Καλύτερο αλοιφή για μύκητες ποδιών και νυχιών

Ο μύκητας συνήθως επηρεάζει το δέρμα των ποδιών και τα νύχια στα δάχτυλα των ποδιών. Στην πρώτη περίπτωση, η ασθένεια ονομάζεται " πόδι του αθλητή, ονυχομυκητίαση στη δεύτερη. Οι ασθένειες αυτές μπορεί να αναπτύξει ανεξάρτητα το ένα από το άλλο. Αλλά αν δεν ξεκινήσουμε την έγκαιρη και κατάλληλη θεραπεία, πόδι του αθλητή εξαπλώνεται ραγδαία, μολύνοντας μεγάλες περιοχές του δέρματος, αρχίζει να επηρεάζει την επιφάνεια του νυχιού.

η καλύτερη θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών

Ο μηχανισμός της λοίμωξης μυκητιάσεις και ονυχομυκητίαση είναι το ίδιο – μέσα από τις ρωγμές, τις πληγές παθογόνος μύκητας διεισδύει στο δέρμα και νυχιού. Εάν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο, αρχίζει να εξελίσσεται. Ωστόσο, αυτές οι ασθένειες έχουν διαφορετικά συμπτώματα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του μυκητιάσεις ποδιών δέρμα – τραχύτητα, υπερβολική ξηρότητα, απολέπιση του δέρματος, φαγούρα, σχηματισμό εξανθημάτων, την κακοσμία των ποδιών. Τα συμπτώματα της onychomycosis – η πύκνωση και τον αποχρωματισμό του όνυχος, το σχηματισμό των κηλίδων και αυλάκια στην επιφάνεια του, τα εύθραυστα νύχια και το ξεφλούδισμα.

Δεδομένου ότι ο αιτιολογικός παράγοντας του αθλητή και ονυχομυκητίαση είναι η παθογόνους μύκητες, και οι δύο ασθένειες αντιμετωπίζονται με ειδικές αλοιφές. Μετά την εφαρμογή, διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και νυχιού, αναστέλλουν την ανάπτυξη των μυκήτων, την καταστροφή τους. Στα πρώτα στάδια της μυκητιασική λοίμωξη κατά τη διαδικασία επεξεργασίας, αρκεί η χρήση μόνο των πόρων για την τοπική εφαρμογή. Αλλά όταν η ασθένεια είναι παραμελημένο, η αλοιφή πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα φάρμακα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το πόδι του αθλητή είναι να θεραπευτεί πιο γρήγορα από το καρφί ονυχομυκητίαση. Με την κατάλληλη επιλογή των φαρμάκων για τη θεραπεία των ασθενειών του δέρματος θα είναι δωρεάν για 1-2 μήνες, ενώ η θεραπεία της onychomycosis διαρκεί 4-12 μήνες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο ρυθμός αναγέννησης της επιδερμίδας είναι πολύ πιο γρήγορα από τη διαδικασία της αναγέννησης του νυχιού.

Θεωρούν το καλύτερο αλοιφή για μύκητες ποδιών και νυχιών. Με σωστή χρήση θα ανακάμψει πλήρως και να επιτρέψει τα πόδια για.

Τι αλοιφή θα πρέπει να επιλέξω;

Protivolakozna αλοιφή μια καλή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών. Αλλά δούλεψε, είναι σημαντικό να επιλέξετε το σωστό φάρμακο. Πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί (απόξεση), επιτρέποντας στο χρήστη να καθορίσει τι είδους παθολογικές μύκητας έχει προκαλέσει την ανάπτυξη της νόσου. Πιο συχνά τις αιτιώδεις παράγοντες των μυκητίαση στα νύχια των ποδιών, τα πόδια πράξη, όπως ζύμες, μύκητες και δερματόφυτα.

Η διάγνωση πρέπει να επιβεβαιώνεται από έναν γιατρό, λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα της ανάλυσης. Στη συνέχεια, διορίζει μια θεραπεία για το μύκητα, το οποίο βοηθά να θεραπεύσει μια συγκεκριμένη ασθένεια. Αυτό είναι σημαντικό, επειδή κάθε φάρμακο έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει ορισμένα είδη μυκήτων.

Υπάρχουν 2 ομάδες αλοιφές για τη θεραπεία των μυκήτων:

η καλύτερη λαϊκή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών
 1. Αζολών εργαλεία που στοχεύουν στην καταστολή της ανάπτυξης κυτταρικές μεμβράνες των μυκήτων. Παρασκευάσματα με την υψηλή συγκέντρωση της δραστικής ουσίας καταστρέψει εντελώς το μυκήλιο. Τα φάρμακα αυτής της κατηγορίας για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος, των νυχιών. Το φάρμακο ανήκει σε Σάλογουεϊ ομάδα, αν το όνομα περιέχει τη λέξη "αζολών".Τη διάρκεια της θεραπείας, τα φάρμακα αυτά διαρκεί έως και ένα μήνα.
 2. Αλλυλαμίνη είναι μια ανέξοδη αλοιφές που περιέχουν Naftifin, Τερβιναφίνη, Butenafine. Αυτά τα ενεργά συστατικά να καταστρέψουν σχεδόν όλους τους τύπους καλουπιών, μαγιάς και ζυμομύκητες.

Αλλυλαμίνη αλοιφή αναστέλλει την ανάπτυξη των μυκήτων και, επιπλέον, έχουν αντι-φλεγμονώδη δράση. Θεραπεία με φάρμακα της ομάδας αυτής μπορεί συνεχώς να διαρκέσει μέχρι και 3 μήνες.

Η χρήση αντιμυκητιασικές αλοιφές έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άτομα που είναι ιατρικώς αντενδείκνυται για συστηματική θεραπεία;
 • ακρίβεια εφέ – το φάρμακο εφαρμόζεται σε πληγείσες περιοχές, δρα άμεσα στο παθογόνο, η οποία επιταχύνει τη διαδικασία της επούλωσης;
 • υψηλή ασφάλεια – το φάρμακο είναι συνήθως ανεκτή από τον οργανισμό, ως εκ τούτου, μια έγκυρη μακροχρόνια συνεχή θεραπεία, οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες;
 • ελάχιστος αριθμός αντενδείξεις;
 • ευελιξία – κατάλληλο για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών και του δέρματος στα χέρια και τα πόδια;
 • προσιτή τιμή των φαρμάκων.
Το κύριο μειονέκτημα της αλοιφές είναι ότι σε προχωρημένα στάδια της νόσου όταν η πληγείσα μεγάλες περιοχές του δέρματος και των νυχιών, δεν θα βοηθήσει. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με συστηματικά φάρμακα.

Σπιτική αλοιφή για μύκητες

Αλοιφή μπορείτε να προετοιμάσει τον εαυτό σας, χρησιμοποιώντας φυσικά συστατικά που έχουν αντιμυκητιακές ιδιότητες.

Πιο αποτελεσματικές συνταγές:

 1. Ολίσθηση σε ένα γυάλινο βάζο 100 γραμμάρια ξύδι και 200 γρ. βούτυρο. Προσθέστε 1 αυγό χωρίς να σπάσει το κέλυφος. Καλύπτει σφιχτά με το καπάκι και τοποθετήστε στο ψυγείο. Όταν το κέλυφος του αυγού για να διαλυθεί, και αυτό θα συμβεί περίπου μια εβδομάδα αργότερα, η αλοιφή είναι έτοιμη. Πρέπει να αναμειγνύεται επιμελώς και χρησιμοποιείται για εβδομάδες, λαδώνοντας τις πληγείσες περιοχές του δέρματος και των νυχιών πριν από το κρεβάτι.
 2. Ανακατέψτε ίσες αναλογίες, το βούτυρο και το ψιλοκομμένο σκόρδο. Αυτή η αλοιφή εφαρμόζεται στην προσβεβλημένες περιοχές του δέρματος μία φορά την ημέρα πριν τον ύπνο. Ο μύκητας πρέπει να περάσουν από 7-10 ημέρες.
 3. Πάρτε 1 κουταλιά της σούπας κρέμα που συλλέγονται από το σπίτι, το γάλα, και ανακατεύουμε με 100 g σημύδα πίσσα και 1 αυγό. Ανακατέψτε όλα τα υλικά καλά και φυλάξτε το στο ψυγείο. Εφαρμόζεται αλοιφή πριν τον ύπνο για 2 μήνες. Εφαρμόζεται πάνω από τον επίδεσμο. Πριν από εκείνη την ώρα να σταματήσετε τη θεραπεία, είναι αδύνατο.
 4. η καλύτερη θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών αλοιφή
 5. Grind 300 g κλαδιά φάει. Τα βάζουμε σε ένα βάζο γυαλιού, εναλλάσσοντας ένα στρώμα από πευκοβελόνες με ένα στρώμα του βουτύρου. Γεμάτη ικανότητα να καλύψει με αλουμινόχαρτο και να το στείλετε στο φούρνο να σιγοβράσει για 5-6 ώρες. Η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι ελάχιστη. Έτοιμο μέσα στέλεχος, φυλάσσεται στο ψυγείο. Μήνα εφαρμόζονται μια φορά την ημέρα στο προσβεβλημένο δέρμα και τα νύχια.

Αλοιφές, που παρασκευάζονται σύμφωνα με δημοφιλείς συνταγές είναι πολύ αποτελεσματική, αλλά σε προχωρημένα στάδια μυκητιάσεις και ονυχομυκητίαση πρέπει να χρησιμοποιείται μαζί με συστηματικά φάρμακα. Σε σύγκριση με το φαρμακείο σημαίνει ότι είναι πολύ πιο ασφαλής, καθώς δεν έχουν σχεδόν καμία αντένδειξη. Το μόνο – αλλεργικά στα συστατικά της αλοιφής.

Περισσότερο υλικό σχετικά με τη θεραπεία του ποδιού του αθλητή διάφορες μορφές φάρμακα και γιατροσόφια θα βρείτε σε αυτό το link.

Συμβουλές για τη χρήση

Να Protivolakozna αλοιφή διεισδύσει στο δέρμα και νύχια πιάτο τόσο βαθιά όσο το δυνατόν, τα πόδια πρέπει να προετοιμαστούν αναλόγως:

 1. Πλύνετε σε ζεστό νερό, κατά προτίμηση με βότανα. Στον ατμό τα πόδια στεγνώστε καλά.
 2. Πριν από την εφαρμογή της αλοιφής για τα νύχια, είναι σημαντικό να το steam, να κόψετε και να αφαιρέσετε τα πληγείσα περιοχή χρησιμοποιώντας μια λίμα νυχιών. Για κάθε καρφί ένα άτομο μέσου ή πριν από την επόμενη θεραπεία του νυχιού, το αρχείο καρφιών είναι καλά απολυμαίνονται.
 3. Αλοιφή εφαρμόζεται σε ένα λεπτό στρώμα σε όλες τις πληγείσες περιοχές, καθώς και για υγιές δέρμα και τα νύχια, που είναι δίπλα να μολυνθεί. Είναι σημαντικό να περιμένετε μέχρι το όχημα να απορροφηθεί εντελώς.
 4. Πρέπει να φορούν κάλτσες κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.
 5. Θα πρέπει να διενεργούν τακτικά την απολύμανση των υποδημάτων και ειδών οικιακής χρήσης, τα οποία είναι σε επαφή με το προσβεβλημένο δέρμα και τα νύχια.

Για να θεραπεύσει μύκητα, απαιτεί μια σταδιακή θεραπεία:

 1. Πρώτα να απαλλαγούμε από την αιτία που οδήγησαν στην ασθένεια. Εξαλείψει την πιθανότητα της εκ νέου μόλυνση. Αν περπατούσε ξυπόλητος στην πισίνα, ντους, στην παραλία, ξεκινήστε να φοράτε τα παπούτσια σας.
 2. Περάσει την ανάλυση για να δείτε ακριβώς τι το στέλεχος του μύκητα πρέπει να αντιμετωπίζονται.
 3. Πηγαίνετε protivomikrobnuu θεραπεία με τη χρήση ειδικών φαρμάκων.
 4. Για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος επανάληψης, καλύτερα να λάβει προληπτικά μέτρα. Για να το κάνετε αυτό, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής, να εφαρμόσετε αρκετές φορές την εβδομάδα αλοιφές με αντιμυκητιακή δράση.

Αλοιφή πόδι του αθλητή και τα νύχια, είναι μια θεραπεία. Είναι αρκετά αποτελεσματικό και ασφαλές όσο το δυνατόν, επειδή δρουν σε τοπικό επίπεδο. Το σώμα για να διεισδύσει σε ένα μικρό αριθμό δραστικών συστατικών, ώστε να μην επηρεάζουν την κατάσταση.

Παρά την ασφάλεια της χρήσης των αλοιφές, μην αυτοθεραπείας. Αν θα εφαρμόζει τακτικά το φάρμακο, το ενεργό συστατικό το οποίο δεν ενεργεί για το μύκητα που πλήττει, θα είναι το αποτέλεσμα. Η ασθένεια θα προχωρήσει και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. Περαιτέρω επεξεργασία πολύ πιο περίπλοκη.

Σε περίπτωση που η παραμικρή υποψία για μόλυνση με μύκητες στα πόδια, τα νύχια, πρέπει να πάω στο γιατρό. Πραγματικά διορίζει επαρκή θεραπεία.