Λαϊκή θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών στα πόδια μου γρήγορα

Μυκητίαση (mycosis) είναι μια ασθένεια του δέρματος που προκαλείται από παρασιτικά μύκητες. Μυκητιάσεις του δέρματος είναι αρκετά συχνές. Το πιο κοινό είδος τους, ειδικά σε ενήλικες, είναι ένα μύκητες ποδιών και νυχιών. Αυτή η ασθένεια μεταδίδεται από άτομο σε άτομο. Για να πάρετε πολύ απλά – το δέρμα έχει προσβληθεί από μυκητίαση, πηγαίνουν συνεχώς νιφάδες, που περιέχουν πολλά παθογόνα.

Σε υγρές συνθήκες τα μικρόβια είναι μια μεγάλη φυλή . Ως εκ τούτου, οι πιο κοινές θέσεις της λοίμωξης είναι πισίνες, μπανιέρες και ντουζιέρες. Για την ανάπτυξη της μυκητιάσεις περιλαμβάνουν αυξημένη εφίδρωση των ποδιών και βρεγμένα παπούτσια. Αν η οικογένεια είναι άρρωστος, υπάρχει μια υψηλή πιθανότητα της μόλυνσης των υγιών μελών της οικογένειας. Ως εκ τούτου, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλων πετσέτες, παπούτσια, χτένες, ρούχα, ψαλίδι για την κοπή των νυχιών, κ. λπ.

Τα μικρόβια ανέχονται ξηρό περιβάλλον και χαμηλή θερμοκρασία κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν πεθαίνουν, αλλά απλώς να σταματήσει την ανάπτυξή τους. Στις κλίμακες του δέρματος που επηρεάζονται από την ασθένεια, να παραμείνει βιώσιμη για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Οι κλίμακες αυτές μπορεί να είναι στον ιματισμό, τα παπούτσια, τα χαλιά. Να πάρει στη συνέχεια το δέρμα ενός υγιούς ατόμου, ασθένεια οργανισμών και πάλι να αρχίσουν να αυξάνονται και να πολλαπλασιάζονται, προκαλώντας νόσο.

Ο μύκητας εξαπλώνεται ραγδαία σε ασθενώς αλκαλικό και ουδέτερο μέσο (6-6,5 PH) το Υγιές δέρμα έχει ένα ελαφρώς όξινο PH του 5.5. Μας προστατεύει από πολλές ασθένειες του δέρματος. Αλλά η εφίδρωση, άβολα συνθετικά παπούτσια σπάσει αυτή την προστασία. Ως εκ τούτου, κατά τη θεραπεία μύκητα λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται συχνά ξύδι.

θεραπεία μύκητα

Η απολύμανση του ρουχισμού και της υπόδησης.

Για να σκοτώσει τη μόλυνση σας τα ρούχα και τα σεντόνια του ασθενούς, συνιστάται να βράσει το μικροοργανισμών που σκοτώνονται από βρασμού σε 3-4 λεπτά. Για τη θεραπεία των υποδημάτων, χρησιμοποιώντας ένα 1% διάλυμα φορμόλης για την απολύμανση των ειδών οικιακής χρήσης – ένα διάλυμα χλωρίνης. Αυτό πρέπει να γίνει, γιατί όταν η νόσος έχει θεραπευτεί εντελώς, είναι δυνατόν να μολυνθεί ξανά στα ίδια τους τα παπούτσια και τα ρούχα. Σε αυτή την περίπτωση, ανεπιτυχώς για τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών και του δέρματος για αρκετές δεκαετίες. Για να χειριστεί τα παπούτσια από το εσωτερικό με επιχρίσματα εμποτισμένο με 70% οξικό οξύ, επιχρίσματα μείνει μέσα και να θέσει τα παπούτσια για 48 ώρες σε σφραγισμένη συσκευασία. Στη συνέχεια, καλά αεριζόμενο παπούτσια.

Τους μύκητες των ποδιών πρέπει να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή, για να θεραπεύσει, επειδή από μια ενιαία αόρατη πηγή της μόλυνσης μπορεί να προκύψει εκ νέου μόλυνση. Αποτύχει, και τελικά να κινηθεί προς την βουβωνική χώρα, μασχάλη, κ. λπ. εκτός από αυτό μπορεί να προκαλέσει αύξηση των αλλεργιών

Foot μύκητας Συμπτώματα πόδι μύκητα.

Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται πρώτα στο δέρμα από τα πόδια, ανάμεσα στα δάχτυλα. Μπορεί να είναι φαγούρα, το κάψιμο και το ξεφλούδισμα. Περαιτέρω, η νόσος εξελίσσεται στο καρφί πιάτο αρχίζει η καταστροφή. Αν η αιτία της μόλυνσης, και στο σαλόνι, η σειρά μπορεί να αλλάξει, η ασθένεια θα ξεκινήσει με τις πλάκες καρφί

Τα συμπτώματα από τους μύκητες των ποδιών μπορεί να είναι τα εξής:

 • Μία ή περισσότερες ρωγμές ανάμεσα στα δάχτυλα;
 • Ξεφλούδισμα του δέρματος;
 • Φαγούρα, κάψιμο
 • Πάχυνση του δέρματος, η εμφάνιση κλίμακες;
 • Ερυθρότητα του δέρματος;
 • Κυψέλες με διαυγές υγρό.

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να είναι παρόντες ταυτόχρονα ή μπορεί να υπάρχει μόνο ένα σύμπτωμα

Παρασιτικοί μύκητες ξένων οργανισμών, και συχνά προκαλούν μια απάντηση από το ανοσοποιητικό σύστημα – μια αλλεργική αντίδραση. Σε αυτή την περίπτωση, η μυκητίαση εμφανίζεται πιο έντονα, να ενταχθούν τα ακόλουθα συμπτώματα: πολλαπλές φυσαλίδες στο δέρμα, διαβρώσεις και έλκη του δέρματος των ποδιών.

Προκαλεί μυκητιάσεις:

 • Ανοσοκαταστολή, ανοσοανεπάρκεια Μέλη *
 • Ασθένεια, η οποία επιδεινώνει την παροχή αίματος στα πόδια;
 • Σακχαρώδη διαβήτη;
 • Τραυματισμούς των ποδιών;
 • Κακή στενά παπούτσια, η παρατεταμένη έκθεση του δέρματος σε ένα ζεστό, υγρό περιβάλλον (το αυξημένο ιδρώτα, όταν ο ιδρώτας έχει πουθενά να εξατμιστεί το υγρό παπούτσια, κ. λπ.).

Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών είναι οι μύκητες.

Η πιο αποτελεσματική λαϊκή θεραπεία τους μύκητες των ποδιών ξύδι και φικαρία. Χωρίζονται σε διαφορετικές ενότητες:

 • Ξύδι για το μύκητα
 • Θεραπεία chistotel.

Εξίσου αποτελεσματική στη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων της σημύδας πίσσα, το κρεμμύδι, το σκόρδο. Θεραπεία τα πόδια και το δέρμα μεταξύ των δακτύλων βορικό οξύ, επίσης, δίνει μια πολύ γρήγορη επίδραση.

Αν η ασθένεια είναι σοβαρή, με έλκη, πριν από τη θεραπεία είναι απαραίτητο να κάνετε ένα ποδόλουτρο με ένα ασθενές διάλυμα υπερμαγγανικού καλίου, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για να προσπαθήσει να διαχωρίζεται από το δέρμα όσο το δυνατόν περισσότερο από τις κλίμακες. Αν το δέρμα των ποδιών επηρεάζονται από μυκητιάσεις, συμπυκνωμένη, είναι, κατά προτίμηση, να αφαιρεθεί πριν από τη θεραπεία για όλες τις κλίμακες. Είναι εύκολο να το κάνετε με σαλικυλικό βαζελίνη, εφαρμόζονται 2 φορές την ημέρα, ώστε η διαδικασία πήγε πιο γρήγορα μπορείτε να κάνετε κομπρέσες με αυτό το εργαλείο. Μετά τις κλίμακες αφαιρούνται, ένδικα μέσα στο σπίτι τους μύκητες των ποδιών θα ενεργήσει άμεσα για την πληγείσα περιοχή του δέρματος.

Πώς να τη θεραπεία τους μύκητες των ποδιών με πίσσα στο σπίτι.

Για να ζεσταθεί τα πόδια σε νερό και σαπούνι για να αφαιρέσετε την περίσσεια του δέρματος με μια ελαφρόπετρα, μια καλή σκουπίστε και παπανικολάου birch πίσσα δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα, τα νύχια, τις ρωγμές. Μισή ώρα αργότερα, η πίσσα είναι ξηρό, αλλά τα πόδια του δεν πλένουν. Περπατήστε αυτόν τον τρόπο για δύο ημέρες. Στη συνέχεια, επαναλάβετε τη διαδικασία. Αρκετό για να κάνει το 3-4 για να μυκητιασική λοίμωξη είναι εντελώς φύγει. Αλλά μην ξεχνάμε σχετικά με την απολύμανση των υποδημάτων.

Θεραπεία με έγχυμα από καλέντουλα.

1 Φλιτζάνι άνθη καλέντουλας ρίχνουμε 1 Φλιτζάνι βραστό νερό, να επιμείνει 30 λεπτά και το στραγγίζουμε μετά. Αυτή η έγχυση να λιπαίνετε τα πόδια, άρρωστα, μέσα σε μια νύχτα, χωρίς να το σκουπίσετε, αφήστε το να στεγνώσει. Καλέντουλα έχει αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή δράση.

Να απαλλαγούμε από την ασθένεια θα βοηθήσει κολλιτσίδα φύλλο.

Πάρτε ένα φύλλο του κολλιτσίδα, να νικήσει την κάτω πλευρά με ένα σφυρί ή εν ψυχρώ με τον πλάστη, που έκανε το χυμό. Τυλίξτε το πόδι με κολλιτσίδα φύλλο, αποτύπωση επίδεσμο και να θέσει σε μια κάλτσα. Αλλάξτε την συμπίεση 2 φορές την ημέρα. Η διάρκεια είναι 3 βδομάδες. Αυτή η λαϊκή θεραπεία η θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο το βράδυ, η διάρκειά της θα αυξηθεί σε 2 φορές.

Τα φύλλα της τέφρας στο βουνό.

Mash φρέσκα φύλλα του βουνού τέφρας, εφαρμόζεται στην προσβεβλημένη μύκητα περιοχή του δέρματος και σταθερό με έναν επίδεσμο, και ακόμα καλύτερα – κολλιτσίδα ένα φύλλο και, στη συνέχεια, επίδεσμο. Καλό θα είναι να κρατήσει τον επίδεσμο γύρω από το ρολόι, την αλλαγή 1 φορά την ημέρα.

το σαλικυλικό την αλοιφή στη θεραπεία των μύκητες των ποδιών διορθωτικά μέτρα λαϊκά.

Γρήγορα να μαλακώσει και να αφαιρέσετε το προσβεβλημένο δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το 35 τοις εκατό σαλικυλικό αλοιφή από το φαρμακείο. Της άνοιξε τα πόδια το πρωί και σε κάθε πόδι για να φορέσει μια πλαστική σακούλα, στη συνέχεια, κάλτσες, να φορούν όλα μέχρι το βράδυ. Το βράδυ, επαναλάβετε τη διαδικασία. Και έτσι, για να γίνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Μετά από τρεις ημέρες της θεραπείας, το δέρμα θα γίνει πιο φωτεινή και τη φλούδα, τους νέους κάτω από το δέρμα σας θα είναι υγιές και φρέσκο, χωρίς οποιαδήποτε συμπτώματα της νόσου.

Το σκόρδο είναι ένα αποτελεσματικό λαϊκή θεραπεία.

Αναμείξτε μια πάστα σκόρδο και το βούτυρο σε αναλογία 1:1. Το προκύπτον μείγμα για να κάνετε κομπρέσες για το βράδυ. Η πορεία προς την πλήρη ανάκαμψη.

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο, το χυμό και το 90% αλκοόλ, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας νερό. Λιπαίνετε το βράδυ επώδυνα σημεία κάθε βράδυ. Να απαλλαγούμε από μούχλα για 2-3 εβδομάδες.

Κόβουμε το σκόρδο στο μισό, το βουτάμε σε ψιλό αλάτι και ΤΡΊΨΤΕ την πληγείσα μυκητιάσεις θέση. Μπορείτε να ετοιμάσετε μια πάστα σκόρδου και αλάτι, ΤΡΊΨΤΕ το δέρμα για να κάνετε κομπρέσες.

Πώς να θεραπεύει τους μύκητες των ποδιών με ένα τόξο στο σπίτι.

Συνταγή Νο 1:

Να ΤΡΊΒΕΤΕ το πονεμένο του πόδι με το χυμό του κρεμμυδιού, για να κάνετε κομπρέσες με τα κρεμμύδια, την αλλαγή της κομπρέσες όσο το δυνατόν συχνότερα. Μπορείτε να αντικαταστήσετε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Αυτή η θεραπεία στο σπίτι μπορεί γρήγορα να θεραπεύσει μύκητα πόδια. Αν το δέρμα είναι ερεθισμένο, και το κρεμμύδι δέρμα, μπορείτε να το αναμίξετε 1:1 με βαζελίνη. Το μάθημα είναι 10-15 διαδικασίες.

Συνταγή Νο 2:

Να απαλλαγούμε από μυκητιάσεις θα βοηθήσει και την επόμενη κρεμμύδι συνταγή: δύο πλαστικές σακούλες για να βάλετε 300 γρ κρεμμύδι και τον πολτό. Πόδια να το βάζουν στα πακέτα, έτσι ώστε το δέρμα δεν είναι σε επαφή με το τόξο. Πακέτα που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Θα "ατμού-αέρα του θαλάμου". Γκολφ – 5 συνεδρίες.

Επανεξέταση της θεραπείας από τους μύκητες των ποδιών και το κρεμμύδι.

Οι άντρες φαίνεται σκασμένες φτέρνες και όγκοι του δέρματος σε όλο το πόδι. Μετά τις εξετάσεις, διαγνώστηκε με μυκητιάσεις των ποδιών. Συνταγογραφηθεί αλοιφή, αλλά η χρήση του δεν βελτιωθεί, αντιθέτως, τις ρωγμές, έγινε βαθύτερη, και πονάει να με τα πόδια. Μοιράστηκε την θλίψη της με ένα γείτονα, του έδωσε τη συνταγή λαϊκές θεραπείες κρεμμύδια και πίσσα. 2 μεγάλα κρεμμύδια για να ΤΡΊΨΕΤΕ σε ένα μικρό τρίφτη, προσθέστε 3-4 κουτ. birch πίσσα (διαθέσιμο στα φαρμακεία), ανακατεύουμε καλά. Επιβάλλουν αυτό το μείγμα στην πληγείσα περιοχή για 2-3 ώρες, τυλιγμένα πόδια σε πλαστικό. Το ίδιο μείγμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί 2 φορές, στη συνέχεια, μαγειρέψτε ένα νέο. Ο άνθρωπος πήρε σχεδόν ένα μήνα για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών.

Το foot μύκητας μεταχείριση ξύδι

Πώς να χρησιμοποιήσετε ξύδι από τους μύκητες ποδιών και νυχιών.

Καλά πλυμένα πόδια μουλιάσει σε νερό με ξύδι, κατά προτίμηση κρασί ή της Apple. Η συγκέντρωση για να κάνετε μόνοι σας – η ισχυρότερη θεραπεία θα είναι πιο γρήγορα, αλλά αν υπάρχουν έλκη και τη διάβρωση του δέρματος, με ένα ισχυρό διάλυμα μπορεί να διαβρώσει την πληγείσα περιοχή. Κάντε μια λύση τέτοια που δεν ήταν δυνατόν να αντέξει. Κοιμόμαστε σε καθαρά κάλτσες εμποτισμένο με ξύδι — το όξινο περιβάλλον είναι επιζήμια για το μύκητα.

Ένα μείγμα από ξύδι και το χυμό καρότου.

Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας. κουτάλι χυμό καρότου, και ξύδι, λιπαίνετε το προσβεβλημένο δέρμα με ένα βαμβάκι εμποτισμένο με αυτή τη σύνθεση. Καρότο χυμό προωθεί ταχύτερη ανάκαμψη και υγιέστερο δέρμα.

Θεραπεία από τους μύκητες των ποδιών στο σπίτι αλοιφή αυγά και ξύδι.

Αυγό πλύνετε, ξηρό, βάλτε σε ένα ποτήρι και ρίχνουμε 100 γραμμάρια ξύδι. Να επιμείνουμε σε ένα σκοτεινό μέρος για 5-7 ημέρες για να διαλυθεί το κέλυφος, τα ερείπια της ταινίας ρίξει. Προσθέτουμε 100 γρ λιωμένο βούτυρο και ανακατεύουμε. Θα το γαλάκτωμα με τη μορφή μαγιονέζα. Κάθε βράδυ για να ζεσταθεί τα πόδια, και να εφαρμόσει την αλοιφή για την πληγείσα περιοχή του δέρματος, όπως μια κομπρέσα από τυλίγοντας το πάνω μέρος με το πλαστικό. Η πορεία προς την πλήρη αποκατάσταση

Πιο γρήγορη συνταγή για αλοιφή ξύδι. Ανακατέψτε 1 κουταλιά της σούπας. από το οξικό οξύ, 1 κουταλιά της σούπας λάδι και 1 ωμό αυγό. Ανακατεύουμε μέχρι να επιτευχθεί μια ομοιογενής μάζα. Παπανικολάου αυτή την αλοιφή ανάμεσα στα δάχτυλα και, αν έχετε τα συμπτώματα της μυκητιάσεις.

Ένα μείγμα από ξύδι και τη γλυκερίνη.

Αν επηρέασε μεγάλο μέρος του ποδιού, για την επεξεργασία και τη χρήση αυτής της μεθόδου. Μίγμα 100 g οξικό οξύ (70%), 40 g μωρό σε σκόνη, 50 g γλυκερίνης 700 γρ. βραστό (κατά προτίμηση αποσταγμένο) νερό. Ανακατεύουμε όλα και να φύγει για τρεις μέρες, ανακινήστε πριν από τη χρήση. ΤΡΊΨΤΕ αυτή η σύνθεση έπλυνε τα πόδια δύο φορές την ημέρα: το φοίνικα να ρίχνουμε 1 κουταλιά της σούπας από το μείγμα, ΤΡΊΨΤΕ το και κάντε μασάζ στο δέρμα μέχρι να απορροφηθεί, οπότε το ΤΡΊΨΙΜΟ σε τρεις κουταλιές της σούπας σε κάθε πέλμα και ανάμεσα στα δάχτυλα. Η διάρκεια της θεραπείας – 11 ημέρες. Μετά από 11 μέρες για να ΤΡΊΒΕΤΕ το ίδιο μέρος του 1 φορές την ημέρα. Η ασθένεια πηγαίνει μετά από την πρώτη εβδομάδα της θεραπείας. Αλλά η 22-ημέρα είναι απαραίτητα για να ολοκληρωθεί. Στη συνέχεια, μία φορά την εβδομάδα, ΤΡΊΨΤΕ αυτό το σύνθετο στο μπροστινό τμήμα του πέλματος για την πρόληψη (2007, No. 19, σελ.32).

Μύκητας μεταχείριση chistotel στο σπίτι.

Λουτρά και κομπρέσες με αφέψημα από βότανα chistotel.

Μετά την αποδοχή από το μπάνιο και την αφαίρεση του καιρού θα μπορεί να κάνει ένα ποδόλουτρο με αφέψημα από βότανα chistotel: 4 κουταλιές της σούπας βότανα, ρίξτε 1,5 λίτρα ζεστό νερό και τα βράζουμε 3 λεπτά. να Ανεβαίνουν τα πόδια στο αφέψημα για 30 min. Το βράδυ, για να κάνετε κομπρέσες από αυτό το ζωμό, προσθέτοντας λίγο ξύδι. Θεραπεία chistotel15-20 ημέρες σε μια σειρά. Φικαρία μπορεί να αντικατασταθεί αρτεμισία.

Επεξεργασία πετρελαίου chistotel.

Τα πόδια ζεστά σε διάλυμα σόδας και, στη συνέχεια, λιπαίνετε τα δάχτυλα με το πετρέλαιο chistotel (κάντε τον εαυτό σας ή να αγοράσετε στο φαρμακείο). Για τα άρρωστα περιοχές του δέρματος για να το κάνετε δύο φορές την ημέρα κομπρέσες για 30 λεπτά με το πετρέλαιο chistotel. Επεξεργασία πετρελαίου chistotel 3-4 εβδομάδες.

Έγχυση chistotel σχετικά με το ξύδι.

Ο άνθρωπος που έφερε από το στρατό των μυκήτων των ποδιών και των νυχιών, και έζησε μαζί του για 40 χρόνια. Μετά την ιδέα Bolotov, ήταν να προσθέτουμε το οξύ στο σώμα, ποτό κβας chistotel συνταγή Bolotov. Η ασθένεια υποχωρήσει. Επέμεινε στη συνέχεια, στις 9% του ου ξύδι φικαρία και κράτησε τα πόδια του. Κάποτε, ένας άνδρας, διαβάστε στο βιβλίο ότι οι μοναχοί που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία πόδι μύκητα συμπυκνωμένο διάλυμα άλατος. Ξεκίνησε να προσθέσετε αλάτι. Chistotel ένα πακέτο γεμάτο με 1 λίτρο 9% ξύδι, επιμένουν 1 μήνα, προσθέστε 3-5 κουταλιές της σούπας αλάτι. Όλα αυτά ήταν χύνεται σε ένα δοχείο το μέγεθος των ποδιών ότι το καπάκι είναι ερμητικά κλειστό. Επειδή έγχυση χρησιμοποιείται πολλές φορές. Το βράδυ, αφού έπλυνε τα πόδια, έβαλε το πόδι του σε αυτή την ικανότητα, κράτησε 5 λεπτά, ξηρά και αέρα και πήγα για ύπνο. Δέρματος που ήρθε σε τέλεια κατάσταση, τα νύχια, επίσης, να γίνει καθαρισμένο και ευθυγραμμισμένα.

Πώς να απαλλαγείτε από τους μύκητες των ποδιών αμμωνίας στο σπίτι.

Σε ένα ποτήρι νερό, προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας αμμωνία. Βρέξτε ένα κομμάτι ύφασμα με το διάλυμα αυτό και τυλίξτε το πόδι, πάνω σε μια πλαστική τσάντα, από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Για να το κάνετε πριν τον ύπνο. Αυτή η θεραπεία στο σπίτι θα βοηθήσει την ίδια στιγμή από χρόνια φουσκάλες. Μια πορεία 5-10 θεραπείες

Πατάτες λάχανα θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη νόσο.

Η συνταγή είναι ως εξής: αλέστε τα λάχανα πατάτες και μισό Φλιτζάνι ρίχνουμε το αλκοόλ, να επιμείνει και να κάνω για το βράδυ συμπιέζει χυλό από αυτό το προσβεβλημένο δέρμα. (2009 No. 20, σελ. 9)