Θεραπεία μυκήτων νυχιών ποδιών: αποτελεσματικές μεθόδους

Περίπου το ένα τέταρτο των ανθρώπων που πάσχει από μυκητίαση των νυχιών. Η ασθένεια πτωχή ανταπόκριση στη θεραπεία και στις περισσότερες περιπτώσεις, θα επαναληφθεί μετά τη θεραπεία. Τα παθογόνα βακτήρια που διεγείρουν την καταστροφή του νυχιού, είναι παντού: στις σάουνες, πισίνες, γυμναστήρια. Αυτό είναι λόγω του υψηλού κινδύνου μόλυνσης από ονυχομυκητίαση. Η θεραπεία του μύκητα με το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού παίρνει πολύ χρόνο και προσπάθεια. Παρά το γεγονός ότι η μόλυνση δεν είναι απειλητική για τη ζωή, φέρνει πολλά προβλήματα με τον ιδιοκτήτη, ως εκ τούτου, η θεραπεία εξακολουθεί να είναι απαραίτητη.

μύκητα των νυχιών των ποδιών

Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως λοίμωξη μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του μύκητα. Συνήθως, οι άνθρωποι μολύνονται μετά την επαφή με παθογόνους σπόρια στο δέρμα σε επαφή με τις επιφάνειες των αντικειμένων που έχουν ήδη τα βακτήρια σε δημόσιους χώρους. Η μόλυνση παρουσιάζεται επίσης όταν χρησιμοποιείτε άλλων ανθρώπων, πετσέτες, αξεσουάρ μπάνιου, Παντόφλες (παπούτσια). Ο κίνδυνος να ονυχομυκητίαση από το νύχι του μεγάλου δακτύλου του ποδιού αυξάνεται με τους εξής παράγοντες:

 • η παρουσία του πλατυποδία;
 • η υπερβολική εφίδρωση των ποδιών;
 • βλάβες στην επιφάνεια του νυχιού ή το δέρμα (οπότε η λοίμωξη είναι πιο εύκολο να διεισδύσει στο σώμα);
 • κακή υγιεινή των ποδιών;
 • η παρουσία της εξάνθημα από την πάνα;
 • καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος.
 • φορώντας σφιχτό/κακής ποιότητας παπούτσια.

Στάδιο μυκητιασική λοίμωξη και τα συμπτώματα τους

Ονυχομυκητίαση μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της ανθρώπινης μόλυνσης από διαφορετικά είδη μυκήτων. Η ασθένεια δεν είναι μοιραία, αλλά ο κίνδυνος είναι ότι μύκητα στα πόδια μπορεί να πάει στο γειτονικό καρφιά, και άπλωσε τα χέρια να τον μασχαλιαία, βουβωνική περιοχή. Στην πρώτη ο άνθρωπος δεν ακόμη και να παρατηρήσετε τις αλλαγές, και μετά τα καρφιά αρχίσει να αλλάζει χρώμα, γίνεται κίτρινο ή καφετί. Επειδή η σφραγίζοντας δομή του νυχιού, φορώντας παπούτσια ξεκινά να προκαλέσει δυσφορία και πόνο. Ανάπτυξη της onychomycosis γιατροί χωρίζεται σε 3 στάδια:

 1. Το αρχικό στάδιο. Με το νύχι του μεγάλου δακτύλου του ποδιού εμφανίζονται πανάδες κηλίδες ή λωρίδες. Σε Γενικές γραμμές, τα πόδια φαίνονται αρκετά υγιή.
 2. Το δεύτερο στάδιο. Το προσβεβλημένο νύχι αρχίζει να χάνει τη Λάμψη, το χρώμα γίνεται ένα βαθύ κίτρινο, τα πόδια δυσάρεστη μυρωδιά.
 3. Τρέχοντας μορφή. Το καρφί πιάτο μακριά από το δέρμα, έχει χαλαρή δομή, και μερικές φορές ακόμη και οι ίδιοι. Σε αυτό το στάδιο, υπάρχει ένα τεράστιο κίνδυνο να μολύνει τους αγαπημένους σας, όπως τα σπόρια είναι που διανέμεται ενεργά (διάσπαρτα), στο μπάνιο και στο δάπεδο του σπιτιού.

Πώς να τη θεραπεία μύκητα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Πρόληψη της λοίμωξης από τους αγαπημένους είναι η κύρια ώθηση πιθανό να θεραπεύσει μύκητα των νυχιών μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Η θεραπευτική διαδικασία είναι μακρά και απαιτεί καθημερινή φροντίδα του προσβεβλημένου νυχιού. Η θεραπεία του μύκητα πόδι επιλέγεται από τον δερματολόγο εξαρτάται από το στάδιο της νόσου, με την επικράτηση στο σώμα, τα ατομικά χαρακτηριστικά του ασθενούς. Κατά κανόνα, ξεκίνησε onychomycosis στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού περιλαμβάνει τη χρήση των εσωτερικών και εξωτερικών κεφαλαίων.

Αποτελεσματικά γιατροσόφια για τη θεραπεία στο σπίτι

καρφί μύκητας toe θεραπεία

Δημοφιλή κεφάλαια αυτού του τύπου:

 1. Το ιώδιο. Για τη θεραπεία της onychomycosis νυχιών κάνει δίσκους με ιώδιο. Κερδίζοντας σε ένα μπολ με ζεστό νερό και προσθέστε το αλκοόλ βάμμα του ιωδίου (3 έτη, 8 σταγόνες). Το βράσιμο στον ατμό πληγείσες καρφί πιάτο, το κόβουμε με το ψαλίδι, και το δέρμα είναι σκουπίζεται με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Μετά τη διαδικασία είναι να επιβάλει στις πληγείσες μύκητα των νυχιών επίδεσμο με αντιβακτηριακή αλοιφή. Η διαδικασία γίνεται καθημερινά μέχρι την ανάρρωση.
 2. Το ξύδι. Αραιώστε το σε ένα μπολ με νερό με το ξύδι, το 9% σε αναλογία 2:1. Βυθίζετε σε υγρό πόδι και περιμένετε περίπου 15 λεπτά. Μετά προσεκτικά excidetur και μέγιστη peribit πληγείσες καρφί. Κατά το αρχικό στάδιο της onychomycosis η διαδικασία αυτή γίνεται κατά τη διάρκεια της 2 εβδομάδες καθημερινά μέχρι την πλήρη αποκατάσταση των νυχιών.
 3. Λεμόνι. Κόψτε τα εσπεριδοειδή μικρό κομμάτι, ισχύουν για τις πληγείσες καρφί, το διορθώσετε με γύψο, και την κορυφή τυλίξτε με μεμβράνη. Αυτά τα πακέτα το βράδυ καθημερινά. Το πρωί mollita να κοπεί μέρος του νυχιού.
 4. Το φικαρία. Το φρέσκο χυμό του φυτού που εφαρμόζεται στο νύχι και το δέρμα γύρω του. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε λίγες ώρες για 2 εβδομάδες.
 5. Aspen φλοιό. Ψιλοκόβουμε 100 g του στοιχείου έλκους σε 500 ml νερού και να κάνει ένα μπάνιο. Πόδια κόμμα όχι λιγότερο από 10-15 λεπτά μετά τη θεραπεία της πληγείσας από το μύκητα πλάκες είναι ένα μείγμα από: 1 κουταλάκι του γλυκού. σαπούνι με 1 κουταλάκι του γλυκού. μαγειρική σόδα. Μετά από μισή ώρα ξεπλύνετε το μείγμα. Επαναλάβετε τη διαδικασία καθημερινά μέχρι τις ενημερωμένες εκδόσεις των νυχιών.
 6. Φλούδες πατάτας. Βράζετε φρέσκο καθαρό νερό, mollire χρησιμοποιώντας το γουδοχέρι, προ-ρίχνουμε το υγρό σε ένα ξεχωριστό δοχείο. Ατμός πόδια του με αποτέλεσμα αφέψημα, μετά από εφαρμογή σε κατεστραμμένα νύχια λιωμένες φλούδες για 15-20 λεπτά. Ξεπλύνετε την πάστα με ζεστό νερό, λιπαίνει την επιφάνεια του νυχιού με χοιρινό λίπος και να θέσει σε κάλτσες. Κάνω τη διαδικασία κάθε μέρα μέχρι την ανάρρωση.
 7. Λουτρά με θαλασσινό αλάτι. Μια κουταλιά της σούπας ακατέργαστο αλάτι να διαλυθεί σε ένα λίτρο ζεστό νερό. Adsurgere πόδια σε αυτό το διάλυμα κάθε μέρα για 2 εβδομάδες.

Μέθοδοι πρόληψης

μύκητας των τα νύχια των ποδιών πώς να τη θεραπεία

Για την πρόληψη της νόσου, κάντε τα εξής:

 1. Αποφύγετε την υγρασία των ποδιών. Συχνά αλλάζουν κάλτσες, παπούτσια.
 2. Γενικά δεν φορούν Παντόφλες, τα παπούτσια τα παπούτσια άλλων ανθρώπων.
 3. Προτιμούν δωρεάν παπούτσια από φυσικά υλικά.
 4. Μην περπατάτε ξυπόλητοι σε δημόσιους χώρους (μπάνιο, γυμναστήριο, σάουνα, κ. λπ.).
 5. Μετά το ντους/μπάνιο μια καλή σκουπίστε τα πόδια.
 6. Αν έχετε υπερβολική εφίδρωση των ποδιών, χρησιμοποιήστε το ειδικό ταλκ.