Πώς να γρήγορα να απαλλαγούμε από το πόδι μύκητα;

μύκητας

Μύκητες – μια μολυσματική ασθένεια που επηρεάζει όχι μόνο την επιφάνεια του νυχιού, αλλά και το δέρμα. Η ασθένεια αυτή κάνει την ανθρώπινη ζωή μια μεγάλη δυσφορία. Η συνεχής φαγούρα, κάψιμο και μια δυσάρεστη μυρωδιά που προέρχεται από τα πόδια, είναι μόνο ένα μικρό μέρος του τι αισθάνεται άρρωστος. Ως εκ τούτου, σχεδόν όλα που είναι αντιμέτωποι με την ασθένεια αυτή, και αναρωτιόμουν πόσο γρήγορα θα απαλλαγείτε από τους μύκητες στα πόδια και είναι δυνατόν; Είναι φυσικά δυνατό. Και πώς να το κάνουμε, ξέρετε τώρα.

Στοιχειώδεις κανόνες για τη μεταχείριση των μύκητες των ποδιών

Πριν μιλήσουμε για το πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών γρήγορα, θα πρέπει να μιλήσουμε για τα βασικά σημεία της θεραπείας αυτής της ασθένειας. Πρώτον, θα πρέπει να αγοράσετε ένα ειδικό απολυμαντικό σπρέι αντιμυκητιακή δράση για να επεξεργαστεί τα παπούτσια. Παθογόνα που επικάθονται στην εσωτερική επιφάνεια του Παπουτσιού, και αν δεν πραγματοποιηθεί η απολύμανση, ένας αρνητικός παράγοντας που θα επηρεάζει πάντα τα πόδια που μπορεί να προωθήσει τη συνεχή υποτροπής της νόσου.

Δεύτερον, θα πρέπει να το απόθεμα επάνω σε καθαρές κάλτσες. Θα πρέπει να αλλάξετε τουλάχιστον 2 φορές την ημέρα. Στο ίδιο βρώμικο κάλτσες θα πρέπει να ρίξει ή να χειριστεί τους σε κάθε απολυμαντικό διάλυμα.

Τρίτον, θα πρέπει συνεχώς να τηρούν τις θεραπευτικές δίαιτες. Θα εξαλείψει την ευνοϊκή χλωρίδας για τον πολλαπλασιασμό των μυκήτων στο σώμα που προειδοποιεί για την περαιτέρω εξέλιξη της νόσου. Για να το κάνετε αυτό, θέλετε να αποκλείσετε από τη διατροφή:

 • ζάχαρη
 • ζαχαροπλαστικής;
 • καφέ και τσάι.
 • ψωμί, κουλούρια και άλλα αλεύρι μαγιά προϊόντων *
 • τηγανητά τρόφιμα;
 • το αλκοόλ.

Το κύριο συστατικό της διατροφής κατά τη διάρκεια της μυκητιασική λοίμωξη θα πρέπει να είναι φρέσκα λαχανικά και ξινά φρούτα.

Τέταρτον, αν θέλουμε να μιλήσουμε για το πώς να απαλλαγούμε από δέρμα μύκητες στα πόδια, θα πρέπει να σημειωθεί η ανάγκη για τη χρήση αντιμυκητιασικά φάρμακα. Έτσι, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε διάφορες κρέμες και αλοιφές, αλλά και για την από του στόματος χορήγηση. Όλα τα φάρμακα πρέπει να διορίσει έναν γιατρό μετά από μια ενδελεχή εξέταση.

Το πέμπτο είναι να εφαρμόζουν τα εργαλεία της παραδοσιακής ιατρικής. Σε συνδυασμό με τα σύγχρονα αντιμυκητιασικά φάρμακα, συμβάλλουν στην ταχεία εξάλειψη των μυκητιασική λοίμωξη και να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

Έκτο, τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών θα πρέπει να συμβεί σε 2-3 εβδομάδες μετά την κύρια συμπτώματα εξαφανίζονται νόσου. Αυτό είναι απαραίτητο, προκειμένου να καθορίσει το αποτέλεσμα και να αποτρέψει την εκ νέου-την εξέλιξη του μύκητα.

Σύγχρονα φάρμακα αντιμυκητιακή δράση

Αν μιλάμε για το πώς να θεραπεύσει τα πόδια μύκητα, θα πρέπει να αναφέρουμε τη χρήση ειδικές αντιμυκητιασικές αλοιφές και τζελ. Η χρήση τους συμβάλλει στην ταχεία εξάλειψη των δυσάρεστων συμπτωμάτων και την εξάλειψη των παθογόνων παραγόντων.

Παραδοσιακά φάρμακα από το μύκητα

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών παραδοσιακές μεθόδους; Εναλλακτική ιατρική μας προσφέρει πολλές συνταγές που σας επιτρέπουν να γρήγορα να εξαλείψει τα δυσάρεστα συμπτώματα της νόσου. Είναι η πιο αποτελεσματική λουτρό ποδιών. Για να τα μαγειρέψουν από διαφορετικά συστατικά. Για παράδειγμα:

 1. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αλάτι της θάλασσας. Πρέπει να αναμιγνύεται με ζεστό νερό (48Γ-50C) σε ποσοστό 1 γεμάτη κουταλιά της σούπας ανά 1 λίτρο νερό. Σε αυτό το αλατούχο διάλυμα θα πρέπει να αιωρούνται τα πόδια για 10-15 λεπτά. Σε περίπτωση αλάτι της θάλασσας στο σπίτι σας, είναι δυνατόν να αντικαταστήσει το επιτραπέζιο αλάτι. Για να κυκλοφορήσει πρέπει να είναι στο ποσό των 2 κουταλάκι του γλυκού ανά 1 λίτρο νερό, και να είστε βέβαιος να προσθέσετε μερικές σταγόνες ιώδιο.
 2. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το υπερμαγγανικό κάλιο. Επειδή είναι απαραίτητο να κάνει μια ισχυρή λύση. Είναι απαραίτητο να βυθίστε τα άκρα και να τους κρατήσει για τουλάχιστον 20 λεπτά.
 3. Στον αγώνα ενάντια στη μυκητιακή μόλυνση αποτελεσματική είναι η χρήση μαγειρική σόδα. Είναι, επίσης, μια ισχυρή λύση σύμφωνα με την οποία για να κρατήσει τα πόδια για 10-15 λεπτά.
 4. Το ξύδι βοηθά επίσης στην καταπολέμηση του μύκητα στα πόδια μου. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε το ξίδι μηλίτη Μήλων, αλλά δεν μπορώ να το χρησιμοποιούν τακτικά, αλλά η συγκέντρωση δεν πρέπει να υπερβαίνει το 9%. Το λουτρό ποδιών είναι έτοιμη σε ποσοστό 2 κουταλιές της σούπας ξύδι ανά λίτρο ζεστό νερό. Ώρα μία διαδικασία είναι 20 λεπτά.

Αν μιλάμε για το πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών λαϊκές θεραπείες που περιγράφονται παραπάνω, να εφαρμόζεται κάθε μέρα, κατά προτίμηση το βράδυ. Πριν κάνει το λουτρό ποδιών, τα πόδια, να είστε βέβαιος να πλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό με σαπούνι. Μετά τις ιατρικές διαδικασίες, τα πόδια πρέπει να σκουπίζεται με ένα στεγνό πετσέτα (μην ξεπλύνετε), και μετά από τη θεραπεία τους με αντιμυκητιασική αλοιφή που συνταγογραφείται από ιατρό και το βάζουμε σε καθαρό κάλτσες.

Υπάρχουν και άλλα παραδοσιακά φάρμακα που βοηθούν να απαλλαγείτε γρήγορα από μια μυκητιασική λοίμωξη. Για παράδειγμα:

 1. Πάρε καθαρές κάλτσες, βυθίστε τα σε ξύδι και το βάζουμε στο ξεβράστηκε πόδια. Wet κάλτσες πρέπει να πάει για ύπνο, και να μην λεκιάσει το κρεβάτι, πάνω τους, μπορείτε να τυλίξετε το φαγητό ταινία.
 2. Κάθε μέρα λιπαίνετε τα πόδια με την αλοιφή που παρασκευάζονται σύμφωνα με αυτή τη συνταγή. Πάρτε ένα φρέσκο αυγό, να το τοποθετήσετε σε ένα γυάλινο βάζο και καλύψτε το με ξύδι. Βάλτε το βάζο σε ένα σκοτεινό μέρος για 3-4 μέρες. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά, τα τσόφλια των αυγών στο πλαίσιο της δράσης του οξέος έχουν διαλυθεί και θέση για να σχηματίσουν μια λεπτή ταινία. Η ταινία πρέπει να αφαιρεθεί, και το περιεχόμενο ενός αυγού αναμιγνύεται με το δάγκωμα. Στη συνέχεια, το προκύπτον μίγμα πρέπει να προσθέσετε το βούτυρο, έτσι ώστε η μάζα για τη συνέπειά του ήταν σαν κρέμα.
 3. Μπορείτε να κάνετε κομπρέσες αλκοόλ βάμμα της πρόπολης. Μπορείτε να αγοράσετε στο φαρμακείο ή να φτιάξετε το δικό σας. Για αυτό θα χρειαστείτε 20 g συνθλίβονται πρόπολη, η οποία πρέπει να ρίξτε 0,5 λίτρα οινόπνευμα και να το βάλετε σε δύο εβδομάδες σε σκοτεινό μέρος. Μετά από αυτό το διάστημα η έγχυση θα πρέπει να φιλτράρεται και να το βάλετε στο ψυγείο. Χρήση ως εξής: πάρτε ένα επίδεσμο, το να μουλιάσει με το βάμμα της πρόπολης, τα τυλίγουμε, και η κορυφή τυλίξτε το σε διάφορα στρώματα της μεμβράνη, και το βάζουμε σε καθαρό κάλτσες. Κομπρέσα για να το κάνει κάθε μέρα και το αφήνουμε όλο το βράδυ.

Ερώτηση σχετικά με το πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών γρήγορα, είναι καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό. Αλλά αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τα παραδοσιακά φάρμακα, να θυμάστε, ότι, ελλείψει θετική δυναμική μέσα σε 2-3 εβδομάδες της θεραπείας, θα πρέπει ακόμα να επισκεφθείτε έναν ειδικό. Διαφορετικά, μπορεί να έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.