Θεραπεία μύκητες των ποδιών στο σπίτι, πώς να απαλλαγούμε από την ασθένεια

Σχεδόν κάθε άτομο αντιμέτωπο με την μυκητιασική λοίμωξη, και ξέρει ότι για να απαλλαγούμε από την πολύ σκληρή. Για να θεραπεύσει την ασθένεια πρέπει να δαπανήσει πολύ χρόνο, προσπάθεια και χρήματα, ειδικά σε προχωρημένο στάδιο της νόσου. Σκεφτείτε πώς να τη θεραπεία μύκητα στα πόδια στο σπίτι, το συντομότερο δυνατόν για να ξεχάσουμε την ασθένεια.

Τι πρέπει να ξέρετε για το μύκητα

Μύκητες στα πόδια

Τους μύκητες των ποδιών είναι μια μεταδοτική μολυσματική ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα και τα νύχια. Πιο συχνά η νόσος αυτή επηρεάζει τους ενήλικες και τους ηλικιωμένους. Η μόλυνση επιβιώνει σε ζεστά και υγρά μέρη: τα λουτρά, σάουνες, και ντουζιέρες. Σας μπορεί να μολυνθεί όταν επισκέπτονται δημόσιους χώρους ξυπόλητος όταν προσπαθείτε στα παπούτσια κατά τη διάρκεια του πεντικιούρ, όταν υπάρχει ανεπαρκής αποστείρωση των μέσων.

Πόδι του αθλητή αναπτύσσεται όταν ένα αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα και αν μπορείτε να πάρετε μια μόλυνση στην πληγή ή περικοπές.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγούμε από το ωίδιο – να αρχίσει η θεραπεία, όταν τα πρώτα σημάδια της νόσου. Για τη διάγνωση του αθλητή από τον εαυτό σου είναι αρκετά δύσκολο, ειδικά στο αρχικό στάδιο. Συνήθως, η λοίμωξη δεν έχει εκδηλωθεί, τότε δεν υπάρχει κνησμός, τη μυρωδιά από τα πόδια, το ξεφλούδισμα και τον αποχρωματισμό των νυχιών. Μόλις παρατηρήσετε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα, συμβουλευτείτε αμέσως έναν δερματολόγο. Είναι, μετά από μακροσκοπική εξέταση και ανάλυση, θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει μια ακριβή διάγνωση, και στη συνέχεια να συνταγογραφήσει ένα λεπτομερές σχέδιο θεραπείας.

Εάν δεν μπορείτε να ξεκινήσετε για την καταπολέμηση της νόσου, είναι δυνατόν να παραμείνει εντελώς χωρίς καρφιά. Στο αρχικό στάδιο ο γιατρός θα συνταγογραφήσει φάρμακα και λαϊκή τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι για τη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων.

Φάρμακα για τη θεραπεία του μύκητα

Υπάρχουν διάφορα φάρμακα για να εξαλειφθεί η μυκητιασική λοίμωξη. Γρήγορα να θεραπεύσει τα πόδια σας από το μύκητα, είναι δυνατόν, με το σύγχρονο φαρμακείο μέσα. Σκοτώνουν ο αιτιολογικός παράγοντας της νόσου και την πρόληψη της περαιτέρω εξάπλωση της λοίμωξης. Φάρμακα έρχονται σε διάφορες μορφές, ανάλογα με τον εντοπισμό του μύκητα και το μέγεθος της πληγείσας περιοχής, επιλέξτε ένα θεραπευτικό παράγοντα.

Πριν από τη χρήση τα ένδικα μέσα για τη θεραπεία του μύκητα, δείτε το γιατρό σας, αυτός θα σας πει πώς να γρήγορα να απαλλαγούμε από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι, με δεδομένη την κατάστασή σας και τις πιθανές αντενδείξεις.

Σημαντικό! Δεν είναι επιθυμητό να αυτοθεραπείας, αν τα μέσα που χρησιμοποιούνται δεν ταιριάζουν, μπορεί να προκαλέσει επιπλοκές και επιδείνωση της κατάστασης.

Για να φέρει το μύκητα από τα πέλματα των ποδιών είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε την αλοιφή για το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα είναι άνετο στη χρήση αναστολή, νυχιών, κρέμες και βερνίκια. Εξετάστε τα πιο δημοφιλή φάρμακα για τη θεραπεία της μυκητιάσεις.

  1. Lamisil. Το εργαλείο παράγεται με τη μορφή αλοιφή, σπρέι ή τζελ, η κύρια δραστική ουσία terbinafine. Κατάλληλο για εξωτερική χρήση μόνο. Προσεκτική χρήση τους ηλικιωμένους, τα παιδιά, οι έγκυες γυναίκες και οι ασθενείς με νοσήματα του ήπατος και των νεφρών. Το προϊόν εφαρμόζεται 1-2 φορές την ημέρα για τη θεραπεία για το μύκητα.
  2. Loceryl. Το πιο δημοφιλές φάρμακο με τη μορφή των νυχιών. Εξαλείφει τους μύκητες των νυχιών και αποκαθιστά την υγιή χρώμα και λάμψη, αποτρέπει την αναπαραγωγή των παθογόνων μικροοργανισμών. Ευχαριστώ για τη χρήση αυτού του φαρμάκου νύχια μεγαλώνουν υγιή και ισχυρή. Το κύριο λειτουργικό συστατικό είναι amorolfine. Το φάρμακο δεν συνιστάται σε περίπτωση υπερευαισθησίας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Η θεραπεία πραγματοποιείται μέχρι την πλήρη αναγέννηση του ένα νέο βερνίκι νυχιών χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα.
  3. Κλοτριμαζόλη. Αλοιφή καταστρέφει την δομή των κυττάρων του μύκητα, το οποίο βοηθά να απαλλαγούμε από μυκητιάσεις των ποδιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Το φάρμακο είναι δραστικό έναντι των περισσοτέρων παθογόνων ειδών της νόσου. Αλοιφή δεν συνιστάται κατά την εγκυμοσύνη και κατά την περίοδο της γαλουχίας, υπερευαισθησία. Κλοτριμαζόλη εφαρμόζεται για τις πληγείσες περιοχές 2-3 φορές την ημέρα για 2-4 εβδομάδες. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, είναι σκόπιμο να συνεχιστεί η εφαρμογή για άλλα 1-2 εβδομάδες για να αποτραπεί η επανάληψη.
Σημαντικό! Το μοτίβο της χρήσης ναρκωτικών εξαρτάται από τον τύπο της λοίμωξης και το βάθος της βλάβης. Για να ξεπεραστεί η μυκητιασική λοίμωξη σε προχωρημένο στάδιο μπορεί να απαιτεί 9-12 μήνες.

Παραδοσιακές θεραπείες από τους μύκητες των ποδιών

Παραδοσιακές συνταγές βοηθήσει να απαλλαγούμε από μυκητιασική λοίμωξη στο αρχικό στάδιο της νόσου. Πολλές μέθοδοι επεξεργασίας από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι διορθωτικά μέτρα λαϊκά επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε κοινά προϊόντα που είναι εύκολο να βρεθεί σε κάθε σπίτι.

Το κύριο πράγμα είναι να ακολουθήσετε τις συστάσεις για τη χρήση και δεν διακόπτουν την θεραπεία μέχρι να λάβει ένα σταθερό αποτέλεσμα.

Σημαντικό! Πριν από τη χρήση αλοιφών και συμπιέζει, τα πόδια πρέπει να ατμός έξω σε ένα άλας ή σόδα μπάνιο. Είναι απαραίτητο να προσθέστε 1 λίτρο ζεστό νερό 1 κουταλιά της σούπας. το αλάτι και η σόδα. Πόδια ζέσταμα 10-15 λεπτά, να θεραπεύσει το πόδι και τα δάχτυλα των ποδιών με μια ελαφρόπετρα, και τα νύχια σας με μια μαλακή λίμα. Στη συνέχεια, να συνεχίσει περαιτέρω φροντίδα.
Το ιώδιο Μπάνιο με ιώδιο

Αλκοολικό διάλυμα ιωδίου είναι ένα ισχυρό αντισηπτικό με την ισχυρή αντιμυκητιακή δράση. Καταστρέφει την δομή των πρωτεϊνών, η οποία αποτελείται από τον αιτιολογικό παράγοντα του μυκητιάσεις.

Πριν από τη χρήση συνταγές με ιώδιο είναι σίγουρος για να ελέγξετε για αλλεργική αντίδραση. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από δυσανεξία σε αυτό το φάρμακο. Το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για τα άτομα με ασθένειες του θυρεοειδούς αδένα.

Πριν από το κρεβάτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο με ιώδιο. Για να το κάνετε αυτό, διαλύστε 3 κουταλιές της σούπας. ιωδίου σε 5 λίτρα ζεστό νερό, υποστήριξη πόδια για 20 λεπτά και στεγνώσει καλά τα πόδια σας με μια πετσέτα. Η θεραπεία πραγματοποιείται μέσω της ημέρας.

Ανακατεύουμε το οινόπνευμα και ιώδιο σε ίσες αναλογίες, το υγρό που προκύπτει ισχύουν μόνο για την πληγείσα περιοχή, η λύση χτύπημα στον υγιή ιστό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα της επιδερμίδας. Περιποιηθείτε τα πόδια σας για 5-10 μέρες πριν τον ύπνο.

Το υπεροξείδιο του υδρογόνου

Το προϊόν είναι γνωστό για τις αντισηπτικές του ιδιότητες και την ικανότητα να μαλακώσει υφάσματα. Χρησιμοποιείται σε πολλές εφαρμογές, όπως για την καταπολέμηση της μυκητιασική λοίμωξη.

Μπάνιο με υπεροξείδιο του υδρογόνου, εναντίον του μύκητα των νυχιών. Ρίχνουμε 2 λίτρα ζεστό νερό με 100 ml του υπεροξειδίου, pars τα πόδια σας για 15-20 λεπτά, στη συνέχεια, σκουπίστε και καθαρίστε το δέρμα με μια ελαφρόπετρα ή μια βούρτσα, νύχια, περιποίηση.

Εφαρμόστε 3% διάλυμα υπεροξειδίου σε μια γάζα επίδεσμο και να το εφαρμόσετε 30-40 λεπτά στην περιοχή της βλάβης. Η διαδικασία πρέπει να επαναληφθεί δύο φορές την ημέρα.

Ξύδι

Μυκητίαση είναι μια πρωτεϊνική δομή, τόσο φοβούνται αποκλίσεις από το φυσιολογικό επίπεδο της οξύτητας. Το οξικό οξύ που καταστρέφει τα κύτταρα του παθογόνου, με αυτόν τον τρόπο για να καταργήσετε το μύκητα στα πόδια μου.

Για τη θεραπεία χρησιμοποιώντας το 9% Apple ξίδι μηλίτη αραιωμένο με νερό σε ίσες αναλογίες. Wet κάλτσες ή βαμβάκι (ανάλογα με το μέγεθος της πληγείσας περιοχής) και να θέσει σε ή να επισυνάψετε το πόδι. Το κατάπλασμα διατηρείται για 20 λεπτά, επαναλάβετε τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα για 10 ημέρες.

Μείγμα από 70% ξύδι και το φυτικό έλαιο σε ίσες αναλογίες. ΤΡΊΨΤΕ την προκύπτουσα μάζα καθημερινά για ένα μήνα ή μέχρι την πλήρη ανάκαμψη.

Ρίχνουμε 1 αυγό 30 γρ. νερό και το ξύδι, ανακατεύουμε καλά. Λιπαίνετε τις πληγείσες περιοχές του ποδιού, αυτό σημαίνει ότι σε μια μέρα να εξαλείψει τα συμπτώματα του μύκητα.

Το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή: πριν τη χρήση του σε υγιείς περιοχές του δέρματος συνιστάται να εφαρμόζεται λιπαρή κρέμα για να προστατεύσει το δέρμα από τα εγκαύματα.

Φικαρία

Βότανα για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από πολλές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος. Εγχώρια θεραπεία για το μύκητα με φικαρία την αποτελεσματική εξάλειψη της νόσου σε πρώιμο στάδιο της ανάπτυξης και θα είναι μια αποτελεσματική θεραπεία για την αφαίρεση του χρόνια μορφή του αθλητή. Είναι ένα δηλητηριώδες φυτό αναστέλλει τη δραστηριότητα του παθογόνου παράγοντα της νόσου, καθιστώντας μυκωτικά κύτταρα πεθαίνουν. Στη λαϊκή συνταγές χρησιμοποιούνται τα άνθη και τα φύλλα του φικαρία.

Το στέλεχος του φικαρία

Για ρωγμές, ζημιές και εξάνθημα εφαρμόστε φρέσκο χυμό φικαρία. Εξαλείφει τη μόλυνση και να επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης. Θεραπεία πόδι κάθε τρεις ημέρες για να απαλλαγούμε εντελώς από τα συμπτώματα της νόσου.

Αποξηραμένα φικαρία ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά. Ρίχνουμε το υγρό που προκύπτει σε ένα δοχείο και αφήστε εκεί τα πόδια να ανεβαίνουν για 20 λεπτά. Αυτό το μπάνιο μαλακώνει το δέρμα και ανακουφίζει από το πρήξιμο.

Αναμείξτε καλά στεγνώσει φικαρία και τσάι με βούτυρο σε μορφή πολτού. Ισχύει η προκύπτουσα πάστα για την πληγείσα περιοχή των ποδιών και στερεώστε το με έναν επίδεσμο. Συμπιέζει πριν πάτε για ύπνο. Το επόμενο πρωί τα πόδια πλένονται με ζεστό νερό.

Μυκητιασική λοίμωξη – η πιο κοινή μορφή της νόσου, αντιμετωπίζει περίπου το 20% του πληθυσμού. Να απαλλαγούμε από την ασθένεια δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά με την κατάλληλη θεραπεία είναι δυνατόν. Θεραπεία από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι είναι πιο αποτελεσματική κατά το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης της νόσου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για την εξάλειψη του αθλητή στο σπίτι: φαρμακευτικά σκευάσματα και τη λαϊκή συνταγές. Για να αρχίσει η θεραπεία είναι καλύτερο μόνο μετά από διαβούλευση με ένα γιατρό, που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο αποτελεσματική θεραπεία.