Αποτελεσματική θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών

Καρφί θεραπεία μύκητας φάρμακα φτηνές

Συχνά οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται διαφορετικά μυκητιασικές αποκλειστικά ως προβλήματα αισθητικής φύσης. Επειδή οι πληγείσες περιοχές είναι η αντιαισθητική εμφάνιση, υπάρχει μια δυσάρεστη οσμή. Αλλά λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν για τις αρνητικές επιπτώσεις της μακροχρόνιας μυκητιασικές λοιμώξεις στο ανοσοποιητικό σύστημα, καθώς και ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα. Σήμερα έχουμε πολύ βαθιά σε αυτό το θέμα. Για πολλούς είναι πολύ σχετικό. Ως εκ τούτου, θα εξετάσουμε το καρφί μύκητας μεταχείριση των ναρκωτικών φτηνές αλλά αποτελεσματική, που πραγματικά να βοηθήσει να λύσει αυτό το πρόβλημα.

Τι είναι η ονυχομυκητίαση

Ονυχομυκητίαση (καρφί μύκητας) είναι μια μεταδοτική ασθένεια που επηρεάζει τους πάντες. Αρκετά συχνά, καρφί μύκητας αναπτύσσεται στο παρασκήνιο των υφιστάμενων ανθρώπινων μυκητιάσεις δέρματος παλάμες, τα πόδια. Αυτή η ασθένεια είναι ύπουλη — τα συμπτώματα είναι αρχικά λεπτή. Απλά να αντιμετωπίσουμε την αποτυχία ξεκίνησε θεραπεία, αύξηση του χρόνου της αντιμυκητιασικής θεραπείας. Ως εκ τούτου, για την επιτυχή θεραπεία, είναι σημαντικό να δοθεί προσοχή στις αλλαγές. Χωρίς να χάσει χρόνο θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ειδικούς για το τεστ, το οποίο μπορεί να επιβεβαιώσει την διάγνωση του μύκητα των νυχιών. Θεραπεία — φάρμακα, φθηνό αλλά αποτελεσματικό είναι επιλεγμένα ανάλογα με την έκταση της βλάβης, να καθορίσει την ατομική ανεκτικότητα.

Αιτίες του μύκητα των νυχιών

Αιτίες του μύκητα των νυχιών
 • κακή καθαριότητα (αργά το πλύσιμο, το μακρύ φορώντας βρώμικα ρούχα);
 • η υπερβολική εφίδρωση;
 • μειωμένη ανοσία;
 • διάφορες χρόνιες ασθένειες (εντέρου, του θυρεοειδούς, του στομάχου και του ήπατος);
 • εργασία με χημικές ουσίες, χωρίς γάντια (η εμφάνιση της νόσου του δέρματος).

Ονυχομυκητίαση — πού να πάμε;

Η μόλυνση μπορεί να προκύψει:

 • όταν επισκεφθείτε την πισίνα, σάουνα, γυμναστήριο, ακόμα και στην παραλία — υγρασία και τη ζεστασιά — ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του μύκητα;
 • όταν χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο παπούτσια, γάντια (ακόμη και από μια σύντομη διαμονή στο guest Παντόφλες μπορεί να προκαλέσει μυκητιασικές λοιμώξεις);
 • όταν σκουπίζετε με μια πετσέτα, η οποία χρησιμοποιείται για τα άτομα με μυκητολογικές ασθένειες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σπάνια η μόλυνση μύκητας σε παιδιά με καλή ασυλία είναι μια αποτελεσματική προστασία για το παιδικό δέρμα και παρέχει ιδρώτα.

Καρφί μύκητας — τα κύρια συμπτώματα

Βρείτε λεπτές βλάβες στην επιφάνεια του νυχιού, όχι όλοι μας είμαστε προβληματισμένοι από την αναζήτηση των αιτίων αυτού του προβλήματος. Και ειδικά στο γιατρό θα τρέξω αμέσως, για την οποία θα πληρώσει στο εγγύς μέλλον προβλήματα πιο δύσκολο. Ένα μικρό σημείο πάνω στο νύχι αρχίζει να αυξάνεται. Στη συνέχεια, αλλάξτε το χρώμα και τη δομή του νυχιού, η εμφάνιση της πληγείσας περιοχής προσελκύει την προσοχή των άλλων.

Αντιαισθητική νύχια επηρεάζονται από μύκητα, αρχίζει να θέτει ερωτήματα γύρω σιχασιάρης στάση. Οι άνθρωποι με αυτή την ασθένεια αρχίζει με ιδιαίτερο ζήλο για την καταπολέμηση του μύκητα, χρησιμοποιώντας μερικές φορές το πιο απροσδόκητο μέσα και τρόπους. Συχνά, ωστόσο, οι τρόποι με τους οποίους αναμένεται άμεση ισχύ, αποδειχθεί αναποτελεσματική και ακόμη και να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά. Προκειμένου να επιτευχθεί η επιτυχής θεραπεία, βρίσκοντας σημεία του μύκητα των νυχιών, να είστε βέβαιος να δείτε ένα γιατρό, να δοκιμαστεί και να λαμβάνετε ένα ατομικό πρόγραμμα θεραπείας.

Στάδια του μύκητα των νυχιών

 1. Το πρώτο στάδιο χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση των ελάχιστα ορατές λευκές κηλίδες ή λωρίδες στην επιφάνεια του νυχιού. Μερικές φορές βρίσκονται στις γωνίες του νυχιού ή γύρω από τις άκρες του slice. Η επιφάνεια των νυχιών δεν έχει αλλάξει, τα οζίδια δεν σχηματίζονται. Στο αρχικό στάδιο της βλάβης αποτελεσματική χρήση των θεραπευτικών βερνίκια και τη χρήση αναγνωρισμένων διορθωτικά μέτρα λαϊκά.
 2. Το μέσο στάδιο ροών και πολύ καιρό. Διαθέσιμες στο καρφί σημείο αρχίζει να αυξάνεται σε μέγεθος, αλλαγή χρώματος προς το κίτρινο ή το καφέ. Επηρεάζει περισσότερο από το ήμισυ των νυχιών και των βάσεων, που σχηματίζεται από την πάχυνση, η δομή του νυχιού σε αυτό το στάδιο, χαλαρά και πολυεπίπεδη. Σε αυτή την περίοδο, η θεραπεία είναι μεγαλύτερη, αλλά δεν απαιτεί τη χρήση συστηματικών φαρμάκων (δισκία) κατά του μύκητα.
 3. Σοβαρό στάδιο της ονυχομυκητίαση παρουσιάζεται ελλείψει της θεραπείας, η αναποτελεσματικότητα των μέσων που χρησιμοποιούνται. Η επιφάνεια του νυχιού σε αυτό το στάδιο είναι πολύ συμπυκνωμένη, εύθρυπτο, έχει ένα βρώμικο γκρι ή κίτρινο. Επίσης, υπάρχει μια δυσάρεστη οσμή και επώδυνη όταν έρχεται σε επαφή με τα ρούχα. Το δέρμα γύρω από το κατεστραμμένο νύχι είναι συνεχώς φαγούρα. Σοβαρό στάδιο μυκητιασικές λοιμώξεις απαιτεί τη χρήση μυκητοκτόνων. Σε πολύ προχωρημένες περιπτώσεις, η αφαίρεση του συνόλου πληγείσες καρφί.

Τα τοπικά αντιμυκητιασικά

Τα τοπικά αντιμυκητιασικά
 1. Αντιμυκητιασική αλοιφή έχει μια ελαιώδη βάση, δεν είναι πολύ αποτελεσματική στη θεραπεία της ασθένειας αυτής. Αυτό είναι επειδή η δομή τους δεν παρέχουν επαρκή διείσδυση στην επιφάνεια του νυχιού. Εάν το καρφί μύκητας είναι σε συνδυασμό με μια βλάβη του δέρματος, κρέμες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ταυτόχρονη θεραπεία σε πρώιμο στάδιο.
 2. Ιατρική τυχερός — το κύριο πλεονέκτημα είναι η διακριτική χρήση. Για την εφαρμογή τέτοιων επιστρώσεων για τη θεραπεία απαιτείται αρκετές φορές την εβδομάδα, χρησιμοποιήστε την περίοδο — από 2 μήνες έως ένα χρόνο. Μην χρησιμοποιείτε βερνίκι θεραπεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κατά την παιδική ηλικία. Το μειονέκτημα αυτών των φαρμάκων είναι επίσης υψηλή τους τιμή. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, μην χρησιμοποιήσετε τα διακοσμητικά χρώματα.
 3. Αντιμυκητιασικά λύσεις χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και να είναι αρκετά αποτελεσματική, σύμφωνα με τα σχέδια. Υποθέτουν pre-cut στο νύχι πριν την εφαρμογή του προϊόντος ή ξύσιμο χαλαρά μέρη, καμία ζημία. Με μερικά κεφάλαια αυτού του τύπου είναι μίας χρήσης λίμες. Το κόστος αυτών των φαρμάκων — από το μέσο όρο σε υψηλή.

Κερατολυτική θεραπεία για το μύκητα των νυχιών

Ανέξοδη εναλλακτική (και ανώδυνα) υλικό αφαίρεση του νυχιού που επηρεάζονται από το μύκητα, είναι κερατολυτικό διορθωτικά μέτρα. Επιτρέπουν μαλακώνοντας, διαλύοντας την κεράτινη στιβάδα του νυχιού και να συμβάλλουν στην απόρριψη. Η εφαρμογή αυτών των μέσων εμφανίζονται σε αλλοιώσεις των νυχιών περιοχή περισσότερο από 40%. Πριν από τη χρήση ναρκωτικών θα πρέπει να μελετήσει προσεκτικά τις εσώκλειστες οδηγίες και να λειτουργήσει χωρίς το σπάσιμο των κανόνων.

Μέθοδος εφαρμογής παρέχει:

 1. Το βράσιμο στον ατμό καρφί σε ζεστό νερό με προσθήκη σαπούνι και σόδα.
 2. Χαράζετε την επιφάνεια με μια λίμα (για να βελτιώσει τη διείσδυση).
 3. Άφθονη λίπανση που θα επιλεγεί.
 4. Που καλύπτουν την υπό θεραπεία περιοχή με έναν επίδεσμο.

Τέτοιες ενέργειες με τις πληγείσες καρφί γίνονται μια φορά κάθε 3-4 μέρες. υπάρχει ένα πλήρη κύκλο των θεραπειών (στον ατμό, το ξύσιμο, λαβές εργαλείων). Το αποτέλεσμα που παράγεται από τη χειραγώγηση της θέσης του ασθενούς καρφί θα πρέπει να αναπτυχθούν απολύτως υγιής.

Αποτελεσματική από του στόματος θεραπεία για το μύκητα

Αντιμυκητιασικά χάπια είναι πολύ τοξικά, έχουν πολλές αντενδείξεις. Η συγκεκριμένη ζημιά μπορεί να προκαλέσει στο ήπαρ. Διορίζει τέτοια φάρμακα θα πρέπει να δερματολόγο. Προηγουμένως, μελετώντας την εικόνα της νόσου και καθορίζουν την αναγκαιότητα εφαρμογής σε σύνθετη μεταχείριση. Τα περισσότερα από τα δισκία κατά του μύκητα των νυχιών έχουν ανατεθεί, όταν η προχωρημένη μορφή της νόσου ή μια πολύ γρήγορη ανάπτυξη.

Λαϊκές θεραπείες, που σας επιτρέπει να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών

Λαϊκές θεραπείες, που σας επιτρέπει να τη θεραπεία μύκητα των νυχιών

Καρφί θεραπεία μύκητας ναρκωτικά φτηνές αλλά αποτελεσματική προσφέρει και λαϊκή ιατρική. Τα περισσότερα γιατροσόφια στη σύνθεσή τους περιέχουν ένα συγκεκριμένο οξύ (ο μύκητας είναι φοβούνται). Συνθέσεις που έχουν αντιμικροβιακή και αντιμυκητιακή δράση, και είναι επίσης προσιτές, σε αντίθεση με ορισμένα φάρμακα.

Λαϊκή θεραπεία # 1. Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών με υπεροξείδιο του υδρογόνου

Ένα από τα αποτελεσματικά μέσα για την καταπολέμηση της onychomycosis με αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, είναι το υπεροξείδιο του υδρογόνου. Είναι ένα διαφανές υγρό με μια συγκεκριμένη μυρωδιά. Η επιτυχία από την εφαρμογή αυτό το εργαλείο εξασφαλίζεται από τις οξειδωτικές ιδιότητες. Για να αγοράσετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου σε φαρμακείο, χωρίς ιατρική συνταγή, σε προσιτή τιμή. Εκτός από την λύση υπάρχουν, επίσης, τα χάπια και σκόνη που πρέπει να αραιωθεί με νερό.

Πριν από την εφαρμογή του υπεροξειδίου του υδρογόνου που επηρεάζονται μύκητα περιοχή θα πρέπει να είναι προσεκτικά προετοιμασμένη. Πρέπει να ατμό σε πολύ ζεστό νερό με την προσθήκη μαγειρικής σόδας. Κόψτε από το βαμβάκι κομμάτι σε σχήμα η περιοχή που επηρεάζεται από το μύκητα, το να μουλιάσει με υπεροξείδιο του υδρογόνου. Στεγνώσει το νύχι με ένα πανί, βάλτε απαλά το εμποτισμένο με υπεροξείδιο του ένα κομμάτι βαμβάκι, καλύπτοντας όλη την πληγείσα περιοχή. Εάν είναι απαραίτητο, τυλίξτε το δάχτυλο με το πλαστικό περικάλυμμα ότι το βαμβάκι δεν είναι μετατοπιστεί και το υγρό δεν έχει εξατμιστεί. Ρυθμίσετε τα λεπτά και για 15 λεπτά για τα νύχια, και για μια ώρα ή για τα νύχια των ποδιών. Αν πετύχει, μπορείτε να σκάψει μερικές σταγόνες υπεροξειδίου του υδρογόνου κάτω από το νύχι. Επαναλάβετε αυτή την απλή διαδικασία 3-4 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εάν αντιμετωπίζετε μια ισχυρή αίσθηση καψίματος γύρω από την υπό θεραπεία περιοχή πρέπει να πλένεται με νερό γύρω από το δέρμα για να αποφύγετε τα εγκαύματα. Βελτίωση θα είναι αισθητή την 4η ημέρα διαδικασίες. Παρόμοια επίδραση έχει το μπάνιο του υπεροξειδίου του υδρογόνου (ένα λίτρο ζεστό νερό, προσθέστε μια-δυο κουταλιές της σούπας οξυζενέ 3%) . Για 15 λεπτά να βυθίζεται σε ένα δίσκο για τα δάχτυλα και τα νύχια 2 φορές την ημέρα.

Λαϊκή θεραπεία αριθμό 2. Το ξύδι στην καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών

Ξύδι Μήλου μηλίτη, το άσπρο αποσταγμένο) σας βοηθά να απαλλαγείτε από τους μύκητες και να αναπτυχθούν απολύτως υγιής καρφί στη θέση του έκπληκτος. Συνταγή χρησιμοποιήστε απλή και σαφής σιφώνιο ξύδι εφαρμόζεται στην κατεστραμμένη επιφάνεια και κάτω από το νύχι. Η διαδικασία εκτελείται για κάθε ημέρα μέχρι την πλήρη ίαση. Παρενέργειες αυτής της θεραπείας μπορεί να είναι το κάψιμο του δέρματος δίπλα στο αντιμετωπίζεται σημείων ή πονόλαιμο από το εισπνεόμενο ατμό. Δεν συνιστάται να κάνει το μπάνιο του ξιδιού, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα.

Αξιοσημείωτο αυτή τη συνταγή: 2 μέρη ξύδι + 2part αλκοόλ + 1 μέρος γλυκερίνη. Όλα τα συστατικά αναμιγνύονται καλά σε ένα γυάλινο δοχείο. Προκύπτει από εμποτισμένη γάζα ή ένα κομμάτι βαμβάκι. Στη συνέχεια εκ νέου να τοποθετηθεί πάνω από την κατεστραμμένη περιοχή. Τέτοιες συσκευές πρέπει να κάνεις 2-4 εβδομάδες. Το προσβεβλημένο νύχι μετά από αυτές τις διαδικασίες έχει εξαλειφθεί, και στη θέση του αναπτύσσεται νέα και υγιή. Πριν από την εφαρμογή της λοσιόν για το δέρμα γύρω από το αντιμετωπισμένο μέρος θα πρέπει να λιπαίνονται με λάδι, ώστε να αποφύγετε το έγκαυμα.

Λαϊκή θεραπεία αριθμό 3. Αλεύρι καλαμποκιού κατά του μύκητα

Οι παραδοσιακές συνταγές για την καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών, υπάρχουν εργαλεία, τα οποία είναι με βάση το αλεύρι καλαμποκιού. Το αλεύρι αυτό θεραπευτές πιστώνεται με αντιμυκητιακή δράση και να συστήσει τα λουτρά με την προσθήκη. Η διάρκεια της εν λόγω θεραπείας πρέπει να είναι μέχρι και μία ώρα. Αλεύρι καλαμποκιού αναμιγνύεται με ζεστό νερό (1 : 2), αφήστε το για μισή ώρα. Το μίγμα τοποθετήθηκε σε τα δάχτυλα ή τα δάχτυλα των ποδιών με το μύκητα των νυχιών. Για να κάνει τέτοια αλεύρι λουτρά κάθε 3 ημέρες.

Λαϊκή θεραπεία # 4. Methylphthalate στην καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών

Για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στο σπίτι θεραπεία με βάση Methylphthalate. Για την προετοιμασία λαμβάνεται Methylphthalate κουταλάκι του γλυκού, κουτάλι γλυκού ξύδι (πίνακας), δύο αυγά, ένα κουταλάκι του γλυκού φυτικό λάδι. Σε ένα καθαρό δοχείο όλα τα συστατικά αναμειγνύονται σε μια ομοιογενή μάζα. Το μείγμα μπαίνει στο ψυγείο. Εφαρμόστε την σύνθεση με Methylphthalate θα πρέπει να κάνουμε μια μικρή ποσότητα στην ιστοσελίδα της ζημίας από ένα μύκητα και την κάλυψη με το πλαστικό περικάλυμμα (συμπίεση). Στην κορυφή βάλτε σε ζεστό κάλτσες. Η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από την έκταση της μυκητιασική βλάβη, για την αποκατάσταση.

Από τα χρήματα άλλων ανθρώπων, είναι δημοφιλής, πρέπει να σημειωθούν τα ακόλουθα:

 • η χρήση του γυαλιστικού αναμιγνύεται με χυμό λεμονιού ή ξίδι.
 • αντλώντας από μύκητες που επηρεάζονται μέρη χυμό του σκόρδου;
 • η χρήση των φυσικών δέντρο τσαγιού λάδι.
 • ζωγραφική ιώδιο πλέγματος πάνω στην επιφάνεια του νυχιού;
 • το συνημμένο της κομπρέσες με πρόπολη (βάμμα αλκοόλ);
 • η θεραπεία του μύκητα των νυχιών φέτες Kombucha.

Αυτές οι λαϊκές θεραπείες θα σας βοηθήσει να θεραπεύσει δεν είναι πολύ προηγμένη μύκητα των νυχιών. Φάρμακα για τη θεραπεία φτηνές αλλά αποτελεσματική θα έχει ως αποτέλεσμα τη συμμόρφωση με τις συστάσεις που καθορίζονται στη συνταγή αναλογίες. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι στον τομέα των μυκητιασικών λοιμώξεων πόνο δεν θα πρέπει να αυτοθεραπείας. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό δερματολόγο.

Πρόληψη της onychomycosis

Για να αποφευχθεί η μόλυνση με μύκητα των νυχιών θα βοηθήσει τους απλούς κανόνες που πρέπει να τηρούνται, δεν είναι δύσκολο:

 • θα πρέπει να φορούν μόνο τα παπούτσια σας, ακόμα και Παντόφλες?
 • χρησιμοποιήστε ένα άτομο πετσέτα για να στεγνώσει τα χέρια σε δημόσιους χώρους, η χρήση της μίας χρήσης σκουπίζει;
 • όταν επισκεφθείτε την πισίνα, λουτρά, σάουνες στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου για να μην περπατάτε ξυπόλητοι;
 • καθημερινά πλύνετε τα πόδια σας, να αλλάξετε τις κάλτσες σας;
 • για να αγοράσετε το δυνατόν παπούτσια κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, αναπνεύσιμος
 • να παρακολουθεί την κατάσταση του παπούτσια είναι για να στεγνώσει μετά το περπάτημα στη βροχή, τη λάσπη, πλύνετε το εξωτερικό και το εσωτερικό, χρησιμοποιώντας σαπούνι;
 • όταν δουλεύετε με χημικές ουσίες, χρησιμοποιήστε γάντια *
 • αμέσως τη θεραπεία υπερβολική εφίδρωση των ποδιών (όπως λαϊκές θεραπείες και τα φάρμακα).

Παρακαλείστε να σημειώσετε!

 • Για να προσδιορίσει ο μύκητας στο σπίτι, ενυδατώνοντας πόδια ή τα χέρια σας σε ένα διάλυμα υπερμαγγανικού καλίου. Σε λίγα λεπτά θα είναι τα νύχια ζωγραφική σε καφέ χρώμα. Μέρη με μυκητιασικές λοιμώξεις θα παραμείνει λευκό.
 • Κατά τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών θα πρέπει να κάνουν θεραπεία των υποδημάτων. Για να χρησιμοποιήσετε ένα 1% διάλυμα φορμόλης ή χλωραμίνη. Μετά από μία από τις λύσεις θα πρέπει να υποβάλλονται σε επεξεργασία στο εσωτερικό του μέρος, τα παπούτσια θα πρέπει να βάλει στο πακέτο. Καλά κοντά για 40 λεπτά και στη συνέχεια να πάρει το πακέτο και να το βάλετε στο μπαλκόνι για τις καιρικές συνθήκες.