Θεραπεία του μύκητα στα πόδια στο σπίτι

Τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης

  1. Φαγούρα, ερυθρότητα και αίσθημα καύσου στο μεσοδακτύλιες χρονικά διαστήματα. Η αγάπη απλώνεται στα πέλματα των ποδιών.
  2. Ξηρότητα, ξεφλούδισμα του δέρματος και ερεθισμό σε όλο το πέλμα, ξεκινώντας με αρκετά ενοχλητικό ρωγμές και εξαπλώνεται σε όλο το πόδι. Μερικές φορές ο μύκητας εισβάλλει και εξωτερική πλευρά του ποδιού.
  3. Μικρή φαγούρα κυψέλες γεμάτες με υγρό εμφανίζεται όταν vesiculosum μορφή ξαφνικά και συχνά βρίσκονται στο πέλμα και ανάμεσα στα δάχτυλα.

Θεραπεία του ποδιού του αθλητή λαϊκές θεραπείες

Το δέρμα έχει μια ελαφρώς όξινη αντίδραση, τόσο οι μύκητες που υπάρχουν παντού, δεν μπορεί να διαπεράσει την υγιή επιδερμίδα. Ένα αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα, σταθερή υγρασία και θερμότητα που αποδυναμώνουν την προστασία, που κάνει το δέρμα των ποδιών είναι ευάλωτα για τη διείσδυση των μικροσπόρων. Η θεραπεία με φάρμακα είναι ακριβά, δεν είναι πάντα αποτελεσματική. Για τη θεραπεία του δέρματος, μύκητες στα πόδια, ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών για να βοηθήσει μπορεί να έρθει από την δοκιμασμένη στο χρόνο λαϊκές θεραπείες που μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. σταμάτα</1_img>

Η θεραπεία με ιώδιο

Το ιώδιο δεν είναι μόνο αντισηπτικό, αλλά επίσης ένα ισχυρό αλόγονου συμβάλλοντας στην αναδίπλωση των πρωτεϊνών. Επειδή οι μύκητες που αποτελούνται από πρωτεΐνες, το ιώδιο καταστρέφει αποτελεσματικά τους, την εξάλειψη όλων των συμπτωμάτων της νόσου. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι:
  • πολλοί άνθρωποι έχουν αλλεργίες και δυσανεξία σε ιώδιο
  • η λύση βοηθά μόνο στα αρχικά στάδια της νόσου, όπως ισχύει μόνο στο επιφανειακό στρώμα του δέρματος
  • διάλυμα ιωδίου μπορεί να κάψει το δέρμα του μεσοδακτύλιες χώρους και τα πόδια arch

Πριν από τη θεραπεία, είναι απαραίτητο να ελέγξετε για την ανοχή του ιωδίου, για να πάρει υγρή σταγόνα του αγκώνα. Αν η μέρα δεν προσδιορίζει οποιαδήποτε αντίδραση, μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία.

Αλκοολικό διάλυμα ιωδίου είναι πολύ συμπυκνωμένα, έτσι ώστε πριν από τη θεραπεία, είναι απαραίτητο να αραιώνεται σε αναλογία 1:1 οινόπνευμα. Μετά από ένα ζεστό ποδόλουτρο πόδι στεγνό μαντηλάκι, και το αραιωμένο διάλυμα εφαρμόζεται στο προσβεβλημένες περιοχές με ένα πινέλο ή μπατονέτα. Πιο βολικό να κάνετε αυτή τη διαδικασία το βράδυ, το αποτέλεσμα διαρκεί για τουλάχιστον μια εβδομάδα. Η θεραπεία με ιώδιο, συνιστάται να το συνδυάσετε με άλλα μέσα.

Η θεραπεία με υπεροξείδιο του υδρογόνου

Όπως το υπεροξείδιο του υδρογόνου δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό αντισηπτικό, αλλά και φυσικός ρυθμιστής του όλες τις μεταβολικές διεργασίες του οργανισμού, η χρήση της στη θεραπεία της μυκητιάσεις του δέρματος είναι δικαιολογημένη.

Για τη διαδικασία που πρέπει να αγοραστεί στο φαρμακείο 3% διάλυμα υπεροξειδίου του υδρογόνου και να κάνει δέκα λεπτά με εφαρμογή σε καθαρό ατμό το δέρμα των ποδιών. Για το σκοπό αυτό, το υπεροξείδιο του χύνεται σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τοποθετήστε το προσβληθεί από το μύκητα. Μετά τη διαδικασία, το δέρμα είναι σκουπίζεται με μια πετσέτα εγγράφου. Για να αποκτήσετε το καλό αποτέλεσμα της αίτησης που υποβάλλεται καθημερινά, πρωί και βράδυ, για πέντε μέρες.

Η θεραπεία με φικαρία

Φικαρία είναι ένα φαρμακευτικό φυτό που είναι γνωστό για τις ιδιότητές του να θεραπεύσουν οποιαδήποτε ασθένεια, και τις βλάβες του δέρματος. Αυτή η υποχρέωση φικαρία αλκαλοειδή και σαπωνίνες που περιέχονται στο χυμό. Λαϊκή ιατρική προσφέρει διαφορετικές συνταγές λουτρά, οι εγχύσεις και decoctions των εγκαταστάσεων για την καταστροφή του δέρματος από μύκητες. Ένα μεγάλο εργαλείο είναι ο χυμός του φρέσκου φυτού. Για τη μεγαλύτερη επίδραση στη θεραπεία των μυκητιάσεων των ποδιών, συνιστάται να συνδυάσετε το μπάνιο με αφέψημα από βότανα φικαρία και θεραπεία του προσβεβλημένου μέρη χυμό από φρέσκα στελέχη.

φικαρία</2_img>

Για το μπάνιο που λαμβάνονται αποξηραμένο ή νωπό βότανο φυτά, σε ποσοστό 100 γραμμάρια ξηρό ή 500 γραμμάρια φρέσκο βότανο σε ένα λίτρο νερού, ρίξτε βραστό νερό και εγχύεται για περίπου μία ώρα. Αυτή η έγχυση πριν από τη λήψη των λουτρών είναι αραιωμένο με ζεστό νερό σε αναλογία 1:1. Η διάρκεια του λουτρού – μισή ώρα πριν από το κρεβάτι για δέκα ημέρες καθημερινά.

Μετά το μπάνιο πόδια ξηρό σκουπίστε, καθαρίστε το νεκρό δέρμα και παπανικολάου τα μολυσμένα μέρη με φρέσκο χυμό του φυτού. Το πρωί η διαδικασία επαναλαμβάνεται.

Θεραπεία της Apple ξίδι μηλίτη

Μύκητες δεν ανέχονται ένα όξινο περιβάλλον, έτσι ώστε η χρήση του ξιδιού μηλίτη της Apple, όπως την καταστροφή του μυκητιασική λοίμωξη μπορεί να είναι αποτελεσματικά κατά τα πρώτα στάδια της νόσου, όταν ο μύκητας δεν είναι ριζωμένες βαθιά στην επιδερμίδα. Ξύδι παίρνει 9%, οργανικές ουσίες που περιέχονται σε αυτό, να βοηθήσει στην εξάλειψη της παθολογικής εκπαίδευση. Χρησιμοποιείται κυρίως με τη μορφή των αιτήσεων και υγιές δέρμα καλό είναι να μην εκτίθεται σε οξύ. Για να το κάνετε αυτό, μετά το μπάνιο ένα υγιές μέρος λίπος με παιδική κρέμα, και να θέσει σε ένα πόδι χοντρές κάλτσες εμποτισμένο με ξύδι. Εάν η έκταση της βλάβης είναι μικρό, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το βαμβάκι ή γάζα δίσκους.

Πρόγραμμα, διάρκειας δέκα ημερών, εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα. Μην ξεπλύνετε.

Η σόδα θεραπεία

Συνηθισμένο μαγειρική σόδα έχει μια κατευναστική και απολυμαντικές ιδιότητες, γι ' αυτό στην καθαρή του μορφή, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία μυκητιασικών λοιμώξεων του δέρματος σπάνια. Αλλά σε ένα μείγμα με αλάτι ή σαπούνι δίνει πολύ καλά αποτελέσματα.

ξύδι</3_img>
  1. Λουτρά με τη σόδα και το αλάτι της θάλασσας έχουν την επίδραση του θαλασσινού νερού, απολύμανση και την αποκατάσταση της επιδερμίδας, και αν μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα και ακόμη και είκοσι σταγόνες ιώδιο, το αποτέλεσμα θα είναι πιο πλήρης. Για να έχουν αρκετό τρεις κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα και το αλάτι διαλυμένο σε δύο λίτρα ζεστό νερό. Ενυδατώστε τα πόδια σε αυτό το μείγμα δύο φορές την ημέρα, στη συνέχεια ξεπλύνετε με καθαρό νερό και σκουπίστε. Μετά από μια νύχτα του ξεπλύματος λουτρά δεν είναι απαραίτητες. Πρόγραμμα, διάρκειας πέντε ημερών.
  2. Για τα λουτρά με τη μαγειρική σόδα και το σαπούνι, να λάβει το ήμισυ του ένα πρότυπο κομμάτι του καφέ σαπούνι, αεροπλάνο σε καυτό νερό και προσθέστε ένα τέταρτο του ένα πακέτο σόδα. Ο όγκος του νερού δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τρία λίτρα. Η διάρκεια του λουτρού, δέκα λεπτά μετά τα πόδια της, ξεπλύνετε και σκουπίστε. Οι εν λόγω διαδικασίες επιτρέπουν να απαλλαγούμε από το δέρμα μύκητα σταματήσει για μια εβδομάδα, υπό την προϋπόθεση ότι θα αντιμετωπίσει τις συνθήκες που προκαλούν μυκητιάσεις και πάλι.

Θεραπεία ξύδι

Συμβατικά οξικό οξύ επικίνδυνο για την ακεραιότητα του δέρματος, έτσι το 9% ξύδι για να χρησιμοποιήσετε στο μείγμα με το χυμό καρότου. Καρότα περιέχει καροτίνη και πτητικά, επούλωση του δέρματος, και το ξύδι θα εξαλείψει τις εστίες εντοπισμό μυκήτων.

Για τη θεραπεία μυκήτων των ποδιών χρήση μιας εφαρμογής με ένα διάλυμα από ένα κουταλάκι φρέσκο χυμό καρότου και ξύδι. Η διάρκεια είναι τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά πριν από τη διαδικασία, να είστε βέβαιος να κάνει ένα μπάνιο για να μαλακώσει το σκληρό δέρμα των ποδιών σας και να ανοίξει την πρόσβαση των φαρμάκων για τις αποικίες μυκήτων.

Θεραπεία λαϊκές θεραπείες μυκητιάσεις των ποδιών και μεσοδακτύλιες χώρους με ασφάλεια και αποτελεσματικά, με την προσεκτική και σχολαστική τήρηση των οδηγιών. Να παραμελούν τους δεν είναι επιθυμητή, επειδή μπορείτε να πάρετε από τον ήλιο δέρμα ή μακροπρόθεσμη περάσει δερματοπάθειας. Τα παιδιά λαϊκές θεραπείες για να χρησιμοποιήσετε για να πάρετε μια αλλεργική αντίδραση. abloc</5_img>