Πώς να τη θεραπεία μύκητα από τα νύχια; Κριτικές!

καρφί μύκητας Οι κύριες αιτίες του μύκητα των νυχιών στα πόδια, είναι γνωστό σε όλους, αλλά οι περισσότεροι είναι πεπεισμένοι ότι αυτή η ενόχληση του μια Πίπα. Ωστόσο, μόνο μέχρι τη στιγμή της μόλυνσης. Αυτό που συμβαίνει πιο συχνά από ότι νομίζουμε. Αυτή η ασθένεια προκύπτει από την έκθεση σε μούχλα και ζυμομύκητες. Τα επιβλαβή βακτήρια πολλαπλασιάζονται γρήγορα, ως εκ τούτου, τα νύχια ne faba vescerentur, ρωγμή, να πάρει το λίπος και τελικά να καταστραφεί. Ένα ειδικό ρόλο στην ανάπτυξη του μύκητα στα πόδια παίζουν υπερβολική εφίδρωση (υπεριδρωσία), διαταραχές του μεταβολισμού, η παρουσία των διαβητικών ασθένειες, το AIDS, την παχυσαρκία, μείωση προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος σε ασθενείς που λαμβάνουν αντιβιοτικά ή αντισυλληπτικά. Για την πρόληψη στα δικά σου πόδια αυτή η δυσάρεστη ασθένεια πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς κανόνες:
 • μην περπατάτε ξυπόλητοι σε δημόσιους χώρους;
 • μην χρησιμοποιείτε κάποιον άλλο ή σεκούντους-μάνους calceamentorum;
 • καθαρίζεται μία φορά το τρίμηνο μπάνιο απολυμαντικά;
 • χρήση αντι-μυκητιασική αερολύματα;
 • υγιεινή των ποδιών;
 • για να κρατήσει τα πόδια ζεστά και στεγνά.
Χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τρέξιμο στα μαγαζιά, κολυμπούν στην πισίνα, το περπάτημα χωρίς παπούτσια στην παραλία, το άλμα στο τραμπολίνο και να κάνει πολλά άλλα ψυχαγωγίας ή casual Υποθέσεων – είμαστε σε κίνδυνο να προσβληθεί από το μύκητα. Τα πόδια είναι λιγότερο προστατευμένοι από την ασθένεια ως end-to-end επαφή με το περιβάλλον.

Τα συμπτώματα των μυκήτων των νυχιών λοιμώξεις

Στο αρχικό στάδιο να χτυπήσει το καρφί μύκητας στις μύτες των ποδιών σχεδόν απαρατήρητη και δεν τους ενοχλεί (βλ. φωτογραφία). Έπειτα, υπάρχουν και τα τυπικά simptomygribkovogo ήττα:
 • η επιφάνεια των νυχιών πιάτα στα πόδια παίρνει μια δυσάρεστη θολό εμφάνιση
 • το καρφί πλάκα αρχίζει, καθαρισμένα, χωρισμένα από το κρεβάτι καρφί;
 • άρρωστος καρφί χάνει την αρχική του μορφή, crasso και την απόκτηση ακατάστατο;
 • ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών, η οποία σταδιακά σχηματίζονται ρωγμές * το άτομο αρχίζει να αισθάνεται πόνο στην περιοχή από το κατεστραμμένο νύχι;
 • το δέρμα στα δάχτυλα αρχίζει να ξεκολλήσουν;
 • υπάρχει φαγούρα ανάμεσα στα δάχτυλα.
Για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών είναι αναγκαίο, κατά προτίμηση σε αρχικό στάδιο. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε μόνο την εξωτερική παρασκευάσματα: αλοιφές, τα βερνίκια και τα διορθωτικά μέτρα λαϊκά. Σε πιο προηγμένες μορφές θα πρέπει να ληφθούν αντιμυκητιασικά χάπια, σε αυτή την περίπτωση, γρήγορα να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών δεν θα λειτουργήσει. Πρόληψη

Πρόληψη

Κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται προκειμένου να αποτραπούν:
 1. Χρησιμοποιήστε τα ειδικά καλλυντικά προϊόντα για τη φροντίδα των ποδιών. Το ταλκ θα βοηθήσει να μειώσει την υπερβολική εφίδρωση των ποδιών, και ενυδατική κρέμα θα αποτρέψει την ξηρότητα και το σκάσιμο. Μετά το πλύσιμο, σκουπίστε τα πόδια σας προσεκτικά, ιδίως ανάμεσα στα δάχτυλα.
 2. Να είστε βέβαιος να φορέσει τα παπούτσια στα αποδυτήρια, σάουνες, δημόσια ΤΟΥΑΛΈΤΑ στην πισίνα.
 3. Παρατηρήστε την προσωπική υγιεινή στην οικογένεια. Αν ο μύκητας πήρε κάποιος από τα μέλη της οικογένειάς σας, να είναι πολύ προσεκτικοί και τακτική απολύμανση του μπάνιου, πετσέτες, σφουγγάρια και τα ρούχα.
Ανεξάρτητα από τη μέθοδο θεραπείας μυκήτων, θα πρέπει να αντιμετωπίζει τα παπούτσια σου, το λινό, το δάπεδο, τα στοιχεία, την περιποίηση του δέρματος και των νυχιών, χαλιά στο δωμάτιο και στο μπάνιο, κλπ. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω βρασμού, το ξύδι, το Σιδέρωμα. Σε υποδήματα, μπορείτε να βάλετε φορμόλη, προ-τοποθέτηση στην τσάντα.

Αυτό που είναι επικίνδυνο INCURATUS onychomycosis;

Εκτός από τη δυσάρεστη εξωτερικές εκδηλώσεις της νόσου, ο μύκητας είναι ένα παθογόνο μικρόβιο που προκαλεί στο ανθρώπινο σώμα:
 • Έγκαιρη INCURATUS καρφί μύκητας ανοίγει η πύλη για άλλες λοιμώξεις.
 • Επιπλέον, ο μύκητας είναι σε θέση να δράσει ως αλλεργιογόνο, και τελικά να προκαλέσει υπερευαισθησία σε μύκητα των νυχιών, πώς να το αλλεργιογόνο.
 • Onychomycosis περιπλέκει την πορεία πολλών ασθενειών, για παράδειγμα, του διαβήτη.
 • Σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις, με φόντο την παρατεταμένη ασθένεια ή μειωμένη ανοσία, μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να προκαλέσει μυκητίαση βαθιά – μύκητας διείσδυση στα εσωτερικά όργανα μέσω του αίματος.
Για να αποφύγει επιπλοκές, θα πρέπει να γρήγορα να αναζητήσουν θεραπεία, αν αντιμετωπίζετε τα πρώτα σημάδια των μυκήτων των νυχιών.

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες στα νύχια των ποδιών του;

Τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία τα νύχια επηρεάζονται από μύκητα, που εκπροσωπούνται από δύο ομάδες.
 1. Η πρώτη ομάδα είναι τοπική. Αυτή η ομάδα περιλαμβάνει τα θεραπευτικά βερνίκια και σοβάδες αποτέλεσμα την απολέπιση, αλοιφές και κρέμες, τζελ. Το μεγαλύτερο μέρος των φαρμάκων για εξωτερική χρήση είναι μόνο αποτελεσματική στα πρώτα στάδια της νόσου.
 2. Η δεύτερη ομάδα αντιπροσωπεύει τη συστηματική φάρμακα αντιμυκητιασικά, που λαμβάνουν pereralno. Αυτό είναι συνήθως κάψουλες ή ταμπλέτες, που παρέχει μια καταθλιπτική επίδραση του μύκητα. Μπλοκάρουν την εξάπλωση του μυκητιάσεις πρέπει Suscepit επιπτώσεις από μειώσει σημαντικά την πιθανότητα επανεμφάνισης της νόσου.
Αλλά με δεδομένο ότι τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της onychomycosis είναι ιδιαίτερα τοξικές και προκαλούν συχνά παρενέργειες, και η κλινική εικόνα σε ασθενείς με βλάβες με μύκητα πλάκες δέρματος και των νυχιών στα πόδια, είναι πάντα αυστηρά ατομική, είναι καλύτερο να δώσει μια απάντηση στο ερώτημα τι μπορεί να θεραπεύσει μύκητα στα πόδια βιώσει.

Η θεραπεία του μύκητα νύχια

Η ασθένεια δεν θα εξαφανιστεί, ο μύκητας είναι πολύ duri. Σταδιακά κατά τη διαδικασία της ανάπτυξης του μύκητα που επιτίθεται σε όλα τα μέρη του νυχιού, εντελώς καταστρέψει, μετά την οποία αρχίζει να μολύνει άλλα νύχια και συχνά το δέρμα.
Μόνο πρόσφατα η ασθένεια θεωρείται ανίατη. Ωστόσο, προς το παρόν, για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών στα πόδια, χρησιμοποιώντας αντιμυκητιασικά φάρμακα, αποδεικνύεται με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο, η θεραπεία είναι πολύπλοκη και απαιτεί μια ολοκληρωμένη και συστηματική εκστρατεία. Ανάλογα με το βαθμό της μόλυνσης μπορεί να διαρκέσει από 2-3 εβδομάδες έως αρκετούς μήνες.
Παρακάτω θα εξετάσουμε διαφορετικές μεθόδους για το πώς μπορείτε γρήγορα να θεραπεύσει μύκητα από τα νύχια.

Αντιμυκητιασικά χάπια

Αν η ασθένεια βρίσκεται ήδη σε λειτουργία ή την ανάπτυξη πολύ γρήγορα, η πληγείσα περιοχή είναι εκτεταμένη, χωρίς συστηματικά αντιμυκητιασικά δεν είναι αρκετά. Χάπια μύκητα των νυχιών είναι ένα τεράστιο αριθμό, και θα πρέπει να διορίσει έναν ειδικό για να επιλέξετε ένα φάρμακο με βάση σχόλια από επιτυχή θεραπεία δεν είναι πάντα σωστή. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι αυτά τα φάρμακα έχουν μια σειρά από αντενδείξεις. Κριτικές Αν για την ορθή και έγκαιρη θεραπεία μυκητιασική ασθένεια, τα συμπτώματα εξαφανίζονται σταδιακά, και το προσβεβλημένο μύκητα των νυχιών ιστός αντικαθίσταται από το υγιές. Να διασφαλίσει πλήρως ότι η ασθένεια είναι τελικά νίκησε και η θεραπεία μπορεί να ολοκληρωθεί, είναι αναγκαίο για τη διεξαγωγή εργαστηριακής έρευνας.

Θεραπεία με λέιζερ

Εάν εκτελείται η μορφή του μύκητα δεν είναι θεραπεύσιμη με φάρμακα, μπορείτε να καταφύγουν σε θεραπεία με λέιζερ.
 1. Λέιζερ θεραπεία μύκητας είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια.
 2. Κάτω από την επίδραση της ακτίνας κύτταρα του μύκητα πεθάνει αμέσως.
 3. Η ακτίνα λέιζερ δεν βλάπτει τους περιβάλλοντες ιστούς.
 4. Τρέχοντας μορφή του μύκητα μπορεί να θεραπευτεί μέσα σε μόλις τέσσερις θεραπείες θεραπείας με λέιζερ.
Έχοντας λάβει την απόφαση, και θεραπεία με λέιζερ παράλληλα, είναι επίσης σημαντικό να λάβει όλα τα απαραίτητα χάπια και βιταμίνες.

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών στο σπίτι

Στο αρχικό στάδιο της νόσου στο σπίτι σας, μπορείτε να προσπαθήσετε να επωφεληθείτε από αποδεδειγμένη διορθωτικά μέτρα λαϊκά.
 1. Apple ξίδι μηλίτη. Μουλιάστε τα πόδια σας 1-2 φορές την ημέρα σε ένα μείγμα από μηλόξυδο και ζεστό νερό (1 προς 1) για περίπου 15-20 λεπτά. Μετά το πλύσιμο, αφήστε τα νύχια να στεγνώσουν εντελώς (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στεγνωτήρα Μαλλιών). Και για περίπου δύο εβδομάδες θα παρατηρήσετε ότι ο μύκητας πηγαίνει μακριά, και το μέρος από το παλιό κατεστραμμένο νύχι μεγαλώνει όμορφη και νέα.
 2. Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού, για να λιπαίνει το δέρμα και τα νύχια επηρεάζονται από μύκητα, τρεις φορές την ημέρα. Μια εφάπαξ δόση κυμαίνεται από 4 έως 10 σταγόνες από τα προϊόντα. Αυτή η θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, και ακόμη περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι η μόλυνση περισσότερα μπορείτε να πάρετε πίσω. Αυτό το λάδι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα παιδιά και έγκυες γυναίκες.
 3. portans ramum φικαρία κιμά, και από τον πολτό συμπιέστε το χυμό (μέσω 3-4 στρώματα του cheesecloth). Θα πρέπει να πάει περίπου 200 ml χυμό. Συνδυάζεται με 200 ml. 70% αλκοόλ και επιμένουν σε 24 ώρες. Μαγειρεμένο ο χυμός του χρησιμοποιείται για να λιπαίνει τις πληγείσες νύχια, αλλά η θεραπεία πραγματοποιείται μόνο μετά από 10 λεπτά στον ατμό πόδια και να στεγνώσει εντελώς. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 10-12 ημέρες, 3-4 φορές την ημέρα.
 4. Ένας άλλος τρόπος πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών είναι η θεραπεία στο σπίτι ιώδιο. Είναι πολύ απλό. Μέσα σε τρεις εβδομάδες το καρφί πλάκα καλύπτεται καθημερινά με ιώδιο. Ενώ crescere την άκρη από το κατεστραμμένο νύχι αφαιρείται τακτικά.
 5. Για την καταπολέμηση των μυκήτων θα βοηθήσει, επίσης, Kombucha. Για αυτή τη θεραπεία κάνω πακέτα: πιάτο Kombucha τυλιγμένο σε σελοφάν και επίδεσμο sertis inpedienda πόδι, στη συνέχεια, φορέστε κάλτσες. Το πρωί πλένετε τα πόδια σας με ζεστό νερό, περιοχές και προσεκτικά αφαιρέστε το λίπος με το ιώδιο. Μεταξύ των παρενεργειών σημειώνεται από πολύ έντονο πόνο, αλλά πολύ πιο γρήγορα για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αν λαϊκές θεραπείες δεν έχουν αποτέλεσμα, είναι απαραίτητο να μετατρέψει σε ειδικούς για τις αναθέσεις της συνδυασμένης θεραπείας.