Τι πρέπει να επιλέξετε την θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών

Είναι μια άσχημη ασθένεια με κακές συνέπειες, για να επιλύσετε το οποίο μπορεί να είναι αποτελεσματικά self-μόνο στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του. Σε άλλες περιπτώσεις, όταν η εξέλιξη του μύκητα είναι πολύ ενεργό, θα χρειαστείτε τη βοήθεια του γιατρού και μια ισχυρή θεραπεία για τους μύκητες, καταστρέφοντας την επιφάνεια του νυχιού στα χέρια και τα πόδια.

Πριν από τη θεραπεία: τα χαρακτηριστικά του μύκητα που πρέπει να ξέρετε

καρφί μύκητας

Όλες οι ασθένειες με μυκητιασικής προέλευσης, από την οποία τα ανθρώπινα όντα να υποφέρουν, από τη φύση τους λοιμώδη και παθογόνων. Τα νύχια είναι συχνές βλάβες είναι μύκητες και η μόλυνση εμφανίζεται εύκολα να επικοινωνήσετε οικιακή τρόπο από άρρωστοι με τους υγιείς. Συχνά υπάρχει αποτυχία να συμμορφωθούν με τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Λοίμωξη σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να προκύψει όταν μέσα στην ίδια την οικογένειά σας μέσω διαφορετικό σχέδιο δημόσιες εγκαταστάσεις, ή τα παπούτσια. Επιπλέον, άρρωστος είναι ένας κίνδυνος σε περιοχές με υψηλή κυκλοφορία ποδιών, όπου είναι δυνατόν, επαφή με παθογόνους μύκητες, όπως γυμναστήρια, σάουνες, παραλίες και πολλά περισσότερα.

Εκδήλωση ατέλειες των νυχιών πιάτα στα πόδια που προκαλείται από το μύκητα των νυχιών χαρακτηρίζεται από σημεία με κίτρινο χρώμα ή λωρίδες στις πλευρές. Μερικές φορές το πρόβλημα μπορεί να πει η φωτεινή ζώνη είναι επίσης κίτρινο ή κηλίδες στο κέντρο του νυχιού.

Το φαινόμενο ενός τέτοιου σχεδίου στο χέρι από μύκητες παρατηρήθηκε επίσης, αλλά λιγότερο έντονη. Το πιο συνηθισμένο λάθος σε αυτή την κατάσταση είναι να περιμένουμε και να ελπίζουμε, μέχρι που ήταν όλα φύγει. Αυτό δεν θα είναι περισσότερα από ό, τι τρέχει με το πρόβλημα, η μεγαλύτερη και πιο δύσκολη η θεραπεία.

Πρόωρο αρχή είναι συχνά η αιτία για σοβαρές αλλεργίες, να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να προκαλέσει έξαρση των χρόνιων ασθενειών.

Πρώτον, μια τέτοια ενόχληση βρείτε πολλούς, αν την έγκαιρη παρατηρήσει, για την αποτελεσματική και ταχεία θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα πόδια φάρμακα για σχόλια για να pick up είναι αρκετά αληθινό. Συνιστάται ότι με την παραμικρή συμπτώματα της μόλυνσης από μύκητες πρώτα πάω για εξετάσεις και στη συνέχεια να αντιμετωπιστεί.

Απαραίτητες εξετάσεις πριν από την επεξεργασία

Ανάπτυξη ονυχομυκητίαση μπορεί να συμβάλει σε μια σειρά από ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων:

 • Ο διαβήτης, τα προβλήματα με την υπόφυση και άλλες ενδοκρινικές διαταραχές;
 • Νευρολογίας?
 • Σωματικές ασθένειες;
 • Καταστάσεις ή προκαλεί προβλήματα του κυκλοφορικού στα πόδια.

Σε κάθε περίπτωση με ένα καρφί μύκητας κατάσταση θα μπορούσε να είναι εντελώς μεμονωμένα και ως εκ τούτου, είναι καλύτερο για τη θεραπεία για να πάει σε έναν ειδικό. Με βάση αυτούς τους παράγοντες, θα πρέπει πριν από τη θεραπεία για να υποβληθούν σε έλεγχο:

 • Ο Γενικός τύπος εξετάσεις αίματος και ούρων;
 • Η βιοχημική ανάλυση του αίματος, προσδιορισμό κρεατινίνης, ALT, κ. λπ. *
 • Υπερήχου για τα νεφρά;
 • Οι γυναίκες συνιστάται με την επαφή, όπως ασφάλιση να κάνω μια δοκιμή για να ελέγξετε για την εγκυμοσύνη.

Προϋπολογισμός θεραπεία για το μύκητα των νυχιών στα πόδια με την αποτελεσματική δράση στο σπίτι για να εργάζονται για να πάρει στη συνέχεια, αν δεν είχε αναγνωριστεί σωστά το είδος του παθογόνου.

Χρήσιμο προπαρασκευαστική διαδικασία για τη θεραπεία της

μύκητας μεταχείριση

Οποιαδήποτε αποτελεσματική θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών θα πρέπει να ενθαρρύνονται να εφαρμόσετε και αυτό θα λειτουργήσει πολύ πιο αποτελεσματικά αν κάνετε μια μικρή προετοιμασία. Πριν από την διαδικασία της εφαρμογής φαρμακευτική αγωγή θα πρέπει να εκτελέσετε:

 • Για να κάνουν σαπούνι-σόδα μπάνιο για νύχια: μια λεκάνη γεμάτη με ζεστό νερό (μισό-μισό, περίπου 50 βαθμούς Κελσίου) και προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα με 50 γραμμάρια σαπούνι (καλύτερα να πάρετε το οικονομικό);
 • Το χέρι ή το πόδι σας είναι βυθισμένο στο διάλυμα που προκύπτει για 15 min.
 • Μετά τη λήψη του μπάνιο χέρια ή τα πόδια – θα πρέπει να το χειριστεί με το συρραπτικό ή ένα αρχείο καρφιών μαλακά στρώματα από το καλούπι.
 • Αυτή η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν από την πλήρη αναγέννηση των νυχιών στην κανονική κατάσταση.

Αλλά αν μιλάμε για μια κατάσταση παραμέλησης – οι δίσκοι μπορούν να παίζουν μόνο δευτερεύοντα ρόλο. Επίσης, δεν είναι τα ίδια σκεύη για μανικιούρ χρήση στην επεξεργασία των υγιών και νοσούντων στην επιφάνεια του νυχιού. Η μέση διάρκεια της θεραπείας είναι από 2 έως 4 μήνες.

Πολύ αυτή η ασθένεια, όπως και πολλοί άλλοι, που επηρεάζονται έγκυες γυναίκες, καθώς έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα από το άγχος στο σώμα σας, οπότε προσέξτε εδώ χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα.

Θεραπεία

Για να βρείτε την καλύτερη θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών σε απλές περιπτώσεις των φαρμάκων είναι αρκετά δύσκολο, όπως μια μεγάλη ποικιλία από όλα τα είδη των αλοιφές, κρέμες, τζελ, σταγόνες, και βερνίκια. Εφαρμόζονται σε περιοχές που πλήττονται από τα νύχια και τον περιβάλλοντα ιστό.

Όταν η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη, και η ασθένεια είναι σε προχωρημένο μορφή – ο γιατρός πρέπει να συνταγογραφήσει χάπια αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες για γρήγορη ανακούφιση από το μύκητα. Για επαναλαμβανόμενες και σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να απαιτήσει χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσετε τις πληγείσες καρφί.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες για το σπίτι θεραπείες κατά του μύκητα

Για τη θεραπεία μύκητα στα πόδια και τα χέρια, χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μεθόδους, είναι δυνατόν, αλλά αυτή η θεραπεία συνήθως απαιτεί πολύ χρόνο και είναι κατάλληλο μόνο στα αρχικά στάδια. Το σημαντικό σημείο είναι ότι ακόμα και όταν τα ορατά συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης έχει φύγει, η θεραπεία δεν πρέπει να ρίξει μέχρι, μέχρι να αναπτυχθεί ένα νέο υγιές νύχι.

Ειδάλλως, το πρόβλημα μπορεί να επιστρέψει και πάλι. Τα οφέλη της λαϊκής μεθόδους είναι ότι η θεραπεία για το μύκητα νύχια φθηνή και χωρίς τις σοβαρές παρενέργειες που μπορεί να είναι φαρμακευτική. Ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά εργαλεία θεωρούνται:

το ιώδιο
 1. Το ιώδιο – εφαρμόστε 2-3 φορές την ημέρα τείνει να επιβραδύνει την ανάπτυξη και την εξάπλωση των μυκήτων μικροοργανισμών, που επιτρέπει να επιτευχθεί η εξέλιξη της νόσου να άσηπτη δράσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε στάδιο (ακόμη και όταν υπάρχουν ρωγμές και φθορές στην επιφάνεια του νυχιού), αλλά δίνει το καρφί ένα κίτρινο χρώμα, οπότε στο χέρι και δεν είναι πολύ βολικό στη χρήση.
 2. Η πρόπολη είναι μια μεγάλη φυσική και αποτελεσματική θεραπεία που παρασκευάζεται από ένα βάμμα αλκοόλ για το είδος της θεραπείας που χρησιμοποιούν λοσιόν για τα καρφιά με το βαμβάκι, τυλίξτε με μεμβράνη ή επίδεσμο, μια κομπρέσα διατηρείται για μισή ώρα δυο φορές την ημέρα, αλλά το σημαντικό είναι ότι το αλκοόλ βάμματα δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται σε περίπτωση παρουσίας στο καρφί ρωγμές, στη συνέχεια, μόλις τρίβονται της πρόπολης σε καθαρή μορφή στα νύχια.
 3. Ξίδι (9%) πολύ συχνές και φθηνή θεραπεία για το μύκητα των νυχιών στα πόδια, εφαρμόζεται σε άτομα με διαφορετικές επιλογές στο format των δίσκων (ανά 1 λίτρο νερό 2 κουταλιές της σούπας ξίδι για 10 λεπτά) ή λοσιόν (ξύδι σε αναλογία 50-50 με γλυκερίνη).
 4. Αλοιφή το σκόρδο είναι μια εξαιρετική θεραπεία τους μύκητες των ποδιών, το σκόρδο καθαρίζεται από το φλοιό του, να περάσει μέσω του τύπου και πρόσθεσε το βούτυρο 1 προς 1, η αλοιφή είναι η παραμορφωμένη καρφί και τυλίγεται με το πολυαιθυλένιο για να κρατήσει 6 έως 8 ώρες, μπορεί να αντιμετωπίζονται με τα νύχια από τη φθορά.
 5. Oak φλοιός – έχει από καιρό μια δημοφιλής συνταγή, από το μύκητα βοηθά στο Συμπλήρωμα με το θεραπευτικό βότανο αλογοουρά, καλέντουλα αντι-φλεγμονώδη, καθώς και το BlackBerry και λουίζα, αφέψημα χρησιμοποιείται για τα λοσιόν και ακόμη και λουτρά για τις πληγείσες περιοχές.

Δεν συνιστάται για μη εξουσιοδοτημένη επεξεργασία με οποιοδήποτε μέσο, και ιδιαίτερα ο λαός στις περιπτώσεις όπου η περιοχή των νυχιών άξονας υπάρχουν ρωγμές, πληγές και άλλα σοβαρά τραύματα. Μαλακό βοηθητική ουσία για τις περιπτώσεις αυτές, μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα απλό βιολογικό καφέ (μη-στιγμιαία), το οποίο είναι σφραγισμένο σε μια ισχυρή συγκέντρωση λουτρά (κρατήστε για μισή ώρα). Ο καφές έχει εξαιρετικές αντισηπτικές και αναζωογονητικές επιδράσεις. Είναι συνιστάται να κάνει τέτοια λουτρά τουλάχιστον 2-3 μήνες.

Τα περισσότερα από τα φάρμακα folk και την παραδοσιακή ιατρική πράξη κατά τρόπον ώστε η βλάβη δημιουργεί ένα δυσμενές περιβάλλον για την αναπαραγωγή και τη διάδοση των σπορίων. Ο μύκητας στερείται πηγές τροφίμων και σταδιακά πεθαίνουν. Μπορεί να είναι η παρουσία των σπόρια είναι πολύ ανθεκτικά, οπότε είναι σημαντικό να μην σταματήσετε τη θεραπεία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία.

Το ωίδιο είναι εξαιρετικά επίμονη και στην περίπτωση ανεπαρκούς θεραπείας μπορεί στη συνέχεια να αρχίσει και πάλι να εξαπλωθεί. Όταν ο αγώνας διεξάγεται με τους μύκητες, όπως η θετική δυναμική δεν παρατηρείται, θα πρέπει αμέσως να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Πώς να αποφύγετε τη θεραπεία

Για ένα τόσο διαδεδομένη ασθένεια δεν πρέπει να πάει καλά για όλους τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την υγεία τους, περιοδικά προληπτικά μέτρα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι σε λουτρά, πισίνες, γυμναστήρια και την παραλία.

Παρόλο που η παραλία μπορεί να θερμαίνεται από το άμεσο φως του ήλιου, αλλά ο μύκητας μπορεί να επιβιώσει σε δυνατή φωτιά μέχρι 100 βαθμούς και χαμηλή θερμοκρασία στους μείον 60 βαθμούς Κελσίου. Στην παραλία οι μύκητες μπορεί να είναι μια βιώσιμη μορφή για μήνες.

Θα πρέπει να επιμείνουμε σε πολύ απλές συστάσεις:

 • Μετακίνηση γύρω από τις παραλίες είναι καλύτερο να γίνεται σε flip-flops (κατά προτίμηση σε περισσότερο ή λιγότερο κλειστά παπούτσια);
 • Σε δημόσια λουτρά και σάουνες να είναι κλειστές Παντόφλες (αυτά πωλούνται από καουτσούκ) για την προστασία από σταγόνες με τα σπόρια των μυκήτων, η οποία μπορεί να πάρει σε ένα υγιές άτομο;
 • Πόδια ξηρό σκούπισμα πάντα (ειδικά μεσοδακτύλιες περιοχές);
 • Μην φοράς τα παπούτσια σου.
 • Αλλαγή κάλτσες και καλσόν κάθε μέρα.

Οι μύκητες είναι αρκετά άβολα μερικές φορές καθήκον χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στους κοινόχρηστους χώρους. Είναι απόλυτα σταθερό στο βρεγμένο πέλματα. Αν κάποιος από την οικογένεια υποφέρει από αλλεργίες, τότε θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην μολυνθεί.

Το λουτρό πρέπει να απολυμαίνονται σχολαστικά με χημικά καθαριστικά και πλένονται απόλυτα με το ζεστό νερό για να πλύνετε το δέρμα και τα νύχια κλίμακες, και στη συνέχεια κρύο, προκειμένου να ξεπλύνει όλα τα ταμεία.

θάλασσα

Εφίδρωση των ποδιών πραγματικά προσθέτει τον κίνδυνο να αρρωστήσουν, και έτσι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό αποσμητικό, ταλκ ή άλλα ΒΟΗΘΉΜΑΤΑ. Είναι καλό να χρησιμοποιήσετε για τα πόδια θεραπεία με εξαμίνη (40% λύση). Υπερβολική ξηρότητα πρέπει επίσης να καθαρίσετε το μαλακτικό και βιταμίνη μέσα.

Καινοτομία στην καταπολέμηση των μυκήτων έχει γίνει θεραπεία με τη χρήση λέιζερ για τη θεραπεία που μπορεί να σώσει την κατάσταση σε μια προοδευτική κατάσταση.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να καταπολεμήσουμε το πρόβλημα στα αρχικά στάδια, όταν η ασθένεια αναγνωρίστηκε. Χειρουργική θεραπεία εγγυάται γρήγορη και να διορθώσει το πρόβλημα, το οποίο διαφορετικά μπορεί να πάρει πολύ χρόνο.

Ένα από τα πιο επικίνδυνα σε αυτό το ζήτημα είναι ένα επιπλοκές και τα προϊόντα αποβλήτων των μυκήτων. Εκκρίνουν μια πολύ τοξική ουσία, δηλητηριώδη οργανισμού. Μπορεί να προκαλέσει Λάιελ σύνδρομο, ηπατοπάθεια και άλλα σοβαρά θέματα. Πολύ χειρότερα και συνολική ποιότητα ζωής, τόσο άπραγοι μυκητολογικές ασθένειες είναι αδύνατο.