Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού – μια κατάσταση που μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε. Δεν είναι μόνο η αλλαγή στην εμφάνιση των νυχιών, αλλά η φαγούρα, πόνος, ερυθρότητα. Το δάχτυλο μπορεί να πρηστεί, θα εμφανιστεί οίδημα, η κυκλοφορία θα πρέπει να παρεμποδίζεται. Για την έρευνα αυτή η κατάσταση ονομάζεται "ονυχομυκητίαση" και αν έτρεξε σε αυτόν, θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε, γιατί αυτό δεν θα λειτουργήσει.

καρφί μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού θεραπεία

Πώς να αναγνωρίζουν μυκήτων στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Η ασθένεια αρχίζει με μια μικρή ταλαιπωρία, την οποία ο ασθενής αρχικά δεν δίνουν προσοχή. Αυτό μπορεί να είναι μια μικρή φαγούρα, τσούξιμο. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα υπάρχουν ορατές αλλαγές στην εμφάνιση του νυχιού. Σε αυτό το στάδιο, η πλειονότητα των ασθενών να κατανοήσουν ότι χρειάζονται θεραπεία. Η επιφάνεια του νυχιού γίνεται όχι τόσο λαμπρή όσο στην υγιή δάχτυλα, στη συνέχεια να παίρνει ένα κίτρινο ή γκρι απόχρωση. Τα νύχια γίνονται εύθραυστα, μπορεί να καταρρεύσει, τελικά σκουραίνει. Ο μύκητας καταστρέφει τα αγγεία κάτω από την επιφάνεια του νυχιού, προκαλώντας το καρφί για να γίνει μαύρο. Σε προχωρημένο στάδιο υπάρχει μια δυσάρεστη οσμή, μπορεί να έχετε πυρετό, ο ασθενής αισθάνεται συγκλονισμένοι και να αποδυναμωθεί. Για μια μυκητιασική λοίμωξη που συχνά συνδέονται βακτηριακή, η οποία χαρακτηρίζεται από μια πυώδης απαλλαγή από κάτω από το νύχι, περισσότερα από υψηλής θερμοκρασίας και την ανάγκη για αντιβιοτικά.

Ιδιαιτερότητες της θεραπείας του μύκητα με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Η μόλυνση μύκητας στο 90% των περιπτώσεων αρχίζει με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι. Πρώτον, το δάχτυλο είναι συχνά σε επαφή με τα παπούτσια. Δεύτερον, η μηχανική επίδραση πάνω του ποτέ ισχυρότερη. Ως αποτέλεσμα, η εμφάνιση των ρωγμών, φουσκάλες και άλλες ζημιές. Οποιαδήποτε ζημιά για το δέρμα, ακόμη και η ελάχιστη είναι μια ανοιχτή πύλη για μια μυκητιασική λοίμωξη. Αν ξεκινήσετε τη θεραπεία αμέσως με τα πρώτα συμπτώματα, να σταματήσει η ασθένεια μπορεί να είναι πολύ πιο γρήγορα. Αν δεν γίνει αμέσως η θεραπεία του μύκητα των νυχιών με αντίχειρα vertuntur super σε άλλα νύχια, μεσοδακτύλιες χώρο και ολόκληρο το πόδι.

Χαρακτηριστικά της θεραπείας:

 1. Θεραπεία πρέπει να αρχίσει αμέσως.
 2. Όλες οι διαδικασίες θα πρέπει να διενεργούνται συστηματικά.
 3. Θεραπεία του νυχιού μετά την εκτέλεση των προπαρασκευαστικών διαδικασιών.
 4. Επιθεωρήστε άλλα καρφιά.
 5. Προληπτική θεραπεία των υγιών νυχιών κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
 6. Μετά τη θεραπεία για κάποιο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιήσετε το σπιτικό μεθόδους αντιμετώπισης του μύκητα ως προληπτικό μέτρο.
 7. Εάν η αρχική θεραπεία δεν λειτουργεί, να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Ξεκινήστε το φάρμακο μόνο μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό.

Ιατρική θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών

μύκητα των νυχιών στα πόδια θεραπεία

Αν δεν είστε υποστηρικτής της λαϊκής ιατρικής, και η ασθένεια δεν είναι πολύ προχωρημένο, μπορείτε να το κάνετε μόνο τοπική θεραπεία. Για το σκοπό αυτό, οι φαρμακοποιοί έχουν αναπτύξει ένα ειδικό βερνίκι και αντιμυκητιακή λύσεις.

Βερνίκια, αποτελείται από μια ουσία (πιο συχνά amorolfine) που διαταράσσουν τη δομή της κυτταρικής μεμβράνης του μύκητα.

Πριν τη φαρμακευτική αγωγή, θα πρέπει να διαβάσετε το φυλλάδιο που περιγράφει το καθεστώς της αίτησης. Παρά το γεγονός ότι τυχερός κοίτα, βασικά το ίδιο, να εφαρμόζουν αυστηρά σύμφωνα με τη συνταγή

Να κάνει το νύχι να φαίνεται πιο αισθητικά ευχάριστο, πάνω από τη θεραπεία με το βερνίκι μπορεί να εφαρμοστεί η τακτική βερνίκι νυχιών.

Τα συνηθέστερα φάρμακα που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία του μύκητα των νυχιών είναι κρέμες και αλοιφές. Στη σύνθεσή τους διάφορες ουσίες που είναι ενεργά την καταπολέμηση της μυκητιασική λοίμωξη. Εφαρμόζονται σε προ – παρασκευασμένα νύχια - στον ατμό, να καθαρίζονται και να ξηραίνονται.

Η κρέμα είναι εύκολο να εφαρμοστεί, η θεραπεία είναι διαφορετική painlessness και την αξιοπιστία. Είναι συνήθως επαρκής για να εφαρμόσει οποιαδήποτε από τις κρέμες πρωί και το βράδυ. Εργαστείτε γρήγορα, να είστε βέβαιος να μουλιάστε τα πόδια σε νερό με σαπούνι και σόδα για 15 λεπτά, στη συνέχεια στεγνώστε όλες τις κατεστραμμένες περιοχές και να αφαιρέσετε mortuus δέρμα. Ειδική λίμα για να αφαιρέσετε την κορυφή κατεστραμμένο τμήμα του νυχιού. Να θυμάστε – η πιο βαθιά να διαπεράσει την κρέμα, η πιο αποτελεσματική θα είναι η θεραπεία.

Σε προχωρημένα στάδια τοπική θεραπεία προσθέτει εσωτερική. Χάπια που είναι ενεργά αγωνίζονται με τους μύκητες, είναι οι πολλές αντενδείξεις και παρενέργειες. Έτσι, πριν από τα συμπληρώματα, να είστε βέβαιος να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Τα περισσότερα από αυτά τα φάρμακα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία παιδιών και εκείνους τους ασθενείς που πάσχουν από ηπατική ή νεφρική ανεπάρκεια. Ορισμένα φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με φάρμακα κατά του αθλητή, έτσι ώστε να θέσει το γιατρό σας σχετικά με προειδοποίηση αν παίρνετε άλλα χάπια (συμπεριλαμβανομένων αντισυλληπτικά).

Χάπια, βερνίκια, κρέμες και αλοιφές υπάρχουν πολλά άλλα φάρμακα. Για παράδειγμα, σπρέι, σκόνες, φαρμακούχων σοβάδες. Η σύγχρονη ιατρική μπορεί όχι μόνο να γρήγορα να καταστρέψει το μύκητα, αλλά και συσσωρεύονται στους ιστούς για μεγάλο χρονικό διάστημα για να τους προστατεύσει από τη μόλυνση.

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών

Εάν το δύσκολο στάδιο το καρφί μύκητας θεραπεία χωρίς φαρμακευτική αγωγή δύσκολο, από το αρχικό στάδιο για να χειριστεί ακόμα και τα διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Για όσους προτιμούν να αντιμετωπίζονται πιο φυσικές θεραπείες ή έχουν αντενδείξεις για θεραπεία με φάρμακα.

Toenail μύκητας θεραπεία με καφέ

Ο καφές είναι όχι μόνο αρωματικό ποτό. Είναι επίσης μια αποτελεσματική θεραπεία για το μύκητα των νυχιών στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Τη δυνατότητα να καταστρέψει το μύκητα είχε δει πριν από πολλά χρόνια, και από τότε ένας τεράστιος αριθμός των ανθρώπων που ήταν σε θέση να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια, κάνοντας λουτρά ή την εφαρμογή μάσκες για να τις πληγείσες περιοχές. Πιο συχνά η θεραπεία με καφέ περάσουν έτσι:

 1. Ετοιμάζω καφέ, αφήστε το να ετοιμάζω και ρίχνουμε μέσα το λουτρό ποδιών, την αραίωση με ζεστό νερό. Η λύση για το βράσιμο στον ατμό του πόδια σε καφέ πρέπει να είναι σκούρο. Κρατήστε τα πόδια σας σε το υγρό θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μισή ώρα. Στη συνέχεια, βγάλτε τα πόδια, σκουπίστε, εάν είναι απαραίτητο, στο αρχείο νοσούν τμήμα του νυχιού ή το ψαλίδι κόψτε το πιάτο.
 2. Χρησιμοποιήστε τον πολτό από dormientes καφέ. Πηλού εξαπλωθεί πάνω στο νύχι με ένα παχύ στρώμα, τυλιγμένο με γάζες, βάλτε από πάνω το πλαστικό toe φτιάξω τα νύχια. Κρατήστε αυτό το κατάπλασμα θα πρέπει να είναι από μία ώρα έως 5 ώρες.
 3. Δυνατός καφές στη σύνθεση των λύσεων. Για παράδειγμα, μπορεί να αναμειγνύεται με μια μικρή ποσότητα, το ιώδιο, υπεροξείδιο του υδρογόνου, η πρόπολις ή η σόδα. Τέτοιες λύσεις μπορούν να εφαρμοστούν με ένα βαμβάκι ή χρησιμοποιείται για τα λουτρά.

Ο καφές περιέχει πολλά ευεργετικά έλαια, βιταμίνες και βιολογικά δραστικές ουσίες. Έτσι όχι μόνο καταπολεμά την ασθένεια, αλλά επίσης ενεργά νοιάζεται για το δέρμα και τα νύχια.

Θεραπεία ξύδι

Το ξίδι είναι μια μεγάλη θεραπεία για γρήγορα καταστρέφει το μύκητα. Μπορείτε να το προσθέσετε σε ποδόλουτρα, λιπαίνει την επιφάνεια του νυχιού, για να κάνετε κομπρέσες. Ωστόσο, το ξίδι είναι ένα αρκετά ισχυρό οξύ, κατά την επαφή του δέρματος που μπορεί να καεί, πόνο και μικρές πληγές. Ως εκ τούτου, αποφύγετε την εφαρμογή αδιάλυτο ξύδι για το δέρμα.

Μην ξεχνάτε ότι το ξύδι ουσία μπορεί να είναι διαφορετική δύναμη. Το ισχυρότερο – 70%, αλλά συχνά χρησιμοποιούν τακτικά το 9% Apple ξίδι μηλίτη.

Για να κάνετε ένα θεραπευτικό μπάνιο με ξύδι, θερμότητας νερού στους 50 ° C και να προσθέσετε σε κάθε λίτρο νερό 3 κουταλιές της σούπας ξίδι. Κάνουν αυτοί οι δίσκοι μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2 φορές την ημέρα, ωστόσο, να θυμάστε, το ξύδι είναι πολύ ξηρό δέρμα, γι ' αυτό πρέπει να λιπαίνονται με το μωρό κρέμα. Η χρήση των ειδικών αντιμυκητιασικές κρέμες μετά το οξικό λουτρών, λοσιόν ή κομπρέσες θα επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Για τη θεραπεία είναι απαραίτητο να ληφθούν μόνο το φυσικό ξίδι μηλίτη της Apple.

Η σόδα θεραπεία

Σόδα σε υψηλές συγκεντρώσεις μπορεί να διαβρώσει το δέρμα, οπότε αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μια πάστα από υγρή σόδα, κλείστε το δέρμα γύρω από το νύχι με μια ταινία-ενίσχυση. Επίσης η σόδα μπορεί να προστεθεί για να το λύσεις, για τα λουτρά. Λοιπόν η ίδια έχει συστήσει ένα φυτικό μπάνιο με την προσθήκη της σόδας. Προσθέστε σε οποιοδήποτε διάλυμα από 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και ενυδατώστε τα πόδια για 20-30 λεπτά. Παλτό για τις πληγείσες περιοχές με ένα μυκητοκτόνο κρέμα, αλλά και το υπόλοιπο δέρμα λιπαρό μωρό κρέμα.

Η θεραπεία με ιώδιο

Ότι η εφαρμογή του ιωδίου στο καρφί πιάτο το καθιστά πιο ανθεκτικό, ο καθένας έχει ακούσει. Αλλά το ιώδιο δεν είναι μόνο σε θέση να ενισχύσει τα νύχια και να τους θεραπεύσει από το αρχικό στάδιο του μύκητα. Με τη βοήθεια του μια μπατονέτα με ιώδιο για να καλύψει όλα τα νύχια, που περιλαμβάνει υγιεινή – αυτό γίνεται για την πρόληψη. Συνήθως μετά από λίγες ώρες το ιώδιο απορροφάται, η οποία δείχνει έλλειψη ιωδίου στο σώμα. Σε αυτή την περίπτωση, εφαρμόστε το ιώδιο με ένα άλλο στρώμα. Αυτή η διαδικασία γίνεται 2 φορές την ημέρα.

Το ιώδιο μπορεί επίσης να προστεθεί στο λουτρό ποδιών, τη μίξη του με απλά ζεστό νερό ή φυτικά λύσεις.

Η θεραπεία με σκόρδο

Σκόρδο – ένα φυσικό αντιβιοτικό. Καταφέρνει να καταστρέφει τα επιβλαβή βακτήρια, ιούς και μύκητες. Έτσι, το χρησιμοποιούν για τη θεραπεία μύκητα στο νύχι του μεγάλου δακτύλου του ποδιού είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη. Επιπλέον, είναι απόλυτα ασφαλές προϊόν, διαθέσιμο σε όλους. Το σκόρδο χρησιμοποιείται είτε σε απλή μορφή ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα.

 1. Χρησιμοποιήστε τον πολτό σκόρδου. Με allium supplemento συμπίεση 2-3 σκελίδες, η προκύπτουσα υδαρούς εφαρμόζεται στο καρφί, επιδέσμους, επιδέσμους, folliculus πακέτο (ή του Ναπολέοντα). Το αφήνουμε για τη νύχτα, προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι δεν μια δυσάρεστη αίσθηση – δοντιών, πόνος, οίδημα, στοιχεία τοπικού ερεθισμού, Αλλεργίες ή ηλιακό έγκαυμα.
 2. 5 σκελίδες σκόρδο, συμπληρώστε με λάδι και το αφήνουμε σε σκοτεινό μέρος για τουλάχιστον μια μέρα. Για να επιταχύνει το μαγείρεμα πετρέλαιο εγχύσεις κάθε σκελίδα μπορεί να κοπεί ή να τρυπηθεί με μια βελόνα. Αυτό λιπαίνονται με λάδι 3 φορές την ημέρα, οι ασθενείς νύχια.
 3. Βάμμα από το αλκοόλ. Το σκόρδο ρίχνουμε οινόπνευμα ή βότκα, επιμένουν ημέρες και χρησιμοποιείται με τη μορφή συμπιέζει. Αυτή η συμπίεση δεν μπορεί να κρατήσει μακριά, σαν να αγγίζει το αλκοόλ με το δέρμα προκαλεί ένα πολύ δυσάρεστο και επώδυνο έγκαυμα.

Αν είστε αλλεργικοί στο σκόρδο, μην τη θεραπεία μυκήτων με αυτόν τον τρόπο.

Kombucha

Το τέλειο βιταμίνη θεραπεία που θα πρέπει να είναι σε κάθε σπίτι. Δυστυχώς, σήμερα η εξάπλωση του Kombucha μειώθηκε, αλλά σε μερικά σπίτια μπορεί ακόμα να δει. Kombucha είναι μια αποθήκη των χρήσιμων βιολογικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα. Καταναλώνοντας αυτό το ποτό, θα αυξήσει την ασυλία σας, έτσι ώστε το σώμα γρήγορα ξεπερνά το μύκητα. Ο μύκητας παράγει ειδικά ένζυμα, τα οποία καταστρέφουν μύκητες, ως εκ τούτου, καθιστώντας gadgets με αυτό το χρήσιμο υγρό, γρήγορα θα αντιμετωπίσουν την ασθένεια. Kombucha είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε τη σύνθετη θεραπεία, ώστε να θεραπεύσει πλήρως το μύκητα, μπορεί να είναι μόνο κατά το αρχικό στάδιο της νόσου.

Θεραπεία με πατάτες

καρφί θεραπεία μύκητας

Η φθηνότερη θεραπεία μύκητας – χρησιμοποιώντας τις πατάτες. Προκειμένου να προετοιμάσει την πατάτα θεραπευτική βάρος, να λάβει πατατόφλουδες και τα βράζουμε σε νερό. Η προκύπτουσα ζωμό χρήση δίσκων. Μετά τη διαδικασία, σκουπίστε τα πόδια και το βάζουμε σε ζεστό κάλτσες. Αυτή η διαδικασία θα πρέπει να εκτελείται τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Αντιμυκητιασική αλοιφή θα επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Αμμωνία

Η αμμωνία χρησιμοποιείται είτε καθαρή είτε ως μέρος των λύσεων. Χρησιμοποιώντας βαμβάκι μπουμπούκια μπορεί να προκαλέσει την αμμωνία στο καρφί πιάτο και αφήστε το να στεγνώσει. Επίσης, μπορείτε να το προσθέσετε στο πόδι λουτρά. Μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να αποφύγετε το αλκοόλ για τις εκτεθειμένες περιοχές του δέρματος.

Θεραπεία από το νύχι του αντίχειρά σας

Αν επιτυχή θεραπεία από το νύχι του αντίχειρά σας με τις παραδοσιακές μεθόδους, εξαρτάται, πρώτον, από το σώμα του ασθενούς και το ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και το στάδιο της νόσου. Αλλά σε κάθε περίπτωση, η θεραπεία θα είναι για αρκετό καιρό, ακόμα και μετά την εξαφάνιση του συμπτώματα, ο κίνδυνος υποτροπής είναι αρκετά υψηλό. Ως εκ τούτου, η θεραπεία πραγματοποιείται σε ορισμένες περιπτώσεις, εντός έξι μηνών.

Το αρχικό στάδιο

Το αρχικό στάδιο θεραπεύεται πιο εύκολα. Μερικές φορές αυτό είναι αρκετό κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για να χρίσει τον άρρωστο καρφί μύκητας αλοιφή, να κάνω μερικά μπάνια με ιώδιο ή αλάτι, και η νόσος θα υποχωρήσει. Μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο με τις παραδοσιακές μεθόδους, αλλά είναι καλύτερα να μην το ρισκάρω και να πάω στο γιατρό. Ένα απλό δείγμα θα προσδιορίσει ο αιτιολογικός παράγοντας της νόσου, και ο γιατρός δεν είναι λάθος στη συνταγογράφηση. Μπορείτε να τη θεραπεία μύκητα όταν μια βακτηριακή λοίμωξη (ή αντίστροφα), η οποία θα επιδεινώσει την ασθένεια.

Είναι σημαντικό να αποφευχθεί η εξάπλωση του μύκητα σε άλλα δάχτυλα των ποδιών, έτσι ώστε σε περίπτωση που, λαβή και άλλα καρφιά (αν δεν την αλοιφή, κρέμα ή σπρέι, τουλάχιστον σε ιώδιο).

Μεσαίο στάδιο

Στη μέση στάδια, όταν ζημιά στα νύχια αισθητή με γυμνό μάτι σπιτικές θεραπείες θα πρέπει να λαμβάνονται μόνο ως σύνολο. Σε καταπλάσματα, scutras και comprimit θα πρέπει να προσθέσετε την ειδική ιατρική αλοιφές. Για να μην "λίρα" ο μύκητας μέσα και γρήγορα να ασχοληθεί με αυτό.

Σοβαρό στάδιο και προχωρημένες περιπτώσεις

Σε προχωρημένες περιπτώσεις η θεραπεία δεν περιλαμβάνει μόνο τις παραδοσιακές μεθόδους, αλοιφές, κρέμες και τα λουτρά, αλλά επίσης να λαμβάνουν ειδικά αντιμυκητιασικά χάπια που ο γιατρός συνταγογραφεί. Σε σοβαρές περιπτώσεις, η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη η αφαίρεση των νυχιών, λέιζερ, μηχανικός αναισθησία ή ειδικές χημικές ουσίες. Μερικές φορές σοβαρή στάδιο του μύκητα των νυχιών μεγάλο δάχτυλο του ποδιού απαιτεί νοσηλεία, και την τήρηση βακτηριακές λοιμώξεις – παρατεταμένη θεραπεία με αντιβιοτικά.