Πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στο σπίτι

Καρφί μύκητας δεν είναι απειλητική για τη ζωή ασθένεια. Ωστόσο, αυτή η ασθένεια μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα φίλε. Η μόλυνση εμφανίζεται από την άμεση επαφή με μολυσμένη επιφάνεια.

Είναι δυνατόν για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα να είναι ο κομιστής, και με την παραμικρή βλάβη του δέρματος και μειωμένη ατρωσία ξαφνικά άρρωστος από ονυχομυκητίαση.

gribok

Μέθοδοι για την θεραπεία του μύκητα των νυχιών στο σπίτι

Η κύρια αιτία του μύκητα των νυχιών – η αποδυνάμωση των τοπικών ασυλία και τη ζημία στο δέρμα. Τα συμπτώματα μπορεί να εκδηλωθεί με διαφορετικούς τρόπους-από τις αλλαγές στη δομή των νυχιών και να σήψη, ανάλογα με τη σοβαρότητα της νόσου.

Την έναρξη της θεραπείας είναι καλύτερα στα αρχικά στάδια, τότε η διαδικασία δεν θα είναι τόσο παρατεταμένη, και τα συμπτώματα δεν είναι τόσο έντονη.

Ξεκίνησε onychomycosis αντιμετωπίζονται σκληρά και καιρό – μέχρι το έτος συνδυασμό διαφόρων φαρμάκων. Η μέθοδος της θεραπείας εξαρτάται συχνά από τη μορφή της νόσου και την εκδήλωση των συμπτωμάτων. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει το πιάτο.

Για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στο σπίτι με διάφορους τρόπους:

 • Τα κεφάλαια από το φαρμακείο;
 • Δημοφιλείς συνταγές;
 • Συνδυάζοντας τις προσεγγίσεις (συνδυασμός των 2 επιλογές).

Με μυκητιάσεις μπορεί να ξεπεραστεί μόνο από το συνδυασμό των προσεγγίσεων και γνωρίζοντας τις αρχές της θεραπείας. Πρώτον, η συμβατική ιατρική προσφέρει πολλές επιλογές των ναρκωτικών με διαφορετικά σχήματα.

Μέσα ληφθεί χάπια εργασίας σε μια μέθοδο θεραπείας σφυγμού, που είναι η μέγιστη δόση για την ταχεία καταστροφή του μύκητα. Μεταξύ των μαθημάτων υπάρχει συνήθως μια μεγάλη παύση.

Ένα φαρμακείο μπορεί να προσφέρει αλοιφές, κρέμες, λάδι, και ακόμη και ειδικά επιχρίσματα και ταινίες κατά μυκωτικά. Είναι στην κύρια λαβή του μυκητοκτόνα, αλλά η αποτελεσματικότητα του ίδιου φαρμάκου μπορεί να διαφέρουν.

Για την επιτυχή θεραπεία μύκητα των νυχιών, θα πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε το είδος, τη σοβαρότητα της παθολογίας και τον τύπο του δέρματος. Όλα αυτά λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή των φαρμάκων για τη θεραπεία της μυκητιάσεις. Εάν το καρφί επηρεάζεται μόνο από το 50%, για να αντιμετωπίσουν τη νόσο και συνήθως αλοιφή.

Εκτός, όμως, από το φαρμακείο σημαίνει ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί και η λαϊκή ιατρική στο σπίτι. Συχνά είναι πιο ασφαλές από τη λήψη συστηματική φάρμακα, και είναι επίσης διαθέσιμη στο εύρος τιμών για τους περισσότερους. Θεραπευτική αλοιφή μπορεί να γίνει με βάση το βούτυρο.

Σημαντικό! Συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής στο σπίτι, θα πρέπει να εφαρμόζεται όπως φαρμακείο, φάρμακα, δοσολογία, ώστε να μην διαταραχθεί το τοπικό ανοσοποιητικό σύστημα και όχι να επιδεινώσει τα συμπτώματα.

τα πόδια

Καρφί μύκητας μεταχείριση και λαϊκές θεραπείες

Για να θεραπεύσει μύκητα στο σπίτι διάφορα διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Βασικά συστατικά της όλες οι συνταγές για τη θεραπεία της onychomycosis:

 • σόδα *
 • το αλάτι;
 • ιώδιο;
 • το υπεροξείδιο του υδρογόνου;
 • σκόρδο.
 • πλύσιμο σε σκόνη *
 • ξίδι.
 • γλυκερίνη;
 • το αλκοόλ;
 • γρασίδι.

Κάθε εργαλείο από τη λίστα που παρέχεται ή ένα συνδυασμό και των δύο θα δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, αν και κάποια στιγμή θα πρέπει να περιμένετε να μεγαλώσουν ένα υγιές νύχι.

Ιδανικά, πριν την έναρξη της θεραπείας στο σπίτι, θα πρέπει να αφαιρέσετε τις πληγείσες καρφί πιάτο για να τα θρεπτικά συστατικά και γρήγορα να παραδοθεί στην πληγείσα περιοχή. Αυτό θα επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αλοιφές από το φαρμακείο, και σπιτικά.

Δεν είναι όλοι γνωρίζουν, αλλά η θεραπεία του μύκητα των νυχιών, δεν είναι μόνο η εφαρμογή των παραδοσιακών θεραπείες στην επιφάνεια του δέρματος, αλλά και άλλες επιφάνειες – καθημερινή αλλαγή καλτσών, υπηρεσίες Πλυντηρίου και το Παπούτσι Λάμπει.

Επίσης θα πρέπει να καθαρίζονται με το ειδικό λύσεις για όλες τις επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τη μολυσμένη περιοχή, δηλαδή, πατώματα, έπιπλα, πιάτα.

Η θεραπεία του μύκητα νύχια στο σπίτι — συνταγές

Παραδοσιακή ιατρική προσφέρει πολλές συνταγές που μπορείτε γρήγορα να απαλλαγούμε από ονυχομυκητίαση. Εδώ είναι μερικά από αυτά:

 • Το υπεροξείδιο του σε συνδυασμό με μαγειρική σόδα

Πρώτον, η αρχή της πλύσης σκόνη ενυδατώστε τα πόδια μου, αλλά αντί για 100 g σκόνη προσθέσει μόνο 1 κουτ. μαγειρική σόδα ανά γαλόνι. Μετά τη διαδικασία, το υπεροξείδιο του γενναιόδωρα εμποτισμένο βαμβάκι εφαρμοστεί στην πληγείσα περιοχή και το τυλίγουμε με σελοφάν μέρος της έκθεσης.

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου μία ώρα. Είναι καλύτερα να θέσει αυτά τα συμπιέζει δύο φορές την ημέρα, αλλά είναι δυνατόν κάποτε, αν ήταν σε τακτική βάση. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ημέρας στην κοιλότητα των νυχιών θα πρέπει να ενσταλάξει μερικές σταγόνες υπεροξειδίου.

 • Σκόρδο

Η θεραπεία με το σκόρδο στο σπίτι είναι απλή και αποτελεσματική. Μπορεί μια σκελίδα σκόρδο κομμένο σε στρώματα βουτηγμένα σε αλάτι και να το εφαρμόσετε στην πληγείσα περιοχή, και μπορείτε να κάνετε ένα άλας πηλού και μαζί με έναν επίδεσμο για να φέρει την ημέρα.

Αυτή η συμπίεση μπορεί να γίνει για το βράδυ. Μπορείτε επίσης να κάνετε με τα κρεμμύδια. Αν αυτό πηλού αναμιγνύεται με το βούτυρο, θα κάνει μια μεγάλη αλοιφή.

lechenir
 • Η χρήση της αμμωνίας

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στη λαϊκή θεραπεία μύκητας είναι το αλκοόλ. Ένα ποτήρι κανονικό νερό σε 1 κουταλιά της σούπας. αμμωνίας. Περαιτέρω, το ίδιο βαμβακερό ύφασμα είναι τοποθετημένο σε μια λύση και εφαρμόζεται ως κομπρέσα για τη νύχτα.

 • Αλάτι-σόδα-ιωδίου

Ένα ευέλικτο λαϊκή θεραπεία που είναι εύκολο να κάνετε στο σπίτι. Βοηθά, επίσης, για τον πονόλαιμο οξείες αναπνευστικές λοιμώξεις, και να επιταχύνει την επούλωση των πληγών και τους μύκητες των νυχιών. Ανά λίτρο νερού έχουν ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα κουταλιά της σούπας αλάτι και μερικές σταγόνες ιώδιο.

Το επόμενο απαραίτητο να υπολογιστεί το απαιτούμενο ποσό σε ζεστό νερό με τα διαλυμένα συστατικά πλένονται κάθε βράδυ τα πόδια.

 • Σόδα για τη θεραπεία του μύκητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωριστά

Προσθέστε την μαγειρική σόδα μικρή ποσότητα νερού για να αποκτήσετε μια πηλού, και ισχύουν για την πληγείσα περιοχή για 20 λεπτά. Την επόμενη, πλύνετε το μείγμα, απαλά και στεγνώστε με μια πετσέτα.

 • Το βορικό οξύ

Το βορικό οξύ ως λαϊκή θεραπεία βοηθά στη θεραπεία του μύκητα των νυχιών και χειρότερα.

Πλένετε τα πόδια σας, στη συνέχεια, πασπαλίζουμε με τον ξηρό βλάβη η σκόνη και το αφήνουμε για τη νύχτα κάτω από τις κάλτσες. Αρκετά από 9 θεραπείες.

 • Ανακατεύουμε το ιώδιο, γλυκερίνη, ξύδι

Ανακατεύουμε το ιώδιο, η γλυκερίνη, το ξύδι και βραστό νερό 1:2. Αυτό το μείγμα να ΤΡΊΨΕΤΕ την προσβεβλημένη περιοχή εν μία νυκτί. Επαναλαμβάνοντας την επεξεργασία μυκήτων στο σπίτι υπό το καθεστώς αυτό 10 φορές.

 • Το αλκοόλ

Τρίψιμο του οινοπνεύματος ενυδατώστε μια μπατονέτα και το καρφί να βάλει σε μια νύχτα κάτω από τα σελοφάν. Θεραπεία 2 εβδομάδων.

 • Γρασίδι

Μεγάλη βοήθεια στη θεραπεία της onychomycosis – γρασίδι. Μπορείτε να πετάξει στα ύψη πόδια το αφέψημα της τσουκνίδας, φασκόμηλο, μέντα, χαμομήλι. Μετά τη διαδικασία, το ίδιο μείγμα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε σε μια κάλτσα. Έτσι ύπνο το βράδυ.

 • Αλοιφές από βότανα

Κατασκευή κρέμες που βασίζονται σε βότανα και έλαια που απαιτεί υπομονή και ακρίβεια. Μέντα, βαλσαμόχορτο, χαμομήλι, τσουκνίδα και φασκόμηλο αναμιγνύεται σε ίσες αναλογίες και αυτό το μείγμα ανά 100g βούτυρο, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας.

Φυτικό λάδι για να μαγειρέψετε σε ένα λουτρό νερού και το μέλλον αλοιφή μαραζώνουν για 30 λεπτά. Όταν η ημερομηνία λήξης, το προκύπτον μείγμα φιλτράρεται μέσα από ένα τριπλό στρώμα cheesecloth. Αλοιφή να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα στην πάσχουσα περιοχή.

 • Σκόνη πλύσης

Πλύσιμο σε σκόνη για να θεραπεύσει μύκητα στα καρφιά που προσφέρονται από πολλούς χρήστες του Διαδικτύου. Αυτό οφείλεται στην ικανότητα του αλκαλικό συστατικό. Σε αυτές τις συνθήκες, η μόλυνση δεν θα επιβιώσει. 100 g σκόνη διαλύεται σε ζεστό νερό (3-5 λίτρα).

Να ανεβαίνουν τα πόδια με αυτή τη δομή κάθε ημέρα μέχρι την πλήρη εξαφάνιση των συμπτωμάτων, στη συνέχεια, τρεις ημέρες για να εκτελέσει τη διαδικασία. Πολλοί λένε ότι 10 μέρες ήταν σε θέση να ξεπεράσει ονυχομυκητίαση. Αυτό είναι απλά μια λαϊκή θεραπεία.

Σημαντικό! Οι κάλτσες θα πρέπει να αλλάζονται καθημερινά, και το περιεχόμενό τους. Αυτό θα αποτρέψει τον πολλαπλασιασμό του μύκητα και να επιταχύνει τη θεραπεία.

vana

Πώς να θεραπεύσει μύκητα νύχια — αποτελεσματική μέθοδος

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας του μύκητα των νυχιών στο σπίτι λόγω της σχολαστική προσέγγιση στην υγιεινή και ένας συνδυασμός διαφορετικών θεραπειών.

Χρησιμοποιώντας φαρμακείων εργαλεία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την παραδοσιακή ιατρική και αντίστροφα. Αυτό θα σας βοηθήσει να γρήγορα να θεραπεύσει μύκητα από τα νύχια. Αν αισθάνεστε ότι μετά τη χρήση λαϊκών ένδικα μέσα, το δέρμα στεγνώνει, θα πρέπει να εφαρμόζεται στην επιφάνεια του δέρματος με ελιά ή το λάδι περιποίησης ιπποφαές. Το τελευταίο μπορεί να λεκιάζει το δέρμα και υφάσματα σε πορτοκαλί.

Όταν η νόσος είναι ήδη ηττηθεί, είναι απαραίτητο να πραγματοποιήσει την πρόληψη των λαϊκών ένδικα μέσα στο σπίτι, για παράδειγμα, εβδομαδιαία, ανεβαίνουν τα πόδια σε μια από τις παραπάνω λύσεις.

Αυτό θα βοηθήσει να αποτραπεί η εκ νέου μόλυνση. Τακτικά θεραπεία παπούτσια και άλλες επιφάνειες με αντιμυκητιασικά φάρμακα, ή άλλα μέσα.

Σημαντικό! Εάν το εργαλείο δεν είναι τέλεια, πρέπει να σταματήσετε και να δοκιμάσετε μια άλλη μέθοδο. Οποιαδήποτε συμπτώματα αλλεργικής φύσης χρησιμεύει ως μια προειδοποίηση ότι η επιλεγείσα μέθοδος είναι λάθος.

Πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στα χέρια

Μύκητα των νυχιών στα χέρια αντιμετωπίζονται με την ίδια αρχή όπως τα πόδια. Η μόνη διαφορά είναι ότι αντί για κάλτσες, που χρησιμοποιούνται γάντια. Δεν είναι κάθε προϊόν μπορεί να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στην περιοχή της καταστροφής.

Η σωστή θεραπεία μύκητας είναι τακτική πλυσίματος χεριών φροντίδας αυτών των επιφανειών με τις οποίες σχετίζονται. Στη συνέχεια, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζουν το μέλλον με μια παρόμοια λοίμωξη.

Να θυμάστε ότι το μύκητα των νυχιών είναι πολύ μεταδοτική, αλλά ο κίνδυνος για μόλυνση είναι παρούσα μόνο στις περιπτώσεις εκείνες, όπου η μειωμένη ανοσία. Ως εκ τούτου, η διαδικασία επεξεργασίας θα πρέπει επίσης να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες σε βιταμίνες και χρήσιμα ιχνοστοιχεία.

Επίσης δεν παρεμβαίνει με ανοσορρυθμιστικά φάρμακα για να βοηθήσει να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μην χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα μια λαϊκή θεραπεία, και το φαρμακείο, όχι για να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Πρώτα απλώστε το φαρμακείο, και, στη συνέχεια, μια ώρα αργότερα, γίνεται με την ίδια συνταγή του μείγματος. Αυτό θα σας επιτρέψει να γρήγορα θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα χέρια του.

Να θυμάστε ότι το μύκητα των νυχιών στα χέρια βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι τα χρήματα, αλλά και η επίσημη ιατρική δεν θα πρέπει να παραμεριστούν. Σύγχρονα φάρμακα που επιτρέπουν μερικές τεχνικές για να καταστρέψουν εντελώς mycotics και λαϊκές θεραπείες θα καθορίσει το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

26.07.2018