Μύκητες μεταξύ των δακτύλων, στη βουβωνική χώρα αποτελεσματική θεραπεία

Μυκητιασικές λοιμώξεις είναι μια δυσάρεστη, να φέρει πολλά ενόχληση αλλοιώσεις του δέρματος σε διάφορα μέρη του σώματος. Ένα ζεστό, υγρό περιβάλλον, γλυκό δέρμα – ένα ιδανικό μέρος για τους παθογόνους μικροοργανισμούς.

Για το λόγο αυτό, εμφανίζεται ένα μύκητα στη βουβωνική χώρα σε άνδρες. Πώς να θεραπεύσει αυτό το είδος μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος; Πώς να αποτρέψει την εμφάνιση των κηλίδων, εξανθήματα, φαγούρα και ερεθισμούς. Αυτή η πληροφορία είναι χρήσιμη για ορισμένους εκπροσώπους του ισχυρότερο φύλο. Και οι γυναίκες, γνωρίζοντας τα συμπτώματα και τις μεθόδους της θεραπείας θα είναι χρήσιμο.

Αιτίες

Η ήττα της επιδερμίδας στην περιοχή βουβωνική χώρα προκαλέσει παθογόνους μύκητες. Οι μικροοργανισμοί που συχνά διεισδύουν στο δέρμα κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Υπό ευνοϊκές συνθήκες, που πολλαπλασιάζονται γρήγορα, συλλαμβάνοντας νέες περιοχές.

Βουβωνικό αθλητής (η λεγόμενη ασθένεια του δέρματος στην ευαίσθητη περιοχή) φέρνει μια μεγάλη ταλαιπωρία. Μερικές φορές οι άνθρωποι κατηγορούν τον εαυτό τους για την ανάπτυξη της παθολογίας, υπάρχουν φορές που είναι δύσκολο να επηρεάσει τη διαδικασία διάδοσης.

μύκητες στη βουβωνική χώρα

Προδιαθεσικοί παράγοντες:

 • κατοικία σε χώρες με ζεστό, υγρό κλίμα;
 • τακτική χαλάρωση στα λουτρά, σάουνες, πισίνες;
 • η κακή υγιεινή των ερωτικών περιοχές, φορώντας μπαγιάτικο εσώρουχα;
 • χρήση άλλων υγιεινής κατά την άσκηση στο γυμναστήριο.

Κατηγορία κινδύνου:

 • ασθενείς με ενδοκρινικές, καρδιαγγειακές παθήσεις;
 • άτομα που πάσχουν από διαβήτη, παχυσαρκία και μεταβολικές διαταραχές;
 • ασθενείς με μυκητιάσεις των ποδιών;
 • οι άνθρωποι για μεγάλο χρονικό διάστημα, βιώνει μια αγχωτική κατάσταση.
 • τα άτομα με υπερβολική εφίδρωση;
 • ανθρώπους σχετικά με τη φύση του επαγγέλματος ανάγκασε να μείνει μακριά να κάθεται σε μία θέση (οδηγοί των οχημάτων, οι οδηγοί των τρένων, ατμομηχανές, χειριστές γερανών, και άλλοι).

Συμπτώματα και κλινικές εκδηλώσεις

Τα συμπτώματα της φαγούρα είναι μάλλον χαρακτηριστικό. Ανάλογα με το στάδιο της νόσου, η πληγείσα περιοχή είναι από 1 cm τετράγωνο το μέγεθος της παλάμης σας.

Μοιάζει με μύκητα στη βουβωνική χώρα ανδρών:

 • το αρχικό στάδιο – ροζ λεπιδώδεις κηλίδες με σαφή όρια. Στους περισσότερους ασθενείς, περιοχές που επλήγησαν από το μύκητα, εμφανίζονται ως ενιαία σημεία ακανόνιστο οβάλ σχήμα;
 • σοβαρές περιπτώσεις – περιοχές σκούρο, κοκκινωπό-καφέ χρώμα, που καλύπτεται με φυσαλίδες ή φλύκταινες. Συχνά οι κηλίδες ενώνονται σε μία φαγούρα περιοχή του μεγάλου μεγέθους.

Κλινικές εκδηλώσεις:

 • όλα ξεκινούν με κνησμός στη βουβωνική χώρα και την περιοχή των γεννητικών οργάνων, η οποία με την πάροδο του χρόνου ενοχλεί όλο και περισσότερο.
 • σταδιακά αρχίζει να φαγούρα γύρω από τον πρωκτό. Πέος εξάνθημα και σημεία που δεν καλύπτονται.
 • μύκητες στις μολυσμένες περιοχές κόκκινο εξάνθημα που δείχνει τα όρια του μπαλώματα;
 • εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία, η πληγείσα περιοχή που καλύπτεται με μικρές κυψέλες γεμάτες με υγρό;
 • εμφανίζονται peeling, το δέρμα, συρρικνώνεται, στεγνώνει, εκρήξεις;
 • μέσα στο χρόνο επισημαίνονται σαφώς το όριο των υγιών και προσβεβλημένων περιοχών. Ξηρότητα, ερυθρότητα οριοθετούν την περιοχή επιρροής του μύκητα;
 • καθυστερημένη ή εσφαλμένη επεξεργασία προωθεί την εξάπλωση της μόλυνσης σε υγιές δέρμα. Συχνά το προσβεβλημένο πρωκτική περιοχή *
 • τα μεταβολικά προϊόντα των παθογόνων μυκήτων που δηλητηριάζουν το σώμα, μειωμένη ανοσία, η επιδείνωση της υγείας. Ο ασθενής γίνεται νευρικό, ευερέθιστο.

Διάγνωση:

 • ο δερματολόγος εξετάζει τον ασθενή, παίρνει ένα ξύνοντας από τις πληγείσες περιοχές *
 • κατά τη διάρκεια της εξέτασης του περιεχομένου κάτω από το μικροσκόπιο βρίσκονται σκέλη του μυκηλίου;
 • για να συγχέουμε την φαγούρα από άλλες ασθένειες του δέρματος είναι σχεδόν αδύνατη. Το ξύσιμο διαλύει όλες τις αμφιβολίες.

Γενικούς κανόνες της θεραπείας

Μετά τη διάγνωση, ο γιατρός θα συστήσει αποτελεσματικά φάρμακα. Προσπαθήστε να εξαλείψει την αιτία του, τον πολλαπλασιασμό του μύκητα στην περιοχή βουβωνική χώρα στους άνδρες.

Χρήσιμες συμβουλές:

 • δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή των πληγεισών περιοχών, τη διατήρηση της κανονικής θερμοκρασίας *
 • αν είναι αδύνατο να επηρεάσουν τις αιτίες (συνθήκες εργασίας, ειδικά για το κλίμα) συχνά περνούν νερό διαδικασία, pripudrivania βουβωνικό πτυχώσεις σκόνη με οξείδιο του ψευδαργύρου;
 • ευρύχωρα να πάρει εσώρουχα από φυσικά υφάσματα. Έτσι, η περιοχή των γεννητικών οργάνων θα είναι λιγότερο ιδρώτα;
 • στην υπεριδρωσία (υπερβολική εφίδρωση), σκουπίστε τις πτυχώσεις του δέρματος αφέψημα του φλοιού βελανιδιάς, έγχυση χαμομήλι ή φασκόμηλο.
η μελέτη

Ναρκωτικά

Στον εντοπισμό φολιδωτά κηλίδες, κνησμός στη βουβωνική χώρα μην βιαστείτε να αγοράσετε αντιμυκητιακή αλοιφή για τις συστάσεις από τους φίλους ή τους συναδέλφους σας. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε ένα δερματολόγο. Ο γιατρός θα καθορίσει το είδος μυκητιασική λοίμωξη, μπορεί να σας πει ποιο φάρμακο είναι κατάλληλο. Κάποια εργαλεία έχουν σοβαρές αντενδείξεις.

Πώς να εφαρμόσετε αντιμυκητιακή ταμεία

Να θυμάστε τους κανόνες χρήσης των αλοιφές και κρέμες από το μύκητα στη βουβωνική χώρα. Η αποτυχία να κάνει έτσι θα μειώσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Βήμα-βήμα:

 • πλύνετε την προσβεβλημένη περιοχή με σαπούνι και νερό, στεγνώστε το δέρμα;
 • απλώστε μια λεπτή στρώση του φαρμάκου επί τόπου, καταγραφή, κάθε ίντσα του υγιούς δέρματος γύρω?
 • η αποτυχία να κάνει έτσι επιτρέπει στο μύκητα να διαπεράσει το υγιές δέρμα;
 • λιπαίνετε ζώνη επαφής, ακόμη και αν δεν υπάρχουν πληγείσες περιοχές *
 • αυστηρά ραβδί για να τις οδηγίες;
 • αυτά τα αρχεία πιο συχνά γραμμένο στο αφηρημένο θεραπεία του δέρματος για ένα σύντομο χρονικό διάστημα μετά την πλήρη εξαφάνιση των συμπτωμάτων.

Γιατροσόφια και συνταγές

Για τη μείωση της φλεγμονής, την εξάλειψη του κνησμού, βελτιώνουν την κατάσταση της επιδερμίδας, θα βοηθήσει η χρήση των οικιακών συνθέσεις από φυσικά συστατικά και βότανα. Χρησιμοποιήστε τις συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, όχι αντί του αντιμυκητιακές αλοιφές και κρέμες, και ως συμπλήρωμά τους. Να είστε βέβαιος να "πάρει το καλό" στο δερματολόγο.

Η θεραπεία του μύκητα στη βουβωνική χώρα σε άνδρες στο σπίτι. Αποτελεσματικό μέσο:

 • ένα κατάπλασμα από φλοιό δρυός, yarrow, και οι σπόροι λιναριού. Αναμίξτε τα συστατικά, ρίξτε μια συλλογή κουτάλι, ρίξτε το νερό. Βράζουμε για 10 λεπτά, αφήστε το να σταθεί για τουλάχιστον μια ώρα. Εφαρμόστε καθημερινά κομπρέσες στις πληγείσες περιοχές *
 • πολυσύνθετα συλλογή. Ανακατεύουμε βαλσαμόχορτο, αχίλλεια, χαμομήλι, ευκάλυπτο, cranberries. Θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας σε 1 λίτρο ζεστό νερό. Βράζουμε το νερό, μετά από 5 λεπτά, αφαιρέστε από τη θερμότητα. Αφήστε το αφέψημα να εμποτίσει για 30-40 λεπτά. Το φιλτραρισμένο υγρό μέσα σου κάθε μέρα. Πιείτε το ζωμό, το πρωί, το απόγευμα και το βράδυ, για ½ Φλιτζάνι. Η διάρκεια της θεραπείας – 20 ημέρες.
 • έγχυση της σημύδας. Τα φύλλα της λευκής σημύδας (Ποσότητα – 2 κουταλιές της σούπας) ρίξτε 0,5 λίτρα ποιότητας βότκα. Αφήστε το για 5 ημέρες, το στέλεχος. Φαρμακευτικό υγρό για να λιπαίνει τις περιοχές που επλήγησαν από το μύκητα.

Μάθετε τις ευεργετικές του ιδιότητες και τις καλύτερες συνταγές για μάσκες από λευκό πηλό για το πρόσωπο.

Προληπτικές συστάσεις

Να ασχοληθεί με μολύνσεις ζύμης είναι πιο εύκολο στα πρώτα στάδια. Ακόμα καλύτερα – να εμποδίζουν την ανάπτυξη των μυκητιάσεων. Ακολουθήστε τουλάχιστον οι περισσότερες από τις προτεινόμενες συστάσεις και θα μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης μυκητιάσεων στη βουβωνική χώρα στο ελάχιστο.

Χρήσιμες συμβουλές:

 1. καθημερινή πλύση σας βουβωνικό πτυχώσεις. Εάν δεν μπορείτε να ντους, σκουπίστε οικεία περιοχή μαντηλάκια με αντιβακτηριδιακή εμποτισμού;
 2. σε "καθιστική ζωή" έργο, μια μακρά παραμονή στη ζέστη και την υψηλή υγρασία όσο το δυνατόν συχνότερα να σηκωθώ. Πριν από την αλλαγή θεραπεία βουβωνικό πτυχώσεις από το συνηθισμένο μωρό σκόνη που περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου, ή ταλκ σε σκόνη *
 3. κάνω καθημερινά κομπρέσες με αφέψημα από βότανα ή σκουπίστε τις περιοχές όπου η συσσωρευμένη ιδρώτα, το ρύπο, το λίπος διαχωρισμού *
 4. αγοράζουν χαμηλότερης ποιότητας ρούχα από ελαφρύ, αναπνέει υφάσματα. Απέχουν από συνθετικά υλικά, λεπτά πόδια. Ανδρικά εσώρουχα μπόξερ από συνθετικό ύφασμα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για την αναπαραγωγή των μυκήτων *
 5. ακολουθήστε τους κανόνες υγιεινής, κάθε μέρα αλλάζουν εσώρουχα;
 6. να θυμάστε ότι, πετσέτα, πετσέτα, θα πρέπει να ανήκουν μόνο σε εσάς. Απαγορεύουν τα μέλη της οικογένειας να χρησιμοποιήσετε τις ανέσεις. Δεν δανείζονται τα ίδια στοιχεία στο γυμναστήριο ή την πισίνα, αν έχετε ξεχάσει σας;
 7. σε δημόσια λουτρά, σάουνα, χαμάμ όσο το δυνατόν λιγότερο αγγίζετε τα τείχη, οι χειρολισθήρες, μην περπατάτε ξυπόλητοι σε υγρό πάτωμα. Σε υγρό οδόστρωμα για να ευδοκιμήσουν παθογόνων μυκήτων *
 8. εάν η οικογένειά σας πάσχει από μυκητιάσεις στη βουβωνική χώρα, λαμβάνουν προφυλάξεις. Καθημερινή αλλαγή σεντονιών, μην χρησιμοποιήσετε κάποιον άλλο πετσέτα, πετσέτα, επισημάνετε στον ασθενή το σαπούνι;
 9. μετά τη θεραπεία, οι πληγείσες περιοχές να πλένετε τα χέρια σας με σαπούνι και νερό. Είναι χρήσιμο απολύμανση οξυζενέ ή οινόπνευμα.

Λάβετε υπόψη τις συστάσεις της δερματολόγους, να εξερευνήσετε τα προληπτικά μέτρα. Για την ορθή και έγκαιρη θεραπεία της νόσου, αν έχετε ανακαλύψει ένα μύκητα στη βουβωνική χώρα. Δυστυχώς, στους άνδρες η νόσος αυτή εμφανίζεται αρκετά συχνά. Πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα και τις μεθόδους για την επίλυσή του θα είναι σίγουρα χρήσιμες.

Μύκητες στη βουβωνική χώρα γυναικών – μεταδοτικής νόσου χωρίς θεραπεία είναι κατανεμημένη σε όλο το σώμα, παραδίδει δυσάρεστες αισθήσεις και περάσει σε έναν εταίρο σεξ.

Παθολογία ονομάζεται ringworm, στη βουβωνική χώρα του αθλητή, tinea, ringworm, Jock φαγούρα.

μύκητες στη βουβωνική χώρα-σε-γυναικών

Αιτίες και συμπτώματα βουβωνικό μύκητα σε γυναίκες

Ringworm σε γυναίκες που αναπτύσσεται λόγω της μόλυνσης της ευαίσθητης περιοχής από τους μύκητες δερματόφυτα Trichophyton rubrum και των επιδερμοφύτων floccosum και τα στελέχη ζυμών Candida.

Μύκητες στη βουβωνική χώρα συχνά εμφανίζεται στο φόντο της κύριας δερματολογικές παθήσεις που επηρεάζει τον ασθενή. Η λοίμωξη προκαλείται από παράγοντες όπως η γενετική προδιάθεση (αν γυναικών από διαφορετικές γενιές σε μία οικογένεια είναι επιρρεπείς σε μυκητιακές ασθένειες, ο κίνδυνος να πάρετε μια άσχημη κληρονομιά για τα κορίτσια αυξάνει).

Εκτός από την κληρονομικότητα υπάρχουν και άλλες αιτίες της φαγούρα στις γυναίκες:

 • Εξάνθημα στο σώμα.
 • Υπερβολική εφίδρωση.
 • Ανοσοανεπάρκεια Μέλη.
 • Φορώντας πολύ στενά ή συνθετικά εσώρουχα.
 • Διαμονή σε περιοχές με ζεστό και υγρό κλίμα.
 • Μακρά παραμονή σε βρεγμένα ρούχα.
 • Κοινή χρήση με ένα μολυσμένο άτομο, πετσέτες και κλινοσκεπάσματα, προσπαθώντας σε κάποιον άλλο, εσώρουχα, μαγιό, χωρίς προστατευτικές λωρίδες, κ. λπ.

Πώς να κατανοήσουμε ότι η περιοχή των γεννητικών οργάνων χτυπήθηκε από ένα μύκητα; Τα πρώτα σημάδια από το βουβωνικό μύκητα σε γυναίκες που είναι κνησμός, εξάνθημα, ερυθρότητα του δέρματος. Φαγούρα επίμονη, έτσι το βούρτσισμα προβληματικές περιοχές φέρνει μόνο προσωρινή ανακούφιση. Κόκκινο δέρμα στην περιοχή του μπικίνι για να κάνετε απολέπιση ή να ξεκολλήσουν, και σταδιακά να αλλάζει χρώμα σε ένα πιο σκούρο. Παρά την καθαρότητα του σώματος, στα γεννητικά όργανα, αποπνέουν μια δυσάρεστη μυρωδιά της υγρασίας.

Φωτεινό κόκκινο εξάνθημα στο δέρμα που διπλώνει υποδηλώνει δραστηριότητα των μυκήτων Candida. Στο τροποποιημένο εστίες μπορεί να εμφανιστούν μικρές φλύκταινες εντοπίζεται στα άκρα του εξανθήματος. Το ίδιο εξάνθημα παρόμοιο με ένα έγκαυμα. Τα κοριτσάκια Candida εξάνθημα μπορεί να συμβεί στο χώρο της επικοινωνίας από το κάτω μέρος του κορμού με την πάνα.

Toenail μύκητας θεραπεία σε γυναίκες βουβωνική χώρα ναρκωτικά

Να διεξάγουν μια αποτελεσματική θεραπεία του μύκητα ανάμεσα στα πόδια στη βουβωνική χώρα γυναικών βοηθά φαρμακείο χρήματα. Έχουν περικοπεί η παθολογική διαδικασία και να σκοτώσει δερματόφυτα.

Εάν τα κλινικά συμπτώματα του μύκητα στη βουβωνική χώρα έχουν εξαφανιστεί, για να αποτρέψει τη δευτεροβάθμια μόλυνση γυναίκες πρέπει να παραταθεί η θεραπεία για άλλες 7 ημέρες. Πλήρη ανάρρωση ο γιατρός επιβεβαιώνει ότι, βάσει των αρνητικών δεδομένων εκ νέου ανάλυση.

Πώς να φέρει το μύκητα στη βουβωνική χώρα λαϊκές θεραπείες

Σκεφτείτε τι άλλο μπορείτε να τη θεραπεία μύκητα στη βουβωνική χώρα σε γυναίκες, εκτός από φάρμακα.

1. Αντιμυκητιακές και αντισηπτικές ιδιότητες του tea tree oil.

Με σκοπό την ανακούφιση από τον κνησμό και φλεγμονή του το προϊόν εφαρμόζεται στην πάσχουσα περιοχή με ένα βαμβάκι 2 φορές την ημέρα.

Αν το λάδι προκάλεσε το κάψιμο, πριν από την επόμενη διαδικασία, αναμειγνύεται με ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Η αναλογία 4 σταγόνες του πετρελαίου δέντρων τσαγιού σε 1 κουταλιά της σούπας άλλο τύπο λαδιού. Για λόγους υγιεινής συνιστάται η χρήση προϊόντων που περιέχουν πετρέλαιο δέντρων τσαγιού και σημύδας πίσσα.

2. Ένα ισχυρό αντιβιοτικό και αντιμυκητιακή είναι ξύδι Μήλου μηλίτη. Για τη θεραπεία του μύκητα στον καβάλο 2 κουταλιές της σούπας. το ξύδι αραιωμένο με ζεστό νερό (2 φλιτζάνια). Ευαίσθητη περιοχή ξεπλένεται με το διάλυμα και αφήστε το να στεγνώσει χωρίς να χρησιμοποιείτε πετσέτες. Χειραγώγηση εκτελούνται 2 – 3 φορές την ημέρα, την οργάνωση και την τελευταία συνεδρία πριν από το κρεβάτι.

3. Τώρα ας μάθουμε πώς να την θεραπεία του μύκητα σε γυναίκες βότανα. Για κομπρέσες προετοιμάσει ένα αφέψημα του φλοιού βελανιδιάς: 2 κουταλιές της σούπας σκόνη βράζουμε για μισή ώρα σε 250 ml νερού.

Το ζωμό πέρασε μέσω cheesecloth, εμποτισμένο τους μαλακό πανί και κρατήστε το κατάπλασμα στα γεννητικά όργανα της όχι περισσότερο από μισή ώρα.

4. Το αφέψημα με χαμομήλι και χαμομήλι για να συμπιέσει το κάνετε, παίρνετε 1 κουταλιά της σούπας από το καθένα. Βράζουμε φυτο-συλλέξτε 15 λεπτά σε 1 λίτρο νερό, φιλτράρεται πριν από τη χρήση. Βάλτε μια κομπρέσα από 17 – 25 λεπτά, στη συνέχεια, το δέρμα ξηρό με ένα πανί.

5. Τρίτη συνταγή αφέψημα για τη θεραπεία μυκήτων ανάμεσα στα πόδια στις γυναίκες περιλαμβάνει τη χρήση των φύλλων της ιτιάς και σημύδας και γρασίδι Hypericum. Πρώτες St. wort του Ιωάννη είναι καλύτερα να αγοράσετε από το φαρμακείο, και όχι να συγκομιδή το δικό σας.

Όλα τα εξαρτήματα συνδεθεί σε μια δόση 1 κουταλιά της σούπας, ανακατεύουμε και βράζουμε 15 λεπτά σε 1 λίτρο νερό. Επιμένουν ζωμό να κρυώσει. Θεραπεία του περινέου πραγματοποιείται 1 – 2 φορές την ημέρα και, επιπλέον, μετά από σωματική δραστηριότητα που προκάλεσε σοβαρή εφίδρωση.

6. Κομπρέσες με φικαρία για την φαγούρα από το να κάνεις το εξής. Φρέσκο χορτάρι αλέθεται για να σχηματίσουν μια σύνθεση του τύπου κουάκερ. Η μάζα απλώνεται σε μια γάζα και τοποθετήστε στην πληγείσα περιοχή του σώματος για 30 min. Θεραπείες της φικαρία πραγματοποιήσετε 10 συνεχόμενες ημέρες.

7. Κρέμα σκόρδου εναντίον του "Jock φαγούρα" παρασκευάζονται από άγρια είδη σκόρδου και ηλιόσποροι μαύρο ραπανάκι. Προϊόντα συνθλίβονται και μικτά. Η προκύπτουσα μάζα επηρεάζεται από μύκητες στα γεννητικά όργανα θεραπεία για 8 – 10 ημέρες.

Πρόληψη της ανάπτυξης του μύκητα στη βουβωνική χώρα για τις γυναίκες πρέπει να εξυπηρετούν δραστηριότητες όπως:

 • Συχνές βροχές.
 • Η απόρριψη από κοντά τα συνθετικά σεντόνια.
 • Ενισχυμένη φροντίδα του περινέου κατά τη διάρκεια της "κρίσιμες" ημέρες.
 • Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό σαπούνι για προσωπική υγιεινή.
 • Καθαρίζοντας το σπίτι χρησιμοποιώντας αντισηπτικό παράγοντες, αν η οικογένεια έχει ένα άρρωστο αθλητή.