Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών λαϊκές θεραπείες στο σπίτι

Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι η χρήση του ξιδιού μπορεί να λύσει πολύ σύνθετο ιατρικό πρόβλημα εξάλειψη του μύκητα των νυχιών. Λόγω της διαθεσιμότητας των ξύδι (9% διάλυμα οξέος), και ακόμη και οξικό ουσία (70% διάλυμα οξέος), τα οποία μπορούν να αγοραστούν σε ένα κατάστημα υλικού ή αγορά, υπάρχουν πολλοί τρόποι για τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών με τη βοήθεια αυτού του προϊόντος.

Φυσικά, η θεραπεία με το ξίδι θα πρέπει να γίνεται μόνο αν η ασθένεια δεν έχει μετακινηθεί σε κάποια μορφή, και είναι επιθυμητό να το συνδυάσετε με ειδικά σχεδιασμένα φάρμακα. Ωστόσο, όταν υπάρχει επείγουσα ανάγκη για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών, το χρόνο και τα χρήματα για τις επισκέψεις στον γιατρό και φάρμακα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξίδι και μόνο, το κύριο πράγμα – να τηρούν τους σχετικούς κανονισμούς για την ασφάλεια.

Ξύδι λουτρά

Χαρακτηριστικά της εφαρμογής ξύδι για τη θεραπεία μύκητα

Η κύρια επίδραση από τη χρήση ξύδι είναι η δημιουργία η μόλυνση μύκητας ένα όξινο περιβάλλον που εμποδίζει την ανάπτυξη των υφών και σπορίων να εξαπλωθεί. Σταδιακά, ο μύκητας μείνει χωρίς πρόσβαση σε νέες πηγές θρεπτικών συστατικών, πεθαίνουν, και η απουσία πολύ πιο ανθεκτικά σπόρια, εμποδίζει την πιθανότητα υποτροπής της νόσου.

Με την πρώτη ματιά, τα πάντα είναι πολύ απλή – να καταστρέψει τα βακτήρια αντισηπτικό. Αλλά στην πραγματικότητα, ο μύκητας είναι πολύ επίμονος, καθώς το σώμα του δεν είναι στην επιφάνεια του νυχιού ή το δέρμα, και πηγαίνει στους ιστούς του σώματος. Σε αυτό το πλαίσιο, ένα θετικό αποτέλεσμα από τη θεραπεία του καρκίνου-μυκητίαση θα πρέπει να αναμένονται μόνο σε περίπτωση που η αυστηρή κανονικότητα των διαδικασιών, το οποίο δεν θα αφήσει το παράσιτο χρόνο για την αποκατάσταση και την διαπεράσει το δέρμα.

Πριν από την εκτέλεση η θεραπεία του μύκητα των νυχιών, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με τη συγκέντρωση του οξικού οξέος που χρησιμοποιούνται και που καθορίζονται στη συνταγή. Αν η συνταγή περιέχει αναφορά σε ξίδι, αναφέρεται το 70 % λύση, η οποία πρέπει να διαλυθεί ή να εφαρμόσετε το σημείο. Τροφίμων ή ξύδι, αντίστοιχα, και περιέχουν 6 ή 9 % οξύ. Η παραμέληση αυτών των δεδομένων μπορεί να οδηγήσει στο γεγονός ότι η θεραπεία θα καταλήξετε με χημικά εγκαύματα.

Μόνο που αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν ειδικές αντενδείξεις για τη θεραπεία με το ξίδι. Πολύ σπάνιες ατομική δυσανεξία, αλλά το ξύδι είναι τόσο κοινή ουσία, συνήθως οι ασθενείς ξέρω για το συγκεκριμένο οργανισμό. Το αίσθημα καύσου μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του πρώτου διαδικασίες, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και τελικά περνάει. Το υπόλοιπο ξύδι, σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφαλείας δεν αποτελεί απειλή για την υγεία.

Ξύδι λουτρά

Ζεστά ποδόλουτρα θεωρούνται αποτελεσματικά ενάντια στο ωίδιο, την τακτική χρήση, επιτρέπει να απαλλαγούμε από ονυχομυκητίαση σε πρώιμο στάδιο, χωρίς πρόσθετα φάρμακα. Επίσης το ξύδι λουτρά είναι μια εξαιρετική πρόληψη των μυκητιασικών λοιμώξεων. Για τη διαδικασία που απαιτείται ζεστό, γύρω στους 50 βαθμούς, το νερό και ένα ποτήρι πίνακα ξίδι 9% συγκέντρωση. Η στάθμη του νερού στη λεκάνη δεν θα πρέπει να είναι υψηλή, αλλά μόνο μέχρι τους αστραγάλους. Πόδια βυθισμένο στο διάλυμα και διατηρείται εκεί για 15 λεπτά.

Πριν το ξίδι μπάνιο, είναι σκόπιμο να προβεί σε πλήρη πεντικιούρ, συμπεριλαμβανομένης της αφαίρεσης των περιοχών που επλήγησαν από την επιφάνεια του νυχιού, τα νεκρά στρώματα του δέρματος, κάλους και κάλους στα πόδια, αλλά χωρίς να εφαρμόζει ένα διακοσμητικό επίστρωμα για τα νύχια. Αν κόψεις και το αρχείο νύχια σας τον εαυτό σας, θα πρέπει να το κάνουμε πολύ προσεκτικά, ώστε να microdamages του δέρματος μπορεί να διευκολύνει την εξάπλωση της μυκητιασική λοίμωξη.

Αμέσως μετά το οξικό λουτρό ποδιών σκουπίστε με μια πετσέτα και φοράτε βαμβακερές κάλτσες. Επαναλάβετε τρεις φορές την εβδομάδα.

Οξικό gadgets

Λοσιόν στις περιοχές που επλήγησαν από το μύκητα είναι καλύτερο να γίνεται μετά το μπάνιο με ξύδι. Για αυτή την κατάλληλη φαρμακευτική κεφαλαίων και των καθαρών 9% ξύδι, το οποίο βρέξτε ένα βαμβάκι και εφαρμόστε στο νύχι για δεκαπέντε λεπτά.

Πιο περίπλοκη συνταγή: ανακατέψτε βότκα ή ιατρική αλκοόλη, γλυκερίνη και το οξικό οξύ, 70% σε ίσες αναλογίες, ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο. Μια μπατονέτα εμποτισμένο με ένα διάλυμα, να κρατήσει δεκαπέντε λεπτά στην πληγείσα περιοχή, και στη συνέχεια να θέσει σε κάλτσες από βαμβάκι υλικό. Η διάρκεια της θεραπείας – μια εβδομάδα, αν είναι απαραίτητο, μπορεί να επαναληφθεί σε λίγες μέρες.

Αλοιφή

Αλοιφή με βάση το ξίδι που είναι αποθηκευμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι ευκολότερο να εφαρμοστεί από μια υγρή συνέπεια. Για να προετοιμάσει το οξικό άλας αλοιφή, θα πρέπει να λάβει οξικό οξύ 70%, γλυκερίνη και ελαιόλαδο σε αναλογία 2:1:1:1, αντίστοιχα. Μετά από καλή ανάμειξη όλων των συστατικών η αλοιφή είναι έτοιμη για χρήση.

Για την πρόληψη της εξάπλωσης της μυκητιασική λοίμωξη και σκοτώνει τους παθογόνους παράγοντες χρειάζεται καθημερινά να εφαρμόσει την αλοιφή για τις πληγείσες περιοχές με ένα βαμβάκι λήψη φαρυγγικού εκκρίματος υποβλήθηκε, στάση 8-10 ώρες, στη συνέχεια ξεπλύνετε με σαπούνι. Χρησιμοποιήστε αυτή τη συνταγή όχι μόνο για τη θεραπεία του καρκίνου-μυκητιάσεις του νύχια, αλλά και για τις πληγείσες νύχια των χεριών.

Προληπτικά μέτρα κατά του μύκητα είναι σε συμμόρφωση με τους κανόνες της υγιεινής, ιδίως σε κοινόχρηστους χώρους, σάουνα, πισίνα, μπόουλινγκ κλαμπ. Επιλέξτε άνετα παπούτσια και τις κάλτσες κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, διότι η κακή κυκλοφορία στα πόδια σε συνδυασμό με την υψηλή υγρασία δημιουργία συνθηκών για την ανάπτυξη της onychomycosis. Γυμναστικές ασκήσεις, σωματικές ασκήσεις και για Τζόκινγκ βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό άμυνες, κάνοντας το σώμα του ανοσοποιητικού να μύκητες και άλλες λοιμώξεις.

Το πετρέλαιο

Η θεραπεία του μύκητα νύχια το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού

Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού – αποτελεσματικό κατά των βακτηρίων, τα οποία δρουν άμεσα με την αιτία της ασθένειας είναι ο μύκητας-τα δερματόφυτα. Αιθέριο έλαιο tea tree περιέχει α-φελλανδρένιο, λιμονένιο, κινεόλη, και άλλες ουσίες, το οποίο εξασφαλίζει τις αντισηπτικές του ιδιότητες και αντι-φλεγμονώδη δράση.

Πριν από τη χρήση αιθέριων ελαίων, είναι αναγκαίο να διεξαχθεί μια δοκιμή Αλλεργίας είναι να βάλει κάποια χρήματα από την επιδερμίδα του καρπού, αν μέσα σε 12 ώρες, χωρίς κανένα ερεθισμό, ερυθρότητα, εξανθήματα και άλλες αντιδράσεις, το εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς. Διαφορετικά, θα πρέπει να αραιώνεται σε ένα ασφαλές συγκέντρωση ή ακόμα και να εγκαταλείψει αυτή τη μέθοδο.

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού:

  • Το λουτρό ποδιών με το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού. Σε ένα μπολ ρίχνουμε ζεστό νερό μέχρι το ύψος του αστραγάλου, προσθέστε 15-20 σταγόνες αιθέριου ελαίου και να κρατήσει τα πόδια για είκοσι λεπτά, η διατήρηση της υψηλής θερμοκρασίας (45-50 βαθμούς). Η διάρκεια της θεραπείας είναι δύο μήνες για να κάνει το μπάνιο σε καθημερινή βάση. Κατά την διαδικασία της επούλωσης τη διαδικασία, πρέπει να αφαιρέσετε τις πληγείσες περιοχές του νυχιού χρησιμοποιώντας λίμα νυχιών, καρφί τσιμπίδα ή ψαλίδι.
  • Με την εφαρμογή του πετρελαίου στην επιφάνεια του νυχιού. Αν έχετε καμία αντίδραση για το συμπυκνωμένο έλαιο τεϊόδεντρου, για να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των επιπτώσεων εφαρμόζεται σε καθαρή μορφή της, στις πληγείσες περιοχές των νυχιών. Προ-ατμό πόδια σε ζεστό νερό με προσθήκη σαπούνι (για καλύτερη διάλυση, μπορεί να είναι τριμμένο). Πετρέλαιο τρίβονται στο καρφί πιάτο με μια μπατονέτα δύο φορές την ημέρα, ξεπλύνετε πράκτορα δεν είναι απαραίτητη.

Πώς να θεραπεύσει μύκητα νύχια γρήγορα;

Εσωτερική και εξωτερική χρήση υπεροξειδίου του υδρογόνου για τη θεραπεία των λοιμωδών και άλλων ασθενειών περιγράφεται ο γιατρός σε αυτή την περιοχή σε ένα βιβλίο γραμμένο με βάση την προσωπική εμπειρία. Αναφέρει το υπεροξείδιο του υδρογόνου ως προφυλακτικός παράγοντας με αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Εξωτερική εφαρμογή του υπεροξειδίου του υδρογόνου για τη θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη γίνεται μετά το βράσιμο στον ατμό πόδια σε ζεστό νερό με μαγειρική σόδα διαλυμένο σε ποσοστό ένα κουταλάκι του γλυκού ανά γαλόνι. Όταν η επιφάνεια του νυχιού γίνεται απαλό, πάρτε ένα μικρό κομμάτι της πληγείσας περιοχής από το καρφί με καρφί λαβίδες και εμποτισμένο με 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου, εφαρμόζεται στην επιφάνεια του νυχιού. Το αφήνουμε για 10-15 λεπτά για τα νύχια των χεριών ή των από 40 λεπτά έως μία ώρα στα πόδια μου. Διενεργεί τη διαδικασία δύο φορές την ημέρα, μέχρι τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης.

Για να ελαχιστοποιηθεί η εξάτμιση του υπεροξειδίου του και να αυξήσει την ένταση των επιπτώσεων, την επιφάνεια του νυχιού με λοσιόν τυλιγμένο σε πλαστικό περιτύλιγμα. Μετά από χρόνο έκθεσης, ξεπλύνετε καλά τα δάχτυλα των ποδιών και τα χέρια σας κάτω από τρεχούμενο νερό.

Σε ιατρικούς σκοπούς, συνιστάται η πλήρωση της κοιλότητας του νυχιού με υπεροξείδιο του υδρογόνου, τρεις φορές την ημέρα.

Καλά αποτελέσματα είναι τα λουτρά για τα χέρια και τα πόδια (ανάλογα με τον εντοπισμό της onychomycosis) με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Αραιώστε 3% υπεροξείδιο του υδρογόνου σε νερό θερμοκρασίας 40-50 βαθμών σε ποσοστό δύο κουταλιές της σούπας ανά λίτρο νερού. Διαδικασία ώρα και δεκαπέντε λεπτά, τακτική συνεδρίαση δύο φορές την ημέρα για εβδομάδες.

Αποτελεσματική θεραπεία του προχωρημένου μορφές του μύκητα των νυχιών στα πόδια

Αυτή η ακραία μέθοδος για την θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη εφαρμόζεται σε περίπτωση βλάβης του νυχιού, το χρησιμοποιούν με προσοχή, έτσι ώστε να μην βλάψει το δέρμα.

Για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών αντιμετωπίζεται με rust Converter (μπορεί να αγοραστεί στο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων). Αυτό το προϊόν περιέχει φωσφορικό οξύ, το οποίο σκοτώνει το μύκητα, αλλά απρόσεκτη χρήση μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον ιστό του δέρματος. Ως εκ τούτου, κατά τη διαδικασία της εφαρμογής της είναι αναγκαίες για να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς ασφαλείας – εργασία σε καλά αεριζόμενο χώρο, χρησιμοποιήστε προστατευτικά γυαλιά και γάντια από καουτσούκ, αποφεύγοντας την επαφή με το δέρμα και τους βλεννογόνους.

! Μια πιο ασφαλής μέθοδος είναι να χρησιμοποιήσετε την κηροζίνη, η οποία έχει επίσης υψηλή διεισδυτική ικανότητα και μια πολύ μεγάλη επίδραση στο μύκητα.

Άλλα διορθωτικά μέτρα λαϊκά μύκητες νύχια

Μια ολοκληρωμένη θεραπεία του μύκητα νύχια με τη χρήση της λαϊκής συνταγές με βάση το υπεροξείδιο του υδρογόνου μπορεί να σκοτώσει το μύκητα και να απαλλαγούμε από την οσμή και άλλα σχετικά συμπτώματα.

Δύο αποτελεσματικές λαϊκές θεραπείες κατά της μυκητιασική λοίμωξη:

  1. Για να προετοιμάσει το θεραπευτικό μείγμα θα πρέπει σβησμένο σόδα (0.5 Κύπελλο), ζεστό νερό (4 φλιτζάνια) υπεροξείδιο του υδρογόνου 3% συγκέντρωση (0.25 φλιτζάνια) και μισό Φλιτζάνι μαγνήσιο θειικό άλας ή άλατα Epsom. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά και τα ρίχνουμε σε ένα τέταρτο του Φλιτζανιού ξίδι. Το διάλυμα που προκύπτει ενυδατώστε μια μπατονέτα και να το επισυνάψετε στην πληγείσα μύκητας νυχιού με την κόλλα. Για να ανανεώσετε τον επίδεσμο κάθε δέκα ώρες, η διάρκεια της θεραπείας και ένα μήνα.
  2. Η θεραπεία του μύκητα σε αυτή τη συνταγή αποτελείται από τρία στάδια. Πρώτον, θα πρέπει να προετοιμάσει μια λύση για τη θεραπεία της επηρεάζεται από το μύκητα επιφάνεια των νυχιών και του δέρματος – mix 3%-ου ξύδι και το οξυζενέ σε 3% συγκέντρωση σε αναλογία 1:1. Αυτό το μείγμα αντιμετωπίζεται πόδια, ενώ εκείνη όχι. Το δεύτερο στάδιο είναι η βύθιση των δακτύλων λόγω μυκητιασική λοίμωξη των νυχιών για μισό λεπτό σε ένα ασθενές διάλυμα χλωρίνης σε νερό, μετά την οποία θα πλένονται καλά κάτω από τρεχούμενο νερό και σκουπίστε με μια πετσέτα. Στο τέλος η επιφάνεια του νυχιού εφαρμόζεται το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού αναμειγνύεται με βαζελίνη σε ίσες αναλογίες. Φορέστε ζεστές κάλτσες ή γάντια (αν η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου-μυκητιάσεις των νυχιών στα χέρια). Η διάρκεια της θεραπείας – μια εβδομάδα.
  3. Πώς να θεραπεύσει μύκητα
  4. Novocaine λοσιόν. Πολύ απλό, αλλά αποτελεσματικό λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία του μύκητα είναι procaine λοσιόν. Μόλις εμποτισμένο βαμβάκι novocaine και εφαρμόζεται ο μύκητας το βράδυ. Μόνο δύο από αυτά λοσιόν για να απαλλαγείτε από τους μύκητες.
  5. Βάμμα ρητίνη βερίκοκα: 1 κουταλιά της σούπας αφαιρεθεί από το δέντρο ρητίνη ρίχνουμε ένα ποτήρι βότκα, επιμένουν σε τρεις μέρες. Λιπαίνετε με το διάλυμα, το δέρμα των ποδιών και τα νύχια. Πριν από κάθε χρήση ανακινήστε καλά. Για τη θεραπεία μας πήρε ένα μήνα, επηρεάζονται τα νύχια κομμένα, όπως απολέπιση, αναπτύχθηκε μια νέα, υγιής. Κατά την εξέταση, ο γιατρός επιβεβαίωσε την επούλωση. Ακόμα μπορώ να συστήσω να χρησιμοποιήσετε σε αυτή την περίπτωση, το παλιό με το ηλιέλαιο.
  6. Εφαρμογή σκόρδο: μια σκελίδα σκόρδο για να αποσπάσουν με τη βοήθεια του spadefoot toad, να βάλει πολλά στο καρφί, καλύψτε με μεμβράνη και τυλίξτε το με έναν επίδεσμο ή να φορέσει ένα fingerstall. Να φύγει από τη γάζα μέχρι το πρωί. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται κάθε μέρα και ένα νέο καρφί θα αυξηθεί πίσω.
  7. Ένας δυνατός καφές. Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι το απλό, αλλά δυνατό καφέ είναι μια πολύ καλή λαϊκή θεραπεία για τη θεραπεία του μύκητα. Αραιώστε τον καφέ σας ισχυρότερη και απλά βυθίστε το σε ένα Φλιτζάνι χέρια ή τα πόδια – ανάλογα με το πού έχεις το μύκητα. Η διαδικασία αυτή είναι καλύτερο να γίνεται το βράδυ πριν τον ύπνο. Ο μύκητας εξαφανίζεται εντελώς μετά από αρκετές τυπικές διαδικασίες. Το δέρμα του γίνεται λείο και γρήγορα στον πόνο.