Μύκητας των τα νύχια των ποδιών πώς να τη θεραπεία της - το πιο αποτελεσματικό μέσο

Ντρέπομαι να φοράτε ανοιχτά παπούτσια, πάμε για μια βουτιά στην πισίνα, ή απλά να περπατάτε ξυπόλητοι στο γρασίδι, επειδή έχετε καρφί μύκητα; Ασθένεια, για να πούμε το λιγότερο, δυσάρεστη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να το "πακέτο" όλο το χρόνο τα πόδια σας σε ζεστό κάλτσες και κλειστά παπούτσια. Πώς να τη θεραπεία μύκητα των τα νύχια των ποδιών, και πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από την ήττα;

Πώς να τη θεραπεία της μυκητιάσεις

Πώς να τη θεραπεία της μυκητιασική ασθένεια;

Καρφί μύκητας στην ιατρική γλώσσα ονομάζεται ονυχομυκητίαση.

Ανάλογα με το σε ποιο στάδιο της νόσου έχει επιτευχθεί, υπάρχουν τρεις τύποι:

 • normotroficheskie μυκητιασική λοίμωξη στην οποία υπάρχει αποχρωματισμό του όνυχος, το σχηματισμό των ρίγες και στίγματα, αλλά δεν υφίστανται αλλαγές είτε στο πιάτο πάχος ή το Γυάλισμα των νυχιών.
 • υπερτροφική μυκητιάσεις, που χαρακτηρίζεται από την αλλαγή χρώματος, σχολιάζει την απώλεια του νυχιού, με την πυκνότητα και την παραμόρφωση
 • ατροφική μυκητιάσεις, στην οποία ο θάνατος και η απόρριψη του πληγέντος μέρος του νυχιού.

Ο μύκητας είναι εντοπισμένη σε ένα συγκεκριμένο μέρος του νυχιού ή εντυπωσιακό εξ ολοκλήρου, και ανάλογα με το που διαθέτουν μορφές:

 • με την ήττα από την εξωτερική άκρη της άπω;
 • όταν πλευρική βλάβες - πλάγιο;
 • με την ήττα του πίσω μαξιλάρι - εγγύς;
 • με την πλήρη ήττα του ολόκληρο το άλμπουμ - σύνολο.

Είναι σημαντικό για τη διεξαγωγή εργαστηριακών διαγνωστικών για να επιβεβαιώσετε onychomycosis , όπως ο μύκητας συχνά συγχέεται λόγω της ομοιότητας των κλινικών εκδηλώσεων των ασθενειών των μη-μύκητες στη φύση!

Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, κατά μέσο όρο, διαρκεί 3 έως 12 μήνες. Η διάρκεια αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η μόλυνση διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στα στρώματα των νυχιών, και την εξάλειψή της απαιτεί την πλήρη ενημέρωση εγγραφών.

Απλές μορφές του μύκητα επιδέχονται ιατρική θεραπεία με χάπια και αλοιφές και εξειδικευμένες λύσεις. Ως δραστικές ουσίες των φαρμάκων που χρησιμοποιούνται Ciclopirox ή Ναφαζολίνη. Αν η ασθένεια είναι περίπλοκη, εφαρμόζεται η Ιτρακοναζόλη , Τερβιναφίνη ή φλουκοναζόλη. Σε σοβαρές περιπτώσεις, η επιφάνεια του νυχιού είναι εντελώς αφαιρεθεί.

Λαϊκές θεραπείες για τη θεραπεία των μυκήτων στα νύχια των ποδιών

Υπάρχουν αποτελεσματικές λαϊκή θεραπεία για το μύκητα νύχια στο σπίτι; Ναι, και πολλά από αυτά.

Αμμωνία.

Μια κουταλιά της σούπας αμμωνία αραιώνεται σε 200 ml νερού. Βρεγμένο βαμβάκι ή γάζα στο διάλυμα, τυλίξτε το καρφί, βάλτε την άκρη του δακτύλου ή να διορθώσετε την συμπίεση με έναν επίδεσμο. Να κάνουμε την διαδικασία καλύτερα πριν πάτε για ύπνο το βράδυ, η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από τη σοβαρότητα της νόσου.

Το ξύδι και το αυγό.

Το ξύδι και το αυγό

Σπιτική αλοιφή για το μύκητα των νυχιών είναι έτοιμη απλά. Ένα φρέσκο ωμό αυγό, ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ξίδι, το ελαιόλαδο και ένα κουταλάκι του γλυκού φθαλικό διμεθυλο. Αναμείξτε καλά όλα τα υλικά. Αλοιφή εφαρμογής η μέθοδος εφαρμόζεται πάνω στο νύχι (από το συγκρότημα και σελοφάν), είναι καλύτερα να το κάνετε το βράδυ. Μετά από μερικές θεραπείες βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση των νυχιών, η θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την πλήρη αποκατάσταση. Αλοιφή αποθηκεύονται στο ψυγείο.

Βάμμα πρόπολης (20%).

Σημαντικό να εφαρμόζεται το εργαλείο, χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα, κατεστραμμένα νύχια αρκετές φορές την ημέρα για 4-12 εβδομάδες, ανάλογα με το στάδιο της νόσου.

Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού.

Πρέπει να λιπαίνεται δύο φορές την ημέρα νύχια της λειτουργίας, και μετά από ένα-δύο μήνες το καρφί θα είναι απολύτως υγιής.

Ονυχομυκητίαση - η ασθένεια είναι μεταδοτική, απλώνεται εύκολα από μολυσμένο άτομο σε ένα. Αν έχετε κάποιο μύκητα, το προστατεύσει από την οικογένεια!

Για να το κάνετε αυτό:

 • μην φοράτε τα παπούτσια σας και μην φοράτε κάποιου άλλου;
 • χρησιμοποιήστε είδη προσωπικής υγιεινής: πετσέτα, πριόνια, ψαλίδια, λαβίδες, πετσέτα;
 • τεντώστε κάλτσες, κλινοσκεπάσματα, πετσέτες για τα πόδια σε υψηλή θερμοκρασία και προσεκτικά εξομάλυνση με ένα καυτό σίδερο.

Αν φοβάσαι να μολυνθεί από τον μύκητα, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις απλές κανόνες:

 • μην χρησιμοποιείτε τα παπούτσια κάποιου άλλου, προϊόντα περιποίησης ξένους?
 • θα το λουτρό, πισίνα, σάουνα, και ακόμα και στην παραλία, να πάρετε μαζί σας λαστιχένιες Παντόφλες, όπως σε χώρους με υψηλή υγρασία και μύκητες άμμο αισθάνεται μεγάλη, και το μόνο που "περιμένει" φρέσκα κουλούρια;
 • ενίσχυση του ανοσοποιητικού μυκητιάσεις προδιάθεση άτομα με εξασθενημένη άμυνα του οργανισμού;
 • φοβούμενος ότι θα μπορούσε να πάρει ένα μύκητα, για παράδειγμα, στην πισίνα, μετά την επιστροφή στο σπίτι, να λάβει μέτρα έκτακτης ανάγκης: σκούπισμα των ποδιών και τα νύχια με το ξίδι ή το χυμό λεμονιού ή το βούρτσισμα για την πρόληψη της αντιμυκητιακή κρέμα.
Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού

Καρφί μύκητας - της νόσου είναι ύπουλη. Είναι εύκολο να πιάσει και εύκολο να θεραπεύσει. Ωστόσο, η σύγχρονη ιατρική σε συνδυασμό με λαϊκές θεραπείες και πρόληψη - καλός αρωγός σε αυτή την περίπτωση.