Αφαίρεση του toenail μύκητας

Μυκητιασική λοίμωξη, ο γιατρός προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να σώσει τον ασθενή από τη νόσο. Αλλά η φαρμακευτική θεραπεία δεν είναι πάντα αποτελεσματική. Αν τα φάρμακα δεν βοηθούν, πρέπει να πάμε σε ακραία μέτρα και να αφαιρέσετε τις πληγείσες από το μύκητα των νυχιών. Μην φοβάστε: σήμερα αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει απολύτως ανώδυνα.

Γιατί θα πρέπει να αφαιρέσετε την επιφάνεια του νυχιού

Κυρίως μύκητες (ονυχομυκητίαση) επιθέσεις το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Ο λόγος είναι απλός: το κύριο μέρος των νυχιών είναι συχνά στα παπούτσια. Τα βακτήρια παγιδεύονται στο πιάτο, αρχίζει να εξαπλωθεί και να προκαλέσει βλάβη. Το καρφί μπορεί να καμφθεί, και το δάχτυλο που το πρήξιμο. Συνήθως το άτομο που ζητά ιατρική βοήθεια σε αυτό το στάδιο: ο ηττηθείς αυτο-θεραπείας οδηγεί στην παραμέληση του κράτους.

θεραπεία νυχιών

Όταν ο μύκητας γιατρός διεξάγει θεραπεία, γράφοντας διάφορες αλοιφές, σταγόνες. Έχουν σχεδιαστεί για να σκοτώσει τη ρίζα της νόσου. Αν το στάδιο της αργά, ότι τα ναρκωτικά δεν μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος. Προχωρημένες περιπτώσεις απαιτούν μακροχρόνια θεραπεία. Καθιστούν δύσκολη η θεραπεία μπορεί να παράγοντες όπως η υπερβολική εφίδρωση των ποδιών ή τα επιμέρους χαρακτηριστικά του Παπουτσιού.

Για την πρόσβαση των φαρμάκων στην περιοχή της λοίμωξης απαραίτητο να αφαιρέσετε την πληγείσα περιοχή. Αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να απαλλαγούμε από ονυχομυκητίαση. Αφαίρεση της πλάκας συνταγογραφείται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • μολυσμένα με τουλάχιστον το 70% των καρφιών;
 • επηρεάζεται η δομή της πλάκας και πρήξιμο των δακτύλων παρεμβαίνει με τα πόδια;
 • η μόλυνση δεν προκάλεσε την σωστή ανάπτυξη των νυχιών.
 • είναι μολυσμένος με τη ρίζα του νυχιού;
 • στην επανάληψη.

Από το καρφί είναι μια προστατευτική λειτουργία για να καταργήσετε εντελώς επικίνδυνο. Αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει επιπλέον λοιμώξεις και να προκαλέσει σοβαρή δυσφορία κατά την περίοδο ανάκαμψης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αφαίρεση απαιτεί μόνο το ανώτερο στρώμα ή ένα συγκεκριμένο τμήμα του νυχιού.

Εάν πριν από το μύκητα απαλλαγούμε μόνο με φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση, αλλά σήμερα ήταν πιο αποτελεσματική και ανώδυνη τρόπους.

Η χειρουργική αφαίρεση των νυχιών

Δραστικά μέτρα ήταν ένας από τους πρώτους τρόπους που ασχολούνται με βλάβες στην επιφάνεια του νυχιού. Σήμερα είναι σπάνια χρησιμοποιείται, εκτός από ένα μικρό δημόσιες μονάδες υγείας. Με εξαίρεση το συγκρότημα και προχωρημένες περιπτώσεις. Σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορεί να θέλετε να καταργήσετε εντελώς την επιφάνεια του νυχιού από το κρεβάτι για να ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξη υγιών νυχιών.

Πριν από τη διαδικασία, ο ασθενής υποβάλλεται σε εξέταση για να αποκλείσει την αντενδείξεις:

 • κακή πήξη του αίματος;
 • διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων και διεσταλμένες φλέβες;
 • σακχαρώδη διαβήτη (επηρεάζει, επίσης, να σταματήσει την αιμορραγία);
 • δυσανεξία στην αναισθησία;
 • ασθένειες του ανοσοποιητικού συστήματος;
 • βραχυπρόθεσμα φλεγμονή και λοίμωξη (αναπνευστική καταρροή, πονόλαιμος).

Στη συνέχεια, να εκχωρήσετε την ημέρα της χειρουργικής επέμβασης. Η διαδικασία είναι επώδυνη, τόσο την τοπική αναισθησία είναι υποχρεωτική. Η χειρουργική επέμβαση από μόνη της είναι γρήγορη και απλή. Ο ασθενής θα περάσουν από τα εξής χειραγώγηση:

 • η περιοχή απολυμανθεί.
 • η επιφάνεια αντιμετωπίζεται με ιώδιο;
 • λουρί πιέζει τη βάση του δακτύλου?
 • ο γιατρός παίρνει το πιάτο, εισάγοντας το εργαλείο από κάτω?
 • το καρφί είναι προσεκτικά διαχωρίζονται από τον ιστό;
 • σε μια ανοικτή πληγή, εφαρμόστε αντιβιοτική και επίδεσμο.

Όταν το αναισθητικό ασθενής μπορεί να αισθανθεί πόνο, φαγούρα. Τις πρώτες 30 ημέρες μετά την επέμβαση απαιτείται ξεκούραση στο κρεβάτι. Αυτό είναι απαραίτητο για να έχουμε υγιή καρφί μεγάλωσε ακριβώς στο Lodge. Μια ανοιχτή πληγή απαιτεί καθημερινή φροντίδα με την επίδεση και την εφαρμογή φαρμάκων. Κατά τις πρώτες ημέρες πιθανόν να αιμορραγεί, μέχρι η κρούστα είναι σημαντικό για την πρόληψη νέων μολύνσεων.

Μετά τη χειρουργική αφαίρεση των νυχιών, κατά το χρόνο προσαρμογής, είναι καλύτερα να πάω στο νοσοκομείο. Αυτό θα σώσει εσάς και την οικογένειά σας από την ταλαιπωρία της επίδεσμοι θα προστατεύσει έναντι νέων μολύνσεων. Θα είσαι πάντα με επίβλεψη, και αν κάτι πάει στραβά, ο γιατρός θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί γρήγορα.

Για τη θεραπεία στο σπίτι, επίσκεψη στο νοσοκομείο μία φορά την εβδομάδα θα πρέπει ο γιατρός να διατηρήσει τον έλεγχο του νέου νυχιού. Το ποσοστό των νυχιών και την ανάπτυξή τους σε όλα τα επιμέρους. Το μέσο υγιές πιάτο εκεί για έξι μήνες.

Πεντικιούρ

Αυτή η μέθοδος είναι επίσης ονομάζεται μηχανική. Η διαδικασία απαιτεί μια ειδική συσκευή – μύλων, τα οποία χρησιμοποιούνται για την καλλυντική μανικιούρ. Έχει ένα περιστρεφόμενο στοιχείο και να αντικατασταθούν λειαντικά ακροφύσιο. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η αφαίρεση των νυχιών δεν είναι μια καλλυντική διαδικασία, και να συνεργαστεί με το router χρειάζεται γιατρό, από τον πλοίαρχο πεντικιούρ.

Καθαρισμός πλάκα του ποδιού έχει μια σειρά από αντενδείξεις:

 • ασθένειες που σχετίζονται με την κακή πήξη του αίματος;
 • HIV λοίμωξη;
 • διαπερατότητα των τριχοειδών αγγείων;
 • ασθενειών των φλεγμονωδών ή λοιμωδών φύση.

Μετά τη διαβούλευση, τον εντοπισμό εστιών μόλυνσης και να αρχίσει να το αφαιρέσετε. Είναι μια αρκετά μακρά διαδικασία: ένα δάχτυλο μπορεί να αφήσει μισή ώρα. Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, η γη θερμαίνεται από την τριβή, αλλά σε Γενικές γραμμές, η διαδικασία είναι ανώδυνη. Εκτελείται ως εξής:

 • η περιοχή επεξεργασίας, και η συσκευή πρέπει να απολυμανθεί.
 • στο καρφί η σύνθεση εφαρμόζεται, η οποία διευκολύνει τον καθαρισμό των νυχιών.
 • ο γιατρός με συνέπεια αφαιρεί Καυλωμένη στρώματα, να πάρει στη ρίζα της λοίμωξης;
 • εφαρμόζεται αντιμυκητιακή και αντιβακτηριακή παράγοντες.

Ένα μεγάλο συν έκθεσης του υλικού – εξοικονόμηση χρόνου: το να κάνεις μια αποτοξίνωση. Δεν απαιτείται αναισθησία, έτσι, χωρίς χημικά. Σε σύγκριση με τη χειρουργική αφαίρεση είναι μια πιο ήπια μέθοδος κατά την οποία η αιμορραγία είναι σπάνια. Ως ανοιχτές πληγές όχι αποκατάστασης διαρκεί λιγότερο χρόνο και ταλαιπωρία είναι απούσα.

Θεραπεία με λέιζερ

θεραπεία με λέιζερ

Αυτός είναι ο σύγχρονος τρόπος για να αφαιρέσει το καρφί, όταν η ασθένεια στο πόδι του. Έχει μέγιστη απόδοση. Σε αντίθεση με τη χειρουργική μέθοδο, το laser επιλεκτικά προσεγγίσεις το πρόβλημα. Το θερμικό κύμα διαπερνά την κεράτινη στοιβάδα, την ξήρανση μόνο τα επηρεαζόμενα μέρη και χωρίς να επηρεάζει τα υγιή. Ανάλογα με τον εξοπλισμό, τα κύματα μπορεί να έχουν διαφορετικά μήκη και της έντασης της θερμοκρασίας. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με την ώρα της θεραπείας.

Συνεδρία σχόλια για το ένα δάχτυλο διαρκεί 5-7 λεπτά. Να απαλλαγούμε από το παθογόνο, πολλαπλές συνεδρίες. Οι συνεδρίες γίνονται με συχνότητα 1-2 εβδομάδες. Η διάρκεια των σπουδών εξαρτάται από το μέγεθος και τον αριθμό των βλαβών.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η χρήση του λέιζερ αδύνατο:

 • παράλληλη θεραπεία του καρκίνου;
 • επιληπτικές κρίσεις και άλλες ψυχικές διαταραχές;
 • παιδί ρουλεμάν, τη γαλουχία;
 • HIV λοίμωξη.

Οι άνθρωποι με χαμηλή αντοχή στον πόνο είναι καλύτερα να προειδοποιήσει το γιατρό να βάλει μια τοπική αναισθησία. Λέιζερ θεραπεία είναι ανώδυνη, αλλά στη διαδικασία της θερμότητας μπορεί να γίνει αισθητή μια ισχυρή αίσθηση καψίματος. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές αν ο μύκητας είναι στα κατώτερα στρώματα του νυχιού.

Η μέθοδος αυτή διακρίνεται από την απουσία της υποτροπιάζουσας ασθένειας: ο μύκητας έχει καταστραφεί εντελώς. Δυστυχώς, η θεραπεία με λέιζερ είναι σπάνια βρέθηκαν σε δημόσιες κλινικές, έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται σε εξειδικευμένα κέντρα. Το κόστος της θεραπείας για το ένα δάχτυλο – περισσότερα από χίλια ρούβλια.

Πώς να αφαιρέσει το καρφί για τον εαυτό σας

Στο σύγχρονο ρυθμό του κάθε δεν είναι αρκετά, όπως η επίσκεψη στους γιατρούς. Και πολλοί απλά δεν εμπιστεύονται τους νέους γιατρούς. Ως εκ τούτου, η ερώτηση για αυτο αφαίρεση των νυχιών με την ασθένεια με τα πόδια είναι πάντα σχετική. Σε κλινικές συνθήκες, ο κίνδυνος είναι πολύ λιγότερο, αλλά αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος, τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Υπάρχουν μια σειρά από καλές φαρμακείων εργαλεία για την αφαίρεση των μυκήτων οικόπεδα. Πριν από τη χρήση τους θα πρέπει να απορροφούν τις πληγείσες τα δάχτυλα των ποδιών σε ένα διάλυμα από ζεστό νερό, σαπούνι και σόδα (ανά λίτρο νερού, ένα κουταλάκι του γλυκού). Το ανώτερο στρώμα της πλάκας κόβεται. Φάρμακα επιθετικά, ώστε να προστατεύσει κοντινή περιοχή ένα απλό patch.

Αυτο-θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων γεμάτη με κακές συνέπειες. Μην καταλήξεις να διαγραφεί διαφορές προκαλέσει εκ νέου μόλυνση. Η έλλειψη της στειρότητας θα οδηγήσει στην εξάπλωση της μυκητιασική λοίμωξη. Επιπλέον, χωρίς την κατάλληλη απολύμανση ενδέχεται να αναφέρονται και άλλα ιού, η οποία θα ξεκινήσει εκ νέου τη φλεγμονώδη διαδικασία.

Η προσθετική νυχιών

Μετά την αφαίρεση του νυχιού παραμένει άσχημο κρούστα. Ειδικά οι γυναίκες υποφέρουν περισσότερο απαιτητικό σε θέματα αισθητικής. Έχασε την αίσθηση της ασφάλειας πόδια, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογική κατάσταση. Μεγάλη ταλαιπωρία γίνεται αισθητή όταν το περπάτημα.

Για να φέρει την άνεση κατά το χρόνο της αποκατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσθετική νυχιών – ορισμός τεχνητό Χριστουγεννιάτικο πιάτο από ακρυλικό ή gel.

Για να κάνει την προσθετική είναι αδύνατη: είναι απαραίτητο ότι η πληγή είχε κλείσει και σχηματίζεται μια κρούστα. Θα πρέπει να φλεγμονώδεις διεργασίες, ψωρίαση και άλλα προβλήματα. Ένα τεχνητό καρφί τοποθετείται μόνο σε καθαρό, υγιεινό κάλυμμα. Πριν από τη διαδικασία, να είστε βέβαιος να απολυμαίνονται εύκολα όχι μόνο τα πόδια, αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιούνται.

Δεν πρέπει να συγχέεται με την προσθετική και την ικανότητα. Η διαδικασία είναι παρόμοια, αλλά χρησιμοποιούνται πολυμερή διαφορετικές συνθέσεις. Εισήχθη στην πρόσθεση πλαστικοποιητές για να κάνει το τεχνητό καρφί, εύκαμπτο και ανθεκτικό. Και ειδικά συστατικά για τη θεραπεία του μύκητα, την προστασία από την εκ νέου μόλυνση. Ως κύρια αντιμυκητιασικά οδοντοστοιχίες δεν ταιριάζουν. Αλλά με την πρόληψη και τη διατήρηση της υγείας των ποδιών διαχείριση.

Πώς να φροντίσει για το καρφί μετά την αφαίρεση

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο της αφαίρεσης να είστε βέβαιος να φροντίσει για τα υπόλοιπα πληγή. Είναι απαραίτητο για την πρόληψη της φλεγμονώδεις διεργασίες και επανάληψης της μόλυνσης. Αμέσως μετά την αφαίρεση από την επιφάνεια και πάλι να απολυμαίνονται, να εφαρμόσει θεραπευτικές και αντι-μυκητιασική αλοιφές κάτω από τον επίδεσμο. Στη συνέχεια, να συνταγογραφήσει τη θεραπεία και για τοπική εφαρμογή, και την κατάποση.

Θα πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις εντολές του γιατρού:

 • το ντύσιμο κάθε μέρα μέχρι η πληγή να επουλωθεί *
 • επίδεσμο για να κρατήσει το αποστειρωμένο και στεγνό. Αν βραχεί, να αντικαταστήσει αμέσως;
 • κατά τις πρώτες ημέρες συνταγογραφηθεί αυστηρή ξεκούραση στο κρεβάτι;
 • κατά τη διάρκεια μια βόλτα για να φορτώσει το βάρος στο τραυματισμένο πόδι;
 • κατά τη στιγμή της αποκατάστασης να προσπαθήστε να μην φορούν παπούτσια, φοράτε καθαρές κάλτσες κατασκευασμένα από καλά αεριζόμενο, φυσικά υφάσματα.

Αν σε ένα κρεβάτι υπήρχε ένα πρήξιμο ή απόστημα, θα πρέπει να πάει στο γιατρό.

Καλλιέργεια υγιών νυχιών δεν είναι τόσο γρήγορα όσο θα θέλαμε. Μετά από δύο ή τρεις εβδομάδες, η πληγή θα θεραπεύσει, και μπορείτε να λύσετε ελαφρά αυστηρή εποπτεία για να κάνει προσθετική. Το μέσο νύχι μεγαλώνει 3 χιλ. ανά μήνα. Λόγω της φυσιολογικά χαρακτηριστικά του οργανισμού, σχετικά με τα πόδια, αυτή η διαδικασία είναι πιο αργή από τα χέρια. Έτσι, όλα στο πιάτο αυξάνεται όχι νωρίτερα από έξι μήνες.

Πόσο είναι η αφαίρεση των νυχιών

Το κόστος θα εξαρτηθεί από τη μέθοδο της αφαίρεσης, το μέγεθος της περιοχής που επηρεάζεται, το κύρος της κλινικής και την περιοχή. Το σύγχρονο νοσοκομείο και τον εξοπλισμό του, όσο υψηλότερη είναι η τιμή. Η χειρουργική επέμβαση είναι δωρεάν μόνο σε δημόσια ιδρύματα, στο πλαίσιο της πολιτικής. Άλλες μέθοδοι απαιτούν επενδύσεις.

Η μέση τιμή της θεραπείας λέιζερ ξεκινά από το 2000 ρούβλια. Τα περισσότερα ιατρικά κέντρα ζητούν 250 ρούβλια για ένα δάχτυλο, και οι ιδιωτικές κλινικές – από 600 έως 2.500 ρούβλια ανά 1 θεραπεία. Σε μερικές κλινικές εργασίες, ανάλογα με το χρόνο που έχει παρέλθει ο χρόνος θεραπείας. Η τιμή για ένα λεπτό λέιζερ συνήθως ξεκινά από 500 ρούβλια. Ο μύκητας αντιμετωπίζεται σφαιρικά, έτσι συχνά με τα 5 δάχτυλα ή και τα δύο πόδια δεν τις εκπτώσεις. Ναι, το κόστος είναι υψηλό, αλλά αν το σκεφτείτε πόσα χρήματα θα πρέπει να δαπανώνται για φάρμακα για τη θεραπεία, ακόμη και με το γεγονός της επανάληψης, η ποιότητα του λέιζερ κερδίζει.

Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι για να επιλέξει ένας από τους τρόπους για να αφαιρέσετε το νύχι όταν η ασθένεια δεν είναι δύσκολο. Το κύριο πράγμα – να συμμορφώνονται με τις επακόλουθες συστάσεις για να αποτρέψει την επιστροφή της νόσου. Αλλά το καλύτερο είναι να δώσουν προσοχή σε θεραπεία με λέιζερ. Έτσι, μπορείτε γρήγορα και εντελώς να απαλλαγούμε από τη μόλυνση και να ελαχιστοποιήσει την ταλαιπωρία και άλλα προβλήματα.