Το δέρμα τους μύκητες ποδιών θεραπείες και προκαλεί

Αθλητής – παθολογία της λοιμώδους προέλευσης που επηρεάζει το ανώτερο στρώμα του δέρματος. Ο κύριος αιτιολογικός παράγοντας της νόσου είναι μύκητες του γένους epidermophytons.

Το δέρμα τους μύκητες ποδιών θεραπείες και προκαλεί

Αυτή η ασθένεια είναι εξαιρετικά μεταδοτική. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα νήματα από το μυκήλιο και τα σπόρια anthropophilic μύκητες περιέχονται στο Κεράτινο στρώμα του δέρματος και πολλά να ξεχωρίζει στην επιφάνειά του. Αυτό απλοποιεί τη μετάβαση του μύκητα στο περιβάλλον. Αυτό το χαρακτηριστικό των μολυσματικών παραγόντων συμβάλλει στην δυσμενή επιδημιολογική κατάσταση. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να ξεκινήσετε τη θεραπεία αυτής της ασθένειας.

Οι κυριότεροι τρόποι μόλυνσης

σταμάτα

Ο κύριος παράγοντας πόδι του αθλητή είναι η άμεση επαφή με παθογόνα για το ανθρώπινο δέρμα. Λόγω του γεγονότος ότι ένα ευνοϊκό περιβάλλον για την ανάπτυξη των αποικιών των παθογόνων μυκήτων είναι η υγρασία και τη θερμότητα, τους οικοτόπους τους είναι δημόσιοι χώροι: τα λουτρά, ντους, κοινή αποδυτήρια. Μπορούν επίσης να συσσωρεύονται στην επιφάνεια του παπούτσια, λευκά είδη και είδη κοινά στοιχεία που χρησιμοποιούνται από το μολυσμένο άτομο.

Μεγάλη πιθανότητα μόλυνσης του αθλητή είναι εκεί όταν επισκέπτεστε το master πεντικιούρ. Δυστυχώς, οι θεσμοί αυτοί συχνά παραβιάζουν τους κανόνες απολύμανσης και αποστείρωσης των μέσων και θήκες για την τακτοποίηση κατάλληλα καλλυντικά διαδικασίες.

Ταυτόχρονη χρήση οικιακά αντικείμενα, όπως πετσέτες, πετσέτες, καλλυντικά, φορώντας Παντόφλες, μοιράζεται το κρεβάτι του προκαλεί συχνά η λοίμωξη είναι μια μυκητιασική λοίμωξη.

Ένα από τα σκανδάλη παράγοντας είναι η κακή προσωπική υγιεινή, η υπερβολική βρωμιά στα πόδια, φορώντας κάλτσες. Ακατάλληλα παπούτσια, ή κατασκευασμένα από υλικά κακής ποιότητας και συχνά φορώντας βρόμικα και υγρά παπούτσια εγγυάται την σταματήσει η μόλυνση από παθογόνους μύκητες.

Το δέρμα τους μύκητες ποδιών θεραπείες και προκαλεί

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν παράγοντες που συμβάλλουν σε μια πιο γρήγορη διείσδυση των παθογόνων μικροοργανισμών στο δέρμα:

 • Η παρουσία της ασθένειας και τραυματισμού στα ανώτερα στρώματα του δέρματος.
 • Ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.
 • Η παρουσία των χρόνιων ασθενειών.
 • Η παχυσαρκία οποιουδήποτε βαθμού.
 • Beriberi.
 • Αγγειοπάθεια.
 • Μη ισορροπημένη διατροφή.
 • Ανατομική παραμόρφωση των ποδιών.

Μακροχρόνια θεραπεία με αντιβακτηριδιακά φάρμακα ή τα εργαλεία που συμβάλλουν στη μείωση της τις προστατευτικές λειτουργίες του σώματος.

Μυκητιασικές μικροχλωρίδα πάντα παρούσα στο δέρμα του προσώπου, και στον αέρα. Υπό την επήρεια εκλυτικοί παράγοντες και είναι aktiviziruyutsya είναι την αναπαραγωγή τους. Το αποτέλεσμα είναι η μόλυνση του δέρματος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να παρακολουθούν τον εαυτό τους και να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος προσβολής από το μύκητα.

Το δέρμα τους μύκητες των ποδιών: τα είδη των παθογόνων και αναπτυξιακά στάδια της μυκητιάσεις

διαγράφονται μορφή

Να προκαλέσει την εμφάνιση μυκητιασικών λοιμώξεων από διάφορα παθογόνα. Πιο συχνά, το δέρμα είναι εκτεθειμένο για να σταματήσει η ήττα από τα ακόλουθα είδη μυκήτων:

 • Μύκητες του γένους Candida.
 • Trichophyton interdigitale.
 • Trichophyton rubrum.
 • Trichophyton mentagrophytes.

Στην ιατρική πράξη υπάρχουν διάφορες μορφές μυκητιάσεων, τα οποία ταξινομούνται ανάλογα με τον εντοπισμό των παθογόνων και τα σημάδια της κλινικές εκδηλώσεις.

Το δέρμα τους μύκητες ποδιών θεραπείες και προκαλεί

Οι κύριες μορφές της σοβαρότητας:

 • Διαγράφονται. Το αρχικό στάδιο της νόσου. Εντυπωσιακή απόδειξη αυτής της μορφής λοίμωξη δεν μπορεί να παρατηρηθεί. Εύκολο για τη θεραπεία, τις βασικές μεθόδους που είναι η χρήση των φαρμάκων για εξωτερική χρήση. Όταν την εκδήλωση των συμπτωμάτων θα πρέπει αμέσως να αρχίσει θεραπεία.
 • Πλακώδη-υπερκερατωσικές. Αναπτύσσεται σε μεταγενέστερη περίοδο της νόσου. Είναι συνέπεια της κακής ή πρόωρο θεραπεία της διαγραφούν μορφές. Εκδηλώνεται με διόγκωση των περιοχών που επλήγησαν και ελαφριά δυσφορία.
 • Παρατριμματικές μορφή. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο πρωταρχικός εντοπισμός του μυκητιάσεις είναι μεσοδακτύλιες χώρο στο τρίτο, το τέταρτο και το πέμπτο δάχτυλο. Σε αυτό το στάδιο της νόσου τροποποιηθεί το δέρμα των ποδιών, και, επίσης, να παραβιάσει τους ακεραιότητα.
 • Disgidroticheskaya. Η πιο σοβαρή μορφή της μια μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος των ποδιών. Παρουσιάζεται καθυστέρηση στην θεραπεία στα αρχικά στάδια αυτής της παθολογίας. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του σχήματος είναι η παρουσία κυψέλες για τις πληγείσες περιοχές, η θεραπεία του οποίου είναι δυνατή μόνο από τις μεθόδους της συστημικής θεραπείας.
μωρό πόδια

Παρουσία προηγμένες μορφές πόδι του αθλητή είναι μια εσωτερική δηλητηρίαση, η οποία επηρεάζει την λειτουργία όλων των συστημάτων του σώματος. Ως εκ τούτου, η θεραπεία των παλαιότερων μορφών της την ανάπτυξη των μυκήτων θα βοηθήσει να αποφευχθούν οι επιπλοκές, η εμφάνιση των σοβαρών μορφών και υποτροπές.

Τα συμπτώματα από τους μύκητες των ποδιών

Με στόχο την έγκαιρη ανίχνευση της μυκητιασική λοίμωξη, θα πρέπει τακτικά και ελέγξτε σχολαστικά το δέρμα των ποδιών και να επιστήσω την προσοχή στην εκδήλωση interoceptive αισθήσεις.

Οπτικές αλλαγές:

 • Για την πληγείσα περιοχή και σοβαρή ξηρότητα ή υπεράρδευση. Αυτό είναι ιδιαίτερα αισθητή στις μεσοδακτύλιες πτυχές.
 • Για να αλλάξετε το χρώμα του δέρματος. Σε μέρη του εντοπισμού του μύκητα, το δέρμα γίνεται χρωματισμένης με κόκκινο, η ένταση της οποίας εξαρτάται από το βαθμό ανάπτυξης της φλεγμονώδους διαδικασίας.
 • Παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος. Στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης εμφανίζεται στο δέρμα από τα νεκρά σωματίδια της επιδερμίδας σε μορφή κλίμακες ή πλάκες. Με την εξέλιξη της παθολογίας των ρωγμών, πληγές και εξανθήματα με τη μορφή πολυάριθμα κυστίδια με θολό εξίδρωμα.
 • Αλλαγές στη δομή του δέρματος. Τις πληγείσες περιοχές για να γίνει πιο πυκνό λόγω της κερατινοποίησης του δέρματος εμφανίζονται σε κάλους και κάλους. Ανάλογα με τη μορφή της νόσου μπορεί να διαμορφώσει μια σφραγίδα, πρήξιμο του δέρματος.
 • Τροποποίηση του νυχιού. Το παραμορφωμένο καρφί, αλλαγές στο σχήμα, το χρώμα και τη δομή. Η επιφάνεια του νυχιού είναι συμπυκνωμένη, στρωματοποιημένο και θα καταρρεύσει. Ανάλογα με το σχήμα της την ανάπτυξη των μυκήτων έχουν παρατηρηθεί αλλαγές, είτε σε μια μικρή περιοχή του νυχιού, είτε σε όλη την περιοχή.

Interoceptive συναισθήματα:

Στον τομέα του εντοπισμού του μύκητα εμφανίζονται δυσάρεστη αίσθηση της φαγούρα ή κάψιμο.

Μια σοβαρή μορφή του αθλητή συνοδεύεται από πόνο κατά το περπάτημα.

Ο βαθμός έντασης της εκδήλωσης εξαρτάται από το είδος και το στάδιο ανάπτυξης της μυκητιασική λοίμωξη. Επίσης, ένα χαρακτηριστικό σημάδι της παρουσίας ενός μυκητιασική λοίμωξη είναι η παρουσία των ιδιαίτερων δυσάρεστη μυρωδιά.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα συμπτώματα εκδηλώνεται πλήρως. Αλλά ακόμη και όταν οποιαδήποτε από τις ενδείξεις ότι υπάρχει μια ευκαιρία για μύκητες στα πόδια. Ως εκ τούτου, είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την προκαταρκτική διάγνωση.

Το δέρμα μύκητες ποδιών: θεραπεία και πρόληψη

Η επιτυχία της θεραπείας εξαρτάται από τη σωστή διάγνωση και την ακριβή ταυτοποίηση των ειδών αιτιολογικός παράγοντας του αθλητή. Ανεξάρτητα από τον τύπο και το στάδιο της μυκητιασική λοίμωξη στη θεραπεία χρησιμοποιεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση. Είναι ο συνδυασμός των συντηρητικών θεραπειών και της παραδοσιακής ιατρικής.

Αλοιφή για μύκητες ποδιών, φθηνή μέθοδος θεραπείας με αλοιφή

Εξωτερικά ιατρεία και ενδονοσοκομειακή θεραπεία του ποδιού του αθλητή, χρησιμοποιώντας τις ακόλουθες μεθόδους:

 • Θεραπεία με το φάρμακο. Είναι η χρήση φαρμάκων που αποσκοπούν στην εξάλειψη ένα συγκεκριμένο είδος μύκητα. Ανάμεσά τους είναι τα εργαλεία για να περιορίσετε την εστίαση ή το ευρύ φάσμα. Συνολικά επιλέγονται ανάλογα με την φυσιολογική κατάσταση. Να συνταγογραφήσει φάρμακα για τοπική και από του στόματος χορήγηση. Τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα στη μάχη κατά του αθλητή είναι εκείνες των οποίων η δομή περιέχει αντιμυκητιασικά και αντι-φλεγμονώδεις ουσίες.
 • Φυσιοθεραπεία. Όταν η διάγνωση τους μύκητες των ποδιών, εφαρμόστε θεραπεία όζοντος, λουτροθεραπεία, λέιζερ (laser). Έχουν αντι-φλεγμονώδη δράση, αναστέλλει την ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών στις πληγείσες περιοχές του δέρματος, ανακούφιση από δυσφορία και διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος.
 • Ένας μεγάλος αρωγός για τη θεραπεία του δέρματος μύκητες των ποδιών είναι μια εναλλακτική ιατρική. Περιλαμβάνει τη χρήση των διαφόρων ταμείων, έχοντας μυκητοκτόνο, αντιφλεγμονώδη και αντισηπτική δράση για την πληγείσα μυκητιασική λοίμωξη sites.

Το κύριο μέσο της παραδοσιακής ιατρικής:

 • Βότανα: ειδικές μπανιέρες με βάση τα βότανα, πίσσα, φυτικά βάμματα και τα εκχυλίσματα, συμπιέζει της αλόης. Επίσης, τα αιθέρια έλαια χρησιμοποιούνται φαρμακευτικά βότανα
 • Φαγητό: σόδα, αλάτι, ξίδι, πρόπολη, Kombucha, το κρεμμύδι, το σκόρδο, ο καφές.
 • Χημικά προϊόντα οικιακής χρήσης: σαπούνι, σκόνη πλύσης, τουαλέτα σαπούνι με βάση το πετρέλαιο και πίσσα, συμπυκνωμένο απολυμαντικό απορρυπαντικό.

Πόδι του αθλητή: θεραπεία και πρόληψη της νόσου

Παρά την ποικιλία των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία της νόσου για την καλύτερη πρόληψη από την εμφάνιση, πραγματοποιώντας μια συστηματική πρόληψη.

Συνιστάται:

 • Αυστηρή τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής.
 • Η σωστή και κατάλληλη διατροφή.
 • Για την εξάλειψη του κινδύνου της μυκητιασική λοίμωξη.
 • Ελέγχει την ένταση της εφίδρωσης των κάτω άκρων.
 • Παπούτσια για καθημερινή χρήση πρέπει να είναι άνετα και κατασκευασμένα από φυσικά υλικά.
 • Τακτική θεραπεία με απολυμαντικό παπούτσια.
 • Όταν επισκέπτεστε την πισίνα και σάουνα, χρησιμοποιώντας την προσωπική ή μιας χρήσης, παπούτσια.
 • Η εξαίρεση από την επαφή με μολυσμένα μύκητα τους ανθρώπους και τα ζώα.

Προσεκτικοί με την υγεία τους και την τακτική συμβουλευτική εξέταση από έναν δερματολόγο θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε την ανάπτυξη του αθλητή. Και αυτό, με τη σειρά του, θα διευκολύνει τη θεραπεία και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

20.08.2018