Γρήγορη επεξεργασία από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι

Γρήγορη επεξεργασία από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι

Μύκητας ή μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος των ποδιών, συνοδεύεται από μια σειρά από δυσάρεστα συμπτώματα, οπότε θεραπεύει μια ασθένεια πρέπει να είναι έγκαιρη. Για την επεξεργασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντι-μυκητιασική ναρκωτικά και σπίτι διορθωτικά μέτρα από το Οπλοστάσιο της λαϊκής ιατρικής. Το μειονέκτημα της θεραπεία στο σπίτι είναι χαμηλή αποτελεσματικότητα ενάντια σε σοβαρές μορφές του μύκητα. Θυμηθείτε – όσο πιο γρήγορα ο μύκητας θεραπεία, τόσο πιο γρήγορα θα είναι σε θέση να απαλλαγούμε από το πρόβλημα.

Εργαλεία, δοκιμασμένη στο χρόνο

Παραδοσιακή ιατρική ξέρει πολλά αποτελεσματικούς τρόπους για τη θεραπεία του μύκητα. Ωστόσο, το φαρμακείο αντιμυκητιασικά φάρμακα είναι πιο αποτελεσματικά, όταν εκτεταμένες αλλοιώσεις της επιδερμίδας. Σε λαϊκές θεραπείες με δεδομένο το αποτέλεσμα, θα πρέπει να αρχίσει η θεραπεία μετά την ανίχνευση του τα πρώτα συμπτώματα της πόδι μύκητα.

Για να θεραπεύσει το πόδι μύκητα στο σπίτι σας βοηθήσει να έχετε τα ακόλουθα εργαλεία:

 • διάλυμα ιωδίου;
 • ένα διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου;
 • φρέσκα ή αποξηραμένα φικαρία;
 • Apple μηλίτη ξίδι.
 • μαγειρική σόδα.

Η χρήση αυτών των κεφαλαίων θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για την αύξηση του δέρματος από την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα. Η αποτελεσματικότητα της παραδοσιακής θεραπείας βασίζεται στην ικανότητα των συστατικών να στεγνώσει την επιδερμίδα, δημιουργώντας ένα εμπόδιο για την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών.

Η χρήση διαλύματος ιωδίου βοηθά να εξασφαλιστεί ότι αντισηπτική θεραπεία του δέρματος. Επιπλέον, τα στοιχεία των μέσων επηρεάζουν τις πρωτεϊνικές ενώσεις των παθογόνων μικροοργανισμών που σταματά η ανάπτυξη των μυκητιασική λοίμωξη. Το ιώδιο χρησιμοποιείται με δύο τρόπους.

 1. Σε 5 λίτρα ζεστό νερό για μια άνετη θερμοκρασία για να διαλυθεί 3 μεγάλες κουταλιές διάλυμα ιωδίου και τοποθετήστε τα πόδια σε μια μπανιέρα για 20 λεπτά. Μετά τη διαδικασία, θα πρέπει να στεγνώνετε προσεκτικά τα πόδια σας. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί μέσω της ημέρας.
 2. Ανακατεύουμε το ιώδιο και το αλκοόλ σε ίσες αναλογίες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι απλώστε το προϊόν στο δέρμα πριν τον ύπνο. Η θεραπεία επαναλαμβάνεται ημερησίως για 5-10 ημέρες, ανάλογα με τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων.
Η θεραπεία με ιώδιο αντενδείκνυται σε ατομική δυσανεξία και νόσο του θυρεοειδούς. Μπορεί το πολύ ξηρό δέρμα, και αν χρησιμοποιηθεί σωστά, υψηλή πιθανότητα εμφάνισης εγκαυμάτων.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου χρησιμοποιείται ως καθημερινή κομπρέσες. 3% διάλυμα του φαρμάκου θα πρέπει να εφαρμοστεί γενναιόδωρα σε μια γάζα συμπίεση, και στη συνέχεια να το εφαρμόσετε στην πληγείσα περιοχή του δέρματος για 20 λεπτά. Η διαδικασία εκτελείται δύο φορές την ημέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Το εργαλείο που αποτρέπει την εξάπλωση της λοίμωξης, μειώνει τον κύκλο ζωής των παθογόνων οργανισμών και παρέχει μια αντισηπτική θεραπεία του δέρματος, μειώνοντας έτσι η δυσάρεστη μυρωδιά που συνοδεύει συχνά το πόδι του αθλητή.

Φικαρία

Φικαρία είναι ένα δηλητηριώδες φυτό που έχει χρησιμοποιηθεί από καιρό για τη θεραπεία μια σειρά από δερματολογικές ασθένειες. Ενάντια σε μύκητες ποδιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φρέσκα κλαδιά και αποξηραμένα λουλούδια.

 1. Τρεις μεγάλες κουταλιές αποξηραμένα φικαρία, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, το ζωμό χύνεται στο μπολ με νερό. Τα πόδια τοποθετούνται στην μπανιέρα για 20 λεπτά. Η επέμβαση μπορεί να γίνει μια ημέρα πριν τον ύπνο.
 2. Ένα αφέψημα της φικαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κομπρέσα. Ένα επίδεσμο ή γάζα εμποτισμένο στην ιατρική και εφαρμόζεται για την πληγείσα περιοχή για 20 λεπτά.
 3. Αν το προσβεβλημένο δέρμα είναι σπασμένα και φλυκταινώδες εξάνθημα, αυτές οι περιοχές πρέπει να αντιμετωπίζονται με τον καθαρό χυμό του φυτού. Είναι απαραίτητο να κοπεί το στέλεχος και να κάνει ένα κόψιμο στην πληγείσα περιοχή του δέρματος. Αυτή η θεραπεία επαναλαμβάνεται κάθε τρεις ημέρες έως ότου τα συμπτώματα εξαφανιστούν.
Πριν από τη χρήση του φρέσκου χυμού των φικαρία, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας, καθώς το φυτό είναι δηλητηριώδες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα.

Apple ξίδι μηλίτη μπορεί να εφαρμοστεί, όπως λουτρά ή κομπρέσες. Στην πρώτη περίπτωση, προσθέστε τρεις μεγάλες κουταλιές ξίδι σε 5 λίτρα νερό. Τα σκάφη θα πρέπει να διαρκέσει 20 λεπτά, η διαδικασία επαναλαμβάνεται κάθε μέρα. Για κομπρέσες, θα πρέπει να ανακατεύουμε το ξύδι με νερό σε ίσες αναλογίες. Σε λύση, υγράνετε τη γάζα και να εφαρμόζουν στο πόδι για 20 λεπτά. Κομπρέσες μπορεί να γίνεται καθημερινά.

Όταν χρησιμοποιείτε το ιώδιο, υπεροξείδιο και το ξύδι συνιστάται για τη θεραπεία υγιές δέρμα λιπαρό αντισηπτική κρέμα. Αυτό θα αποφευχθεί η υπερβολική ξηρότητα και το ξεφλούδισμα πόδια.

Οι πιο αποτελεσματικές θεραπείες

Έτσι, πώς να θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι γρήγορα; Σύμφωνα με τους ασθενείς, η πιο αποτελεσματική θεραπεία για το πόδι του αθλητή είναι μια σόδα.

Μύκητας μεταχείριση μαγειρική σόδα πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας τις παρακάτω συνταγές.

 1. Προσθέστε σε ένα λουτρό ποδιών, μια μεγάλη κουταλιά μαγειρική σόδα και το ιωδιούχο ή το αλάτι της θάλασσας. Τοποθετήστε τα πόδια στην μπανιέρα για μισή ώρα και στη συνέχεια σκουπίστε.
 2. Μια άλλη αποτελεσματική λουτρό ποδιών – δύο κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα αναμειγνύεται με την ίδια ποσότητα ροκανίδια φυσικό σαπούνι. Τα συστατικά θα πρέπει να διαλύονται σε 5-7 λίτρα ζεστό νερό. Το μπάνιο μπορεί να γίνει καθημερινά για 20 λεπτά.
 3. Εφαρμογή μαγειρική σόδα μπορεί να βοηθήσει να απαλλαγούμε από το πρόβλημα, αλλά σοβαρά ξηρό δέρμα. Για να προετοιμάσει μέσα από τρεις κουταλιές της σούπας διττανθρακικού νατρίου αναμιγνύεται με τέσσερις κουταλιές της σούπας βραστό νερό και βάλτε την προκύπτουσα πάστα στο δέρμα. Η εγκατάσταση είναι ηλικίας από 10 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.
 4. Μια άλλη επιλογή για εφαρμογές που είναι για τη θεραπεία του δέρματος με μια πάστα από σόδα και πέντε λεπτά για να φτιάξετε ένα μικρό κουτάλι φρέσκο χυμό λεμονιού εφαρμοστεί απευθείας στο εργαλείο. Η αντίδραση του κιτρικού οξέος με μαγειρική σόδα τον αφρό που σχηματίζεται, που βρέχεται από το δέρμα σε μερικά λεπτά.

Πίσσα σαπούνι βοηθά στην καταπολέμηση των μυκήτων των ποδιών και τα νύχια. Η θεραπεία για το ξηρό δέρμα και μειώνει την εφίδρωση και την κακοσμία. Λιθανθρακόπισσας σαπούνι συνιστάται για την καθημερινή υγιεινή των ποδιών για όλη την περίοδο της θεραπείας.

Αν η πληγείσα πόδι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα συνηθισμένο σαπούνι για το δέρμα θεραπεία. Σε περιπτώσεις όπου ο μύκητας ήταν χτύπησε με το δάχτυλο και το καρφί, μπορείτε να κάνετε εφαρμογή από το διάλυμα του σαπουνιού. Για το σκοπό αυτό το ένα τέταρτο του μπαρ πρέπει να είναι τριμμένο και, στη συνέχεια, διαλυμένο σε ένα Φλιτζάνι ζεστό νερό. Στη συνέχεια, η θεραπεία βρέξτε μια κομπρέσα και ισχύουν για την πληγείσα περιοχή για 20 λεπτά.

Να απαλλαγούμε από το πρόβλημα, επίσης, βοηθά δωμάτιο αλόη. Μερικά φύλλα των φυτών θα πρέπει να κοπεί και κόψτε με ένα μαχαίρι. Τα φυτά είναι τότε βραστό νερό και επιμένουν ώρες. Ως έλαβε, το φάρμακο θα πρέπει να βρέξτε μια μπατονέτα και τη θεραπεία προσεκτικά την προσβεβλημένη επιδερμίδα. Θεραπεία πραγματοποιείται δύο φορές την ημέρα.

Γρήγορα να αποβάλλει τη δυσάρεστη μυρωδιά βοηθά φρέσκο λεμόνι. Χυμό από ένα τέταρτο του λεμονιού θα πρέπει να εφαρμόζεται στο δέρμα καθημερινά πριν τον ύπνο. Μπορείτε επίσης να βάλετε φέτες λεμονιού για 10 λεπτά για να τις πληγείσες περιοχές του δέρματος.

Μια άλλη απλή και αποτελεσματική θεραπεία για το πόδι του αθλητή είναι το σκόρδο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

 1. Στάξτε λίγες σκελίδες σκόρδο και συμπίεση του πολτού μέσω cheesecloth. Ο χυμός που προκύπτει με μια μπατονέτα εφαρμόζεται στην προσβεβλημένη περιοχή δύο φορές την ημέρα.
 2. Πολτός 4 σκελίδες σκόρδο, ανακατεύουμε με μια κουταλιά της σούπας χυμό του κρεμμυδιού. Το μείγμα που προκύπτει εφαρμόζεται στο δέρμα, και την κορυφή καλύπτεται με έναν επίδεσμο ή συμπίεση. Κρατήσει τόσο η εφαρμογή θα πρέπει να είναι 30 λεπτά.
Σκόρδο

Το σκόρδο έχει αντιβακτηριακές τοποθεσία που εμποδίζει την ανάπτυξη των παθογόνων μικροχλωρίδας, και επίσης εξαλείφει οσμή. Χρησιμοποιήστε αυτές τις συνταγές θα πρέπει να είναι καθημερινή κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Γνωρίζοντας πώς να μεταχειριστεί ένα μύκητα, πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένους κανόνες, ώστε να απαλλαγούμε από την ασθένεια.

Θα πρέπει πρώτα να απαλλαγούμε από όλα τα αντικείμενα που έχουν έρθει σε επαφή με προσβεβλημένο δέρμα. Σεντόνια, κάλτσες, παπούτσια, πετσέτες – θα πρέπει είτε να ρίξει μακριά, ή να το βράσετε και το πλύσιμο με απολυμαντικό. Φορώντας παπούτσια χωρίς θεραπεία, καθώς μπορεί να προκαλέσει νέα προσβολή από το μύκητα.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας είναι απαραίτητο να προτιμούν τις κάλτσες κατασκευασμένα από φυσικά υφάσματα. Από κακής ποιότητας παπούτσια κατασκευασμένα από τεχνητά υλικά, επίσης, θα πρέπει να εγκαταλειφθεί. Τα παπούτσια πρέπει να είναι χαλαρά και άνετα, τα πόδια, όταν τα πόδια δεν πρέπει να ιδρώτα. Να θυμάστε ότι η εφίδρωση προκαλεί την ταχεία ανάπτυξη παθογόνων μικροχλωρίδας, ως αποτέλεσμα, η μυκητιασική λοίμωξη εξελίσσεται.

Αν μετά από 5 ημέρες μετά την έναρξη της, η χρήση της λαϊκής μεθόδους τα συμπτώματα επιμένουν, συνιστάται να πάει στο γιατρό για το διορισμό της αντιμυκητιασικής θεραπείας. Η πιο αποτελεσματική θεραπεία κατά των μυκητιασικών λοιμώξεων είναι ένας συνδυασμός της λαϊκής και την ιατρική περίθαλψη.