία συνταγογραφείται από έναν δερματολόγο μετά από μια ενδελεχή εξέταση. Ανεξάρτητα και χωρίς ακριβή διάγνωση για να λάβει φαρμακευτική αγωγή δεν συνιστάται, καθώς αυτό μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση του ασθενούς.

Θεραπεία στο σπίτι

Ιατρική ανακούφιση από την ασθένεια μπορεί να ενισχυθεί από τα διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Σε αυτή την περίπτωση, αποτελεσματικά εργαλεία είναι:

 • θεραπευτικά λουτρά (αλάτι, σόδα, βοτανικός);
 • λοσιόν με υπεροξείδιο του υδρογόνου, το ξίδι;
 • θεραπεία της μεσοδακτύλιες περιοχή με ιώδιο.

Αυτές οι μέθοδοι βοηθήσει να γρήγορα να απαλλαγούμε από τη μόλυνση, την εξάλειψη των συμπτωμάτων και την ανακούφιση της κατάστασης του ασθενούς.

Το αλάτι και η σόδα μπάνιο

Σε 1 λίτρο νερό (37-40 βαθμούς) πάρτε 1-2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα ή αλάτι. Βυθίστε τα πόδια σας σε μια λεκάνη, και να μουλιάσει για 20-30 λεπτά. Ένα καλά βρασμένο στον ατμό το δέρμα στη διαδικασία της κερατινοποιημένων επιδερμίδα, το ξεφλούδισμα.

Η διαδικασία γίνεται τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα, κατά προτίμηση πριν τον ύπνο.

Λουτρά με βότανα

Ψιλοκομμένο μείγμα από αποξηραμένα βότανα (χαμομήλι, plantain, φικαρία), ρίξτε 1 λίτρο βραστό νερό. Βότανα πρέπει να λάβουν τουλάχιστον 3 κουταλιές της σούπας ενυδατώστε τα πόδια μου σε αυτήν την έγχυση συνιστάται για τουλάχιστον 20 λεπτά.

Μετά την σόδα και το βοτανικό χειρισμούς πόδια πρέπει να υποβληθεί σε επεξεργασία, η μέγιστη απομάκρυνση κατεστραμμένων μορίων της επιδερμίδας. Το δέρμα λίπος με υπεροξείδιο του υδρογόνου ή ιώδιο.

Λοσιόν με ξύδι

Βρέξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε 9% λύση, ισχύουν για τις πληγείσες περιοχές. Τυλίξτε τα πόδια με πλαστικά, αφήστε το για 3-5 λεπτά. Μετά από το χρόνο για να ξεπλύνετε το δέρμα με ζεστό νερό.

Είναι σημαντικό όλοι οι χειρισμοί λαϊκές θεραπείες για την υποστήριξη της φαρμακευτικής αγωγής. Για να το κάνετε αυτό, μετά από κάθε διαδικασία, τις πληγείσες περιοχές για να λιπαίνετε με αντιμυκητιασικές αλοιφές, κρέμες ή θεραπεία με αεροζόλ.

Κρίνοντας από την εμπειρία και την ανατροφοδότηση αναγνώστη, περίπλοκη θεραπεία της νόσου είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τη χρήση αντι-μυκητιασική παράγοντες μόνο.

Πώς να θεραπεύσει μύκητα του παιδιού

Η εμφάνιση της μυκητιασική λοίμωξη στο παιδί μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε ηλικία. Γιατί φλούδες και φλούδες από το δέρμα, είναι σε θέση να προσδιορίσει ένα δερματολόγο. Η βλάβη μπορεί να είναι χαμηλή ανοσία, microtrauma στο δέρμα των ποδιών, καθώς και στάσιμη διαδικασίες στα κάτω άκρα. Να προσδιορίσει σωστά την αιτία και να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία, ο ειδικός πρέπει να κάνει μια διάγνωση.

μύκητες μεταξύ των δακτύλων τύπους

Πρόληψη

Μυκητιασική λοίμωξη της σύλληψης είναι εύκολο, αλλά για να απαλλαγούμε από αυτό είναι πολύ δύσκολο. Η πρόληψη βοηθά όχι μόνο να εξαλείψει την ασθένεια, αλλά και για να αποτραπεί η επανάληψη.

 1. Υγιεινής. Το καθημερινό πλύσιμο των ποδιών, θεραπεία εξάνθημα από την πάνα, την καταπολέμηση της εφίδρωσης.
 2. Προσοχή σε δημόσιους χώρους. Σάουνες και πισίνες είναι καλύτερο να επισκεφθείτε με το ανταλλάξιμο παπούτσια. Μετά το λούσιμο των ποδιών συνιστάται για τη θεραπεία αντιμυκητιασικά σπρέι ή υπεροξείδιο.
 3. Να φοράτε άνετα παπούτσια, να εξαλείψει τις φουσκάλες και κάλους.
 4. Ενεργό τρόπο ζωής, βοηθώντας να διατηρηθεί η καλή κυκλοφορία στα κάτω άκρα.

Μην ξεχάστε για σωματική άσκηση και την υγιεινή

Αν η οικογένεια έχει το πρόσωπο που έχει μολυνθεί, όλα τα υποδήματα θα πρέπει να απολυμαίνονται. Μην χρησιμοποιείτε κοινά είδη προσωπικής υγιεινής. Μετά το ντους, τα πόδια σας καλύτερα να αντιμετωπίζονται με αλοιφές ή σπρέι που θα σας βοηθήσει να καθαρίσει το δέρμα.

Εάν έχετε συμπτώματα μυκήτων ανάμεσα στα δάχτυλα είναι σημαντικό να ζητήσουν άμεσα τη βοήθεια ενός ειδικού, και σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσει η θεραπεία. Ανακάλυψε έγκαιρα η ασθένεια είναι πιο εύκολο για τη θεραπεία από προηγμένες μορφές.