Καρφί μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Μυκητολογικές ασθένειες που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της λοίμωξης από το σώμα. Για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού υπάρχει μια τεράστια ποσότητα των φαρμάκων εφαρμόζεται τοπικά (αλοιφές, κρέμες, σπρέι) και από του στόματος φάρμακα έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση μυκητιασικές λοιμώξεις.

μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Συμπτώματα και τρόποι μόλυνσης

Να προσδιορίσει το μύκητα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού δεν είναι δύσκολο, η μόλυνση γρήγορα εκδηλώνεται οπτικά. Αν τα νύχια σας έχουν αλλάξει χρώμα, έγινε εύθραυστο και εμφανίστηκε φαγούρα και κάψιμο του δέρματος στην περιοχή του νυχιού, τότε είναι η επίπτωση της onychomycosis. Η ασθένεια είναι επικίνδυνη για την ταχεία εξάπλωση, λοίμωξη του ενιαίου toenail προκαλέσει μολύνουν άλλους.

Ο μύκητας προκαλεί την απολέπιση και ξεφλούδισμα του δέρματος στην περιοχή της πληγείσας επιφάνειας, η εμφάνιση των μικρών υγρό φυσαλίδες να σκάσει και να προκαλέσει πόνο, λοίμωξη συνοδεύεται από μια δυσάρεστη οσμή. Η εξάπλωση της μυκητιασική λοίμωξη είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής , ο μύκητας εκκρίνει δηλητήριο, που αποτελούν μια σημαντική απειλή για την υγεία - προκαλεί μια διαταραχή του μεταβολισμού, η αποτυχία στην λειτουργία της το νευρικό και το καρδιαγγειακό σύστημα, έχει αρνητική επίδραση στο πεπτικό σύστημα.

Η μόλυνση των οικιακών αποβλήτων, από επαφή με μολυσμένη επιφάνεια, με τη μη τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής και χρήση των δημόσιων αντικείμενα.

Χώρους όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και στην επιφάνεια του δέρματος των ποδιών είναι αρκετά ανοιχτή, η πιο επικίνδυνη από την άποψη της λοίμωξης από μύκητα - πισίνες, γυμναστήριο, κλαμπ, σάουνα. Ο κίνδυνος μόλυνσης σε τέτοια μέρη είναι μεγάλη και λόγω του υψηλού επιπέδου της υγρασίας και της θερμοκρασίας ευνοϊκό για την δραστηριότητα των βακτηρίων. Υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες που επηρεάζουν την εμφάνιση και ανάπτυξη των ασθενειών:

 • ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα;
 • έξαρση των χρόνιων ασθενειών *
 • αλλάζει την ισορροπία του PH;
 • η αποτυχία του μεταβολισμού.
 • σακχαρώδη διαβήτη;
 • παθήσεις του γαστρεντερικού σωλήνα;
 • κακή κυκλοφορία του αίματος στα άκρα;
 • η υπερβολική εφίδρωση;
 • πλατυποδία;
 • κακή υγιεινή;
 • παπούτσια κακής ποιότητας.

Σε κίνδυνο είναι ενήλικες και ηλικιωμένους, τα παιδιά σπάνια έχουν μολυνθεί. Το πιο δυσάρεστο μύκητας την πιθανότητα υποτροπής. Πόδι του αθλητή εξαιρετικά δύσκολο να αντιμετωπιστεί, και ακόμη και στην περίπτωση της θεραπείας ενδέχεται να προκύψει και πάλι, όταν επανεμφάνιση ευνοϊκότερους όρους. Εκτός από την τοπική θεραπεία, αν μύκητα των νυχιών του αντίχειρα, φροντίστε να απολυμαίνετε τα στοιχεία και τα παπούτσια σε επαφή με το προσβεβλημένο μέρος. Γενικά, αυτό χρησιμοποιείται ένα διάλυμα φορμόλης και χλωραμίνη.

Σε περίπτωση που τα συμπτώματα της λοίμωξης από το μύκητα, είναι απαραίτητο το συντομότερο δυνατό να συμβουλευτείτε το δερματολόγο ο οποίος θα σας συνταγογραφήσει μια πορεία της επεξεργασίας.
ΜΎΚΗΤΑΣ ΜΕΤΑΧΕΊΡΙΣΗ

Αν η αρρώστια επανεμφανιστεί, θα πρέπει να έχετε μια ολοκληρωμένη θεραπεία και τακτική παρακολούθηση.

Μύκητας μεταχείριση

Δείχνουν πώς να μεταχειριστεί ένα μύκητα που μπορεί να είναι μόνο ένας γιατρός, επειδή θα καθορίσει το βαθμό της μόλυνσης, τα ατομικά χαρακτηριστικά και την κατάσταση του ασθενή. Κάποια φάρμακα έχουν πολλές παρενέργειες, υπάρχει μια πιθανότητα που προκαλεί βλάβες στο σώμα , αν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά. Εκδήλωση του μύκητα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού αφαιρεθεί χρησιμοποιώντας το ειδικό μύκητες. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται τοπικά και από το στόμα. Για να προσδιορίσετε την περίπλοκη θεραπεία, ο γιατρός θα πρέπει να κατανοήσουν:

 • η περιοχή της λοίμωξης;
 • η διάρκεια της νόσου;
 • η φύση της παθολογίας.

Φαρμακευτικά παρασκευάσματα για την καταπολέμηση του μύκητα έχει ως στόχο να εξαλείψει την μόλυνση, παράγουν μια αθροιστική επίδραση, η οποία επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης και να αποφευχθεί η ταχεία υποτροπή. Συμβάλλει στην καταστροφή των παθογόνων οργανισμών και να μειώσει το ποσοστό μόλυνσης.

Μια πλήρης θεραπεία από το μύκητα θα διαρκέσει από δύο έως τέσσερις μήνες.

Η χρήση των ναρκωτικών

Στα πρώτα στάδια της νόσου μπορεί να είναι η χρήση του αντιμυκητιασικό βερνίκι ή λύση, για παράδειγμα, Loceryl, Oflomil, Batrafen, Μυκητιάσεις. Για να εφαρμόσετε αυτά τα κεφάλαια πρέπει αρκετές φορές την εβδομάδα, λαμβάνοντας υπόψη το ρυθμό επανάληψης μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Η συνολική διάρκεια της θεραπείας είναι από 6 έως 12 μήνες.

Σε σοβαρές περιπτώσεις το νύχι του μεγάλου δακτύλου του ποδιού, μπορεί να απαιτήσει την αφαίρεση, χρησιμοποιώντας ειδικά φάρμακα, όπως, Nogtevit ή Nogtimycin. Πριν από τη χρήση πόδια συνιστάται να είναι στον ατμό σε ειδική λύση - 7G μαγειρική σόδα και ένα κουταλάκι του γλυκού υγρό σαπούνι σε 1 λίτρο νερό. Το καλά βρασμένο στον ατμό πόδια είναι πυκνά εφαρμόστε το προϊόν και να σφραγίσει το γύψο. Για να αφαιρέσετε το προσβεβλημένο νύχι και μπορεί να γίνει χειρουργικά, τα κεφάλαια αυτά είναι μια εναλλακτική λύση για την ιατρική παρέμβαση.

Αντιυπερτασικών δισκίων που συνταγογραφούνται για την έκταση της νόσου. Φάρμακα από το μύκητα, είναι μια σειρά από αντενδείξεις και πρέπει να γίνονται μόνο από τον θεράποντα ιατρό. Η πιο κοινή αντιμυκητιασικά - Diflucan, Flucostat, Mikomaks, Nizoral, Kanditral, lamisil, Onihon. Επίσης, χρησιμοποιείται ένα μεγάλο αριθμό αλοιφές, κρέμες και σπρέι που επιτρέπουν την εξάλειψη του μύκητα.

Παραδοσιακά φάρμακα

Στο σπίτι toenail μύκητας θεραπεία δεν συνιστάται, ωστόσο, υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην αφαίρεση του μυκητιάσεις.
 • Ένα καλό αντισηπτικό είναι το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού, το οποίο έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες.
 • Ένα αφέψημα από φλούδες πατάτας, που χρησιμοποιήθηκε ως λουτρά για να απολαύσετε την πληγείσα πόδι στο συγκρότημα χρήση λίπανση την πληγείσα περιοχή με βραστή πατάτα μείγμα και το χοιρινό λίπος. Η διαδικασία εκτελείται καθημερινά.
 • Ένα διάλυμα 70% οξικό οξύ και νερό, που συνδυάζουν, σε ίση αναλογία, και είναι ζυμωμένη μέσα στη ζύμη, εφαρμόζεται στην προσβεβλημένη μύκητα των νυχιών. Η διαδικασία εκτελείται σε 3 έως 5 ημέρες και σας επιτρέπει να διαχωρίσετε το κατεστραμμένο νύχι.
 • Μπάνιο αλάτι - 20 g αλάτι σε 1 λίτρο ζεστό νερό, για το καθημερινό μαγείρεμα στον ατμό πόδια για δύο εβδομάδες.
 • Από το πόδι του αθλητή για να βοηθήσει να θεραπεύσει και την τακτική λεμόνι. Για το σκοπό αυτό, τις φέτες των εσπεριδοειδών που εφαρμόζεται στην μολυσμένη επιφάνεια και πλαστική τσάντα κλειδαριών και έναν επίδεσμο. Η επεξεργασία πραγματοποιείται για 8-10 ημέρες.
 • Λουτρά με aspen φλοιό. Το Τεμαχισμένο προϊόν σε ποσότητα των 100 γρ., βρασμένα σε μισό λίτρο νερό και τοποθετήστε τα πόδια. Για καλύτερο αποτέλεσμα, η μόλυνση στην επιφάνεια αντιμετωπίζεται με ένα μείγμα από σαπούνι και σόδα. Και εφαρμόζονται καθημερινά.

Στη θεραπεία του μύκητα των συμπτωμάτων θα πρέπει να αποδυναμώσει, του δέρματος και των νυχιών πιάτων έχουν ένα φυσικό, υγιές βλέμμα. Τέλος, για να επαληθεύσετε την επιτυχία της θεραπείας, χρησιμοποιώντας το εργαστήριο, δύο εβδομάδες αργότερα, και ένα μήνα μετά τη θεραπεία.

Πρόληψη

Για να εξαιρέσετε λοίμωξη, μυκητιασική λοίμωξη, είναι απαραίτητο να θυμάστε σχετικά με ορισμένους παράγοντες.

Ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα δεν θα αναπτύξει τη νόσο και την προσωπική υγιεινή θα εξαλείψει την πιθανότητα της μόλυνσης.

Στους κοινόχρηστους χώρους συνιστούμε να φοράτε παπούτσια για να αποφύγετε την επιφάνεια επαφής του ποδιού με την πιθανή πηγή μόλυνσης. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλων ειδών ένδυσης, συμπεριλαμβανομένων παπούτσια. Τα πόδια θα πρέπει να πάντα να κρατήσει στεγνό και να φορούν μόνο καθαρό βαμβάκι κάλτσες.

Οι μύκητες νυχιών ποδιών δυσάρεστη και επώδυνη, αλλά είναι υπό θεραπεία, και των βέλτιστων πρακτικών θα βοηθήσει να αποφευχθεί η επανάληψη.