Η κατάλληλη επεξεργασία από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι

Πολλές παθήσεις του δέρματος είναι στη φύση, και η πιο κοινή είναι το πόδι του αθλητή. Μπορεί να σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος, οι ηλικιωμένοι, και όσοι φορούν στενά παπούτσια. Πάνε στο γιατρό, ο ασθενής υποβάλλεται σε ορισμένα διαγνωστικά μέτρα, με μικροσκοπική ανάλυση. Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι, μπορείτε να μάθετε σε αυτό το άρθρο.

Μύκητας

Τι είναι οι μύκητες και πώς φαίνεται, τι πρέπει να ξέρετε

Ασθένεια του δέρματος – μύκητας μπορεί να εκδηλωθεί σε άτομα διαφορετικής ηλικίας και φύλου, μπορεί να προκαλέσει τέτοια βακτήρια:

 • Candida Albicans – καντιντίαση, η οποία μπορεί να βρεθεί στο θηλυκό μισό της κοινωνίας *
 • Trichophyton Interdigitale – το βακτήριο αυτό βρίσκει τη θέση του ανάμεσα στα δάχτυλα και στη συνέχεια να κινείται σε όλο το πόδι, σταδιακά;
 • Trichophyton Rubrum – εύκολα και γρήγορα να επηρεάζει το δέρμα και τα νύχια των ποδιών;
 • Trichophyton Mentagrophytes – πόδι του αθλητή προκαλεί το δέρμα σε όλο το πόδι.

Ό, τι και το στάδιο του μύκητα πόδια του ήταν, ο μηχανισμός της ανάπτυξης είναι το ίδιο – πρώτα, η ασθένεια που επηρεάζει το δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα και, στη συνέχεια, σταδιακά όλο το πόδι, είναι λογικό ότι αυτή η διαδικασία συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις. Αντι μύκητα που επιλέγεται σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ασθένεια επηρεάζει τρία σημεία στο πόδι, και εκείνοι που έχουν υποβληθεί σε μέγιστο φορτίο.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι για να θεραπεύσει το πόδι μύκητα στο σπίτι, είναι δυνατόν όχι μόνο βότανα και φυτά, αλλά και τα φάρμακα από το φαρμακείο. Ωστόσο, η θεραπεία των λαϊκών ένδικα μέσα μύκητες των ποδιών τουλάχιστον εξίσου αποτελεσματικό, και αξίζει να γνωρίζει.

Υπάρχουν μια σειρά από συγκεκριμένα συμπτώματα που μπορεί να εντοπίσει αυτό το δυσάρεστο νόσου

 • Το πρώτο πράγμα που ο ασθενής αντιληφθεί τις μικρές ρωγμές ανάμεσα στα δάχτυλα (το μέρος όπου ο μύκητας αρχίζει να αναπτύσσεται);
 • Το ξηρό δέρμα είναι συνεχώς φαγούρα και φαγούρα;
 • Σταδιακά, το πόδι γίνεται άκαμπτο και το χρώμα του διαφέρει, είναι επίσης δυνατό το σχηματισμό των φυσαλίδων με υγρό;
 • Το πόδι που επηρεάζονται σταδιακά, πάνω από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θεραπεία

Για να πιάσει αυτή την ασθένεια σε διαφορετικά σημεία, όπου υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ανθρώπων, για παράδειγμα: πισίνα, σαλόνι ομορφιάς, σάουνα, παπούτσια που φοριούνται από τους άλλους ανθρώπους, και ούτω καθεξής. Αυτό που είναι σημαντικό να κατανοήσουμε είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της καταστροφής των ποδιών μύκητας το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο και είναι πιθανό ότι ο ασθενής θα εκδηλωθεί τόσο σοβαρές ασθένειες όπως ο διαβήτης, HIV, νόσος του Raynaud, και πολλοί άλλοι.

Η επίσκεψη σε ένα γιατρό, που, φυσικά, θα συνταγογραφήσει φάρμακα: αλοιφές, σπρέι, λοσιόν, και μπορούμε επίσης να προσφέρουμε για να λάβουν τα χάπια μέσα για να σκοτώσει τη μόλυνση που προκάλεσε την ασθένεια αυτή. Μύκητας θεραπεία μπορεί να γίνει και με άλλους τρόπους, όπως η παραδοσιακή ιατρική.

Θεραπεία του μύκητα στο σπίτι, τι να κάνω

Είναι λογικό ότι οι άνθρωποι τραβήξει με την τελευταία, μέχρι την ασθένεια δεν θα μετατραπεί σε ένα πραγματικό εφιάλτη, και στη συνέχεια, σκεφτείτε για το πώς να θεραπεύσει το πόδι μύκητα στο σπίτι, γεγονός που καθιστά γρήγορη και προσιτή. Η παραδοσιακή ιατρική έχει τα καλά του, γιατί όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές, αποκλειστικά φυσικής προέλευσης, το οποίο είναι ένα τεράστιο συν.

Επεξεργασία μυκήτων στα πόδια λαϊκές θεραπείες θα σας επιτρέψει να γρήγορα να απαλλαγούμε από τις δυσάρεστες οσμές και την ενοχλητική φαγούρα που χαλάνε τη ζωή. Όλες οι συνταγές είναι χρόνος που αποδεικνύεται και πραγματικά θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την ασθένεια. Αλλά αξίζει να θυμηθούμε ότι πριν αρχίσουν να εφαρμόζονται γνωστές μεθόδους της θεραπείας της λαϊκής τρόπους, συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Όπως, ίσως, έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε συστατικό.

Υπάρχουν μερικές αποτελεσματικές συνταγές που πραγματικά θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσει αυτή την ασθένεια:

 • Ένα διάλυμα υπερμαγγανικού καλίου γνωστό σε όλους μας. Είναι το υπερμαγγανικό κάλιο θα σκοτώσει την υπάρχουσα λοίμωξη. Για να το κάνετε αυτό πριν πάτε για ύπνο μόλις rasparte πόδια σε ζεστό νερό και τυλίξτε τα με γάζα, η οποία θα πρέπει να προ-εμποτισμένο με υπερμαγγανικό κάλιο;
 • Ο τρόπος με τον οποίο η χρήση ιωδίου. Απλά αρκετά για να καλύψει την πάσχουσα περιοχή δύο φορές την ημέρα (ιώδιο 5%). Αλλά αυτό δεν είναι ο μόνος τρόπος. Διαβάστε περισσότερα για το τι άλλοι τρόποι που μπορείτε να τη θεραπεία του μύκητα με το ιώδιο, δείτε εδώ.
 • Θειικό χαλκό από μύκητες στα πόδια. Μια μεγάλη επιλογή που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν γρήγορα με την ασθένεια, για να το κάνετε αυτό, 1 κουταλάκι του γλυκού ρίξει βιτριόλι στο τηγάνι και τα τηγανίζουμε, μέχρι το λευκό. Την επόμενη, αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας λίπος χήνας με ένα κουτάλι θείου (κίτρινο). Έτσι, μπορείτε να πάρετε το φάρμακο σε μορφή αλοιφής πρέπει να εφαρμόζεται στην στοίβα, αλλά μόνο σε θερμαινόμενο έκδοση. Είναι πολύ απορροφάται γρήγορα, αλλά αλοιφές μπορεί να κάψει, αν εφαρμοστεί σε μεγάλες ποσότητες. Κάνοντας αυτή την αλοιφή, είναι σημαντικό να θυμάστε τον κανόνα, η τήρηση των αναλογιών. Για άλλες συνταγές και αντενδείξεις η θεραπεία αυτή μπορείτε να διαβάσετε σε αυτό το άρθρο.

Το πόδι μύκητα θεραπεία λαϊκές θεραπείες μπορεί να είναι από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στο ψυγείο:

Σόδα
 1. Το ξύδι. Καλή και ισχυρή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών. Χρησιμοποιήστε διαφορετικούς τύπους ξιδιού (κρασί, Μήλο, απλό), αλλά είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα κανονικό 9% ξύδι. Είναι σημαντικό να κάνετε ένα διάλυμα με νερό 1: 8, και βουτηγμένο σε νερό με ξύδι τα πόδια σας (επηρεάζεται). Αλλά πριν από αυτό θα πρέπει να το steam τα πόδια καλά σε ζεστό νερό και να τρίψετε τα νύχια. Επαναλάβετε τη διαδικασία 7 φορές την ημέρα, για δύο ημέρες.
 2. Άλλη μια οικονομικά προσιτή και υψηλής ποιότητας θεραπεία για το μύκητα είναι ένα προϊόν που βασίζεται σε μαγειρική σόδα. Θα πρέπει να κάνετε μια πάστα από μαγειρική σόδα. Σε πληγείσες περιοχές για να εφαρμόσετε το φάρμακο και να το κρατήσει για 15-20 λεπτά. Επίσης, καλό είναι το αλάτι και τη σόδα σε αναλογία 1:1. Μετά τη χρήση αυτού του πηλού πρέπει να πλένετε τα πόδια σας με νερό και πασπαλίζουμε με ταλκ.

Λαϊκές θεραπείες για το πόδι του αθλητή με βάση τα δημητριακά θεωρούνται υψηλής ποιότητας και ισχύει:

 • Το σκόρδο από μύκητες στα πόδια σας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν ακόμη και με το πιο προχωρημένο στάδιο της νόσου. Απλά κόβουμε το σκόρδο στη μέση, ΤΡΊΨΤΕ τα με αλάτι και ΤΡΊΨΤΕ τα πόδια. Ή να κάνετε ένα μείγμα από σκόρδο και το βούτυρο, ισχύουν επίσης για τα πόδια του.
 • Λαϊκή θεραπεία για το μύκητα που βασίζεται καφέ έχει ένα απλό αλλά έγκυρη ιατρική συνταγή. Το μπάνιο-με βάση βραστά καφέ, αλλά μόνο φυσικό. Το δέρμα θα γίνει μαλακό και τρυφερό. Μόνο το βράδυ.
 • Θεραπεία λαϊκές θεραπείες του αθλητή, χρησιμοποιώντας το κοτόπουλο, τα αυγά είναι επίσης το μέρος για να είναι. Πάρε το αυγό και το βάζουμε σε ένα ποτήρι ξύδι, βάλτε το σε ένα σκοτεινό μέρος, όπου πρέπει να διαλυθεί εντελώς. Αφαιρέστε την ταινία και το ανακατεύουμε με ένα κουταλάκι του γλυκού βούτυρο. Πριν από την εφαρμογή της αλοιφής rasparte πόδια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τρόπους για το πώς να θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι.

Θεραπεία στο σπίτι με βότανα θα ανακουφίσει φαγούρα, να αφαιρέσει τη μόλυνση. Υπάρχουν πολλές συνταγές, αλλά μόνο μερικά, θεωρείται ως η καλύτερη:

Φικαρία
 1. Η έγχυση του μύκητα στα πόδια χρησιμοποιείται στη θεραπεία του πρώτου έτους. Θα χρειαστείτε 4 κουταλιές της σούπας βότανο σε 1 λίτρο νερό. Μόλις βράσει, αφήστε το να σταθεί για 5 λεπτά, στη συνέχεια στραγγίζεται. Η έγχυση του μύκητα στα πόδια χρησιμοποιείται ως ένα μπάνιο. Κάτω από τα πόδια μισή ώρα για τρεις εβδομάδες. Θεραπεία μύκητες των ποδιών φικαρία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μορφή πηλού. Το γρασίδι θα πρέπει να προσθέσετε το ξίδι, 2 κουταλιές της σούπας πρέπει να Γίνει κομπρέσες.
 2. Λαϊκή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών που βασίζεται σε σκευάσματα που χρησιμοποιεί αψιθιά, κολλιτσίδα, και plantain. Όλα αυτά τα βότανα αναμειγνύονται και ο όγκος του ένα κουταλάκι του γλυκού, ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, επιμένουν 9 ώρες. Αυτό το αφέψημα για να πιει μέσα για να σκοτώσει τη μόλυνση.
 3. Η θεραπεία με τη χρήση άνθη καλέντουλας διαθέσιμο σε όλους. Για να το κάνετε αυτό: 250 γραμμάρια λουλούδια ρίχνουμε ένα ποτήρι βραστό νερό, και μετά που επιμένουν για μισή ώρα. Λιπαίνετε το κατεστραμμένο πόδι, αλλά δεν σκουπίστε, αφήστε τα να στεγνώσουν μόνα τους. Η διάρκεια της θεραπείας είναι από 3 έως 5 εβδομάδες.

Θεραπείες

Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι, νομίζω ότι πολλά, αλλά δεν είναι όλοι γνωρίζουν ότι η θεραπεία της εν λόγω ασθένειας μπορεί να είναι σκόνη πλύσης. Καθώς η νόσος εξελίσσεται μόνο σε όξινο περιβάλλον, σκόνη επίκαιρο εδώ, επειδή είναι αλκαλικό. Για να απαλλαγούμε από αυτό το δυσάρεστο ασθένεια, θα πρέπει κάθε μέρα να πάρει το λουτρό με την προσθήκη 100 g σκόνη πλύσης. Η διάρκεια της θεραπείας – 3-5 ημέρες.

Μια άλλη επιλογή πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών είναι να κηλιδώσει τις πληγείσες περιοχές με την κόλλα BF. Αυτή είναι μια σοβαρή και τολμηρή κίνηση. Απλά αρκετά για να λιπαίνει τις πληγείσες περιοχές. Αυτό πρέπει να γίνει μόνο μία φορά την ημέρα για μία εβδομάδα.

Γνωστό φάρμακο με τη μορφή αλοιφών, δισκία, κρέμες, επιθέματα είναι το μέρος για να είναι, αλλά όχι ο καθένας να ταιριάζει σε αυτήν την παραδοσιακή θεραπεία. Πολλοί παραμένουν οπαδοί της παραδοσιακής ιατρικής και τείνουν να τι είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τις συνταγές από τη γιαγιά μου παλιά βιβλία. Κατασκευαστές φαρμάκων για να προσφέρουν ποιότητα της θεραπείας, αλλά τι να επιλέξουν ανάμεσα στην παραδοσιακή ιατρική και το φάρμακο τρόπος για να αποφασίζουν αποκλειστικά για τον ασθενή. Για την αποτελεσματική θεραπεία μπορεί να είναι μια ολιστική επιλογή.

Όταν μυκητιακή ασθένεια θεραπεύεται, θα πρέπει να λάβετε ορισμένα προληπτικά μέτρα

Κάλτσες
 • Για την παρακολούθηση της υγιεινής των ποδιών τους;
 • Φοράτε πολύ άνετα παπούτσια;
 • Να φοράτε βαμβακερές κάλτσες το καλοκαίρι;
 • Αν ιδρώνουν τα πόδια σας, εφαρμόστε το αποσμητικό για τα πόδια *
 • Να ακολουθείτε το πρόγραμμα διατροφής;
 • Προσπαθήστε να μην επισκεφθείτε μέρη που είναι σε κίνδυνο για λοίμωξη.