Λαϊκές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών στα πόδια γρήγορα και αποτελεσματικά

Λαϊκές θεραπείες για το μύκητα των νυχιών στα πόδια σας θα σας βοηθήσει να καταστρέψει μυκητιασική λοίμωξη και αποκαθιστά γρήγορα την επιφάνεια του νυχιού από την παραμόρφωση.

Μύκητες στα πόδια σημεία σε δύο προβλήματα: μειωμένη ανοσία και η επαφή με τα μέσα ενημέρωσης. Η λοίμωξη είναι εύκολα να μεταδοθεί σε οποιαδήποτε δημόσια θέση: μπάνιο, σάουνα, πισίνα, γυμναστήριο και άλλα πολυσύχναστα μέρη. Υπάρχουν πολλά φάρμακα, αλλά οι άνθρωποι συχνά προτιμούν την παραδοσιακή ιατρική, επειδή τα φάρμακα είναι συχνά δαπανηρή, έχουν αντενδείξεις και παρενέργειες. Θεραπεία μύκητα λαϊκές θεραπείες που έχει αποδειχθεί στην πράξη για πολλά χρόνια.

Ας δούμε με λεπτομέρειες τι είναι οι παραδοσιακές συνταγές από μύκητες του νύχια, μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι σας και πώς να τη θεραπεία της λοίμωξης.

Το ιώδιο

iotova μπάνιο Αλκοολικό διάλυμα ιωδίου – μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες για να θεραπεύσει το πόδι μύκητα στο σπίτι. Είναι ενεργό αντισηπτικό και έχει αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές ιδιότητες, έχει ένα απολυμαντικό, podsushivayuschee δράσεις. Επιπλέον, ένα διάλυμα ιωδίου πήζει πρωτεϊνικά μόρια, που είναι, απλά κατέρρευσε. Όπως γνωρίζετε, οι μύκητες έχουν μια πρωτεϊνική δομή.

Διάλυμα ιωδίου στο σπίτι αποκαθιστά γρήγορα τα νύχια κατεστραμμένες περιοχές των ποδιών, μεσοδακτύλιες ζώνη. Αλλά υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα, δηλαδή:

 • δεν επηρεάζει όλα τα είδη των μυκήτων *
 • προκαλεί την ανάπτυξη των αλλεργιών, τόσο σε 24 ώρες πριν από την έναρξη της θεραπείας θα πρέπει να βάλουμε μια σταγόνα ιωδίου στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα: εάν υπάρχει ερυθρότητα, εφαρμόζεται.
 • το χρώμα των νυχιών κίτρινος
 • η παρατεταμένη χρήση μπορεί να κάψει, δερματίτιδα, προβλήματα με το θυρεοειδή αδένα που οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα του ιωδίου στο σώμα;
 • το ιώδιο λύση θα βοηθήσει στην εξάλειψη της μόλυνσης μόνο στο αρχικό στάδιο της νόσου, όταν υπέστη ένα τρίτο του νυχιού.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το ιώδιο

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών ποδιών λαϊκές θεραπείες, που δίνονται παρακάτω, πραγματοποιείται για 1-2 μήνες. Η λύση βοηθά να εξαλειφθούν τα συμπτώματα: φαγούρα, δυσάρεστη οσμή. Αλλά αμέσως μετά την εξαφάνιση των συμπτωμάτων, να εγκαταλείψει τις θεραπείες.

 1. Για τη θεραπεία των νυχιών θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα 5% αλκοολικό διάλυμα ιωδίου. Εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα πτώσης για την πληγείσα περιοχή. Η επεξεργασία είναι απαραίτητη και υγιείς ιστούς, τα νύχια, προκαλώντας μία σταγόνα από 1 φορές σε δύο μέρες.
 2. Σε ζεστό νερό προσθέστε το ιώδιο σε ατμό τα πόδια σε 15 λεπτά. Μετά από αυτό, το παραμορφωμένο τμήμα του νυχιού να κοπεί, στο δέρμα, εφαρμόστε 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πρέπει να είναι η λοσιόν με αντιβακτηριακό φάρμακο.
 3. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται μια θεραπευτική αγωγή: κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες για να επεξεργαστεί fucorcin πληγείσες περιοχές, και, στη συνέχεια, δύο εβδομάδες παπανικολάου με ιώδιο, δύο εβδομάδες – 9% διάλυμα από ξίδι.
 4. Σε ένα σκοτεινό δοχείο αναμείξτε ίσες ποσότητες ιωδίου, την τελευταία φορά, ο χυμός του σκόρδου. Προσθέστε 10 γραμμάρια ξύδι. Εφαρμόστε το βράδυ στην πληγείσα περιοχή, προ-ατμό. Με αυτή τη δομή είναι δυνατόν να πραγματοποιήσει την ανώδυνη αφαίρεση των νυχιών.
 5. Πριν πάτε για ύπνο κάθε μέρα να κάνει το μπάνιο σόδα αλάτι με ιώδιο (1 λίτρο νερό 150 γρ. θαλασσινό αλάτι/50 g νάτριο). Μετά το βράσιμο στον ατμό, η πληγείσα περιοχή των νυχιών με λίμα για να αλέσει, να κόψει με το ψαλίδι, θεραπεία με ιώδιο σε ολόκληρο το πόδι.

Σημαντικό! Κατά την επεξεργασία των υγιών και νοσούντων οικόπεδα, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε διαφορετικά εργαλεία ή για την απολύμανση τους. Θεραπεύεται ο μύκητας συχνά είναι η αιτία της υποτροπής, και θεραπεία λαϊκές θεραπείες δεν θα λειτουργήσει.

Θεραπεία Kombucha.

Kombucha έχει αντιβακτηριακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες λόγω της παρουσίας του usnic acid και μαγιά. Αυτά τα στοιχεία – τους αντιπάλους του Streptococcus, διπλόκοκκο. Αλλά όπως μύκητες όπως η Candida, Kombucha δεν απαλλάσσει. Για το καρφί θεραπεία μύκητας θα πρέπει να έχετε μια πολύ ισχυρή συγκέντρωση του διαλύματος.

Τρεις μήνες έγχυση του Kombucha βρασμένο για 40-50 λεπτά, φιλτράρεται. Το βράδυ που εφαρμόζεται στην πάσχουσα περιοχή με ένα βαμβάκι δίσκο εμποτισμένο σε θεραπεία με έγχυση. Μετά από τη διαδικασία που απαιτείται κάθε φορά για να καταργήσετε το προσβεβλημένο μέρος του το καρφί με το καρφί ψαλίδι και εφαρμόστε το διάλυμα ιωδίου.

Υπάρχει και μια άλλη δημοφιλής μέθοδος για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Πρέπει να κοπεί ένα κομμάτι του Kombucha, το πολτοποιούμε στο ξύλο, ΤΡΊΨΤΕ την πληγείσα περιοχή δύο φορές την ημέρα.

Είναι αδύνατο να πραγματοποιήσει το πόδι της θεραπείας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • κύηση και θηλασμός;
 • όταν η διάγνωση σε έναν ασθενή του αλκοολισμού: μανιτάρι περιέχει αλκοόλ;
 • με την παρουσία του διαβήτη, και τις αλλεργίες;
 • όταν διαγνωστεί με ηπατίτιδα, HIV, το AIDS.

Κατά προτίμηση, η συνδυασμένη θεραπεία του μύκητα των νυχιών λαϊκές θεραπείες, που είναι, για να χρησιμοποιήσω το ιώδιο σε συνδυασμό με αντιμυκητιακή βότανα, φάρμακα ή αντιβακτηριακών αλοιφών.

Η θεραπεία με θειικό χαλκό

Θειικού χαλκού ή θειικού χαλκού, έχει αντισηπτικές ιδιότητες, καλά στεγνώσει το δέρμα, αφαιρεί γρήγορα τη φόρμα. Ως εκ τούτου, η θεραπεία του μύκητα των νυχιών στα πόδια είναι επίσης βρεθεί να είναι αποτελεσματική.

χαλκού-θειικού

Θειικός χαλκός έχει δραστική επίδραση στην μύκητα των νυχιών, μέθοδοι επεξεργασίας έχουν ως εξής:

 1. 1 κουταλάκι του γλυκού βιτριόλι και προσθέτουμε ζεστό νερό. Μέρος για να φέρει σε μια ομοιογενή μάζα στην πύελο, τα χαμηλότερα πόδια μέρος για 15 λεπτά. Αρχικά μπορεί να αισθανθείτε μια ελαφριά αίσθηση μουδιάσματος, αλλά δεν είναι τρομερό. Θειικό άλας είναι επιθετική ουσία, γι ' αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τα πλαστικά εμπορευματοκιβώτια για δίσκους. Μετά τη διαδικασία για τη θεραπεία νυχιών αιθέριο έλαιο tea tree.
 2. Για να πάρετε 25 g του χαλκού να θερμαίνεται στο τηγάνι έως ότου το στοιχείο δεν είναι βαμμένο σε γκρι ή λευκό χρώμα. Προσθέστε 25 γραμμάρια. το κίτρινο θείο, 50 g λίπος χήνας. Η σύνθεση ανακατέψτε καλά, απλώστε πάνω στο νύχι. Είναι σκόπιμο να κάνουμε μια λοσιόν για το βράδυ.

Προειδοποιήσεις για τη χρήση του χαλκού:

 1. Είναι αδύνατο να εμποδίσει την επαφή της ουσίας με τα μάτια, το δέρμα και την εισπνοή της σκόνης.
 2. Υπερβείτε την συνιστώμενη δόση είναι απαράδεκτο! Θειικό άλας – τοξικό στοιχείο. Σε μικρές ποσότητες δεν είναι τραγικό για τον άνθρωπο. Για παραβίαση της δοσολογίας μπορεί να αναπτύξουν κνησμός, εξάνθημα, αίσθημα καύσου, δερματίτιδα.
 3. Είναι απαγορευμένο για να χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο θεραπείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Πριν από την εφαρμογή του θειικού άλατος θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Η θεραπεία εξαρτάται από το στάδιο της ήττας του στην επιφάνεια του νυχιού.

Θεραπεία της σημύδας πίσσα και σαπούνι

Birch πίσσα

Το old-fashioned τρόπος για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών – αντιμετωπίστε τους με σημύδα πίσσα, το οποίο έχει αντισηπτική και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, μαλακώνει την κεράτινη δέρμα.

Εφαρμόστε την σύνθεση θα πρέπει να προ-θεραπεία πόδια: πρέπει να τον ατμό σε νερό και σαπούνι, περιποίηση πληγείσες νύχια για να αφαιρέσετε το νεκρό δέρμα. Στο μέλλον, με μια μπατονέτα πληγείσα περιοχή αντιμετωπίζεται με τη σημύδα πίσσα. Για δύο ώρες το μείγμα στο δέρμα και τα νύχια, και χωρίς επιδέσμους, με πρόσβαση του αέρα. Καλύτερα να πάρει αυτή τη στιγμή οριζόντια θέση. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, συνιστάται για τη θεραπεία birch πίσσα σόλα.

Λαϊκή θεραπεία για το μύκητα των νυχιών – αλοιφή από σημύδα πίσσα. Για να την προετοιμάσει, θα πρέπει: κρέμα ή ασβός το λίπος, πίσσα, που λαμβάνονται σε ίσες ποσότητες. Αίτηση για 2 ώρες για τις πληγείσες περιοχές, στη συνέχεια ξεπλένονται με ζεστό νερό και σαπούνι.

Επίσης, χρησιμοποιείται πίσσα αλοιφή με την προσθήκη του θείου με βάση το λίπος ασβός. Στοιχεία που λαμβάνονται σε αναλογία 2 μέρη σε πίσσα, 1 μέρος θείου, 1 μέρος λάδι ή λίπος ασβός. Όλα θερμότητα και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο. Αλοιφή τοποθετείται πάνω από το καρφί, στην κορυφή είναι σταθερό με έναν επίδεσμο θα σας Βοηθήσει να γρήγορα να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια Πάρκο Prater, το οποίο περιλαμβάνει γλυκερίνη και πίσσας, που λαμβάνονται 70 g και 100 ml βότκα. Λιπαντικά σύνθεση νύχια χρειάζονται 2-3 φορές την ημέρα.

Λιθανθρακόπισσας σαπούνι

Το σαπούνι έχει ένα μειονέκτημα – οσμή. Αλλά έχει αντιβακτηριακές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Για να χρησιμοποιήσετε μια πίσσα σαπούνι θα χρειαστείτε τα εξής:

 1. Λουτρά. Το σαπούνι τριμμένο, 3 κουταλιές της σούπας σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Όταν το μύκητα των νυχιών, είναι απαραίτητο να ατμός έξω πόδια σύνθεση για 10-15 λεπτά, στη συνέχεια, σκουπίστε.
 2. Μείγμα για τρίψιμο. Το αλεσμένο σαπούνι να διαλυθεί στο νερό (150 g), προσθέστε μαγειρική σόδα (100 g), αιθέριο έλαιο άρκευθος (5-6 σταγόνες). Η σύνθεση είναι τρίβονται στο επηρεαστεί καρφιά 1 φορά την ημέρα το βράδυ.
 3. Gadgets. Για να προετοιμάσει ένα φαρμακευτικό μείγμα να γίνει μια πάστα σαπουνιού και να εφαρμοστούν τα άρρωστα περιοχή για 2-3 ώρες, για τον καθορισμό με γύψο.

Δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε σαπούνι και σημύδας πίσσα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • για εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα;
 • όταν η τάση για ξηρότητα του δέρματος;
 • αν είστε αλλεργικοί;
 • όταν φωτοδερματίτιδα (Αλλεργία στον ήλιο).

Τι λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών: σαπούνι ή σημύδα πίσσα, για να πω σίγουρα. Όλα εξαρτώνται από το στάδιο της νόσου, ατομικές ιδιαιτερότητες του οργανισμού. Πριν από τη χρήση, δύο συνθέσεις θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτή η μέθοδος θεραπείας είναι ασφαλής και αποτελεσματική.

Θεραπεία με θέα στη θάλασσα και το επιτραπέζιο αλάτι

θάλασσα-αλάτι

Ένας απλός τρόπος για να εξαλειφθεί η μόλυνση χρησιμοποιεί το αλάτι. Σκεφτείτε πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών στα πόδια λαϊκή θεραπεία, αν είναι αποτελεσματική. Το αλάτι έχει απολυμαντικές ιδιότητες. Αλλά, γρήγορα να εξαλείψει το αλάτι λοίμωξη είναι δυνατή μόνο σε συνδυασμό με αντιβακτηριακά φάρμακα, αλοιφές, παρά η απόδοση της χωριάτικη συνταγή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το αλάτι από το μύκητα:

 1. Το αλάτι και το ξύδι αραιωμένο σε ζεστό νερό σε ίσες αναλογίες σε ποσοστό 2 μέρη νερό, 1 μέρος συστατικά. Στη σύνθεση της στάσης επάνω, αποφασίζοντας για τις πληγείσες περιοχές. Κάνω μπάνιο για δύο εβδομάδες.
 2. Βοηθά με το μύκητα αλάτι της θάλασσας σε συνδυασμό με μέντα αφέψημα ή έγχυμα. Πρέπει να κάνουμε αυτό το μέρος gadgets 14-21 ημέρες.
 3. Το αλάτι της θάλασσας και αιθέρια έλαια είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε γρήγορα από μύκητες μικροοργανισμών σε πρώιμο στάδιο της νόσου. Όχι ο καθένας ξέρει πώς να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών, χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία. Μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε έλαιο με αντισηπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες: το τσάι τριαντάφυλλο, άγριο κυπαρίσσι, έλατο, ευκάλυπτο, χαμομήλι. Αρκετά 6 σταγόνες ελαίου σε 2 λίτρα νερό και 100 γραμμάρια αλάτι ή τη θάλασσα. Να κάνει το μπάνιο και λοσιόν θα πρέπει να είναι μέσα σε τρεις εβδομάδες.
 4. Σε προχωρημένο στάδιο, θα βοηθήσει το θαλασσινό αλάτι με σκόρδο νερό. Σε ένα ποτήρι νερό διαλύστε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο χυμό φρέσκο. Θεραπεία δύο φορές την ημέρα. Το θεραπευτικό αποτέλεσμα θα είναι αισθητή μετά από μια-δυο μέρες.

Σε ένα μείγμα νάτριο ή αλάτι της θάλασσας με το νερό, μπορείτε να προσθέσετε βότανα και βάμματα βοτάνων που έχουν αντιμυκητιακές ιδιότητες. Αυτά περιλαμβάνουν: clematis, φικαρία, aspen φλοιό, θυμάρι, καλέντουλα λουλούδια. Για να θεραπεύσει μύκητα νύχια λαϊκές θεραπείες που περιγράφεται παραπάνω, είναι δυνατόν, αλλά πρέπει να συμμορφώνονται με τη δόση και το δοσολογικό σχήμα.

Θεραπεία ξύδι

Σημαντικό! Πριν να τη θεραπεία μύκητας στα νύχια με ξύδι, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το δέρμα είναι καλά μεταφέρεται. Αυτή η μέθοδος θεραπείας δεν είναι κατάλληλο για άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα. Το ξύδι είναι συχνά η αιτία των εγκαυμάτων. Δες πώς να θεραπεύσει μύκητα ξύδι και γιατί αυτή η παραδοσιακή μέθοδος είναι τόσο δημοφιλής.

Μύκητες δεν ανέχονται ένα όξινο περιβάλλον, και να χαθεί. Ως εκ τούτου, η εθνική μεταχείριση ξύδι είναι αποτελεσματική. Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο. Αλλά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για μια παρατεταμένη πορεία και να είστε υπομονετικοί.

 1. Η απλούστερη επιλογή για να θεραπεύσει μύκητα του νύχια είναι το βρέξιμο 9% σύνθεση των νυχιών. Μετά τη διαδικασία θα πρέπει να φοράτε χοντρές κάλτσες κατασκευασμένα από φυσικό υλικό. Είναι επιθυμητό να διεξάγει αυτή τη διαδικασία το βράδυ.
 2. Μια άλλη επιλογή είναι να αναμίξετε το ιώδιο και ξύδι σε ίσες αναλογίες, αντιμετωπίζοντας το διάλυμα που προκύπτει ασθενή μέρη.
 3. Πάρτε 200 ml ξίδι, κατά προτίμηση κρασί και η Apple. Για να θερμάνει το νερό, ρίχνουμε το ξύδι, τα χαμηλότερα πόδια και να πετάξει στα ύψη πριν τον ύπνο για 20 λεπτά. Τα πόδια σκουπίστε. Για να κάνετε το μπάνιο κάθε μέρα
 4. Για να το κάνετε gadgets χρειάζεται 9% ξύδι, βρεγμένο βαμβάκι, Στύψτε έξω και να ισχύουν για το μέρος που "τακτοποίησαν" τους μύκητες των νυχιών. Το μαλλί δεν πρέπει να προεξέχουν από την επιφάνεια του νυχιού. Για να διορθώσετε το μαξιλάρι βαμβακιού με την κόλλα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 5-7 ημέρες. Για να εκτελέσετε τη διαδικασία που χρειάζεστε κάθε μέρα
 5. Άλλη μια συνταγή από το μύκητα των νυχιών: 1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο ή ξύδι 2 ασπράδια αυγών (μπορείτε να αντικαταστήσετε 2 κουταλιές της σούπας γλυκερίνη), 1 κουταλιά της σούπας οινόπνευμα. Εφαρμόστε το διάλυμα σε ένα βαμβάκι και εφαρμόστε στις πληγείσες καρφί πλάκες για 10 min. η Διάρκεια της θεραπείας – 3-4 μήνες, η διαδικασία εκτελείται για κάθε μέρα.
 6. Λοσιόν από το μύκητα των νυχιών μπορεί να γίνει με φυτικό λάδι και ξύδι σε ίσες αναλογίες. Η λύση είναι, επίσης, εφαρμόζεται το μαλλί, στερεώστε το με έναν επίδεσμο.
 7. Για να προετοιμάσει μυκητιασική κρέμα είναι πολύ απλή. Θα χρειαστείτε: 100 ml 70% ξύδι, 1 κουταλιά της σούπας. του διμεθυλο-φθαλικός εστέρας (διατίθεται από τα φαρμακεία), 2 κουταλιές της σούπας γλυκερίνη, 50 ml από το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε τα υλικά, εφαρμόστε 2 φορές την ημέρα με το νύχι. Η διαδικασία γίνεται για το βράδυ. Το πρωί πλένετε τα πόδια σας με σαπούνι και νερό.

Παραδοσιακή ιατρική για μύκητες στα νύχια αποτελεσματική, αν οι θεραπείες εκτελούνται τακτικά.

φικαρία

Μύκητας μεταχείριση φικαρία

Μεγαλύτερη φικαρία είναι ένα αρκετά επιθετικό φυτό που μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα, μην ξεχάσετε κατά την θεραπεία του μύκητα νύχια.

Για την καταπολέμηση του μύκητα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το χυμό του φικαρία, να τον κάνει να λουτρά, αλοιφές, βάμματα. Σας προσφέρουμε για να δείτε τα οποία είναι διαθέσιμα για τη διάγνωση του "καρφί μύκητας" μεθόδους θεραπείας:

 1. Grind φικαρία σε ένα μπλέντερ ή στο μύλο, πιέστε το χυμό, το συνδυάσετε με 250 ml βότκα, επιμένουν βράδυ. Λιπαίνετε το μολυσμένο καρφί, μετά από μια 15-λεπτά με τα πόδια ατμό και στέγνωμα. Για να εκτελέσετε τη διαδικασία 2 φορές την ημέρα.
 2. Σε 2 λίτρα νερό, προσθέστε 100 ml από το χυμό του φικαρία. Ανεβαίνουν τα πόδια 20 λεπτά 2 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 3. Ο χυμός του φικαρία – 1 κουταλιά της σούπας. ρίγανη χυμό – 1.5 κουταλιά της σούπας, 1 κουταλιά της σούπας. l. βάμμα καλέντουλας, ασβός λιπαρά 1 κουταλιά της σούπας ανάμεικτα. Η σύνθεση εφαρμόζεται κάθε μέρα, 2 φορές την ημέρα.